menu
+30 210 9889421
ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΝΗΣΙΑ (Η ΤΑΪΤΗ & ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ) 13ημ (P19)

ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΝΗΣΙΑ (Η ΤΑΪΤΗ & ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ) 13ημ (P19)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 23/09 | 21/10 | 11/11 | 09/12/23 & 6/01/24

ΑΠΟ 3.970 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 23/09 | 21/10 | 11/11 | 09/12/23 & 6/01/24

Η ΤΑΪΤΗ & ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ
(ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΝΗΣΙΑ)

Ο μεγάλος γύρος των νησιών του αρχιπελάγους Society
Ταϊτή – Μουρέα – Χουαχινέ – Μπόρα Μπόρα – Ραγιατέα / Ταχάα
13 ΗΜΕΡΕΣ – 10 ΝΥΧΤΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 2023-2024
23/
9| 21/10| 11/11| 9/12 | 6/01

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

Η πιο απλά ο παράδεισος πάνω στην Γη. Για χάρη της έγινε ανταρσία στο Μπάουντι, ο Γκωγκέν άφησε τις Κάτω Χώρες και ο Μάρλον Μπράντο το Χόλυγουντ.

Στη μέση του Ειρηνικού Ωκεανού, η Ταϊτή, η Μουρέα, η Μπόρα Μπόρα και τα άλλα 118 νησιά της Γαλλικής Πολυνησίας συνθέτουν μία μαγευτική συμφωνία ομορφιάς και γαλήνης.

Ένα ταξίδι στην ομορφότερη λιμνοθάλασσα του κόσμου-αξέχαστες νύχτες σε υπερθαλάσσια μπανγκαλόου-Πολυνησιακές γαστρονομικές απολαύσεις-ρυθμοί και μουσική πρωτόγνωρη-οργιώδης βλάστηση ανάμεσα σε καταρράχτες και ψηλά βουνά-ρομαντικές βόλτες με κανό ανάμεσα στα πολύχρωμα κοράλλια -Ταξίδι πέρα από την φαντασία στον καλύτερο εξωτικό μέρος του πλανήτη!

Εκεί όπου η γη αγαπά περισσότερο τον εαυτό της, εκεί θα βρείτε και την περισσότερη ομορφιά. Σε αυτόν τον προνομιούχο τόπο είναι σίγουρο ότι θα συναντήσετε ηθοποιούς, ποιητές και ρομαντικούς ανθρώπους από όλο τον κόσμο, γιατί η Ταϊτή αντιπροσωπεύει το όνειρο του ρομαντισμού.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Ταϊτή και τα νησιά της είναι αυτή πού δημιούργησαν τον θρύλο του τροπικού παραδείσου…ένας θαλάσσιος κήπος της Εδέμ με δάση από πυκνή βλάστηση στην καρδιά ακατοίκητων κοιλάδων να λαμπυρίζουν στον πρωινό ηλιόφως και σύννεφα να συνθέτουν εναλλασσόμενα σχέδια πάνω στα βράχια. Εκεί όπου καταρράκτες πέφτουν σε ονειρεμένους κήπους, δροσερά γλυκά ρυάκια που κυλούν κατά μήκος της θάλασσας φέρνοντας λεπτά κανό από λουλούδια, εκεί που κυριαρχεί το άρωμα από τζίντζερ-γιασεμιά και τιάρε (γαρδένιες), εκεί που ένα ρομαντικό ηλιοβασίλεμα πέφτει απαλά στο γεμάτο χρώματα ύφαλο που προστατεύει την ήρεμη λιμνοθάλασσα με τα σμαραγδένια νερά της, εκεί θα βρείτε και εσείς τον δικό σας παράδεισο!

…εσείς το ξέρατε;

Γνωρίζοντας την Ταϊτή

Η Ταϊτή εκτιμάται ότι αποικίστηκε από Πολυνησίους μεταξύ 300 και 800 μ.Χ. προερχόμενους από την Τόνγκα και την Σαμόα, αν και κάποιες εκτιμήσεις θέτουν τις ημερομηνίες νωρίτερα. Το εύφορο έδαφος του νησιού συνδυασμένο με την αλιεία παρείχε επαρκή τροφή για τον πληθυσμό. Αν και η πρώτη θέαση του νησιού από Ευρωπαίους έγινε από ένα ισπανικό πλοίο το 1606, η Ισπανία δεν έκανε κάποια προσπάθεια να κάνει εμπόριο με το νησί ή να το  αποικήσει. Ο Σάμιουελ Ουώλλις, ένας Άγγλος πλοίαρχος του Βρετανικού Ναυτικού, είδε την Ταϊτή στις 18 Ιουνίου 1767 και θεωρείται ο πρώτος Ευρωπαίος που την επισκέφτηκε, ο οποίος και την ονόμασε "Νήσο του Βασιλέως" (Γεωργίου Γ’). Η διακριτή χαλαρότητα και η ευχάριστη φύση του τοπικού πληθυσμού και ο χαρακτηρισμός του νησιού ως "παράδεισος" εντυπωσίασε πολύ τους πρώτους Ευρωπαίους επισκέπτες, φυτεύοντας τον σπόρο μιας ρομαντικής προσέγγισης από την Δύση που διαρκεί μέχρι και σήμερα.

Τον Ουώλλις ακολούθησε τον Απρίλιο του 1768 ο Γάλλος εξερευνητής Λουΐ-Αντουάν ντε Μπούγκαινβιλ που ολοκλήρωνε την πρώτη Γαλλική πλεύση γύρω από τον κόσμο και ο οποίος την διεκδίκησε για λογαριασμό του Βασιλέως της Γαλλίας. Ο Μπούγκαινβιλ έκανε την Ταϊτή διάσημη στην Ευρώπη όταν δημοσίευσε τον απολογισμό του ταξιδιού του στο βιβλίο του «Ταξίδι γύρω από τον Κόσμο». Περίγραψε το νησί ως έναν παράδεισο επί γης όπου οι άντρες και οι γυναίκες ζουν ευτυχισμένοι στην αθωότητα, μακριά από την διαφθορά του πολιτισμού. Η περιγραφή του νησιού παρουσίασε γλαφυρά την έννοια του ευγενούς άγριου και επηρέασε τις ουτοπικές σκέψεις φιλοσόφων όπως του Ζαν Ζακ Ρουσσώ πριν την έλευση την Γαλλικής Επανάστασης.

Το 1774 ο Καπετάνιος Τζέημς Κουκ επισκέφτηκε το νησί και υπολόγισε τον πληθυσμό της εποχής σε 200.000 άτομα. Αυτό το νούμερο ήταν μάλλον πολύ υψηλό: ένας άλλος υπολογισμός της ίδιας εποχής ήταν 121.500 άτομα. Μετά την επίσκεψη του Κουκ, τα ευρωπαϊκά πλοία άρχισαν να επισκέπτονται το νησί συχνότερα. Το πιο γνωστό από αυτά τα πλοία ήταν το HMS Bounty, που το πλήρωμά του έκανε ανταρσία μόλις αποχώρησε από την Ταϊτή το 1789. Η ευρωπαϊκή επιρροή διάσπασε σημαντικά την παραδοσιακή κοινωνία, εισάγοντας την πορνεία, τα αφροδίσια νοσήματα και το αλκοόλ στο νησί. Οι εισαγόμενες ασθένειες όπως ο τύφος και η ευλογιά σκότωσαν τόσο πολλούς Ταϊτινούς που μέχρι το 1797, ο πληθυσμός του νησιού ήταν μόλις περίπου 16.000 άτομα. Αργότερα έπεσε έως και τα 6.000 άτομα. Το 1842 μια ευρωπαϊκή κρίση, συνδεόμενη με το Μαρόκο, κλιμακώθηκε μεταξύ  Γαλλίας και Μεγάλης Βρετανίας όταν ο Ναύαρχος Ντουπτί Τουάρ, ενεργώντας ανεξάρτητα από την γαλλική κυβέρνηση, έπεισε την Ταϊτινή Βασίλισσα Πομάρε την 4η να δεχτεί να γίνει η Ταϊτή προτεκτοράτο της Γαλλίας. Ο Τζωρτζ Πρίτσαρντ, ένας ιεραπόστολος γεννημένος στο Μπέρμιγχαμ που ενεργούσε ως Βρετανός πρέσβης στην Ταϊτή, έλειπε όταν έγινε αυτή η συμφωνία. Όμως επέστρεψε για να κατηχήσει τους ντόπιους ενάντια στην Ρωμαιοκαθολική Γαλλία. Τον Νοέμβριο του 1843, ο Ντουπτί Τουάρ (πάλι ενεργώντας από μόνος του) αποβίβασε ναύτες στο νησί και τυπικά το προσάρτησε στην Γαλλία. Στη συνέχεια φυλάκισε τον Πρίτσαρντ, και αργότερα τον έστειλε ανεπίσημα πίσω στην Βρετανία.

Τα νέα για τα γεγονότα στην Ταϊτή έφτασαν στην Ευρώπη στις αρχές του 1844. Ο Γάλλος πολιτικός Φρανσουά Γκιζό, υποστηριζόμενος από τον Βασιλιά Λουδοβίκο – Φίλιππο της Γαλλίας, αποκήρυξε την προσάρτηση του νησιού. Όμως, ο πόλεμος μεταξύ των Γάλλων και των Ταϊτινών συνεχίστηκε μέχρι το 1847. Το νησί παρέμεινε γαλλικό προτεκτοράτο μέχρι τις 29 Ιουνίου 1880, όταν ο Βασιλιάς Πομάρε ο 5ος (1842 – 1891) εξαναγκάστηκε να παραδώσει την κυριαρχία της Ταϊτής και των εξαρτημένων εδαφών της στην Γαλλία. Του δώθηκε η κατ’ όνομα θέση του Αξιωματούχου του Τάγματος της Λεγεώνας της Τιμής και της Αγροτικής Αξίας της Γαλλίας. Το 1946, η Ταϊτή και ολόκληρη η Γαλλική Πολυνησία έγινε Γαλλικό υπερπόντιο έδαφος. Το 2003, αυτό το καθεστώς άλλαξε σε αυτό της γαλλικής υπερπόντιας κοινότητας. Ο  άλλος ζωγράφος Πωλ Γκωγκέν έζησε στην Ταϊτή την δεκαετία του 1890 και ζωγράφισε πολλά ταϊτινά θέματα. Το Παπεάρι έχει ένα μικρό μουσείο Γκωγκέν.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ημέρα 1η: Αθήνα – Παπέετε (Ταϊτή)

Πτήση με ανταπόκριση στο Παρίσι και άφιξη στο νησί της Αγάπης και των 2 ουράνιων τόξων, τη βασίλισσα του Ειρηνικού την Ταϊτή. Μεταφορά στο ξενοδοχείο σας και χρόνος για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε μετά την πτήση σας

Ημέρα 2η: Παπεέτε (Ταϊτή)

Η υπέροχη Ταϊτή, η καρδιά της Γαλλικής Πολυνησίας, με τα 118 νησιά που απλώνονται σε έκταση 1,5 εκατομμύριων τετραγωνικών χλμ., είναι ένα καταπράσινο νησί με πανέμορφες γωνιές και η γνωριμία μαζί της αποτελεί μία ιδανική εμπειρία για κάθε επισκέπτη των

Με την πρωινή μας εκδρομή στο νησί, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις καταπράσινες πισίνες γλυκού νερού & το σπήλαιο Μαράα Γκρότο, περικυκλωμένο από φτέρες (όπως ακριβώς το αναφέρει και ο Πωλ Γκογκέν  στα γράμματά του). Θα συνεχίσουμε με τον αρχαιολογικό χώρο Μαράε Αραουράου (που συνδέει την πολυνησιακή γη με το παρελθόν της), αναστηλώθηκε το 1953, κάνοντας έτσι γνωστή τη προγονική πολυνησιακή θρησκεία Μαοχι, πριν την άφιξη των Ευρωπαίων. Αφού μας καλωσορίσουν δύο ανθρωπόμορφα γλυπτά Τίκι, θα δούμε από κοντά την ιερή αυλή, το βωμό, διάκοσμα από ανθρωπόμορφες και ζωόμορφες παραστάσεις αφιερωμένες στα πνεύματα-φύλακες (Τάουρα) και τις ξύλινες πλατφόρμες προσφορών τροφίμων. Με αφετηρία τους εορτασμούς των εγκαινίων του χώρου από το 1954, το τελετουργικό επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο με το φεστιβάλ Χέιβα, που λαμβάνει χώρα κάθε Ιούλιο.

Θα συνεχίσουμε προς τη νότια ακτή για να γνωρίσουμε τον καταπράσινο παράδεισο Βαϊπάχι. Ένας κήπος που φιλοξενεί 75 είδη φυτών από όλο τον κόσμο και καταφέρνει με τον συνδυασμό από μικρούς καταρράκτες, ρυάκια, μονοπάτια, εξωτικά λουλούδια και λιμνούλες να μεταδώσει την ηρεμία του σε όλους τους επισκέπτες.

Περνώντας από το χωριό Τιαρέι, θα συνεχίσουμε προς την παραλιακή οδό, γνωστή για την μαύρη άμμο της, μέχρι να φτάσουμε στο δάσος γνωστό για ένα πολύ-φωνογραφημένο σημείο και συγκεκριμένα τους καταρράκτες Φααρουμάι. Θα συνεχίσουμε για τον  εντυπωσιακό φυσικό σιντριβάνι - πίδακα θαλασσινού νερού Αραχόχο, που σχηματίστηκε από λάβα και θα καταλήξουμε στο Σημείο της Αφροδίτης (Point Venus), τη χερσόνησο στη βόρεια ακτή της Ταϊτής, που με τη μεγάλη παραλία μαύρης άμμου, τα σμαραγδένια νερά, τον ιστορικό φάρο και έχοντας μία μακρά ιστορία…αποδεικνύετε ένα γοητευτικό μέρος που θα σας ενθουσιάσει (όπως έκανε και με τον captain James Cook)

Ημέρα 3η: Παπεέτε (Ταϊτή) – Μουρέα – Ξενάγηση νησιού – Πολυνησιακό σώου στο χωριό Τίκι

Ένα σύντομο ακτοπλοϊκό δρομολόγιο θα μας μεταφέρει στη Μουρέα, το νησί της γενναιοδωρίας των αρχαίων θεών και πηγή του γευστικού ανανά. Το νησί είναι γνωστό για το παραδοσιακό χωριό ΤΙΚΙ, για τη φιλοξενία – παρατήρηση και εκπαίδευση ελεύθερων δελφινιών, αλλά και για την ανταρσία του Μπαουντι. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Σήμερα θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε το παρατηρητήριο Μπελβεντέρε, με θέα προς τους δύο μεγάλους κόλπους του νησιού, αλλά και το όρος Ροτούι. Ακολουθεί στάση στο Μαγικό Βουνό, με την όμορφη θέα προς το βόρειο τμήμα του νησιού. Θα συνεχίσουμε για τους τροπικούς κήπους γεμάτους από μυρωδάτα λουλούδια, φρούτα & βανίλια. Εδώ θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε φυσικούς χυμούς & μαρμελάδες ή να αγοράσουμε προϊόντα από το τοπικό κατάστημα.

Στη συνέχεια θα γνωρίσουμε το υπέροχο βουνό των πολεμιστών, με θέα προς τους δύο κόλπους του νησιού, αλλά και στις φυτείες ανανά. Ακολουθεί στάση στο εργαστήριο παρασκευής χυμών και λικέρ Μανουτέα. Το μέρος που σίγουρα θα σας αφήσει την καλύτερη γεύση από όλη την εκδρομή !

Για το βράδυ, θα σας προσφέρουμε μία ξενάγηση στο παραδοσιακό χωριό ΤΙΚΙ, για να μπορέσετε να δείτε τις συνήθειες και τον παλαιό τρόπο της καθημερινότητας των Πολυνήσιων, αλλά και για να παρακολουθήσετε και το φαντασμαγορικό σώου με παραδεισιακή μουσική και χορούς (Κάθε Τρίτη & Παρασκευή).

Ημέρα 4η: Μουρέα – Ελεύθερη ημέρα για κολύμπι με δελφίνια ή σαλάχια

Ημέρα ελεύθερη για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις εγκαταστάσεις της μονάδας σας ή να οργανώσετε και να κολυμπήσετε στο κέντρο παρακολούθησης δελφινιών ή για να ταΐσετε σαλάχια σε μία ημιήμερη εκδρομή σε κοντινό νησάκι.

Ημέρα 5η: Μουρέα – Χουαχινέ

Εξερευνώντας τα ψηλά νησιά του συμπλέγματος Σοσιετέ, θα σας γνωρίσουμε το θηλυκό νησί των ευχάριστων συναισθημάτων και του έρωτα την άγνωστη σε εμάς Χουαχινέ. Εδώ το γόνιμο έδαφος δημιουργεί μία οργιώδη βλάστηση σε βαθμό που τα νερά να παίρνουν ένα γαλαζοπράσινο χρώμα και οι μετακινήσεις στο νησί να γίνονται για ευκολία μέσω του νερού. Άφιξη και τακτοποίηση στη μονάδα μας.

Ημέρα 6η : Χουαχινέ – γνωριμία με το νησί των ευχάριστων συναισθημάτων

Σήμερα θα απολαύσουμε έναν μοναδικό γύρω του νησιού. Κορυφαίο αξιοθέατο της σημερινής μας ξενάγησης είναι ο διάσημος αρχαιολογικός χώρος κοντά στο χωριό Maeva με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση της προ-ευρωπαϊκής κουλτούρας Marae στην Πολυνησία. Οι περίπου 200 πέτρινες κατασκευές έχουν επιζήσει των φυσικών καταστροφών για αιώνες. Αυτές οι δομές βρίσκονται σήμερα μέσα στις αυλές των σπιτιών κατά μήκος της ακτής και δεν είναι τίποτα άλλο από το ιερό, τα σπίτια των οπλαρχηγών του νησιού καθώς και τμήματα από θρησκευτικά μνημεία, θυσιαστήρια και τελετουργικά τοτέμ. Εξάλλου σύμφωνα με πρόσφατα ιστορικά στοιχεία έχει πλέον τεκμηριωθεί πως το Χουαχινέ είναι το παλαιότερο κατοικημένο νησί της Γαλλικής Πολυνησίας όπως μαρτυρούν τα πολλά εργαστήρια κατασκευής αγκιστριών ήδη από το 850 μ.Χ.

Ημέρα 7η: Χουαχινέ – Μπόρα Μπόρα

Με τη σημερινή μας πτήση, θα προσεγγίσουμε το νησί των φίλων της θάλασσας, των ποιητών και των νεόνυμφων, το ομορφότερο στο κόσμο (κατά πολλούς) νησί της Μπόρα Μπόρα. Ακολουθεί η μεταφορά μας με πλοιάριο στο ξενοδοχείο μας.

Ημέρα 8η: Μπόρα Μπόρα–Γνωριμία του νησιού – κρουαζιέρα στην ομορφότερη λιμνοθάλασσα του κόσμου & κολύμπι σε κοραλλιογενή ύφαλο

Απολαύστε τον καλύτερο συνδυασμό γνωριμίας του νησιού με ειδικό όχημα 4Χ4, χαρίζοντάς μας την ομορφότερη θέα της αστραφτερής λιμνοθάλασσας από το κεντρικό νησί που φιλοξενεί και τα ενεργειακά απομεινάρια ενός αρχαίου ηφαιστείου και συγκεκριμένα τις κορυφές Οτεμάνου & Παχία. Θα συνεχίσουμε με μία κρουαζιέρα στα καταγάλανα νερά της λιμνοθάλασσας, έχοντας την ευκαιρία να κολυμπήσουμε με μάσκα και βατραχοπέδιλα σε ειδικά κοραλλιογενή σημεία γεμάτα από πολύχρωμα ψάρια ανάμεσα στα Μοτού (νησάκια της Ατόλης).

Αφού ανακαλύψουμε τον Νέμο θα επιστρέψουμε στο Μοτού που φιλοξενεί και τη δική μας μονάδα.

Οι πιο τολμηροί, μπορούν να συνεχίσουν προαιρετικά για να ταΐσουν…τους μικρούς, ακίνδυνους καρχαρίες που υπάρχουν στα νερά της ή να επισκεφθείτε το Lagunarium για να ανακαλύψετε την άγρια ομορφιά των θαλάσσιων ψαριών.

Ημέρα 09η: Μπόρα Μπόρα  – Ραγιατέα (Ταχάα)

Μία ημέρα στη διάθεσή σας για να γνωρίσετε ένα από τα χαμηλά νησιά του κρατιδίου την Ταχάα με πτήση από Μπόρα Μπόρα στη κοντινή Ραγιατέα, Απολαύστε τις ανέσεις της μονάδας σας.

Ημέρα 10η: Μπόρα Μπόρα  – Παπέετε

Επιστροφή αεροπορικώς στην Παπέετε. Εκμεταλλευτείτε το απόγευμά σας για μια βόλτα στη βασίλισσα του Ειρηνικού. Δρόμοι, γεμάτοι ζωή, καταστήματα και μουσεία θα σας χαρίσουν ένα από τα ωραιότερα απογεύματα της ζωής σας!

Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε τον δεύτερο όροφο της κεντρικής αγοράς (που φιλοξενεί και την ιχθυόσκαλα), για να αγοράσετε εξωτικά παρεό με παραστάσεις από τους πίνακες του Γκογκέν, μαύρες και πράσινες πέρλες(μαργαριτάρια) σε υπέροχους συνδυασμούς δεσίματος, παραδοσιακά  κουβερλί Tifafai, λάδια σώματος και καλλυντικά με αρώματα καρύδας, βανίλιας και τοπικών λουλουδιών «Τιάρε»

Ημέρα 11η: Παπέετε – Αθήνα

Ημέρα ελεύθερη μέχρι την απογευματινή μας μεταφορά στο αεροδρόμιο και τη βραδινή μας πτήση για Αθήνα με ενδιάμεσους σταθμούς.

Ημέρα 12η: Εν πτήση

Ημέρα 13η: Αθήνα

Άφιξη το απόγευμα στην Αθήνα, ολοκληρώνοντας ένα μοναδικό οδοιπορικό στη μαγεία του Νότιου Ειρηνικού.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί χωρίς να παραλείπεται κάτι.

ΤΙΜΕΣ

Ταξίδι

Διατροφή

Αναχ/ση

Διαμ/νή

2κλινο

1κλινο

Φόροι
Είσοδοι

Η ΤΑΪΤΗ & ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ

13 ημέρες

Πρωινά & 3 γεύματα

23/9, 21/10, 11/11, 9/12, 6/1

3* sup, 4*, 5*

3.970

+ 1800

1.290

+ ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΙ 1290 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): Αθήνα – Παρίσι – Αθήνα, σε πτήσεις της Air France ή Aegean με χρήση αποσκευής
 • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): Παρίσι – Παπεέτε – Παρίσι,  με τoν εθνικό αερομεταφορέα Air Tahiti Nui με χρήση αποσκευής
 • Διαμονή στα κάτωθι επιλεγμένα ξενοδοχεία ή αντίστοιχα:
 • Έμπειρος συνοδός από Αθήνα
 • 3 διανυκτερεύσεις στο Tahiti Pearl Reosrt 4*, σε deluxe ocean view room, με πρωινό
 • 2 διανυκτερεύσεις στο Moorea Manave Beach Resort & SPA 4* σε Beach Bungalow, με πρωινό
 • 2 διανυκτερεύσεις στο Huahine Le Mahana Resort 3*sup σε deluxe lagοon view bungalow με ημιδιατροφή
 • 2 διανυκτερεύσεις στο Bora Bora Pearl Resort 4*, σε garden villa με πισίνα και πρωινό.
 • 1 διανυκτέρευση στο Tahaa Pearl Resort 5*, σε overwater suite με πρωινό
 • Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα
 • Εσωτερικές πτήσεις
 • Ταχύπλοο Ταϊτή – Μουρέα – Ταϊτή
 • Ημιήμερες εκδρομές στη Ταϊτή, Μουρέα, Χουαχινέ, Μπόρα Μπόρα
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης/Φ.Π.Α.
 • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

×      Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων
×      Φιλοδωρήματα αχθοφορικά
×      Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή αναγράφεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο
×      Κόστος έκδοσης ESTA για το πέρασμα από ΗΠΑ (35 €)
×      Τοπικοί δημοτικοί, φόροι υπηρεσιών & οικολογικοί φόροι, που πληρώνονται υποχρεωτικά από τους πελάτες μόνο κατά την είσοδο στα ξενοδοχεία. Η Ταϊτή έχει φόρο 8 ευρώ το άτομο/νύκτα

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

 • Διαβατήριο με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημέρα εξόδου από τη χώρα
 • Ηλεκτρονική μορφή (έγχρωμο αρχείο pdf, μεγέθους 10-300Κb) του διαβατηρίου σας, που θα αποστείλετε στο γραφείο μας είκοσι (20) τουλάχιστον ημέρες πριν από την αναχώρηση του ταξιδιού
Contact Info

Palmos Travel In Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

INSTAGRAM: palmostravel_official

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00πμ - 18:00μμ

ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00πμ-15:00μμ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ