menu
+30 210 9889421
ΡΩΜΗ 5ημ (P11)

ΡΩΜΗ 5ημ (P11)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 27/07 & 11, 24/08

ΑΠΟ 515 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 27/07 & 11, 24/08

ΡΩΜΗ-ΒΑΤΙΚΑΝΟ (ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ)

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023
5 ΗΜΕΡΕΣ
Αναχωρήσεις :
27/7 , 11/8 , 24/8/23

 • Απευθείας πτήσεις με την AEGEAN AIRLINES
 • Ξενάγηση της πόλης της Ρώμης
 • Ξενάγηση στα Μουσεία του Βατικανού και την Βασιλική του Αγίου Πέτρου
 • Προαιρετική εκδρομή στη Φλωρεντία
 • Τέσσερεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο CICERONE ROME 4* ή METROPOLIS 4* ή παρόμοιο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η μέρα

Αθήνα – Ρώμη – Ξενάγηση πόλης

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για τη Ρώμη με πτήσεις της AEGEAN . Άφιξη και ξενάγηση στην "Αιώνια Πόλη" κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε την εκκλησία του Αγίου Παύλου έξω από τα τείχη, την Πυραμίδα, τις θέρμες του Καρακάλα, την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Λατερανού, την περίφημη εκκλησία Σάντα Μαρία Ματζόρε και θα καταλήξουμε στον περιβάλλοντα χώρο του Κολοσσαίου, όπου θα έχουμε μικρής διάρκειας στάση για φωτογραφίες και έναν ιταλικό καφέ. Θα συνεχίσουμε την περιήγησή μας πεζοί, περνώντας από τις περίφημες αυτοκρατορικές αγορές και θα ανέβουμε στον λόφο του Καπιτωλίου, απ΄ όπου θα θαυμάσουμε από ψηλά τη Ρωμαϊκή αγορά. Διασχίζοντας την πλατεία του Καπιτωλίου, θα κατέβουμε από την σκάλα του Μιχαήλ Αγγέλου στην Piazza Venezia . Εκεί θα δούμε το Παλάτσο Βενέτσια, το μνημείο του αγνώστου στρατιώτη Βιτοριάνο, το άγαλμα του πρώτου βασιλιά της Ιταλίας Βιτόριο Εμμανουέλε, καθώς και το μπαλκόνι της Λετίτσια μητέρας του Ναπολέοντα Βοναπάρτη.Θα συνεχίσουμε την ξενάγησή μας οδικώς στις όχθες του Τίβερη, περνώντας από το Κάστρο του Αγίου Αγγέλου και τη Βίλα Μποργκέζε. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να επισκεφθείτε  τα διάσημα ισπανικά σκαλιά (Πιάτσα ντι Σπάνια) όπως την πιάτσα Ντελ Πόπολο όπου βρίσκεται ένας από τους δώδεκα αιγυπτιακούς κίονες που υπάρχουν στην πόλη . Διανυκτέρευση.

2η μέρα

Μουσεία Βατικανού-Βασιλική Αγίου Πέτρου

Μπουφέ πρωινό και η σημερινή μας ημέρα θα ξεκινήσει με επίσκεψη στα Μουσεία του Βατικανού, όπου θα δούμε τις αίθουσες των γλυπτών, των χαλιών, των παπύρων, των αυτοκρατόρων και θα καταλήξουμε στην περίφημη Καπέλα Σιστίνα, το παρεκκλήσιο του Αποστολικού Παλατίου, επίσημης κατοικίας του Πάπα της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, την οροφή του οποίου ζωγράφισε ο Μιχαήλ Άγγελος. Ακολουθεί επίσκεψη στο ανεξάρτητο κρατίδιο του Βατικανού, όπου βρίσκεται η Βασιλική του Αγίου Πέτρου (η μεγαλύτερη εκκλησία του κόσμου). Θα ξεναγηθούμε στην εκκλησία και θα δούμε την θεσπέσια μαρμάρινη σύνθεση του Μιχαήλ Αγγέλου, την περίφημη Πιετά, καθώς και τον τεράστιο μπρούτζινο άμβωνα του Μπερνίνι. Εν συνεχεία περπατώντας από το Βατικανό θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας θαυμάζοντας τον Τίβερη. Η υπόλοιπη ημέρα στην διάθεση σας. Στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να επισκεφθείτε το Τραστέβερε στην δυτική όχθη του Τίβερη , με τα μεσαιωνικά σοκάκια , μια συνοικία που αποτελεί μια από τις ομορφότερες και «ζωντανές» συνοικίες της Ρώμης . Μην παραλείψετε να δείτε την Σάντα Μαρία του Τραστέβερε με τα εντυπωσιακά ψηφιδωτά. Διανυκτέρευση.

3η μέρα

Ρώμη- Ελεύθερη ημέρα

Μπουφέ πρωινό και η σημερινή ημέρα στη διάθεσή σας για βόλτες, επισκέψεις σε μουσεία και διάφορα αξιοθέατα . Μην παραλείψετε να κάνετε βόλτες στην Βια ντει Κοντότι όπου βρίσκονται όλοι οι διάσημοι Οίκοι Υψηλής Ραπτικής και την Βία ντελ Κόρσο τον πιο εμπορικό δρόμο της Ρώμης για τα ψώνια σας . Διανυκτέρευση.

4η μέρα

Ελεύθερη ημέρα , προαιρετική εκδρομή στην Φλωρεντία

Μπουφέ πρωινό και ελεύθερη ημέρα στην διάθεσή σας για επίσκεψη στα μοναδικά αξιοθέατα της Ρώμης , σε μουσεία και να κάνετε βόλτες για αγορές στους εμπορικούς δρόμους της Ρώμης όπως η Βία Κοντότι όπου βρίσκονται όλοι οι διάσημοι Οίκοι Υψηλής Ραπτικής και την Βία ντελ Κόρσο τον πιο εμπορικό δρόμο της Ρώμης για τα ψώνια σας. Ενναλακτικά μπορείτε να λάβετε μέρος ( έξοδα ατομικά / απαιτείται μίνιμουμ αριθμός συμμετοχών ) στην προαιρετική ολοήμερη εκδρομή μας για την πόλη της Αναγέννησης την Φλωρεντία , όπου θα θαυμάσουμε περιπατητικά τα σημαντικότερα αξιοθέατα της όπως τον μεγαλοπρεπή Καθεδρικό ναό Ντουόμο με το φημισμένο καμπαναριό του Τζιότο, το ρωμαϊκής αρχιτεκτονικής Βαπτιστήριο , την εκκλησία Σάντα Κρότσε, την Πιάτσα Ντε Λα Σινιορία και το Πόντε Βέκιο. Ελεύθερος χρόνος για βόλτες στην πόλη και ψώνια στην πασίγνωστη αγορά της ή για μια επίσκεψη στην πινακοθήκη GALLERIA DEGLI UFFIZI , όπου μπορείτε να θαυμάσετε περίφημες συλλογές αναγεννησιακής τέχνης (Λεονάρντο ντα Βίντσι, Μιχαήλ Άγγελος, Ελ Γκρέκο, Ραφαήλ, Μποττιτσέλλι, Καραβάτζιο, Τζιότο, Ρέμπραντ, Τιτσιάνο, Ρούμπενς, Γκόγια, κ.ά.). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Ρώμη . Διανυκτέρευση

5η μέρα

Ρώμη-Αθήνα ( Πτήση επιστροφής )

Μπουφέ πρωινό και ελεύθερος χρόνος το πρωί για τελευταίες βόλτες και αγορές μέχρι την ώρα μεταφοράς μας στο αεροδρόμιο της Ρώμης για την πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

Σημειώσεις:

 • Το πρόγραμμα ενδέχεται να εκτελεστεί με διαφορετική σειρά χωρίς παραλήψεις εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή του. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.
 • Τα τρίκλινα δωμάτια σε όλα τα ξενοδοχεία είναι, στην ουσία, δίκλινα με επιπλέον κρεβάτι. Συνήθως δεν είναι ιδιαίτερα άνετα και το επιπλέον κρεβάτι μπορεί να είναι μικρότερο από τα κανονικά ή καναπές ή πτυσσόμενο.

Διαβατήριο ή αστυνομική ταυτότητα τελευταίας 15ετίας απαραίτητα.

5 ΗΜΕΡΕΣ με πτήσεις AEGEAN AIRLINES

5ΗΜ

27/7/2023

ΑΘΗΝΑ

ΡΩΜΗ

Α3 650  08:30-09:35

31/7/2023

ΡΩΜΗ

ΑΘΗΝΑ

Α3 655   18:20-21:15

5ΗΜ

11/8/2023

ΑΘΗΝΑ

ΡΩΜΗ

Α3 650  08:30-09:35

15/8/2023

ΡΩΜΗ

ΑΘΗΝΑ

Α3 655   18:20-21:15

5ΗΜ

24/8/2023

ΑΘΗΝΑ

ΡΩΜΗ

Α3 650  08:30-09:35

28/8/2023

ΡΩΜΗ

ΑΘΗΝΑ

Α3 655   18:20-21:15

Τιμοκατάλογος

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ /  ΤΡΙΚΛΙΝΟ

ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ ΕΩΣ

12 ΕΤΩΝ ΣΕ EXTRA BED

ΦΟΡΟΙ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

CICERONE ROME 4*
ή

METROPOLIS ROME 4*
ή παρόμοιο

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023

5 ΗΜΕΡΕΣ

Αναχωρήσεις

27/7 , 11/8 , 24/8

515 €

715 €

425 €

€ 250

Πρόγευμα

Περιλαμβάνονται :

 • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΡΩΜΗ-ΑΘΗΝΑ με πτήσεις της Aegean Airlines
  ( περιλαμβάνεται μια αποσκευή έως 23 κιλά και μια χειραποσκευή έως 8 κιλά ανά άτομο ).
 • Τέσσερεις (4) διανυκτερεύσεις στο επιλεγμένο ξενοδοχείο CICERONE ROME 4* ή METROPOLIS ROME 4*ή παρόμοιο

Web site :  https://www.ih-hotels.com/en/our-hotels/ih-hotels-roma-cicerone.html
Web site :  www.hotelmetropolisrome.com

 • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
 • Μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο της Ρώμης
 • Ξενάγηση στην πόλη της Ρώμης
 • Ξενάγηση στα Μουσεία του Βατικανού και στην Βασιλική του Αγίου Πέτρου
 • Ελληνόφωνος τοπικός ξεναγός στην Ρώμη
 • Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης
 • Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται :

 • Φόροι αεροδρομίων , επίναυλοι καυσίμων , δημοτικοί φόροι πόλεων , check points , parking , Ταξιδιωτική Ασφάλιση για τους εκδρομείς έως 75 ετών : Κόστος € 250 ανά άτομο
 • Επιβάρυνση από Θεσσαλονίκη : 100 € και από άλλες πόλεις: 200 € με την AEGEAN (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα)
 • Είσοδοι σε μουσεία , επισκεπτόμενους χώρους και Βατικανό , ακουστικά για την ξενάγηση του Αγίου Πέτρου (Κόστος 50 € ανά ενήλικα / 45 € ανά παιδί). με την εγγραφή σας απαιτείται η δήλωση συμμετοχής στα μουσεία του Βατικανού
 • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα.
 • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

Contact Info

Palmos Travel In Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

INSTAGRAM: palmostravel_official

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00πμ - 17:00μμ

ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00πμ-15:00μμ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

** ΔΕΥΤΕΡΑ 05/06 ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ  ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ