menu
+30 210 9889421
ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΛΠΙΚΟ ΤΡΕΝΟ 7ημ (P1)

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΛΠΙΚΟ ΤΡΕΝΟ 7ημ (P1)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 21, 28/07 & 04, 11, 18/08

ΑΠΟ 595 € early booking

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 21, 28/07 & 04, 11, 18/08

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣΑΛΠΙΚΟ ΤΡΕΝΟ 7 μέρες
Ζυρίχη
(3) -Λουκέρνη -Saint Moritz -Βέρνη -Λοζάνη -Γενεύη(2) -Ανεσί-Σαμονί -Μιλάνο(1)
21, 28/07, 04, 11, & 18/08/2023

1η Μέρα | Αθήνα – Ζυρίχη – Ξενάγηση πόλης.
«καλωσόρισμα στην Ελβετική μεγαλούπολη»

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο ‘’Ελ. Βενιζέλος’’ για την απευθείας πτήση μας στη Ζυρίχη. Άφιξη και ξεκινάμε την απογευματινή  ξενάγηση μας  στην παλιά πόλη. Θα δούμε την Γοτθική Εκκλησία του 13ου αιώνα Φραουμνίστερ με τα περίφημα βιτρώ, την εκκλησία του Αγ. Πέτρου την μεγαλύτερη πλάκα ρολογιού της Ευρώπης, το Δημαρχείο, το πάρκο Ρίτερ, το λόφο του Ηλίου Σόνενμπεργκ, και τους τροπικούς κήπους του Πανεπιστημίου, την Όπερα και το μοντέρνο κτίριο Λε Κουρμουζιέ κέντρο προστασίας περιβάλλοντος. Η Μπανχόφστρασε, λεωφόρος των μεγάλων τραπεζών, είναι ο κεντρικότερος και πολυτελέστερος δρόμος της Ζυρίχης. Ελεύθερος χρόνος και στη συνέχεια αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας. Άφιξη και τακτοποίηση στα δωμάτια μας.

2η Μέρα | Ζυρίχη – Λουκέρνη – Καταρράκτες Σαφχάουζεν.
«στην πιο διάσημη ξύλινη γέφυρα»

Πρωινό και στη συνέχεια αναχώρηση για την Λουκέρνη. Άφιξη και ξεκινάμε την ξενάγηση στην πόλη με τις χρωματιστές προσόψεις των σπιτιών, τα πλακόστρωτα δρομάκια και τις μικρές πλατείες με τα σιντριβάνια. Σπουδαίο αξιοθέατο είναι η ξύλινη σκεπαστή μεσαιωνική γέφυρα Καπελμπρίκε που απεικονίζει την ιστορία της πόλης σε 120 πίνακες ζωγραφισμένους σε ξύλο. Θα δούμε το παλιό Δημαρχείο και στη συνέχεια θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα στο λιθόστρωτο ιστορικό κέντρο που δίνει παραμυθένια χροιά στην πόλη. Ελεύθερος χρόνος και άμεση αναχώρηση για τους καταρράκτες Σάφχάουζεν οι οποίοι θεωρούνται οι πιο εντυπωσιακοί και μεγαλύτεροι σε όγκο νερού στην Ευρώπη. Φωτογραφηθείτε στην ειδική εξέδρα που έχει στηθεί μπροστά στους καταρράκτες για τους τολμηρούς επισκέπτες. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Ζυρίχη.

3η Μέρα | Ζυρίχη – Αλπικό τρένο – St. Moritz – Νταβός.
«στη θεαματικότερη διαδρομή»

Πρωινό και αναχώρηση προαιρετικά για το Chur από όπου θα επιβιβαστούμε στο Αλπικό τρένο (εισιτήριο εξ ιδίων) για το παγκοσμίου φήμης χιονοδρομικό κέντρο St. Moritz το οποίο είναι κτισμένο σε υψόμετρο 1580 μέτρων και περιβάλλεται από μια λίμνη η οποία αποτελεί ιδανικό τοπίο. Αρχικά ήταν μικρό χωριό με ιαματικές πηγές, γνωστές ήδη από τους μεσαιωνικούς χρόνους. Άρχισε να εξελίσσεται σε χειμερινό θέρετρο από το 19ο αιώνα και σήμερα είναι ένα μέρος ιδεώδες για σκι αλλά και το καλοκαίρι για πεζοπορία. Το χειμώνα η λίμνη είναι παγωμένη και στη ιδιότυπη αυτή ‘’πίστα’’ γίνονται αγώνες χόκεϊ με άλογα στο πάγο. Σας προτείνουμε να ανεβείτε στο ομώνυμο χιονοδρομικό κέντρο για να απολαύσετε  καφέ ή σοκολάτα με θέα τη λίμνη. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε κάποιο από τα ξενοδοχεία που προσφέρουν εκπληκτική θέα στη λίμνη για καφέ ή γεύμα. Στη συνέχεια σύντομη επίσκεψη στο Νταβός και αργότερα αναχώρηση για την επιστροφή μας  στη Ζυρίχη.

4η Μέρα | Ζυρίχη – Βέρνη – Λωζάνη – Γενεύη.
«στη ζωηρή πρωτεύουσα»

Πρωινό και στην συνέχεια διασχίζοντας την πανέμορφη Ελβετική ύπαιθρο θα φτάσουμε στην Βέρνη. Η πόλη είναι κτισμένη σε μια απόκρημνη καμπή του ποταμού Άαρ, με χαρακτηριστική αρχιτεκτονική του 16ου αιώνα με φόντο τις μεγαλειώδεις Άλπεις. Στην περιήγηση μας θα δούμε τον καθεδρικό ναό του Αγ. Βικεντίου, την κεντρική αρτηρία Μάρκτγκάσε πλαισιωμένη από ψηφιδωτές στοές, τον περίφημο πύργο των Ρολογιών κ.α. Συνεχίζουμε για την Λωζάνη. Άφιξη και ακολουθεί περιήγηση, όπου θα δούμε την έδρα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, που ξεδιπλώνεται σε δύο τμήματα. Στην παλιά πόλη με το πάρκο Μον Ρεπό, το μέγαρο Ριπόν, τον Καθεδρικό ναό, τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό και στο Ουσύ, πάνω στη λίμνη Λεμάν και το Ολυμπιακό μουσείο. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και ψώνια και αναχώρηση για την την Γενεύη. Αργά το απόγευμα άφιξη στην Γενεύη. Τακτοποίηση στα δωμάτια μας.

5η Μέρα | Γενεύη – Ξενάγηση πόλης – Château d'Annecy (Ανεσί)
«κοσμοπολίτικη διάθεση αλά γαλλικά …»

Πρωινό και στη συνέχεια θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση μας στην πόλη η οποία εκτείνεται από την άκρη της ομώνυμης λίμνης και περιβάλλεται από τις οροσειρές του Ιούρα και των Άλπεων της Σαβοΐας. Ξεκινάμε την ξενάγηση μας στην πόλη που συνδυάζει την γαλλική φινέτσα με τον Ελβετικό δυναμισμό. Θα επισκεφτούμε το Μέγαρο των Εθνών με το μεγαλύτερο συνεδριακό κέντρο παγκοσμίως, την παλιά πόλη, το άνθινο Ρολόι που φτιάχτηκε το 1955, το ψηλότερο σιντριβάνι του οποίου ο πίδακας νερού φτάνει τα 140 μέτρα ύψος καθώς και το Δημαρχείο που γράφτηκε η πρώτη Συνθήκη της Γενεύης αλλά και το καθεδρικό ναό του Αγ. Πέτρου που χτίστηκε τον 13ο αιώνα. Χρόνος ελεύθερος στην πιο κοσμοπολίτικη πόλη της Ευρώπης. Συνεχίζουμε για την Βενετία του Σαβόυ. Το Annecy, προσελκύει τουρίστες καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, καλοκαίρι και χειμώνα και ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς τουρίστες. Η λίμνη της Annecy είναι μία από τις καθαρότερες λίμνες του κόσμου που φιλοξενεί μια μεγάλη ποικιλία άγριων ζώων. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στη Γενεύη.

6η Μέρα | Γενεύη – Σαμονί – Μιλάνο – Ξενάγηση πόλης.

Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη της μόδας το Μιλάνο. Στην διαδρομή θα κάνουμε μια σύντομή στάση για καφέ στο Σαμονί που είναι κτισμένο στα 1037 μ. στους πρόποδες του Mont Blanc της ψηλότερης κορυφής των Άλπεων (4007 μ.) στις Γάλλο ιταλικές Άλπεις. Το Σαμονί έγινε διεθνής τουριστικός προορισμός μετά τον Β. Παγκόσμιο πόλεμο. Άφιξη στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας και αμέσως θα ξεκινήσουμε την ξενάγησή μας στο ιστορικό κέντρο. Πρώτα, θα επισκεφθούμε τον καθεδρικό ναό της πόλης, τον περίφημο Ντουόμο, χτισμένο στα πρότυπα της γοτθικής αρχιτεκτονικής του 14ου αιώνα. Στη συνέχεια θα περπατήσουμε στη γκαλέρια Βιττόριο Εμμανουέλε Β΄ με τις πολυτελείς μπουτίκ και τα σικ εστιατόρια, αφιερωμένη στον πρώτο βασιλιά της ομόσπονδης Ιταλίας. Ολοκληρώνουμε τη ξενάγηση μας στην ξακουστή Σκάλα του Μιλάνο, ίσως το θέατρο με την καλύτερη ακουστική στον κόσμο. Στη συνέχεια αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια μας.

7η Μέρα | Μιλάνο – Αθήνα - Πτήση επιστροφής.

Πρωινό και τελευταίες βόλτες στη πολύβουη Ιταλική πόλη .Ψώνια και φαγητό στα καλύτερα τους . Το μεσημέρι συνάντηση με τον αρχηγό μας κι  αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Μιλάνο για την πτήση της επιστροφής.

 

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΛΠΙΚΟ ΤΡΕΝΟ – 7 ημέρες

Αναχωρήσεις

Ξενοδοχείο

Διατροφή

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο

Παιδί
2-12 ετών σε τρίκλινο

Μονοκλ.

Πτήσεις/ αεροπορική εταιρία

21-27/07
28/07-03/08
04-10/08
11-17/08
18-24/08

Ζυρίχη :
Zuri by Fassbid  4*

Γενεύη :
Nash Geneva 4*

Μιλάνο :
Leonardo Milan 4*

Πρωινό

Early booking

595 €

Κανονική Τιμή

675

Early booking

565 €

Κανονική Τιμή

645 €

 

 

+ 350 €

Aegean Airlines

Αθήνα –  Ζυρίχη
A3: 852  15:55-17:45

Μιλάνο – Αθήνα
A3: 665  18:50–22:15

Φόροι αεροδρομίων , επίναυλος καυσίμων ,ΦΠΑ 280 €

Οι Early booking τιμές ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων κι έως 40 ημέρες πριν τις αναχωρήσεις .


Περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Ζυρίχη - Μιλάνο – Αθήνα  με την Aegean Airlines .
 • Βαλίτσα 23kg & χειραποσκευή 8kg .
 • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας για τις μεταφορές και  μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • 3 διανυκτερεύσεις στο Zuri by Fassbid 4* https://zuri-by-fassbind-zurich.h-rez.com/
  Για την αναχώρηση 11/08 η διαμονή στη Ζυρίχη θα γίνει  στο Seedamm Hotel 4* http://seedamm-plaza.hotels-zurich.com/en/
 • 2 διανυκτερεύσεις στο Nash Geneva 4* https://www.nashairporthotel.com/ στην Γενεύη
 • 1 διανυκτέρευση στο Leonardo Hotel Milan 4* https://www.leonardo-hotels.it/milan/ στο Μιλάνο
 • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
 • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής
 • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Χρεώσεις  αεροδρομίων 280 €(ανά άτομο πληρωτέα στο γραφείο )
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται
 • Εισιτήριο Αλπικού τρένου - St. Moritz 60 € κατ’ άτομο με λεωφορείο & 110 € κατ’ άτομο με το τρένο
 • Δημοτικοί φόροι  ξενοδοχείων 25€ το άτομο
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 • Check points 30 € το άτομο
 • Προαιρετική ασφάλεια covid19

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ PDF

Contact Info

Palmos Travel In Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

INSTAGRAM: palmostravel_official

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00πμ - 17:00μμ

ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00πμ-15:00μμ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

** ΔΕΥΤΕΡΑ 05/06 ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ  ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ