menu
+30 210 9889421
ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 5ημ (P11)

ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 5ημ (P11)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 27/04

ΑΠΟ 990 € ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 27/04

Κ Α Π Π Α Δ Ο Κ Ι Α

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2023
5 ΗΜΕΡΕΣ
με πτήσεις TURKISH AIRLINES
Ημερομηνία εκδρομής :
27/4-1/5/2023
Με μοναδική διαμονή σε υπόσκαφα
Cave
Hotels 5* & 4*
sup
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

Για να εξερευνήσετε την μυστηριώδη Καππαδοκία

Πλήρες εκπληκτικό πρόγραμμα με μοναδικές επισκέψεις , ποιοτικές υπηρεσίες και διαμονή σε υπόσκαφα cave Hotels 5* & 4*sup για να ζήσετε την μαγεία της Καππαδοκίας :

 • Νεάπολη , Προκόπι , Κόραμα , Πασαμπάγ , Ζέλβη , Κοιλάδα Ντεβρέντ , Άβανος , Φαράγγι Περιστρέματος , Νίγδη , Ούτσχισαρ , υπόγεια πόλη Καιμακλί , Σινασσός , Ορτάχισαρ , Καισάρεια , Μουταλάσκη με πλήρεις ξεναγήσεις σε κάθε περιοχή και όχι απλές περιηγήσεις
 • Ιδανικές πτήσεις με Turkish Airlines Αθήνα-Κωνσταντινούπολη-Νεάπολη & Νεάπολη-Κωνσταντινούπολη-Αθήνα
 • Διαμονή σε ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΥΠΟΣΚΑΦΑ CAVE HOTELS ( Acropolis Cave Suites 5* special
  boutique
  ή 1811 Cave hotel 4* sup Special Cave hotel ) στο Προκόπι
 • Ημιδιατροφή σε μοναδικά τοπικά εστιατόρια στη Καππαδοκία  για να γευτούμε τις τοπικές λιχουδιές
 • Χορός των περιστρεφόμενων Δερβίσηδων στο μοναδικό Sauhan Caravanserai
 • Έμπειρος Ελληνόφωνος ξεναγός / Συνοδός στη Καππαδοκία με εμπειρία ετών.
 • Ασφάλιση επαγγελματικής Αστικής ευθύνης  , Ταξιδιωτική Ασφάλιση και ειδική Ασφάλιση COVID-19

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

1η μέρα

Πτήση για Νεάπολη μέσω Κωνσταντινούπολης – Νεάπολη - Προκόπι

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και αναχώρηση για Νεάπολη μέσω Κωνσταντινουπόλεως. Άφιξη στο αεροδρόμιο της Νεάπολης και θα ξεκινήσουμε με προορισμό το Προκόπι με έντονο παλαιά το Ελληνικό στοιχείο όπου θα ξεναγηθούμε στον παλιό οικισμό “Kayakapı” στον οποίο ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος έζησε και κοιμήθηκε. Θα δούμε το σπίτι του Αγίου και την εκκλησία που του αφιερώθηκε. Μετά την ξενάγηση μας μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας . Εν συνεχεία θα απολαύσουμε δείπνο σε τοπικό παραδοσιακό εστιατόριο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα

Προκόπι - Κόραμα – Πάσαμπαγ – Ζέλβη – Κοιλάδα Ντεβρέντ – Άβανος - Προκόπι

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και η ξενάγηση μας αρχίζει από το ανοιχτό μουσείο του Κοράματος με τις υποσκαφές εκκλησίες με τα έντονα παλαιοχριστιανικά στοιχεία και αγιογραφίες που χρονολογούνται από τον 8ο-13ο αιώνα. Στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο Πασάμπαγ όπου θα θαυμάσουμε τους ομορφότερους σχηματισμούς της Καππαδοκίας, τους οποίους οι ντόπιοι αποκαλούν «Νεραιδοκαμινάδες». Ακολουθεί, η ερημωμένη πόλη της Ζέλβης η οποία κατοικούνταν μέχρι τα 1950 και κατευθυνθούμε στην κοιλάδα Ντεβρέντ την οποία κάποιοι ονομάζουν ως κοιλάδα της φαντασίας λόγω των πολύ διαφορετικών σχηματισμών των «Νεραϊδοκαμινάδων». Θα συνεχίσουμε για την Άβανο, δίπλα από τον Άλυ ποταμό, όπου θα περάσουμε τον Άλυ μέσω κρεμαστής γέφυρα και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε ένα εργαστήρι κεραμικής τέχνης, η οποία έχει μεγάλη ιστορία στην περιοχή και ένα εργαστήρι κοσμημάτων από διάφορες πέτρες της περιοχής όπου θα μάθουμε τις πέτρες της περιοχής και τη διαδικασία της κατασκευής διάφορων ειδών από αυτές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και δείπνο σε τοπικό εστιατόριο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα

Προκόπι - Φαράγγι Περιστρέματος - Νίγδη - Προκόπι

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ( ΕΞΟΔΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ) ΜΕ ΤΑ ΑΕΡΟΣΤΑΤΑ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ .

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και η ξενάγησή μας ξεκινά με το Φαράγγι Περιστρέματος (Ihlara Vadisi), ένα θαύμα της φύσης όπου ήδη από τον 4ο αιώνα είχε ξεκινήσει ο μοναχικός βίος. Στην συνέχεια θα ξεναγηθούμε στο Γεσιλμπούρτς της Νίγδης, ένα ελληνόφωνο προσφυγικό χωριό, στο οποίο θα έχουμε γεύμα σε τοπικό εστιατόριο όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τα προσφυγικά φαγητά. Αμέσως μετά, θα επισκεφτούμε το τζαμί Αλαεντντίν που χρονολογείται στην σελτζουκική περίοδο και στη συνέχεια θα θαυμάσουμε το μοναστήρι Γκουμουσλέρ που είναι λαξευμένο σε ένα λόφο και είναι το μοναδικό μέρος που απεικονίζεται η Παναγιά να χαμογελά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας . Διανυκτέρευση.

4η μέρα

Προκόπι - Καισάρεια –Αγορά - Αρχαιολογικό Μουσείο της Καισάρειας - Μουταλάσκη – Περιστρεφόμενοι Δερβίσιδες – Προκόπι

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και η μέρα μας ξεκινά με την περιήγηση μας στην Καισάρεια και το μουσείο του Σελτζουκικού Πολιτισμού. Στη συνέχεια θα δούμε ένα αριστουργηματικό έργο του Σινάν το τζαμί Κουρσούνλου, το Ιτς Καλέ αλλά και το αρχαιολογικό μουσείο της Καισάρειας. Θα ακολουθήσει ελεύθερος χρόνος στην παλαιά αγορά της πόλης και γευσιγνωσία στην παλιά αρμένικη συνοικία με παραδοσιακά φαγητά και τοπικά κρασιά της Καισάρειας. Ημέρα μας θα ολοκληρωθεί με την επίσκεψη μας στον Μουταλάσκη όπου θα δούμε τις παλιές χριστιανικές συνοικίες και εκκλησίες της Καισάρειας και θα γευματίσουμε τοπικό εστιατόριο. Αργά το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε το μοναδικό θέαμα της τελετής του χορού των περιστρεφόμενων δερβίσηδων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση.

5η μέρα

Προκόπι - Ούτσχισαρ – Υπόγεια πολιτεία Καιμακλί – Σινασός – Ορτάχισαρ - Πτήση επιστροφής μέσω Κωνσταντινούπολης

Μετά το πρόγευμα το πρόγραμμα μας ξεκινά με την επίσκεψη μας σε ένα ταπητουργείο στο οποίο θα δούμε την παραδοσιακή τέχνη της κατασκευής χειροποίητων χαλιών. Στην συνέχεια θα κάνουμε στάση στον οικισμό Ουτσχισάρ όπου βρίσκεται η μεγαλύτερη καμινάδα νεραϊδών της περιοχής και χρησιμοποιήθηκε αρκετούς αιώνες ως κάστρο. Αμέσως μετά συνεχίζουμε για την περίφημη υπόγεια Πολιτεία Καϊμακλί που χρονολογείται στη 3η χιλιετία π. χ. και έχει περίπου οκτώ ορόφους κάτω από την γη. Μετά θα κατευθυνθούμε στη Σινασό, παλιά ελληνική συνοικία, οι κάτοικοι της οποίας ήταν έμποροι χαβιαριού στην Κωνσταντινούπολη. Στη Σινασό θα δούμε την εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης, τα παλιά αρχοντικά σπίτια Στην επιστροφή μας θα κάνουμε μια στάση για να δούμε τη γραφική θεά με το κάστρο Ορταχισάρ και θα απολαύσουμε τοπικό καφέ. Μεταφορά στο αεροδρόμιο της Καισάρειας για την πτήση της επιστροφής για Αθήνα μέσω Κωνσταντινούπολης.

Σημειώσεις:

 • Οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε ευρώ
 • Το πρόγραμμα ενδέχεται να εκτελεστεί με διαφορετική σειρά χωρίς παραλήψεις εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή του. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

Αστυνομική ταυτότητα τελευταίας 15ετίας ή Διαβατήριο με ισχύ τουλάχιστον 6 μήνες από την είσοδο στην Τουρκία απαραίτητα.

ΠΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΑΠΟ/ΠΡΟΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΠΤΗΣΗΣ

ΠΤΗΣΗ

ΩΡΕΣ ΠΤΗΣΕΩΝ

5 ΗΜΕΡΕΣ

27/4-1/5/2023

Αθήνα-Κων/πολη

27/4/2023

ΤΚ 1844

10:35-12:05

Κων/πολη-Νεάπολη

27/4/2023

ΤΚ 2004

13:25-14:35

Νεάπολη-Κων/πολη

1/5/2023

ΤΚ 2009

20:50-22:15

Κων/πολη-Αθήνα

2/5/2023

ΤΚ 1841

01:15-02:35

Τελικές τιμές με φόρους ( ανά άτομο σε ευρώ )

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ / ΤΡΙΚΛΙΝΟ

ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ ΕΩΣ

12 ΕΤΩΝ ΣΕ EXTRA BED

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ACROPOLIS CAVE SUITES 5* (special Cave Hotel )

ΣΤΟ ΠΡΟΚΟΠΙ

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2023

5 ημέρες

27/4-1/5/2023

 

1.050 €

1.270 €

790 €

Πρόγευμα και
4 γεύματα συνολικά

1811 CAVE HOTEL 4* SUP (special Cave Hotel )

ΣΤΟ ΠΡΟΚΟΠΙ

990 €

1.190 €

750 €

Περιλαμβάνονται :

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσεως ΑΘΗΝΑ-ΚΩΝ/ΠΟΛΗ-ΝΕΑΠΟΛΗ & ΝΕΑΠΟΛΗ-ΚΩΝ/ΠΟΛΗ-ΑΘΗΝΑ με πτήσεις της Turkish Airlines
 • Μία χειραποσκευή έως 8 κιλά και μία αποσκευή 20 κιλά ανά άτομο.
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων
 • Διαμονή ( 4 διανυκτερεύσεις ) στα επιλεγμένα υπόσκαφα ( cave hotels ) ξενοδοχεία

ACROPOLIS CAVE SUITES 5* special Cave Hotel στο Προκόπι είτε στο 1811 cave Hotel 4*superior

special Cave hotel στο Προκόπι
Web Site : https://www.acropoliscavesuite.com/
Web Site : https://www.1811cavehotel.com/

 • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
 • 04 φαγητά συνολικά σε τοπικά εστιατόρια. ( δεν περιλαμβάνονται τα ποτά ) .
 • Show με χορό των περιστρεφόμενων Δερβίσηδων
 • Μεταφορές , εκδρομές/ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με ελληνόφωνο ξεναγό / συνοδό στην Καππαδοκία , check points , parking , φόρους πόλεων.
 • Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης & Ταξιδιωτική Ασφάλιση για τους εκδρομείς έως 75 ετών και ειδική ασφάλιση για covid-19 .

Δεν Περιλαμβάνονται :

 • Είσοδοι σε μουσεία και στους επισκεπτόμενους αρχαιολογικούς χώρους.
 • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα.
 • Ποτά κατά την διάρκεια των γευμάτων / δείπνων.
 • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Σημειώσεις:

Παιδιά 2-12 ετών διαμένουν σε επιπλέον κρεβάτι στο δωμάτιο των γονέων με την αντίστοιχη έκπτωση του αεροπορικού ναύλου όπου υπάρχει

 

Tα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα, με προσθήκη επιπλέον κλίνης και ως εκ τούτου υπάρχει στενότητα χώρου.

 

Ο τιμοκατάλογος έχει βασιστεί στις σήμερα ισχύουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες και τους αεροπορικούς ναύλους και ισχύει μέχρι νεότερης έκδοσης. Όλες οι τιμές είναι κατά άτομο σε Ευρώ.

 

Οι φόροι αεροδρομίων περιλαμβάνουν το ποσό των επίναυλων καυσίμων και είναι βασισμένοι στις ισχύουσες τιμές κατά την ημερομηνία έκδοσης του τιμοκαταλόγου. Οποιαδήποτε αλλαγή από τις αεροπορικές εταιρίες στον επίναυλο καυσίμων ή στους φόρους επιφέρει ανάλογη διαφοροποίηση της τιμής. Παρακαλούμε ελέγξατε το τελικό ποσό των φόρων την ημέρα της εξόφλησής σας.

 

Σημαντική υπενθύμιση: Παρόλο που στις χώρες που έχουν υπογράψει τη Συνθήκη Σένγκεν (Βέλγιο, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Δανία, Σουηδία, Φινλανδία, Πορτογαλία, Αυστρία) μπορείτε να ταξιδέψετε με πρόσφατη αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου, συνιστούμε να έχετε μαζί σας έγκυρο διαβατήριο. Επίσης, διαβατήριο απαιτείται και για κάθε ανήλικο παιδί.  Όσοι είναι κάτοχοι ξένων διαβατηρίων, πρέπει να το δηλώσουν εγγράφως στο ταξιδιωτικό μας γραφείο, πριν την κράτηση.

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ :   ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

 

.

Contact Info

Palmos Travel In Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

INSTAGRAM: palmostravel_official

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00πμ - 17:00μμ

ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00πμ-15:00μμ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ