menu
+30 210 9889421
ΕΛΒΕΤΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ 6ημ (P29)

ΕΛΒΕΤΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ 6ημ (P29)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 13/07

ΑΠΟ 729 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 13/07

ΕΛΒΕΤΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!!
6ημερη αεροπορική εκδρομή 13-18/7

Ζυρίχη – Βασιλεία – Κολμάρ – Χωριά Αλσατίας – Στρασβούργο – Λίμνη Τίτιζε – Φράιμπουργκ – Μπάντεν Μπάντεν – Χαϊδελβέργη - Νυρεμβέργη

Πανδαισία εικόνων και χρωμάτων…..

Ζυρίχη                                            Βασιλεία                                   Κολμάρ
Στρασβούργο                              Λίμνη Τίτιζε                           Φράιμπουργκ
Μπάντεν Μπάντεν                   Χαϊδελβέργη                          Νυρεμβέργη

Μοναδική αναχώρηση : 13/7

1η μέρα 13/7 : ΑΘΗΝΑ  –  ΖΥΡΙΧΗ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ  – ΚΟΛΜΑΡ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο στις 06.30 και ακολουθεί η πτήση με την AEGEAN A3850  στις  08.30 για την Ζυρίχη . Άφιξη στις 10.20 , επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την περιήγηση μας στην μεγαλύτερη πόλη της Ελβετίας και πρωτεύουσα του καντονίου της Ζυρίχης .Κατά τη διάρκεια της βόλτας μας ,  θα δούμε την περίφημη λεωφόρο Μπάνχοφστρασσε, θα περπατήσουμε στους κεντρικούς πεζόδρομους της παλιάς πόλης, θα δούμε (εξωτερικά) την εκκλησία Φραουμύνστερ με τα εντυπωσιακά βιτρό του Σαγκάλ, τον Καθεδρικό ναό, το Δημαρχείο, τον Πύργο του Ρολογιού, τον λόφο του Λίντερχοφ, τις γέφυρες του ποταμού Λίματ . Χρόνος για να απολαύσουμε τον καφέ μας και ένα ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα για όσους το επιθυμούν  . Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την πόλη της Βασιλείας . Τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης  εκτείνονται στην παλιά πόλη της με σημείο συνάντησης τη Markplatz όπου φιλοξενείται η αγορά της πόλης και το εντυπωσιακό κόκκινο Δημαρχείο. Συνεχίζουμε με τον Καθεδρικό Ναό της πόλης, που βρίσκεται στην πανέμορφη πλατεία του ναού με τα αρκετά μεσαιωνικά κτίρια και μουσεία. Αξίζει να ανεβείτε στη κορυφή για να θαυμάσετε την πόλη από ψηλά, από το Ρήνο μέχρι το Μέλανα Δρυμό. Επόμενη στάση η Πλατεία του θεάτρου, όπου μπορείτε να δείτε το θέατρο της πόλης, που συχνά αποκαλείται Λούβρο της Βασιλείας. Άφιξη στο Κολμάρ και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας αργά το απόγευμα . Βραδινή βόλτα στο ιστορικό  κέντρο για μία πρώτη γνωριμία με την πόλη , όπου προαιρετικά θα δειπνήσουμε . Διανυκτέρευση.

2η μέρα 14/7 :  ΚΟΛΜΑΡ - ΧΩΡΙΑ ΑΛΣΑΤΙΑΣ (Obernai - RibeauvilleRiquewihr) – ΚΟΛΜΑΡ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και η ημέρα αφιερωμένη στα πανέμορφα χωριά της Αλσατίας . θα επισκεφθούμε 3 από τα μικρά χωριά , με πρώτο μας σταθμός το Ομπερναί με την πανέμορφη παλιά πόλη με λιθόστρωτα σοκάκια και χρωματιστά σπίτια.  Συνεχίζουμε για το Ριμποβίλ ένα από τα δημοφιλέστερα χωριουδάκια της Αλσατίας. Γοτθικές εκκλησίες, μεσαιωνικά τείχη, εγκαταλελειμμένα κάστρα (τρία τον αριθμό) , χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο χωριό . Τελευταίος σταθμός το Ρικβίρ, γνωστό και ως «το χωριό των αμπελουργών», φωλιασμένο πίσω από τα μεσαιωνικά του τείχη, μέρος των οποίων χρονολογείται από τον 13ο αιώνα, το πανέμορφο Ρικβίρ . Βρίσκεται στην καρδιά των αμπελώνων και δικαίως χαρακτηρίζεται ως «το μαργαριτάρι του δρόμου των κρασιών». Χρόνος ελεύθερος για φαγητό . Επιστροφή και η υπόλοιπη ημέρα θα είναι αφιερωμένη στο Κολμάρ ,το στολίδι της Αλσατίας  που βρίσκεται στο δρόμο του κρασιού. Η πόλη φρούριο του Μεσαίωνα που διατηρεί ακόμα τα χαρακτηριστικά ξύλινα σπιτάκια , τις παλιές εκκλησίες , αλλά και το άρτιο μίγμα του Γερμανικού και Γαλλικού πολιτισμού . Θα περιηγηθούμε  στο ιστορικό του κέντρο, θα δούμε το Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό, τις μικρές πλατείες με τις υπαίθριες αγορές. Ελεύθερος χρόνος  στο πιο όμορφο σημείο της παλαιάς πόλης, την Μικρή Βενετία, που χαρακτηρίζεται από κανάλια, περίτεχνες γέφυρες, αριστοκρατικά καφέ και εστιατόρια. Διανυκτέρευση.

3η μέρα 15/7 :  ΚΟΛΜΑΡ – ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ – ΛΙΜΝΗ ΤΙΤΙΖΕ - ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ - ΚΟΛΜΑΡ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση νωρίς το πρωί για το Μέλανα Δρυμό. Η διαδρομή θα σας σαγηνεύσει , καθώς τα τοπία που προσφέρει ο Μέλανας δρυμός σου κόβουν την ανάσα . Μοναδικό θέαμα το Μαύρο Δάσος(όπως θα το βαφτίζαμε σήμερα), οφείλει το όνομά του στην πυκνή του βλάστηση, που κατά τόπους εμποδίζει το φως του ήλιου να φτάσει στο εσωτερικό του. Ακολουθώντας τον γερμανικό "Δρόμο του Ρολογιού" (με τα αμέτρητα εργαστήρια ρολογιών-κούκων) , θα φθάσουμε στην "πνιγμένη" στο πράσινο λίμνη Τίτιζεε και θα απολαύσουμε τον καφέ μας με θέα το απέραντο γαλάζιο . Επόμενος σταθμός μας το Φράιμπουργκ . Θα περιηγηθούμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό του 13ου αι., το ιστορικό Κάουφχαους του 16ο αι., την Πλατεία Δημαρχείου από την οποία ξεκινά ένα μοναδικό σύμπλεγμα καναλιών και πλακόστρωτων με παραδοσιακά καφέ και εστιατόρια. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα Επιστροφή στο ΚΟΛΜΑΡ .Διανυκτέρευση.

4η μέρα 16/7:  ΚΟΛΜΑΡ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΜΠΑΝΤΕΝ ΜΠΑΝΤΕΝ – ΧΑΙΔΕΛΒΕΡΓΗ

Πρωινό και επίσκεψη στο Στρασβούργο , την πρωτεύουσα του Ευρωκοινοβουλίου που είναι  κτισμένη στην δυτική όχθη του Ρήνου και διασχίζεται από τον ποταμό Ιλλ. Θα μεταφερθούμε στο ιστορικό  κέντρο  της πόλης όπου δεσπόζει ο επιβλητικός Καθεδρικός Ναός με ύψος 142 μ. που είναι ένας από τους  6 υψηλότερους   στον κόσμο, με το Αστρονομικό Ρολόι στο εσωτερικό του. Θα περιπλανηθούμε  στην περιοχή με τα γραφικά στενά που είναι γνωστή σαν «μικρή Γαλλία» με τα ξύλινα σπιτάκια τα αμέτρητα γεφύρια και τα λουλουδιασμένα μπαλκόνια. Προαιρετικά , σας προτείνουμε μία ωριαία βόλτα με πλοιάριο στα κανάλια της πόλης και στον ποταμό Ιλλ. Χρόνος για γεύμα και στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τον τελικό μας προορισμό την Χαϊδελβέργη , με ενδιάμεση στάση στο Μπάντεν-Μπάντεν , μία από τις 10 λουτροπόλεις της Ευρώπης που έχουν ενταχθεί στην λίστα με τα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της Ευρώπης . Η πόλη διατηρεί την αίγλη του ιστορικού του παρελθόντος και παρουσιάζει ένα πλήθος από αξιοθέατα – μνημεία, που δικαιολογούν απόλυτα τη φήμη του, ως κορυφαίο ταξιδιωτικό  προορισμό. Ο πιο διάσημος περίπατος στη λεωφόρο του Φωτός Lichtentaler Alee συνδέει το κέντρο της πόλης με το μοναστήρι Lichtental και αποκαλύπτει ένα πάρκο εκπληκτικής ομορφιάς . Άφιξη αργά το βράδυ στο ξενοδοχείο . Τακτοποίηση στα δωμάτια . Διανυκτέρευση .

5η μέρα 17/7 : ΧΑΙΔΕΛΒΕΡΓΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και η ημέρα αφιερωμένη στη Χαιδελβέργη . Θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στο πεζοδρομημένο ιστορικό της κέντρο, με τις ενδιαφέρουσες εκκλησίες των Ιησουϊτών και του Αγίου Πνεύματος. Η Χάουπστράσε, η ραχοκοκαλιά της Χαϊδελβέργης, είναι ο μεγαλύτερος πεζόδρομος στην Ευρώπη, ίσως και στον κόσμο, με μήκος 1,6 χιλιόμετρα. Περνάει από την κεντρική πλατεία (με το υπέροχο κτίριο του Δημαρχείου και την περίφημη, γοτθικού ρυθμού εκκλησία του Αγίου Πνεύματος), το Ξενοδοχείο  Ritter του 1592 (ένα από τα καλύτερα δείγματα της αναγεννησιακής αρχιτεκτονικής) και δεκάδες υπέροχα μαγαζάκια, από μπιραρίες και καφέ μέχρι ζαχαροπλαστεία, παλαιοπωλεία και καταστήματα με πρωτότυπα σουβενίρ. Χρόνος ελεύθερος . Διανυκτέρευση.

6η μέρα 18/7 :  ΧΑΙΔΕΛΒΕΡΓΗ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το μεσαιωνικό κόσμημα της Φρανκονίας , τη Νυρεμβέργη, την πόλη που συνέδεσε το όνομά της με την αναγέννηση, την θρησκευτική μεταρρύθμιση, τις επιστήμες και τον ουμανισμό κατά τον 15ο και 16ο μ.Χ. αιώνα. Κυριότερος εκπρόσωπος της εποχής αυτής, ήταν ο Άλμπρεχτ Ντύρερ, ένας από τους σημαντικότερους ζωγράφους, χαράκτες και θεωρητικούς της Αναγέννησης. Η πόλη έχει επίσης συνδέσει το όνομά της με την περίφημη "Δίκη της Νυρεμβέργης", που σηματοδότησε το τέλος του Β’ παγκοσμίου πολέμου με την καταδίκη κορυφαίων Γερμανών αξιωματούχων για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Άφιξη και περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα θαυμάσουμε την εντυπωσιακή της οχύρωση, θα δούμε το επιβλητικό σύμπλεγμα κτιρίων του Δημαρχείου στην ιστορική  πλατεία Marktplatz, καθώς επίσης και τους εντυπωσιακούς ναούς του Αγίου Λαυρεντίου και του Αγίου Σεβάλδου, το ιστορικό Γηροκομείο του Αγίου Πνεύματος στις όχθες του ποταμού Πέγκνιτζ και το επιβλητικό κάστρο Kaiserburg. Τελευταίος μας σταθμός το αεροδρόμιο της Νυρεμβέργης , όπου ακολουθεί η πτήση της AEGEAN A3811 στις 18.25 . Άφιξη στην Αθήνα στις 21.55

EARLY BOOKING τιμές, για κρατήσεις που θα επιβεβαιωθούν έως 10/6/23 !!!!

Τιμή κατ’ άτομο

Ξενοδοχεία

2κλινο superior

1κλινο standard

Παιδί    0-2

Παιδί   2-12

13-18/7

6 ημέρες

TURENNE HOTEL 3* &

STAYCITY HOTEL 3*

 

729€

 

979€

 

50€

 

635€

+ Φόροι αεροδρομίων , επίναυλος καυσίμων , φόρος διαμονής , parking , check points (215 ευρώ ανά άτομο).

**Οι τιμές των παιδιών, ισχύουν όταν αυτά αποτελούν 3ο ή 4ο άτομο.

Περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Ζυρίχη και Νυρεμβέργη-Αθήνα (συμπεριλαμβάνεται χειραποσκευή 8 κιλά και βαλίτσα 23 κιλά)
 • Εκδρομές-ξεναγήσεις , σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • 03 διανυκτερεύσεις στο ΚΟΛΜΑΡ , στο TURENNE HOTEL 3*
 • 02 διανυκτερεύσεις στην ΧΑΙΔΕΛΒΕΡΓΗ , στο STACITY APARTHOTELS 3*
 • Πρωινό καθημερινά σε πλούσιο μπουφέ
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλεια
 • Αρχηγός/συνοδός
 • ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.
 • Φόροι αεροδρομίων , επίναυλος καυσίμων , φόρος διαμονής , parking , check points (215 ευρώ ανά άτομο).
 • Η κρουαζιέρα στον ποταμό Ιλλ στο Στρασβούργο (15 ευρώ ανά άτομο).
 • Είσοδοι σε μουσεία , μνημεία , αξιοθέατα

ΠΤΗΣΕΙΣ

AEGEAN

Α3 850 Αθήνα - Ζυρίχη

08.30-10.20

AEGEAN

Α3 811 Νυρεμβέργη - Αθήνα

18.25-21.55

Contact Info

Palmos Travel In Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

INSTAGRAM: palmostravel_official

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00πμ - 17:00μμ

ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00πμ-15:00μμ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

** ΔΕΥΤΕΡΑ 05/06 ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ  ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ