menu
+30 210 9889421
Η Εταιρεία
content image

 

Ενημέρωση Πελατών για Αεροπορικά Εισιτήρια / Ατομικά Ταξίδια στο ΕξωτερικόΓια να μπορέσει Έλληνας πολίτης να μεταβεί αεροπορικώς στο εξωτερικό με βάση τους ισχύοντες κανονισμούς, απαιτείται η συμπλήρωση της φόρμας Passenger Locator Form (PLF) για τις πτήσεις εξωτερικού - που αναχωρούν από τα Ελληνικά αεροδρόμια. Κατά την επιστροφή τους, οι επιβάτες υποχρεούνται να επιδεικνύουν αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού ελέγχου (PCR) για τον Covid-19 από πιστοποιημένο διαγνωστικό κέντρο στην αγγλική γλώσσα, το οποίο θα περιλαμβάνει τα στοιχεία διαβατηρίου ή ταυτότητάς τους. Για περισσότερες και τρέχουσες πληροφορίες / ανακοινώσεις με τυχόν πρόσθετες προϋποθέσεις του κάθε τόπου (προορισμού), ή για τυχόν υποχρεώσεις περιορισμού κατ’ οίκον, παρακαλούμε όπως ενημερώνεστε αποκλειστικά από τους επίσημους φορείς https://travel.gov.gr/#/ και την υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας (ΥΠΑ).

Το ταξιδιωτικό γραφείο γενικού τουρισμού Palmos Travel In Style είναι σήμερα μια έμπειρη εταιρία τουριστικών υπηρεσιών με σημαντική προσφορά στο χώρο του τουρισμού.

Προτεραιότητα μας είναι η ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών και οι συνεργασίες μας κινούνται βάση αυτής της φιλοσοφίας. Η εταιρία δίνει το μεγαλύτερο βάρος στην εκπαίδευση και την συλλογική εργασία του προσωπικού ώστε να αποδίδει κάθε φορά τις βέλτιστες υπηρεσίες προς τους πελάτες.

Παρέχουμε υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες ποιότητας, αξιοπιστίας και καινοτομίας στην Οργάνωση Ταξιδιωτικών υπηρεσιών:

 • Oργανωμένων εκδρομών
 • Κρατήσεις Ξενοδοχείων
 • ΕΚΔΟΣΗ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΩΝ & ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
 • Συλλόγων
 • Μαθητικές εκδρομές
 • Νεανικές εξδρομές
 • Συνεδρίων
 • Περιπέτειας
 • Εκδηλώσεων
 • Εκθέσεων
 • Ταξίδια Κινήτρων

Εκείνο που πιστεύουμε ότι μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό είναι:

 • Η προστασία των συμφερόντων των πελατών μας.
 • Η διερεύνηση της αγοράς ώστε να ενημερωνόμαστε για τα καλύτερα προϊόντα.
 • Οι εναλλακτικές προτάσεις ώστε να αποκτάει ξεχωριστό ενδιαφέρον κάθε προορισμός.
 • Η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.
 • Η συνεχής επένδυση στην τεχνολογία για ταχύτερη εξυπηρέτηση.
 • H επιδίωξη φιλικών σχέσεων με τους συνεργάτες.

PALMOS TRAVEL IN STYLE
SINGLE MEMBER PRIVATE COMPANY
VAT NUMBER:800589926
TAX OFFICE:PALAIO FALIRO

ΓΕΜΗ:131075201000

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:


1.Τραπεζικές καταθέσεις:
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: PALMOS TRAVEL IN STYLE MON IKE

ΕΘΝΙΚΗ: 72944002590
ΙΒΑΝ: GR3501107290000072944002590 / SWIFT: ETHNGRAA

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5180072170152
ΙΒΑΝ: GR2901721800005180072170152  / SWIFT: PIRBGRAA

EUROBANK: 00260383190200397852
IBAN: GR1202603830000190200397852 / SWIFT: ERBKGRAA

Μετά την Προκαταβολή σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε με email για τα παρακάτω:
1) Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, Τ.Κ.
2) Σε ποια εκδρομή συμμετέχετε & ημερομηνία αναχώρησης
3) Ποσόν προκαταβολής ή εξόφλησης που καταθέσατε

2. Χρεωστικές κάρτες VISA & MASTERCARD

3. Πιστωτικές κάρτες VISA & MASTERCARD

 • Πληρώστε έως και με 06 άτοκες δόσεις.
 • Σας παρέχουμε σε όλα τα ταξίδια , το μοναδικό προνόμιο της εξόφλησης του ταξιδιού σας (συμπεριλαμβανομένων και των φόρων) με 6 άτοκες δόσεις!!
 • Σας παρέχουμε σε όλα τα ταξίδια , το μοναδικό προνόμιο της εξόφλησης του ταξιδιού σας (συμπεριλαμβανομένων και των φόρων) με 6 άτοκες δόσεις!!
Αναλυτικότερα:
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία Ελλάδα & Εξωτερικό μαζί με ακτοπλοϊκά ή αεροπορικά εισιτήρια θα πληρώσετε προκαταβολή 50% και το υπόλοιπο έως σε 6 άτοκες δόσεις
 • Για οργανωμένα ταξίδια αναψυχής Ελλάδα & Εξωτερικό με συνολική τιμή από 600€ /άτομο - και άνω, θα πληρώσετε προκαταβολή 50% και το υπόλοιπο έως σε 6 άτοκες δόσεις

(στην προσφορά δεν περιλαμβάνεται μόνο αγορά ακτοπλοϊκών και αεροπορικών εισιτηρίων)

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

1) Κράτηση και Συμμετοχή στις εκδρομές ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ με προκαταβολή χρημάτων.

Με την κατάθεση της προκαταβολής σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας , στην μεταξύ μας ηλεκτρονική αληλογραφεία , στην μεταξύ μας σύμβαση και στη τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας.

Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν ή επισκεφθείτε το Όροι Ταξιδιού


2) Το κόστος των φόρων αεροδρομίων & άλλων χρεώσεων το ξεχωρίζουμε, διότι υποχρεωνόμαστε να το καταβάλουμε στους προμηθευτές εξωτερικού (αεροπορικές εταιρίες, αεροδρόμια, parking αεροπλάνων καύσιμα αεροπλάνων,συντήρηση αεροπλάνων κλπ.) και το ξεχωρίζουμε από τις τουριστικές υπηρεσίες έτσι ώστε να δείξουμε ότι το συνολικό κόστος του ταξιδιού δεν βασίζεται μόνο στο δικό μας μικτό κέρδος δηλαδή, ΦΟΡΟΣ,ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΟΥ, ΙΚΑ, ΕΦΚΑ,ΦΜΥ, ΜΙΣΘΟΙ, ΕΝΟΙΚΙΑ  ,ΡΕΥΜΑ , ΤΗΛΕΦΩΝΟ,ΝΕΡΟ, ΚΑΘΑΡΟ ΚΕΡΔΟΣ),αλλά, βασίζεται στις υποχρεώσεις μας απέναντι στις ανάλογες χρεώσεις των προμηθευτών.

Το κόστος ζωής σε Χώρες του Εξωτερικού Κυμαίνεται με μισθούς από κάτω των 500€ έως πάνω από 1400€ άρα και οι χρεώσεις τουριστικών υπηρεσιών κυμαίνονται βάση της Χώρας που ταξιδεύουμε. Σε Χώρες όπως Παρίσι , Λονδίνο , Ελβετία , κλπ. όπου ο κατώτατος Μισθός ξεκινά από 1400ευρώ κατανοείται πόσο ακριβά είναι όλα. Εμείς προσπαθούμε να χαμηλώνουμε το κόστος πιέζοντας αναγκαστικά το καθαρό κέρδος μας και όχι τις ποιοτικές υπηρεσίες.

Εμείς συνεχώς προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε όλα τα βαλάντια και έτσι δημιουργούμε και οικονομικές εκδρομές επιλέγοντας Χώρες με μικρό κόστος Ζωής με low cost Αεροπορικές εταιρίες σε περιφερειακά αεροδρόμια , σε περιφερειακά ξενοδοχεία σε απόσταση 30-60km από το κέντρο κάθε πόλης Χώρας του Εξωτερικού.

Είναι επιλογή του ταξιδιώτη να επιλέξει τι θέλει να κάνει.

Σε ποια Χώρα Θα ταξιδεύσει , σε ποιο ξενοδοχείο θα μείνει, με ποια αεροπορική εταιρία θα ταξιδεύσει.

Contact Info

Palmos Travel In Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΆΛΙΜΟΣ

Tel.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

Fax: +30 210 9802033