menu
+30 210 9889421
ΤΑΪΛΑΝΔΗ – ΜΠΑΝΓΚΟΚ – ΠΟΥΚΕΤ ΠΑΣΧΑ 12ημ (P2)

ΤΑΪΛΑΝΔΗ – ΜΠΑΝΓΚΟΚ – ΠΟΥΚΕΤ ΠΑΣΧΑ 12ημ (P2)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 11/04

ΑΠΟ 1.590 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 11/04

Ταϊλανδέζικη Πρωτοχρονιά Σονγκράν

Βόρεια Ταϊλάνδη - Πούκετ
…στο Χρυσό Τρίγωνο του Οπίου
Τσιάνγκ Ράι, Τσιάνγκ Μάι, Μπανγκόκ

Οι Καλύτερες Στιγμές μας

 • Πτήση από την Μπανγκόκ στο Τσιάνγκ Ράι, την "Πύλη προς το Χρυσό Τρίγωνο", καθώς βρίσκεται κοντά στα σύνορα των τριών χωρών - της Ταϊλάνδης, του Λάος και της Βιρμανίας - και οδική επιστροφή στην Μπανγκόκ
 • Επίσκεψη στην βορειότερη πόλη της Ταϊλάνδης, στα σύνορα με τη Βιρμανία, το Μάε Σάι
 • Επίσκεψη στον κάτασπρο ναό Wat Rong Khun, που συμβολίζει την αγνότητα του βουδισμού
 • Περιήγηση στο περίφημο "Ρόδο του Βορρά", το Τσιάνγκ Μάι, η παλιά πόλη του οποίου θεωρείται ένα "ζωντανό" μουσείο
 • Επίσκεψη σε φάρμα ελεφάντων και βόλτα στη ζούγκλα στη ράχη ελεφάντων
 • Ράφτινγκ με σχεδία μπαμπού
 • Επίσκεψη σε φάρμα με ορχιδέες
 • Δείπνο Καντόκε με παραδοσιακούς χορούς
 • Πτήση από το Τσιάνγκ Μάι στην Μπανγκόκ
 • Δύο διανυκτερεύσεις στη Μπανγκόκ σε ξενοδοχείο 4*
 • Λεπτομερής ξενάγηση στην Μπανγκόκ με επισκέψεις στο υπέρλαμπρο βασιλικό παλάτι, στον ναό του Σμαραγδένιου Βούδα, στον ναό του Κεκλιμένου Βούδα και στον επιβλητικό Ναό της Αυγής, το ορόσημο της πόλης
 • Κρουαζιέρα στα κανάλια της Μπανγκόκ, απολαμβάνοντας μοναδικές εικόνες της εξωτικής πόλης
 • Τρεις διανυκτερεύσεις στο Πούκετ σε ξενοδοχείο 4*
 • Περιήγηση στο παραδεισένιο νησί Πούκετ
 • Εμπειρότατος Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας

Όπως σε όλες τις χώρες έτσι και στην Ταϊλάνδη ο ερχομός του καινούριου χρόνου γιορτάζεται πανηγυρικά. Όσο κι αν φαίνεται παράξενο, ο καινούριος χρόνος δεν αρχίζει την πρώτη μέρα του πρώτου μήνα του έτους, αλλά την πρώτη ημέρα του νέου φεγγαριού, μετά την πρώτη μέρα του πέμπτου μήνα. Έτσι, η Πρωτοχρονιά γιορτάζεται σε όλη τη χώρα ανάμεσα στις 13 και 15 Απριλίου. Πρόκειται για μια καθαρά ανοιξιάτικη γιορτή, όπως μαρτυρεί και το ίδιο το όνομά της Σονγκράν (Songkran).
Οι γιορτές του καινούριου χρόνου διαρκούν τρεις ολόκληρες μέρες: η αναγγελία γίνεται από τις Nανγκ Σονγκράν, όνομα για τις επτά κόρες του Mάχα Προμ, του θεού της φωτιάς. H κόρη του θεού της φωτιάς φέρεται σε πομπή πάνω στην πλάτη ενός βουβάλου και ανακοινώνει την χαρμόσυνη είδηση ότι ο πατέρας της, μετά το ταξίδι του στους έξι ουρανούς, γυρίζει στην ουράνια κατοικία του.
Η έναρξη του ταϊλανδέζικου νέου έτους περιλαμβάνει παραδοσιακούς εορτασμούς - το πιο συνηθισμένο θέαμα εκείνων των ημερών είναι οι ντόπιοι να παίζουν στους δρόμους με νεροπίστολα, φορώντας πολύχρωμα "λουλουδάτα" πουκάμισα, που αναγράφουν το όνομα της γιορτής. Ελέφαντες με περίτεχνα στολίδια διασχίζουν τους δρόμους και παιδιά ρίχνουν στους περαστικούς κουβάδες με παγωμένο νερό.
Εάν βρεθείτε στον δρόμο, να είστε προετοιμασμένοι να γίνετε μούσκεμα - εσείς και οτιδήποτε κρατάτε (τσάντες, κινητά, φωτογραφικές μηχανές, διαβατήρια…). Κανείς - εκτός από τους μοναχούς, τον βασιλιά, τις εγκύους και τα μωρά - δεν γλιτώνει από αυτό το παραδοσιακό μπουγέλωμα, που συμβολίζει το ξέπλυμα των αμαρτιών!
Αν και το όλο θέαμα είναι διασκεδαστικό, να θυμάστε ότι το ετήσιο φεστιβάλ νερού Σονγκράν, το πιο σημαντικό της χώρας, είναι στην πραγματικότητα ένα θρησκευτικό φεστιβάλ.
Το Τσιάνγκ Μάι με επίκεντρο την πύλη Tha Pae είναι το ιδανικό μέρος για να βιώσει κανείς τους εορτασμούς του φεστιβάλ αυτού. Εδώ το ξεφάντωμα κρατάει μέχρι και 8 μέρες: παρελάσεις στους δρόμους, πολιτισμικές παραστάσεις, διαγωνισμοί ομορφιάς και χιλιάδες ντόπιοι και τουρίστες οπλισμένοι με νεροπίστολα και με μια λευκή σκόνη από ταλκ, που αποτρέπει την κακή τύχη...

Sah-wah-dee pee mai, "Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος"!

Με έντονα τα στοιχεία της Αυτοκρατορίας, η Ταϊλάνδη αποτελεί τον ομορφότερο συνδυασμό φυσικού πλούτου, εξωτισμού, αγορών, παραθερισμού και ταξιδιωτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.
Η χώρα του μασάζ και των ανέσεων ξέρει να χαλαρώνει τους επισκέπτες της σε τέτοιο βαθμό, που μία επίσκεψη δεν είναι ποτέ αρκετή.
Επισκεφθείτε το παλάτι και τους εκπληκτικής ομορφιάς ναούς της Μπανγκόκ και θαυμάστε την τελειότητα της αρχιτεκτονικής τους.
Νοιώστε τη μαγεία που χαρίζει το περίφημο "Χρυσό Τρίγωνο", τα σύνορα δηλαδή των τριών χωρών (Λάος, Βιρμανία, Ταϊλάνδη), με αφετηρία το Τσιάνγκ Ράι (που θεωρείται η πύλη του).
Κάντε βόλτα με ελέφαντες, βαρκάδα με σχεδία από μπαμπού στη ζούγκλα και απολαύστε παραδοσιακούς χορούς στο Τσιάνγκ Μάι.
Χαλαρώστε στο "Μαργαριτάρι του Νότου", το παραδεισένιο τροπικό νησί Πουκέτ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η μέρα: Αθήνα - Μπανγκόκ

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, την Μπανγκόκ, την "Πόλη των Αγγέλων", όπως μεταφράζεται το ταϊλανδέζικο όνομά της (Κrung Thep, Κρουνγκ Τεπ).

2η μέρα: Μπανγκόκ - Τσιάνγκ Ράι/Χρυσό Τρίγωνο

Άφιξη στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ και ανταπόκριση με την πτήση για το Τσιάνγκ Ράι, την βορειότερη επαρχία της Ταϊλάνδης, γνωστή και ως η "Πύλη προς το Χρυσό Τρίγωνο", καθώς βρίσκεται κοντά στα σύνορα των τριών χωρών - της Ταϊλάνδης, του Λάος και της Βιρμανίας.

Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Τσιάνγκ Ράι/Χρυσό Τρίγωνο

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας θα φθάσουμε στο Ντόι Τουνγκ (Doi Tung) για να επισκεφθούμε τους κήπους και να θαυμάσουμε την εκπληκτική θέα της περιοχής. Συνεχίζουμε για το Χρυσό Τρίγωνο, το οποίο θα απολαύσουμε κάνοντας βαρκάδα στον ποταμό Μεκόνγκ και στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε οδικώς προς το Μάε Σάι (Mae Sai), την βορειότερη πόλη της Ταϊλάνδης, στα σύνορα με τη Βιρμανία, όπου θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε είδη λαϊκής τέχνης. Επιστροφή στο Τσιάνγκ Ράι. Δείπνο. Το βράδυ μην παραλείψετε να επισκεφθείτε την υπαίθρια αγορά της πόλης με τους εκατοντάδες μικροπωλητές. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: Τσιάνγκ Ράι - Τσιάνγκ Μάι

Πρωινή αναχώρηση για το Τσιάνγκ Μάι, το περίφημο "Ρόδο του Βορρά". Κατά τη διάρκεια της γραφικής διαδρομής μας θα επισκεφθούμε τον κάτασπρο ναό Wat Rong Khun, που συμβολίζει την αγνότητα του βουδισμού. Άφιξη και περιήγηση στην παλιά πόλη, που θεωρείται ένα "ζωντανό" μουσείο, κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφθούμε μεταξύ άλλων τους ναούς Wat Phra Singh και Wat Chedi Luang. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: Τσιάνγκ Μάι, Φάρμα Ελεφάντων, Ράφτινγκ, Δείπνο Καντόκε με παραδοσιακούς χορούς

Σήμερα το πρωί θα επισκεφθούμε μια φάρμα ελεφάντων για να "βοηθήσουμε" στο πρωινό τους μπάνιο και να κάνουμε μία βόλτα στη ζούγκλα, έχοντας ανέβει στη ράχη τους! Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε μια τοπική φάρμα με ορχιδέες, θα κάνουμε ράφτινγκ με σχεδία μπαμπού στα ήρεμα νερά του ποταμού και θα μεταβούμε στον λόφο Suthep με την πανοραμική θέα στην κοιλάδα, όπου θα επισκεφθούμε τον Wat Phrathat Doi Suthep. Δείπνο Καντόκε με παραδοσιακούς χορούς. Διανυκτέρευση.

6η μέρα: Τσιάνγκ Μάι - Μπανγκόκ, Κρουαζιέρα στα κανάλια

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Μπανγκόκ, που είναι κτισμένη στις όχθες του ποταμού Τσάο Πράγια ή Μάε Νάμ (Μενάμ). Αποτελεί την 4η κατά σειρά πρωτεύουσα της χώρας, μετά από το Σουκοτάι, την Αγιούταγια και το Θόνμπουρι. Φθάνοντας θα κάνουμε μια κρουαζιέρα στα κανάλια της πόλης, τα περίφημα κλονγκς, τα οποία δημιουργήθηκαν από τον βασιλιά Ράμα, όταν αποφάσισε να ζήσει σε ένα νησί και έτσι η πρωτεύουσα Μπανγκόγκ να γίνει η "Βενετία της Ανατολής". Το θαυμαστό Μεγάλο Παλάτι και ο εκπληκτικός Ναός της Αυγής που είναι καλυμμένος με κομμάτια κινέζικης πορσελάνης, αποτελούν μερικές από τις εικόνες της εξωτικής πόλης που θα απολαύσουμε κατά τη διάρκεια της βόλτας μας με το πλοιάριο. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.  

7η μέρα: Μπανγκόκ, Ξενάγηση πόλης

Η σημερινή ξενάγηση της πόλης θα ξεκινήσει από το υπέρλαμπρο βασιλικό παλάτι, το οποίο καλύπτει έκταση περίπου 220.000 τετραγωνικών μέτρων. Μέσα από τα λευκά του τείχη βρίσκονται πολλά κτίρια ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής, ναοί με επίχρυσους δράκους, αγάλματα θεοτήτων και τοιχογραφίες που θα σας αφήσουν άναυδους. Ακολουθεί επίσκεψη στον ναό του Σμαραγδένιου Βούδα, ο οποίος πήρε το όνομά του από το στολισμένο με σμαράγδια και άλλα πολύτιμα πετράδια άγαλμα του καθιστού Βούδα (από νεφρίτη) που βρίσκεται στο εσωτερικό του. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον τεράστιο ναό του Ξαπλωμένου Βούδα (Wat Pho), που στεγάζει το μήκους 45 μέτρων και ύψους 15 μέτρων χρυσό άγαλμα του Βούδα. Τέλος, θα δούμε τον επιβλητικό Ναό της Αυγής στις όχθες του Τσάο Πράγια, που αποτελεί ορόσημο της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

8η μέρα: Μπανγκόκ - Πούκετ, Γύρος Νησιού

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση για το μεγαλύτερο νησί της χώρας, το τροπικό νησί του Ινδικού, το Πούκετ, που μας υπόσχεται αξέχαστες διακοπές. Άφιξη και γύρος του νησιού, κατά τη διάρκεια του οποίου θα επισκεφθούμε τον ιστορικό βουδιστικό ναό Τσαλόνγκ (Wat Chalong), τον πιο σημαντικό από τους 29 βουδιστικούς ναούς του Πουκέτ. Στη συνέχεια θα περπατήσουμε στην γραφική Πόλη του Πουκέτ, βρίσκεται στη νοτιοανατολική πλευρά του νησιού, με τους βουδιστικούς και κινεζικούς ναούς, τα μεγαλοπρεπή αποικιακά κτίρια σινοπορτογαλικής αρχιτεκτονικής, τα εμπορικά καταστήματα, τα εστιατόρια, τα καφέ κλπ. Συνεχίζοντας την περιήγησή μας θα φθάσουμε στο Karon Viewpoint, απ΄ όπου θα απολαύσουμε την υπέροχη θέα σε τρεις από τις πιο όμορφες παραλίες του δυτικού τμήματος του νησιού, τις Kata Noi, Kata Yai και Karon Beach, με τα σμαραγδένια νερά, αλλά και στις γύρω καταπράσινες βουνοπλαγιές. Άλλη μια υπέροχη θέα θα απολαύσουμε επίσης από τον λόφο στο ακρωτήριο Promthep, διακρίνοντας στο βάθος ακόμα και τα νησάκια Πι Πι. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

9η, 10η μέρα: Πούκετ

Ελεύθερες μέρες στο "Μαργαριτάρι του Νότου", για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε στις πανέμορφες παραλίες με την κατάλευκη άμμο, τους πανύψηλους κοκοφοίνικες και τα γαλαζοπράσινα νερά, να επιδοθείτε σε διάφορες δραστηριότητες, όπως καταδύσεις με μάσκα και αναπνευστήρα ή φιάλες σε βυθούς με πλούσιο υποθαλάσσιο κόσμο, τζετ σκι, ιστιοπλοΐα κλπ., να εξερευνήσετε την ενδοχώρα με την οργιώδη βλάστηση, να κάνετε σαφάρι με ελέφαντες ή βόλτα με σχεδία μπαμπού μέσα στην τροπική ζούγκλα, να επισκεφθείτε το πάρκο με τις πολύχρωμες πεταλούδες, να αγοράσετε όμορφα χειροτεχνήματα, ξυλόγλυπτα, κεραμικά, κοσμήματα κλπ. από τις τοπικές αγορές, να διασκεδάσετε στην πιο διάσημη παραλία του νησιού, την Πατόνγκ, με την έντονη νυχτερινή ζωή ή και να εκδράμετε στα παραδεισένια νησάκια Πι Πι και στο περίφημο νησί του Τζέημς Μποντ (Κhao Phing Kan) στον ειδυλλιακό κόλπο Πανγκ Νγκα (Phang Nga), έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ταϊλάνδης από το 1974, όταν έγιναν εκεί τα γυρίσματα της ταινίας "Ο άνθρωπος με το χρυσό πιστόλι" με τον Ρότζερ Μουρ.

11η μέρα: Πούκετ - Πτήση για την Αθήνα

Check out από το ξενοδοχείο και το  υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για κάποια προαιρετική εκδρομή ή για τα ψώνια σας. Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση για την Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

12η μέρα: Άφιξη στην Αθήνα

Σημειώσεις:
Οι ανωτέρω εκδρομές, ξεναγήσεις, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι από τα αναγραφόμενα  
Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 11/04     ~     12 μέρες

Τιμή κατ΄ άτομο
Για τις 10 πρώτες κρατήσεις

 

Δίκλινο

1.590 €

3ο άτομο έως 12 ετών

1.390 €

Μονόκλινο

2.000 €


+ Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, ταξιδιωτική ασφάλεια και ασφάλεια COVID για ταξιδιώτες έως 75 ετών: 860 €/άτομο

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης μέσω ενδιάμεσου σταθμού
 • Δώρο του Γραφείου μας ένα ζεστό γεύμα κατά τη διάρκεια των πτήσεων
 • 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* σε Τσιάνγκ Ράι (2) και Τσιάνγκ Μάι (2)
 • 2 διανυκτερεύσεις στη Μπανγκόκ σε ξενοδοχείο 5*
 • 3 διανυκτερεύσεις στο Πούκετ σε ξενοδοχείο 4*
 • Ημιδιατροφή σε Τσιάνγκ Ράι και Τσιάνγκ Μάι - Περιλαμβάνεται ένα δείπνο Καντόκε με παραδοσιακούς χορούς στο Τσιάνγκ Μάι
 • Πρωινό στα ξενοδοχεία της Μπανγκόκ και του Πούκετ
 • Μεταφορές, περιηγήσεις, είσοδοι όπου απαιτούνται βάσει προγράμματος
 • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός-συνοδός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν Περιλαμβάνονται

 • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, ταξιδιωτική ασφάλεια και ασφάλεια COVID για ταξιδιώτες έως 75 ετών: 860 €/άτομο
 • Ό,τι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα

Οι Πτήσεις μας με Scoot

 

11/04

TR 713

Αθήνα - Σιγκαπούρη

10:55 - 03:30+1

12/04

TR 608

Σιγκαπούρη - Μπανγκόκ

07:00 - 08:30

21/04

TR 653

Πουκέτ - Σιγκαπούρη

20:20 - 23:15

22/04

TR 712

Σιγκαπούρη - Αθήνα

05:35 - 11:55

Γνωρίζετε ότι…

Η πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης ονομάζεται Κρουνγκ Τεπ, που σημαίνει "Πόλη των Αγγέλων". Πρόκειται για συντομογραφία του επίσημου ονόματος, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο τοπωνύμιο του κόσμου.

Το πλήρες όνομα της πόλης είναι: "Krung Thep Mahanakhon Amon Rattanakosin Mahinthara Ayuthaya Mahadilok Phop Noppharat Ratchathani Burirom Udomratchaniwet Mahasathan Amon Piman Awatan Sathit Sakkathattiya Witsanukam Prasit".

Η μετάφραση του ονόματος αυτού είναι: "Η μεγάλη Πόλη των Αγγέλων, το μεγαλύτερο σεντούκι θεϊκών θησαυρών, η απόρθητη γη, η τρανή και εξέχουσα επικράτεια, η βασιλική και ευάρεστη πρωτεύουσα εννέα εντυπωσιακών πετραδιών, το υψηλότερο μεγαλοπρεπές παλάτι, το θεϊκό καταφύγιο και το μέρος όπου ζουν μετενσαρκωμένα πνεύματα".

Στη γλώσσα των ταϊλανδών το όνομα γράφεται ως μια μόνο λέξη με 152 γράμματα ή 64 συλλαβές.


Contact Info

Palmos Travel In Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

INSTAGRAM: palmostravel_official

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00πμ - 17:00μμ

ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00πμ-15:00μμ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ