ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: ΑΠΟ 01/05 - 30/09
Περιλαμβάνεται Ειδική ασφαλιστική κάλυψη με καλύψεις COVID 19 για τα προγράμματα μας
Πακέτο 1 | Ταξιδιωτική ασφάλεια BASIC
Ντουμπάι
Smart Escape & Like a Local … με τους ειδικούς
Μάιος – Σεπτέμβριος 2023
Καλοκαίρι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με τους ειδικούς…
Πλήθος rich and famous αλλά και εκατομμύρια κοινοί θνητοί που επιθυμούν να αισθανθούν για λίγο VIP συρρέουν σε αυτή τη Disneyland για μεγάλους που σε μόλις σαράντα χιλιόμετρα χλιδής συμπυκνώνει άπειρα malls, απίθανα γκουρμέ εστιατόρια με βαριές υπογραφές, υπερπολυτελή ξενοδοχεία και νύχτες με την αφρόκρεμα των παγκόσμιων DJs. Με ολοκαίνουργια εξωφρενικά projects σε φάση ολοκλήρωσης το Ντουμπάι συνεχίζει ακάθεκτο να υπηρετεί την υπερβολή.
ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ
ακόμα και με συμμετοχή 2 ατόμων
(εξαιρείται η περίοδος 07-28/ΙΟΥΛ όπου οι ξεναγήσεις θα είναι αγγλόφωνες)
Από Αθήνα από 01/05 – 30/09
4 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις Κάθε Δευτέρα & Τετάρτη
5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις Κάθε Τετάρτη & Σάββατο
6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή & Σάββατο
7 ημέρες / 6 διανυκτερεύσεις Κάθε Δευτέρα, Πέμπτη & Παρασκευή
με πτήσεις Gulf μέσω Μπαχρέιν – Εγγυημένες θέσεις
Από Αθήνα από 01/05 – 30/09
5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις Kαθημερινά (ΜΑΙ-ΙΟΥΝ-ΙΟΥΛ-ΑΥΓ-ΣΕΠ)
6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις Kαθημερινά (ΜΑΙ-ΙΟΥΝ-ΙΟΥΛ-ΑΥΓ-ΣΕΠ)
7 ημέρες / 6 διανυκτερεύσεις Kαθημερινά (ΜΑΙ-ΙΟΥΝ-ΙΟΥΛ-ΑΥΓ-ΣΕΠ)
8 ημέρες / 7 διανυκτερεύσεις Kαθημερινά (ΜΑΙ-ΙΟΥΝ-ΙΟΥΛ-ΑΥΓ-ΣΕΠ)
με απευθείας πτήσεις Emirates – Εγγυημένες θέσεις
Από Θεσσαλονίκη από 01/05 – 30/09
5 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις Κάθε Δευτέρα & Τετάρτη
6 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις Κάθε Τετάρτη & Σάββατο
7 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή & Σάββατο
8 ημέρες / 6 διανυκτερεύσεις Κάθε Δευτέρα, Πέμπτη & Παρασκευή
με πτήσεις Τurkish μέσω Κων/πολης – Εγγυημένες θέσεις
Το καθημερινό πρόγραμμα του LIKE A LOCAL πακέτου (Πτήσεις EMIRATES η GULF από Αθήνα)
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το αεροδρόμιο του Ντουμπάι ή του Αμπού Ντάμπι. Μετά τις απαραίτητες διατυπώσεις και την παραλαβή των αποσκευών μας, ακολουθεί η μεταφορά μας στο ξενοδοχείο στο Ντουμπάι. Διανυκτέρευση.
Πρωινό στο ξενοδοχείο και έπειτα ξεκινάμε για την ξενάγηση μας στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. Διασχίζοντας τη διάσημη λεωφόρο Σειχ Ζαέντ με τους πανύψηλους ουρανοξύστες, θα θαυμάσουμε τον μεγαλοπρεπή πύργο Μπουρζ Χαλίφα ή Μπουρζ Ντουμπάι, , που είναι και το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο. Θα κατευθυνθούμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης με τις παραδοσιακές του αγορές , τα σουκς. Θα ξεκινήσουμε από την Ντέιρα, περιοχή που φημίζεται για το σουκ του χρυσού και το σουκ των μπαχαρικών. Στη συνέχεια, διασχίζοντας τον όρμο του Ντουμπάι με τις παραδοσιακές βάρκες , γνωστές ως άμπρα , θα περπατήσουμε στο Μεγάλο Σουκ του Μπουρ Ντουμπάι , γεμάτο με παραδοσιακά υφάσματα και χαρακτηριστικά προϊόντα της Μέσης Ανατολής. Θα καταλήξουμε στο ιστορικό φρούριο Αλ Φαχιντι, το παλαιότερο κτίσμα του Ντουμπάι και θα μάθουμε την ιστορία του. Ακολουθεί μια όμορφη διαδρομή μέσα από το κέντρο της πόλης με επόμενη στάση για φωτογραφίες σε ένα από τα σύμβολα του Ντουμπάι , το περίφημο 7* ξενοδοχείο Μπουρζ Αλ Άραμπ. Συνεχίζοντας, θα επισκεφθούμε τον Φοίνικα, ένα σύγχρονο θαύμα της μηχανικής όπου θα έχουμε χρόνο για φωτογραφίες με φόντο το εκπληκτικό ξενοδοχείο ATLANTIS THE PALM. Τελευταία μας στάση είναι η Μαρίνα του Ντουμπάι , με τα άπειρα σκάφη της και τους εντυπωσιακούς ουρανοξύστες της. Υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για να ξεκουραστείτε στο ξενοδοχείο σας ή να επιδοθείτε σε ατέλειωτο shopping. Το απόγευμα σας προτείνουμε επίσκεψη στο υπέροχο ξενοδοχειακό συγκρότημα Μάντινατ Τζουμέιρα, για να απολαύσετε την όμορφη θέα στα κανάλια του και να φωτογραφίσετε το Μπουρζ Αλ Άραμπ , πίνοντας το ποτό σας σε ένα απο τα πολυάριθμα μαγαζάκι και εστιατόρια. Αξίζει να περιπλανηθείτε στο ομώνυμο σουκ, ένα μικρό παζάρι με παραδοσιακά αραβικά ενθύμια και να δοκιμάσετε έναν αργιλέ Sisha, όπως είναι γνωστός.
Πρωινό και σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Mall of Emirates , με το χιονοδρομικό κέντρο της πόλης για συνέχεια του shopping και της εξερεύνησης του Ντουμπάι. Το απόγευμα παρέα με τον αρχηγό μας, μας περιμένει περιπέτεια στην Αραβική έρημο. Μέσω μιας όμορφης διαδρομής θα κατευθυνθούμε έξω από την πολύβουη πόλη, με κατεύθυνση τα σύνορα με το Ομάν, όπου το τοπίο αρχίζει να παίρνει ένα καστανό χρώμα από τους αμμόλοφους της ερήμου. Συγκέντρωση με όλα τα άλλα τζιπ για αναμνηστική φωτογραφία, πριν το ξεκίνημα μιας διαφορετικής δραστηριότητας, που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να κάνετε σερφινγκ σε κύματα. Ακολουθεί στάση σε εκτροφείο καμήλων και ενώ ο ήλιος έχει ήδη αρχίσει να δύει και να παίζει με τα χρώματα της άμμου, μας δίνεται η ευκαιρία για υπέροχες φωτογραφίες με φόντο το ηλιοβασίλεμα στην έρημο. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε σε βεδουίνικες τέντες, όπου θα γευθούμε αραβικά εδέσματα και θα παρακολουθήσουμε παραδοσιακούς χορούς. Έξω από τις τέντες θα μπορέσουμε επίσης να κάνουμε βόλτα με καμήλες, καθώς και σερφινγκ με ιστιοσανίδα στην άμμο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
Πρωινό και με τα τοπικά μέσα σας προτείνουμε να περάσετε την ημέρα σε κάποιο από τα μοναδικά waterparks του Ντουμπάι. Χαρείτε την ημέρα σας και τις διακοπές και ξεφαντώστε. Το Ντουμπάι διαθέτει υψηλού επιπέδου waterparks τα οποία σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν.
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερη ημέρα στη διάθεση σας να τη χαρείτε όπως εσείς επιθυμείτε. Για όσους το επιθυμούν προαιρετικά μπορούν να ακολουθήσουν την ημερήσια εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι. Αναχώρηση για την πρωτεύουσα των Αραβικών Εμιράτων, το Άμπου Ντάμπι. Η πρώτη στάση της διαδρομής μας θα είναι στο περίφημο θεματικό πάρκο της Φεράρι, στο νησί Γιαζ, δίπλα από τις εγκαταστάσεις της Formula 1. Συνεχίζουμε για το κέντρο της πόλης, διασχίζοντας την κοσμοπολίτικη παραλιακή λεωφόρο Corniche. Θα θαυμάσουμε από τη μαρίνα του Άμπου Ντάμπι, το 7* ξενοδοχείο Emirates Palace, υπόδειγμα πολυτελούς αραβικής αρχιτεκτονικής και το White Palace, τη νέα κατοικία της βασιλικής οικογένειας και έπειτα ακολουθεί η επίσκεψη του Μεγάλου Λευκού Τζαμιού, κατασκευασμένου από μάρμαρο και χρυσό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Ντουμπάι αργά το απόγευμα.
Πρωινό και σας προτείνουμε να χαλαρώσετε στην παραλία La Mer όπου μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας και χαλαρωτικές στιγμές στο καλοκαιρινό Ντουμπάι. Το απόγευμα σας προτείνουμε βόλτα στη μαρίνα του Ντουμπάι και το The Walk. Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε πολυκαταστήματα, εστιατόρια και φυσικά να κάνετε το μπάνιο σας στην παραλία JBR Beach. Για τους πιο τολμηρούς προτείνουμε δραστηριότητες όπως το Dubai Marina Zip Line ή φυσικά την εκπληκτική εμπειρία της ελεύθερης πτώσης στο παγκοσμίου φήμης Dubai Sky Dive.
Πρωινό και σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την περιοχή Dubai Parks & Resorts για μοναδικό ξεφάντωμα σε κάποιο από τα θεματικά πάρκα της περιοχής όπως η Legoland, to Motiongate, ή το Bolywood Park. Εναλλακτικά σας προτείνουμε επίσκεψη στο πάρκο ΙΜG World of Adventures για μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης.
Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι ή του Άμπου Ντάμπι για την πτήση της επιστροφής μας.
Σημείωση:
-Στην 4ήμερη εκδρομή δεν πραγματοποιούνται οι ημέρες 4,5,6,7 του παραπάνω προγράμματος.
-Στην 5ήμερη εκδρομή δεν πραγματοποιούνται οι ημέρες 5,6,7 του παραπάνω προγράμματος. -Στην 6ήμερη εκδρομή δεν πραγματοποιούνται οι ημέρες 6,7 του παραπάνω προγράμματος.
-Στην 7ήμερη εκδρομή δεν πραγματοποιούνται η ημέρα 7 του παραπάνω προγράμματος.
Το καθημερινό πρόγραμμα του LIKE A LOCAL πακέτου (Πτήσεις TURKISH από Θεσσαλονίκη )
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το αεροδρόμιο του Ντουμπάι μέσω Κωνσταντινούπολης. Διανυκτέρευση εν πτήση.
Άφιξη νωρίς το πρωί στο Ντουμπάι . Μετά τις απαραίτητες διατυπώσεις και την παραλαβή των αποσκευών μας και συνάντηση με τον αρχηγό μας
Eπειτα ξεκινάμε για την ξενάγηση μας στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. Διασχίζοντας τη διάσημη λεωφόρο Σειχ Ζαέντ με τους πανύψηλους ουρανοξύστες, θα θαυμάσουμε τον μεγαλοπρεπή πύργο Μπουρζ Χαλίφα ή Μπουρζ Ντουμπάι, , που είναι και το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο. Θα κατευθυνθούμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης με τις παραδοσιακές του αγορές , τα σουκς. Θα ξεκινήσουμε από την Ντέιρα, περιοχή που φημίζεται για το σουκ του χρυσού και το σουκ των μπαχαρικών. Στη συνέχεια, διασχίζοντας τον όρμο του Ντουμπάι με τις παραδοσιακές βάρκες , γνωστές ως άμπρα , θα περπατήσουμε στο Μεγάλο Σουκ του Μπουρ Ντουμπάι , γεμάτο με παραδοσιακά υφάσματα και χαρακτηριστικά προϊόντα της Μέσης Ανατολής. Θα καταλήξουμε στο ιστορικό φρούριο Αλ Φαχιντι, το παλαιότερο κτίσμα του Ντουμπάι και θα μάθουμε την ιστορία του. Ακολουθεί μια όμορφη διαδρομή μέσα από το κέντρο της πόλης με επόμενη στάση για φωτογραφίες σε ένα από τα σύμβολα του Ντουμπάι , το περίφημο 7* ξενοδοχείο Μπουρζ Αλ Άραμπ. Συνεχίζοντας, θα επισκεφθούμε τον Φοίνικα, ένα σύγχρονο θαύμα της μηχανικής όπου θα έχουμε χρόνο για φωτογραφίες με φόντο το εκπληκτικό ξενοδοχείο ATLANTIS THE PALM. Τελευταία μας στάση είναι η Μαρίνα του Ντουμπάι , με τα άπειρα σκάφη της και τους εντυπωσιακούς ουρανοξύστες της. Υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για να ξεκουραστείτε στο ξενοδοχείο σας ή να επιδοθείτε σε ατέλειωτο shopping. Το απόγευμα σας προτείνουμε επίσκεψη στο υπέροχο ξενοδοχειακό συγκρότημα Μάντινατ Τζουμέιρα, για να απολαύσετε την όμορφη θέα στα κανάλια του και να φωτογραφίσετε το Μπουρζ Αλ Άραμπ , πίνοντας το ποτό σας σε ένα απο τα πολυάριθμα μαγαζάκι και εστιατόρια. Αξίζει να περιπλανηθείτε στο ομώνυμο σουκ, ένα μικρό παζάρι με παραδοσιακά αραβικά ενθύμια και να δοκιμάσετε έναν αργιλέ Sisha, όπως είναι γνωστός.
Πρωινό και σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Mall of Emirates , με το χιονοδρομικό κέντρο της πόλης για συνέχεια του shopping και της εξερεύνησης του Ντουμπάι. Το απόγευμα παρέα με τον αρχηγό μας, μας περιμένει περιπέτεια στην Αραβική έρημο. Μέσω μιας όμορφης διαδρομής θα κατευθυνθούμε έξω από την πολύβουη πόλη, με κατεύθυνση τα σύνορα με το Ομάν, όπου το τοπίο αρχίζει να παίρνει ένα καστανό χρώμα από τους αμμόλοφους της ερήμου. Συγκέντρωση με όλα τα άλλα τζιπ για αναμνηστική φωτογραφία, πριν το ξεκίνημα μιας διαφορετικής δραστηριότητας, που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να κάνετε σερφινγκ σε κύματα. Ακολουθεί στάση σε εκτροφείο καμήλων και ενώ ο ήλιος έχει ήδη αρχίσει να δύει και να παίζει με τα χρώματα της άμμου, μας δίνεται η ευκαιρία για υπέροχες φωτογραφίες με φόντο το ηλιοβασίλεμα στην έρημο. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε σε βεδουίνικες τέντες, όπου θα γευθούμε αραβικά εδέσματα και θα παρακολουθήσουμε παραδοσιακούς χορούς. Έξω από τις τέντες θα μπορέσουμε επίσης να κάνουμε βόλτα με καμήλες, καθώς και σερφινγκ με ιστιοσανίδα στην άμμο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
Πρωινό και με τα τοπικά μέσα σας προτείνουμε να περάσετε την ημέρα σε κάποιο από τα μοναδικά waterparks του Ντουμπάι. Χαρείτε την ημέρα σας και τις διακοπές και ξεφαντώστε. Το Ντουμπάι διαθέτει υψηλού επιπέδου waterparks τα οποία σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν.
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερη ημέρα στη διάθεση σας να τη χαρείτε όπως εσείς επιθυμείτε. Για όσους το επιθυμούν προαιρετικά μπορούν να ακολουθήσουν την ημερήσια εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι. Αναχώρηση για την πρωτεύουσα των Αραβικών Εμιράτων, το Άμπου Ντάμπι. Η πρώτη στάση της διαδρομής μας θα είναι στο περίφημο θεματικό πάρκο της Φεράρι, στο νησί Γιαζ, δίπλα από τις εγκαταστάσεις της Formula 1. Συνεχίζουμε για το κέντρο της πόλης, διασχίζοντας την κοσμοπολίτικη παραλιακή λεωφόρο Corniche. Θα θαυμάσουμε από τη μαρίνα του Άμπου Ντάμπι, το 7* ξενοδοχείο Emirates Palace, υπόδειγμα πολυτελούς αραβικής αρχιτεκτονικής και το White Palace, τη νέα κατοικία της βασιλικής οικογένειας και έπειτα ακολουθεί η επίσκεψη του Μεγάλου Λευκού Τζαμιού, κατασκευασμένου από μάρμαρο και χρυσό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Ντουμπάι αργά το απόγευμα.
Πρωινό και σας προτείνουμε να χαλαρώσετε στην παραλία La Mer όπου μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας και χαλαρωτικές στιγμές στο καλοκαιρινό Ντουμπάι. Το απόγευμα σας προτείνουμε βόλτα στη μαρίνα του Ντουμπάι και το The Walk. Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε πολυκαταστήματα, εστιατόρια και φυσικά να κάνετε το μπάνιο σας στην παραλία JBR Beach. Για τους πιο τολμηρούς προτείνουμε δραστηριότητες όπως το Dubai Marina Zip Line ή φυσικά την εκπληκτική εμπειρία της ελεύθερης πτώσης στο παγκοσμίου φήμης Dubai Sky Dive.
Πρωινό και σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την περιοχή Dubai Parks & Resorts για μοναδικό ξεφάντωμα σε κάποιο από τα θεματικά πάρκα της περιοχής όπως η Legoland, to Motiongate, ή το Bolywood Park. Εναλλακτικά σας προτείνουμε επίσκεψη στο πάρκο ΙΜG World of Adventures για μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης.
Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι για την πτήση της επιστροφής μας μέσω Κωνσταντινούπολης
Σημείωση:
-Στην 5ήμερη εκδρομή δεν πραγματοποιούνται οι ημέρες 5,6,7 του παραπάνω προγράμματος. -Στην 6ήμερη εκδρομή δεν πραγματοποιούνται οι ημέρες 6,7 του παραπάνω προγράμματος.-Στην 7ήμερη εκδρομή δεν πραγματοποιούνται η ημέρα 7 του παραπάνω προγράμματος.
Γενικές Σημειώσεις:
Ένα ταξίδι… μια τιμή ! Όλες οι τιμές μας είναι ΤΕΛΙΚΕΣ και ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ τους φόρους αεροδρομίων 400 € με πτήσεις GULF AIR για Ντουμπάι – Εγγυημένες θέσεις
ΠΤΗΣΕΙΣ:
(Mάιος - Σεπτέμβριος)
Αθήνα – Μπαχρέιν GF42 15.00-19.00 Διάρκεια πτήσης : 4 ώρες
Μπαχρέιν – Ντουμπάι GF512 20.20-22.35 Διάρκεια πτήσης : 1 ώρα και 15 λεπτά
Ντουμπάι – Μπαχρέιν GF501 07.55-08.15 Διάρκεια πτήσης : 1 ώρα και 20 λεπτά
Μπαχρέιν – Αθήνα GF42 09.45-14.15 Διάρκεια πτήσης : 4ώρες και 55 λεπτά
Τοπικές ώρες – Το Ντουμπάι βρίσκεται μια (1) ώρα μπροστά από την Ελλάδα τη θερινή περίοδο.
Αναχ. |
Ξενοδοχείο |
Περιοχή |
Smart Escape Τιμή ενήλικα σε δίκλινο |
Like a Local Τιμή ενήλικα σε δίκλινο |
4 ημέρες Καθημερινά (ΜΑΙ-ΣΕΠ) |
Διαμονή στον αστικό ιστό της πόλης – Downtown Dubai, Business Bay, Sheikh Zayed Road |
|||
Citymax Business Bay 4* |
Business Bay |
845 € |
995 € |
|
Voco Dubai 5* |
Sheikh Zayed Road |
875 € |
1025 € |
|
Paramount Dubai 5*dlx / Paramount Midtown 5*dlx |
Dubai Downtown |
925 € |
1075 € |
|
Διαμονή στις παραλίες της πόλης - Jumeirah Beach, Dubai Marina & Palm Jumeirah |
||||
Millennium Place Marina 4* |
Dubai Marina |
895 € |
1045 € |
|
Ramada by Wyndham JBR 4* |
JBR Beach |
925 € |
1075 € |
|
Dukes the Palm 5* dlx |
Palm Jumeirah |
945 € |
1095 € |
|
5 ημέρες
Καθημερινά (ΜΑΙ-ΣΕΠ) |
Διαμονή στον αστικό ιστό της πόλης – Downtown Dubai, Business Bay, Sheikh Zayed Road |
|||
Citymax Business Bay 4* |
Business Bay |
875 € |
1025 € |
|
Voco Dubai 5* |
Sheikh Zayed Road |
895 € |
1045 € |
|
Paramount Dubai 5*dlx / Paramount Midtown 5*dlx |
Dubai Downtown |
975 € |
1125 € |
|
Διαμονή στις παραλίες της πόλης - Jumeirah Beach, Dubai Marina & Palm Jumeirah |
||||
Millennium Place Marina 4* |
Dubai Marina |
945 € |
1095 € |
|
Ramada by Wyndham JBR 4* |
JBR Beach |
965 € |
1115 € |
|
Dukes the Palm 5* dlx |
Palm Jumeirah |
995 € |
1145 € |
|
6 ημέρες
Καθημερινά (ΜΑΙ-ΣΕΠ) |
Διαμονή στον αστικό ιστό της πόλης – Downtown Dubai, Business Bay, Sheikh Zayed Road |
|||
Citymax Business Bay 4* |
Business Bay |
915 € |
1065 € |
|
Voco Dubai 5* |
Sheikh Zayed Road |
945 € |
1095 € |
|
Paramount Dubai 5*dlx / Paramount Midtown 5*dlx |
Dubai Downtown |
1035 € |
1185 € |
|
Διαμονή στις παραλίες της πόλης - Jumeirah Beach, Dubai Marina & Palm Jumeirah |
||||
Millennium Place Marina 4* |
Dubai Marina |
985 € |
1135 € |
|
Ramada by Wyndham JBR 4* |
JBR Beach |
1015 € |
1165 € |
|
Dukes the Palm 5* dlx |
Palm Jumeirah |
1045 € |
1195 € |
|
7 ημέρες
Καθημερινά (ΜΑΙ-ΣΕΠ) |
Διαμονή στον αστικό ιστό της πόλης – Downtown Dubai, Business Bay, Sheikh Zayed Road |
|||
Citymax Business Bay 4* |
Business Bay |
955 € |
1105 € |
|
Voco Dubai 5* |
Sheikh Zayed Road |
985 € |
1135 € |
|
Paramount Dubai 5*dlx / Paramount Midtown 5*dlx |
Dubai Downtown |
1085 € |
1235 € |
|
Διαμονή στις παραλίες της πόλης - Jumeirah Beach, Dubai Marina & Palm Jumeirah |
||||
Millennium Place Marina 4* |
Dubai Marina |
1025 € |
1175 € |
|
Ramada by Wyndham JBR 4* |
JBR Beach |
1055 € |
1205 € |
|
Dukes the Palm 5* dlx |
Palm Jumeirah |
1095 € |
1245 € |
*Παιδική έκπτωση 2-12 ετών – 15% στις παραπάνω τιμές *Επιβάρυνση Μονοκλίνου + 35% στις παραπάνω τιμές
Ένα ταξίδι… μια τιμή ! Όλες οι τιμές μας είναι ΤΕΛΙΚΕΣ και ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ τους φόρους αεροδρομίων 400 € με απευθείας πτήσεις EMIRATES για Ντουμπάι – Εγγυημένες θέσεις
ΠΤΗΣΕΙΣ:
Επιλογή 1 (Mάιος – Σεπτέμβριος)
Αθήνα – Ντουμπάι EK 210 18.05-23.35 Διάρκεια: 4 ώ και 30 λ
Ντουμπάι – Αθήνα EK 209 10.50-15.00 Διάρκεια: 5 ώ και 10 λ
Επιλογή 2 (Ιούνιος – Σεπτέμβριος)
Αθήνα – Ντουμπάι EK 104 23.00-04.45 Διάρκεια: 4 ώ και 45 λ
Ντουμπάι – Αθήνα EK 103 16.20-20.25 Διάρκεια: 5 ώ και 10 λ
Επιλογή 3 (Ιούνιος – Σεπτέμβριος)
Αθήνα – Ντουμπάι EK 210 18.05-23.35 Διάρκεια: 4 ώ και 30 λ
Ντουμπάι – Αθήνα EK 103 16.20-20.25 Διάρκεια: 5 ώ και 10 λ
Τοπικές ώρες – Το Ντουμπάι βρίσκεται μια (1) ώρα μπροστά από την Ελλάδα κατά το θερινό ωράριο
Επιλογή 4 (Ιούνιος – Σεπτέμβριος)
Αθήνα – Ντουμπάι EK 104 23.00-04.45 Διάρκεια: 4 ώ και 45 λ
Ντουμπάι – Αθήνα EK 209 10.50-15.00 Διάρκεια: 5 ώ και 10 λ
Τοπικές ώρες – Το Ντουμπάι βρίσκεται μια (1) ώρα μπροστά από την Ελλάδα κατά το θερινό ωράριο
Αναχ. |
Ξενοδοχείο |
Περιοχή |
Smart Escape Τιμή ενήλικα σε δίκλινο |
Like a Local Τιμή ενήλικα σε δίκλινο |
5 ημέρες Καθημερινά (ΜΑΙ-ΣΕΠ) |
Διαμονή στον αστικό ιστό της πόλης – Downtown Dubai, Business Bay, Sheikh Zayed Road |
|||
Citymax Business Bay 4* |
Business Bay |
1195 € |
1345 € |
|
Voco Dubai 5* |
Sheikh Zayed Road |
1245 € |
1395 € |
|
Paramount Dubai 5*dlx / Paramount Midtown 5*dlx |
Dubai Downtown |
1295 € |
1445 € |
|
Διαμονή στις παραλίες της πόλης - Jumeirah Beach, Dubai Marina & Palm Jumeirah |
||||
Millennium Place Marina 4* |
Dubai Marina |
1245 € |
1395 € |
|
Ramada by Wyndham JBR 4* |
JBR Beach |
1265 € |
1415 € |
|
Dukes the Palm 5* dlx |
Palm Jumeirah |
1315 € |
1465 € |
|
6 ημέρες Καθημερινά (ΜΑΙ-ΣΕΠ) |
Διαμονή στον αστικό ιστό της πόλης – Downtown Dubai, Business Bay, Sheikh Zayed Road |
|||
Citymax Business Bay 4* |
Business Bay |
1245 € |
1395 € |
|
Voco Dubai 5* |
Sheikh Zayed Road |
1285 € |
1435 € |
|
Paramount Dubai 5*dlx / Paramount Midtown 5*dlx |
Dubai Downtown |
1345 € |
1495 € |
|
Διαμονή στις παραλίες της πόλης - Jumeirah Beach, Dubai Marina & Palm Jumeirah |
||||
Millennium Place Marina 4* |
Dubai Marina |
1295 € |
1445 € |
|
Ramada by Wyndham JBR 4* |
JBR Beach |
1315 € |
1465 € |
|
Dukes the Palm 5* dlx |
Palm Jumeirah |
1385 € |
1535 € |
|
7 ημέρες Καθημερινά (ΜΑΙ-ΣΕΠ) |
Διαμονή στον αστικό ιστό της πόλης – Downtown Dubai, Business Bay, Sheikh Zayed Road |
|||
Citymax Business Bay 4* |
Business Bay |
1285 € |
1435 € |
|
Voco Dubai 5* |
Sheikh Zayed Road |
1325 € |
1475 € |
|
Paramount Dubai 5*dlx / Paramount Midtown 5*dlx |
Dubai Downtown |
1395 € |
1545 € |
|
Διαμονή στις παραλίες της πόλης - Jumeirah Beach, Dubai Marina & Palm Jumeirah |
||||
Millennium Place Marina 4* |
Dubai Marina |
1345 € |
1495 € |
|
Ramada by Wyndham JBR 4* |
JBR Beach |
1355 € |
1505 € |
|
Dukes the Palm 5* dlx |
Palm Jumeirah |
1425 € |
1575 € |
|
8 ημέρες Καθημερινά (ΜΑΙ-ΣΕΠ) |
Διαμονή στον αστικό ιστό της πόλης – Downtown Dubai, Business Bay, Sheikh Zayed Road |
|||
Citymax Business Bay 4* |
Business Bay |
1315 € |
1465 € |
|
Voco Dubai 5* |
Sheikh Zayed Road |
1365 € |
1515 € |
|
Paramount Dubai 5*dlx / Paramount Midtown 5*dlx |
Dubai Downtown |
1445 € |
1595 € |
|
Διαμονή στις παραλίες της πόλης - Jumeirah Beach, Dubai Marina & Palm Jumeirah |
||||
Millennium Place Marina 4* |
Dubai Marina |
1395 € |
1545 € |
|
Ramada by Wyndham JBR 4* |
JBR Beach |
1445 € |
1595 € |
|
Dukes the Palm 5* dlx |
Palm Jumeirah |
1475 € |
1625 € |
*Παιδική έκπτωση 2-12 ετών – 15% στις παραπάνω τιμές *Επιβάρυνση Μονοκλίνου + 35% στις παραπάνω τιμές
*Επιβάρυνση εσωτερικού δρομολογίου από Θεσσαλονίκη ή Ηράκλειο ή λοιπά ελληνικά αεροδρόμια 180 € ανά άτομο
Ένα ταξίδι… μια τιμή ! Όλες οι τιμές μας είναι ΤΕΛΙΚΕΣ και ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ τους φόρους αεροδρομίων 400 € με πτήσεις TURKISH AIRLINES για Ντουμπάι – Εγγυημένες θέσεις
ΠΤΗΣΕΙΣ:
(Mάιος - Σεπτέμβριος)
Θεσσαλονίκη – Κωνσταντινούπολη TK 1894 21.00-22.25 Διάρκεια πτήσης : 1 ώρα και 25 λεπτά
Κωνσταντινούπολη –Ντουμπάι ΤΚ 762 00.40-05.55 Διάρκεια πτήσης : 4 ώρες και 15 λεπτά
Ντουμπάι – Κωνσταντινούπολη ΤΚ 765 13.40-17.25 Διάρκεια πτήσης : 4 ώρες και 45 λεπτά
Κωνσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη ΤΚ 1893 18.50-20.10 Διάρκεια πτήσης : 1 ώρα και 30 λεπτά
Τοπικές ώρες – Το Ντουμπάι βρίσκεται μια (1) ώρα μπροστά από την Ελλάδα κατά το θερινό ωράριο
Αναχ. |
Ξενοδοχείο |
Περιοχή |
Smart Escape Τιμή ενήλικα σε δίκλινο |
Like a Local Τιμή ενήλικα σε δίκλινο |
5 ημέρες 3 διαν/σεις Κάθε Δευτέρα & Τετάρτη (ΜΑΙ-ΣΕΠ) |
Διαμονή στον αστικό ιστό της πόλης – Downtown Dubai, Business Bay, Sheikh Zayed Road |
|||
Citymax Business Bay 4* |
Business Bay |
845 € |
995 € |
|
Voco Dubai 5* |
Sheikh Zayed Road |
875 € |
1025 € |
|
Paramount Dubai 5*dlx / Paramount Midtown 5*dlx |
Dubai Downtown |
925 € |
1075 € |
|
Διαμονή στις παραλίες της πόλης - Jumeirah Beach, Dubai Marina & Palm Jumeirah |
||||
Millennium Place Marina 4* |
Dubai Marina |
895 € |
1045 € |
|
Ramada by Wyndham JBR 4* |
JBR Beach |
925 € |
1075 € |
|
Dukes the Palm 5* dlx |
Palm Jumeirah |
945 € |
1095 € |
|
6 ημέρες 4 διαν/σεις Κάθε Τετάρτη & Σάββατο (ΜΑΙ-ΣΕΠ) |
Διαμονή στον αστικό ιστό της πόλης – Downtown Dubai, Business Bay, Sheikh Zayed Road |
|||
Citymax Business Bay 4* |
Business Bay |
875 € |
1025 € |
|
Voco Dubai 5* |
Sheikh Zayed Road |
895 € |
1045 € |
|
Paramount Dubai 5*dlx / Paramount Midtown 5*dlx |
Dubai Downtown |
975 € |
1125 € |
|
Διαμονή στις παραλίες της πόλης - Jumeirah Beach, Dubai Marina & Palm Jumeirah |
||||
Millennium Place Marina 4* |
Dubai Marina |
945 € |
1095 € |
|
Ramada by Wyndham JBR 4* |
JBR Beach |
965 € |
1115 € |
|
Dukes the Palm 5* dlx |
Palm Jumeirah |
995 € |
1145 € |
|
7 ημέρες 5 διαν/σεις Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή & Σάββατο) (ΜΑΙ-ΣΕΠ) |
Διαμονή στον αστικό ιστό της πόλης – Downtown Dubai, Business Bay, Sheikh Zayed Road |
|||
Citymax Business Bay 4* |
Business Bay |
915 € |
1065 € |
|
Voco Dubai 5* |
Sheikh Zayed Road |
945 € |
1095 € |
|
Paramount Dubai 5*dlx / Paramount Midtown 5*dlx |
Dubai Downtown |
1035 € |
1185 € |
|
Διαμονή στις παραλίες της πόλης - Jumeirah Beach, Dubai Marina & Palm Jumeirah |
||||
Millennium Place Marina 4* |
Dubai Marina |
985 € |
1135 € |
|
Ramada by Wyndham JBR 4* |
JBR Beach |
1015 € |
1165 € |
|
Dukes the Palm 5* dlx |
Palm Jumeirah |
1045 € |
1195 € |
|
8 ημέρες 6 διαν/σεις Κάθε Δευτέρα, Πέμπτη & Παρασκευή (ΜΑΙ-ΣΕΠ) |
Διαμονή στον αστικό ιστό της πόλης – Downtown Dubai, Business Bay, Sheikh Zayed Road |
|||
Citymax Business Bay 4* |
Business Bay |
955 € |
1105 € |
|
Voco Dubai 5* |
Sheikh Zayed Road |
985 € |
1135 € |
|
Paramount Dubai 5*dlx / Paramount Midtown 5*dlx |
Dubai Downtown |
1085 € |
1235 € |
|
Διαμονή στις παραλίες της πόλης - Jumeirah Beach, Dubai Marina & Palm Jumeirah |
||||
Millennium Place Marina 4* |
Dubai Marina |
1025 € |
1175 € |
|
Ramada by Wyndham JBR 4* |
JBR Beach |
1055 € |
1205 € |
|
Dukes the Palm 5* dlx |
Palm Jumeirah |
1095 € |
1245 € |
*Παιδική έκπτωση 2-12 ετών – 15% στις παραπάνω τιμές *Επιβάρυνση Μονοκλίνου + 35% στις παραπάνω τιμές
Στις παραπάνω τιμές Περιλαμβάνονται (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SMART ESCAPE) :
Στις παραπάνω τιμές Περιλαμβάνονται (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LIKE A LOCAL) :
ΔΕΝ περιλαμβάνονται :
Palmos Travel In Style
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55
Τηλ.: +30 210 9889421
info@palmostravel.gr
www.palmostravel.gr
ΓΕΜΗ:131075201000
ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00πμ - 18:00μμ
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00πμ-15:00μμ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ