menu
+30 210 9889421
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΝΗΣΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ 5ημ (P11)

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΝΗΣΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ 5ημ (P11)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 23/02 & 02, 09, 16, 23, 24/03

ΑΠΟ 470 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 23/02 & 02, 09, 16, 23, 24/03

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΝΗΣΑ
ΒΟΣΠΟΡΟΣ & ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΜΑΡΤΙΟΣ 2023
4 / 5 ΗΜΕΡΕΣ
με πτήσεις TURKISH AIRLINES

Αναχωρήσεις εκδρομών :

Ιανουάριος-Μάρτιος      5 ημέρες   Κάθε Πέμπτη  ( 19/1/23-16/3/23 )

Και ειδικές αναχωρήσεις Καθαρά Δευτέρα & 25η Μαρτίου 2023

Καθαρά Δευτέρα            5 ημέρες  23-27/2/2023  & 4 ημέρες 24-27/2/2023
25η Μαρτίου                   5 ημέρες  23-27/3/2023  & 4 ημέρες 24-27/3/2023

Για γνωρίσετε και να εξερευνήσετε την μαγική Κωνσταντινούπολη.

Κωνσταντινούπολη , η «Πόλη των Πόλεων»

Τι είναι αυτό που τόσο μας μαγεύει σ’ αυτή την πόλη; Η φαντασμαγορική τοπογραφία, τα επιβλητικά κατάλοιπα χιλιόχρονης ιστορίας, το βάρος της μνήμης τόσων αιώνων; Τίποτε από μόνο του και όλα σε συνδυασμό. Περισσότερο όμως αυτό που μας δένει με την Πόλη είναι τα πολλά της πρόσωπα. Οι γειτονιές της, που τόσο πολύ διαφέρουν, ώστε νομίζεις πως ανήκουν σε διαφορετικές πόλεις, που τις χωρίζουν χιλιάδες μίλια αλλά και πολιτισμοί. Ο πολύχρωμος και πολύβουος συρφετός των δρόμων και των αγορών της. Τα μυστικά των ξεχασμένων σοκακιών, η απρόσμενη αλλαγή στην αρχιτεκτονική και στον πληθυσμό από τον ένα δρόμο στον άλλον.

Η «Πόλη» είναι ένα καλειδοσκόπιο εικόνων ασυνάρτητων μα γοητευτικών, μια πηγή θετικής ενέργειας στην οποία θέλεις να βυθιστείς ενώ συγχρόνως μπορείς εύκολα να ξεφύγεις. Να χαθείς σε αλλοτινούς μικρόκοσμους, λησμονώντας τα άγχη και ξεπερνώντας τους ορίζοντες της μικρής, δικής σου καθημερινότητας.

Με ιδιαίτερη φροντίδα , οργανώνουμε για τους ταξιδιώτες μας τις καλύτερες παροχές με γνώμονα την ποιότητα και την εξυπηρέτηση :

 • Με πτήσεις Turkish Airlines με πρωινή αναχώρηση από Αθήνα και αργά το απόγευμα από Κων/πολη ιδανικές για πλήρεις 4 & 5 ημέρες
 • Με διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία 4* , 4*sup , 5* & 5* dlx
 • Με επαγγελματίες , πεπειραμένους ελληνόφωνους τοπικούς ξεναγούς  

Μία μοναδική εκδρομή σε μία από τις ομορφότερες και γραφικότερες πόλεις του κόσμου με το πληρέστερο πρόγραμμα

 • Επίσκεψη στην Παναγία την Μπαλουκλιώτισσα
 • Επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο
 • Επίσκεψη στη Μονή της Χώρας
 • Επίσκεψη στην Παναγία των Βλαχερνών
 • Επίσκεψη στον Ναό της Αγίας Ειρήνης και τον Ναό της Αγίας Τριάδας
 • Περιπατητική ξενάγηση στην Λεωφόρο του Πέρα
 • Επίσκεψη στο Μινιατουρκ
 • Ξενάγηση πόλης (Αγία Σοφία,Μπλέ Τζαμί,Βυζαντινό Ιππόδρομο,Βυζαντινό Υδραγωγείο,Τοπ Καπί)
 • Ολοήμερη εκδρομή στα Πριγκιπόννησα
 • Επίσκεψη στην Χαλκηδόνα
 • Επίσκεψη στα ανάκτορα του Ντολμά Μπαχτσέ
 • Επίσκεψη στην Σκεπαστή Αγορά (Capali Carsi) , Αιγυπτιακή αγορά (Misir Carsisi) & Arasta Bazaar
 • Κρουαζιέρα στον Βόσπορο

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η μέρα

Πτήση για Κωνσταντινούπολη – Μπαλουκλί – Μονή της Χώρας , Παναγία Βλαχερνών-Πατριαρχείο - Περιπατητική ξενάγηση

Αναχωρούμε αεροπορικώς για την Κωνσταντινούπολη, μοναδική πόλη στον κόσμο που μοιράζεται σε δύο ηπείρους και είναι σύνδεσμος μεταξύ Ανατολής και Δύσης, μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος. Άφιξη στο αεροδρόμιο και η πρώτη μέρα θα ξεκινήσει με επίσκεψη στην Παναγία την Μπαλουκλιώτισσα , τη Μονή της  Χώρας με τα περίφημα ψηφιδωτά που σώζονται στους εσω και έξω νάρθηκες και στην Παναγία των Βλαχερνών ,όπου εψάλη για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626 μ.Χ. Τέλος θα επισκεφθούμε το Πατριαρχείο, όπου θα δούμε το ναό του Αγ. Γεωργίου, την Κλειστή Πύλη , το χώρο μαρτυρίου του Πατριάρχη Γρηγορίου Ε. Μετά το τέλος της ξεναγήσεως θα γίνει η μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα κάνουμε ένα περίπατο για να γνωρίσουμε την περιοχή του Πέρα με το ένδοξο κοσμοπολίτικο παρελθόν του.  Θα δούμε τον Ναό της Αγίας Τριάδος την μεγαλύτερη ελληνική εκκλησία της Πόλης και στην συνέχεια θα περπατήσουμε την Μεγάλη Λεωφόρο για να επισκεφθούμε τον Άγιο Αντώνιο και την στοά των λουλουδιών. Θα καταλήξουμε στο ξακουστό ξενοδοχείο “Pera Palace” που εξυπηρετούσε τους πελάτες του περίφημου “Orient Express”. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας . Διανυκτέρευση.

2η μέρα

Κωνσταντινούπολη – Μίνιατουρκ - Ξενάγηση πόλης - Επίσκεψη στην αγορά Arasta Bazaar

Μπουφέ πρωινό και θα ξεκινήσουμε την σημερινή μας ξενάγηση της Πόλης με το Miniaturk το οποίο είναι το μεγαλύτερο πάρκο με μινιατούρες στην Ευρώπη. Στην συνέχεια οδεύοντας προς την καρδιά της ιστορικής πόλης θα επισκεφθούμε την υπέρλαμπρη Αγία Σοφία, της οποίας ο τρούλος έχει 55 μ. ύψος και 31 μ. διάμετρο. Χτίστηκε από τον Ιουστινιανό και είναι ένα από τα πλέον σημαντικά αρχιτεκτονικά μνημεία όλων των εποχών. Στη συνέχεια αφού περπατήσουμε την γραφικότατη αγορά “Arasta” θα επισκεφθούμε το περίφημο Τζαμί του Σουλτάν Αχμέτ, πιο γνωστό σαν Γαλάζιο Τζαμί από το μπλε χρώμα που έχει χρησιμοποιηθεί στην εσωτερική του διακόσμηση, τον ιστορικό βυζαντινό ιππόδρομο το μέρος που ξεκίνησε η διάσημη «Στάση του Νίκα» ήταν η καρδιά της Βυζαντινής αυτοκρατορίας, με τους αγώνες να αποτελούν σημαντικό γεγονός για την πόλης , ο οποίος βρίσκεται μπροστά από το Μπλε Τζαμί και σήμερα είναι πλατεία που ονομάζεται Σουλτάν Αχμέτ με λίγα εντυπωσιακά στοιχεία να θυμίζουν το παρελθόν της .Θα συνεχίσουμε την ξενάγησή μας με επίσκεψη στο «Βυζαντινό Υδραγωγείο το οποίο κτίστηκε για πρώτη φορά επί Κωνσταντίνου , επεκτάθηκε επί Ιουστινιανού και επικράτησε να λέγεται «Υδραγωγείο του Ιουστινιανού». Είναι η μεγαλύτερη δεξαμενή από τις 60 που χτίστηκαν επί βυζαντινής αυτοκρατορίας Τέλος Θα επισκεφθούμε το Τοπ καπί, παλάτι των Σουλτάνων από τον 16ο έως και τον 19ο αιώνα με ωραιότατους εσωτερικούς κήπους και αυλές , σήμερα μουσείο των ανεκτίμητων θησαυρών τους με θέα προς τη θάλασσα του Μαρμαρά όπως και τον Ναό της Αγία Ειρήνης ο οποίος βρίσκεται δίπλα στην Αγία Σοφία ο οποίος ήταν Βυζαντινή εκκλησία , σήμερα λειτουργεί ως μουσείο και είναι πλέον γνωστή με την ονομασία AyaIrini. Χτίστηκε από τον Μέγα Κωνσταντίνο και ονομαζόταν και ''Πατριαρχείο''. Μέχρι το 360 και πριν την κατασκευή της Αγίας Σοφίας ήταν η μητρόπολη της Κων/πολης , καταστράφηκε για πρώτη φορά από τον όχλο στην «Στάση του Νίκα» επί Ιουστινιανού για να ανοικοδομηθεί στην ίδια θέση από τον ίδιο αυτοκράτορα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση.

3η μέρα

Κωνσταντινούπολη – Χαλκηδόνα - Πριγκιπόννησα

Μπουφέ πρωινό και αναχωρούμε για την ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης. Αφού περάσουμε την μεγάλη κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου που είναι η πρώτη που ένωσε τις δύο ηπείρους απ’ όπου θα θαυμάσουμε την Ασιατική και την Ευρωπαϊκή παραλία του Βοσπόρου, τον Πύργο του Λεάνδρου και το ιστορικό κέντρο θα κάνουμε μία στάση στην Χαλκηδόνα όπου στο κέντρο της γραφικής συνοικίας βρίσκεται ο Ναός της Αγίας Ευφημίας όπου είχε γίνει η 4η Οικουμενική Σύνοδος. Θα συνεχίσουμε για την ολοήμερη εκδρομή στα Πριγκιπόνησσα. Αναχωρούμε με το πούλμαν για την αποβάθρα του “ Bostanci “ από όπου θα πάρουμε το πλοιάριο για την ολοήμερη εκδρομή μας . Επιβίβαση στο πλοιάριο για την ολοήμερη εκδρομή προς τη Χάλκη και τη Θεολογική Σχολή, την Πρίγκιπο, τα δημοφιλή Πριγκιποννήσια. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό. Επιστροφή με πλοιάριο από την Πρίγκηπο για το Καμπάτας. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. Σας προτείνουμε για το βράδυ προαιρετικά ( έξοδα ατομικά ) διασκέδαση σε κέντρο με οριεντάλ και παραδοσιακούς χορούς και να δοκιμάσετε την τοπική πικάντικη κουζίνα με φαγητό και ποτό.

4η μέρα

Κωνσταντινούπολη - Aνάκτορα Ντολμά Μπαχτσέ - Αιγυπτιακή & Κλειστή

Αγορά - Κρουαζιέρα στο Βόσπορο

Μπουφέ πρωινό και η σημερινή μας ημέρα θα ξεκινήσει με την επίσκεψή μας στα ανάκτορα του Ντολμά Μπαχτσέ. Στην συνέχεια θα απολαύσουμε μια κρουαζιέρα στις όχθες του Βοσπόρου. Μεταφορά στην αγορά Μπαχαρικών (Αιγυπτιακή αγορά) Misir Carsιsi και στο γραφικό και πολύβουο Καπαλί Τσαρσί (Κapali Carsi) -την Σκεπαστή Αγορά- με τους 100 δρόμους και τα 4.000 καταστήματα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

5η μέρα

Κωνσταντινούπολη - Πτήση Επιστροφής

Μπουφέ πρωινό και ελεύθερη ημέρα στη διάθεσή σας για βόλτες και τελευταίες αγορές . Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα .

Η Μονή της χώρας δεν λειτουργεί προσωρινά λόγω εργασιών συντήρησης.

 

Σημειώσεις:

 • Οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε ευρώ
 • Εάν ο καιρός δεν επιτρέπει την εκδρομή στα Πριγκιπόννησα , πραγματοποιείται οδική εκδρομή κατά μήκος του Βόσπορου.
 • Το 4ήμερο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει την ελεύθερη ημέρα.
 • Το πρόγραμμα ενδέχεται να εκτελεστεί με διαφορετική σειρά χωρίς παραλήψεις εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή του.

Διαβατήριο ή ταυτότητα τελευταίας 15ετίας απαραίτητα.

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ : ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

 

Τιμοκατάλογος

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ /  ΤΡΙΚΛΙΝΟ

ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ ΕΩΣ

12 ΕΤΩΝ ΣΕ EXTRA BED

ΦΟΡΟΙ

RITZ CARLTON  5* DLX

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΜΑΡΤΙΟΣ 2023

5 ΗΜΕΡΕΣ

ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ

ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ

€ 155

CVK PARK BOSHPORUS 5*

985 €

1.485 €

685 €

CVK TAKSIM 4*SUP

640 €

810 €

570 €

AKKA LUSH 4* SPECIAL BOUTIQUE

610 €

760 €

540 €

NOVA PLAZA TAKSIM 4*

565 €

675 €

500 €

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ /  ΤΡΙΚΛΙΝΟ

ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ ΕΩΣ

12 ΕΤΩΝ ΣΕ EXTRA BED

ΦΟΡΟΙ

RITZ CARLTON  5* DLX

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

5 ΗΜΕΡΕΣ

23-27/2/2023

ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ

€ 155

CVK PARK BOSHPORUS 5*

895 €

1.395 €

595 €

CVK TAKSIM 4*SUP

565 €

725 €

490 €

AKKA LUSH 4* SPECIAL BOUTIQUE

530 €

665 €

465 €

NOVA PLAZA TAKSIM 4*

495 €

605 €

440 €

RITZ CARLTON  5* DLX

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

4 ΗΜΕΡΕΣ

24-27/2/2023

ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ

€ 155

CVK PARK BOSHPORUS 5*

770 €

1.145 €

545 €

CVK TAKSIM 4*SUP

525 €

645 €

465 €

AKKA LUSH 4* SPECIAL BOUTIQUE

495 €

600 €

445 €

NOVA PLAZA TAKSIM 4*

470 €

555 €

415 €

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ /  ΤΡΙΚΛΙΝΟ

ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ ΕΩΣ

12 ΕΤΩΝ ΣΕ EXTRA BED

ΦΟΡΟΙ

RITZ CARLTON  5* DLX

25η ΜΑΡΤΙΟΥ

5 ΗΜΕΡΕΣ

23-27/3/2023

ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ

€ 155

CVK PARK BOSHPORUS 5*

755 €

1.115 €

595 €

CVK TAKSIM 4*SUP

585 €

775 €

495 €

AKKA LUSH 4* SPECIAL BOUTIQUE

540 €

685 €

480 €

NOVA PLAZA TAKSIM 4*

510 €

640 €

455 €

RITZ CARLTON  5* DLX

25η ΜΑΡΤΙΟΥ

4 ΗΜΕΡΕΣ

24-27/3/2023

ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ

€ 155

CVK PARK BOSHPORUS 5*

665 €

935 €

545 €

CVK TAKSIM 4*SUP

535 €

680 €

460 €

AKKA LUSH 4* SPECIAL BOUTIQUE

500 €

610 €

440 €

NOVA PLAZA TAKSIM 4*

475 €

575 €

420 €

Όλες οι παραπάνω τιμές εκδρομικών πακέτων περιλαμβάνουν πρόγευμα καθημερινά.

 • Στο ξενοδοχείο CVK PARK BOSHPORUS όλα τα δωμάτια θα είναι σε superior τύπο . Σε περίπτωση αιτήματος για δωμάτια με θέα Βόσπορο θα υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση.
 • Στο ξενοδοχείο AKKA LUSH όλα τα δωμάτια θα είναι σε superior τύπο

 

ΠΤΗΣΕΙΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ

 

5 ΗΜΕΡΕΣ / ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ με πτήσεις TURKISH AIRLINES

ΤΚ

 

ΑΘΗΝΑ

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

ΤΚ 1844 10:05 - 12:40

 

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

ΑΘΗΝΑ

ΤΚ 1845 19:45 - 20:10

ΤΚ

 

ΑΘΗΝΑ

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

ΤΚ 1844 10:05 - 12:40

 

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

ΑΘΗΝΑ

ΤΚ 1845 19:45 - 20:10

4 & 5 ΗΜΕΡΕΣ / ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ με πτήσεις TURKISH AIRLINES

5

23/2/2023

ΑΘΗΝΑ

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

ΤΚ 1844 10:05 - 12:40

27/2/2023

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

ΑΘΗΝΑ

ΤΚ 1845 19:45 - 20:10

4

24/2/2023

ΑΘΗΝΑ

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

ΤΚ 1844 10:05 - 12:40

27/2/2023

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

ΑΘΗΝΑ

ΤΚ 1845 19:45 - 20:10

4 & 5 ΗΜΕΡΕΣ / 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ με πτήσεις TURKISH AIRLINES

5

23/3/2023

ΑΘΗΝΑ

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

ΤΚ 1844 10:05 - 12:40

27/3/2023

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

ΑΘΗΝΑ

ΤΚ 1845 19:45 - 20:10

4

24/3/2023

ΑΘΗΝΑ

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

ΤΚ 1844 10:05 - 12:40

27/3/2023

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

ΑΘΗΝΑ

ΤΚ 1845 19:45 - 20:10

Περιλαμβάνονται :

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Κωνσταντινούπολη-Αθήνα με απευθείας πτήσεις της Turkish Airlines ,Κόστος αποσκευής 20 κιλά & χειραποσκευή 8 κιλών ανά άτομο .
 • Διαμονή ( 3 / 4 διανυκτερεύσεις ) στα επιλεγμένα μας ξενοδοχεία ή παρόμοια
 1. Στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο The Ritz Carlton 5* dlx κεντρικό ( Σε δωμάτια με μερική θέα τον Βόσπορο ).Web site : https://www.ritzcarlton.com/en/hotels/europe/istanbul
 2. Στο πολυτελές ξενοδοχείο The Cvk Park Bosporus 5* κεντρικό ( Σε δωμάτια superior ).Web site : https://www.cvkhotelsandresorts.com/park-bosphorus-hotel-istanbul
 3. Στο κεντρικό CVK Taksim 4* superiorWeb site : https://www.cvkhotelsandresorts.com/cvk-taksim-hotel-istanbul
 4. Στο κεντρικό AKKA LUSH 4* special boutiqueWeb site : https://www.akkahotels.com/en/lushΣτο κεντρικό NOVA PLAZA Taksim 4*Web site : https://www.novaplazahotels.com/novaplazataksim/en/
 • Μπουφέ Πρόγευμα καθημερινά.
 • Μεταφορές , ξεναγήσεις , εκδρομές με ελληνόφωνο ξεναγό σύμφωνα με το πρόγραμμα .
 • Κόστος εισιτηρίου για το πλοιάριο της εκδρομής στα Πριγκιποννήσια.
 • Κόστος εισιτηρίου για το πλοιάριο της κρουαζιέρας στον Βόσπορο .
 • ΔΩΡΕΑΝ χρήση εσωτερικής πισίνας και fitness center του ξενοδοχείου The Ritz Carlton 5*dlx .
 • ΔΩΡΕΑΝ χρήση χαμάμ, σάουνα & fitness center του ξενοδοχείου CVK Park Bosporus 5 * .
 • ΔΩΡΕΑΝ χρήση χαμάμ, σάουνα & fitness center του ξενοδοχείου CVK Taksim .
 • ΔΩΡΕΑΝ παροχή Wi-fi σε όλα τα προαναφερόμενα ξενοδοχεία
 • Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης & Ταξιδιωτική Ασφάλιση για τους εκδρομείς έως 75 ετών

Δεν Περιλαμβάνονται :

 • Φόροι αεροδρομίων , επίναυλοι καυσίμων &  ασφάλεια covid για ταξιδιώτες έως 75 ετών € 155 ανά άτομο.
 • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους ( όπου απαιτείται ) .
 • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα.
 • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Κόστος εισόδων σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους:

Οι Τιμές είναι ανά άτομο ( οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν )

 • Τοπ Καπί & Αγία Ειρήνη      320 Τουρκικές Λίρες
 • Βυζαντινό Υδραγωγείο         190 Τουρκικές Λίρες
 • Ντολμά Μπαχτσέ                300 Τουρκικές Λίρες
 • Πάρκο με Μινιατούρες           90 Τουρκικές Λίρες

Hotel The Ritz Carlton Istanbul 5* Dlx

Tο The Ritz-Carlton Istanbul βρίσκεται στις όχθες του Βοσπόρου, ενσωματώνει απρόσκοπτα το ευρωπαϊκό στυλ με την τουρκική παράδοση. 
Γνωρίστε τα τοπικά έθιμα, από ποτά καλωσορίσματος όπως το σαλέπι στο λόμπι μέχρι την κουζίνα της Ανατολίας στο Atölye και, στη συνέχεια, χαλαρώστε με τέλεια πολυτέλεια.
 

Hotel CVK Park Bosphorus Istanbul 5*

Το CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης είναι ένα αριστοκρατικό ξενοδοχείο για να ζήσετε την αυθεντική τουρκική φιλοξενία.

Hotel CVK Taksim 4*sup

Το CVK Taksim Hotel Istanbul στην καρδιά της Ταξίμ , προσφέρει στους επισκέπτες του μια ζεστή και άνετη ατμόσφαιρα και δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε μια πόλη που είναι ζωντανή όλο το 24ωρο και να ζήσετε μια αληθινή εμπειρία της Κωνσταντινούπολης.

Hotel Αkka Lush Istanbul Special boutique

Μια προνομιακή εμπειρία στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης…

Το Akka Lush Hotel καλωσορίζει επισκέπτες από όλο τον κόσμο, σε ένα ιστορικό κτήριο που βρίσκεται στο Pera – Taksim, όπου χτυπά η καρδιά της πόλης. Εδώ μπορείτε να βρείτε κομψά και άνετα δωμάτια, μια σειρά από παροχές για την εξυπηρέτησή σας & εξαιρετική εξυπηρέτηση. Αν θέλετε να έχετε μια προνομιακή εμπειρία διαμονής για την οικογένειά σας και τον εαυτό σας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στην Κωνσταντινούπολη, εξερευνήστε το Akka Lush!

Hotel Nova Plaza Taksim 4*

Το Nova Plaza Taksim Square είναι το τέλειο μέρος για να ξεκουραστείτε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας για την επόμενη μέρα, στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, 
σε απόσταση 2 λεπτών με τα πόδια από την οδό Istiklal και το μετρό Taksim
 
Contact Info

Palmos Travel In Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

Tel.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00πμ - 17:00μμ

ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00πμ-15:00μμ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ