menu
+30 210 9889421
ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ 13ημ (P19)

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ 13ημ (P19)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 1/6 | 31/8 | 19/10

ΑΠΟ 1.390 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 1/6 | 31/8 | 19/10

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ  & ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΤΟΠΙΑ

Τζακάρτα, Μπογκόρ, Γιογκιακάρτα, Μπορομπουντούρ, Μεντούτ, Σουκουπούρα, Μπρόμο, Σουραμπάγια, Μπαλί, Σιγκαπούρη

13 ΗΜΕΡΕΣ / 10 ΝΥΧΤΕΣ από  1390 €

1/6 | 31/8 | 19/10

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

Ταξιδεύοντας στη μακρινή Ινδονησία, το μυαλό γυρνά πίσω σε αιώνες που μοιάζουν οριστικά χαμένοι. Στους αιώνες που οι Ευρωπαίοι θαλασσοπόροι όργωναν τις θάλασσες για να φέρουν στις βασιλικές αυλές μπαχαρικά, αρώματα, μεταξωτά και πολύτιμους λίθους.

Ακόμη και σήμερα, στα νησιά του αρχιπελάγους της Ινδονησίας εξακολουθούν να επιβιώνουν πρωτόγονες φυλές μέσα σε παρθένες ζούγκλες. Το αρχαιότερο εύρημα, ο homo erectus, χρονολογείται 500.000 χρόνια πριν, όταν το ινδονησιακό έδαφος αποτελούσε ενιαίο όγκο με την ασιατική ήπειρο. Τα 3.000 νησιά της χώρας, υπήρξαν πάντοτε το υποχρεωτικό πέρασμα διαφόρων λαών και πολιτισμών. Οι πρώτοι νεγροειδείς και καυκασιο-μογγολοειδείς πληθυσμοί αποτέλεσαν την ινδονησιακή φυλή, η οποία στη συνέχεια γνώρισε τις επιδρομές των κινέζων, των αράβων και τέλος των Πορτογάλων.

Σήμερα, πάνω από 20 εθνικές ομάδες με τη δική τους διάλεκτο, ζουν διασκορπισμένες στις ζούγκλες και στους ορεινούς όγκους των νησιών. Η μεγαλιθική τέχνη, που εκφράστηκε στα ογκώδη ντολμέν και μενίρ και στις πέτρινες σαρκοφάγους πήρε ιερό και μνημειακό χαρακτήρα. Η Ινδονησία δεν είναι μόνο η χώρα του υδάτινου στοιχείου, είναι η σαγήνη ενός εξωτισμού που αναδύεται από την ίδια την καθημερινή ζωή των κατοίκων της. Ένα ταξίδι έξω από τα καθιερωμένα, ένα ταξίδι γνωριμίας με το άγνωστο, το πρωτόγονο, το διαφορετικό!

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

 • Διαμονή σε επιλεγμένα 4* & 5* ξενοδοχεία
 • Γνωριμία της πρωτεύουσας Τζακάρτα & των σημαντικότερων μνημείων της
 • Επίσκεψη στο Μπρομπουντούρ στη Γιογκιακάρτα, κορυφαίο μνημείο της ασιατικής βουδιστικής παράδοσης
 • Επίσκεψη του εντυπωσιακού ναού του 9ου αιώνα Πραμπανάν
 • Ξενάγηση στους κήπους της βροχερής πόλης Μπογκόρ
 • Θεματική διαδρομή τραίνου με θέα τα δάση της κεντρικής Ιάβας
 • Ανατολή στην επιβλητική κοιλάδα των ηφαιστείων του Μπρόμο
 • Παρακολούθηση της αρχαίας παράσταση Κετσακ στον Ναό Ουλουβάτου με θέα τα χρώματα του δειλινού
 • Παραδοσιακό Μπαλινέζικο δείπνο σε ένα από τα γνωστότερα εστιατόρια της περιοχής
 • Εξερεύνηση του πολύβουου κέντρου και της παραλία Κούτα & φωτογράφηση του ναού   της θάλασσας Τάνα Λοτ
 • Επίσκεψη της λίμνης Μπερατάν που φιλοξενεί τον ναό σύμβολο της χώρας Ούλουν Ντάνου
 • Καλλιέργεια ρυζιού στο συγκλονιστικό τοπίο των ορυζώνων της περιοχής Τεγαλαλάνγκ
 • Θα γνωρίσουμε τον «όμορφο ναό» Ταμάν Αγιούν
 • Παιχνίδι με μαϊμούδες στο ομώνυμο πάρκο του Ούμπουντ
 • Εξαγνισμός με το ιερό νερό νεότητας στις πηγές Tirta Empoul & θα βουτιά στα νερά του όμορφου καταρράχτη Τεγκενουνγκάν


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ημέρα 1η:  Αθήνα-Σιγκαπούρη-Τζακάρτα

Πτήση για Τζακάρτα με ενδιάμεσο σταθμό.

Ημέρα 2η:  Τζακάρτα (Γ)

Κατά την πρωινή άφιξη στη Τζακάρτα, θα ακολουθήσει μία ημιήμερη ξενάγηση, για να γνωρίσουμε το Εθνικό Μουσείο, το Εθνικό μνημείο ανεξαρτησίας (ένας οβελίσκος 132 μέτρων που συμβολίζουν τα παραδοσιακά εργαλεία γουδοχέρι & ρυζογουδί), το παλιό ιστορικό λιμάνι Σούντα Κέλαπα, στις εκβολές του ποταμού Ciliwung και αποτέλεσε το κύριο λιμάνι του βασιλείου της Σούντα, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της πόλης. Θα συνεχίσουμε με επίσκεψη στη γραφική πλατεία Φαταχιλά, στο ιστορικό κέντρο της παλιάς πόλης Μπατάβια, που φιλοξενεί ακόμα το μουσείο Ιστορίας, το μουσείο Wayang (παλιό κουκλοθέατρο) και το μουσείο καλών τεχνών & κεραμικών. Θα δούμε πανοραμικά το προεδρικό μέγαρο Merdeka Palace, το μεγαλύτερο Τζαμί της Νοτιοανατολικής Ασίας (και έκτο στον κόσμο από άποψη χωρητικότητας) Ιστικλάλ & τον Ρωμαιοκαθολικό Καθεδρικό Ναό. Ακολουθεί γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

Ημέρα 3η:  Τζακάρτα-Μπογκορ-Mini Indonesia-Τζακάρτα (Π/Γ)

Μετά το πρωινό, θα ακολουθήσει μία ολοήμερη εκδρομή στην 6η μεγαλύτερο πόλης της μητροπολιτικής περιοχής της Τζακάρτα Μπογκορ ή αλλιώς τη «Βροχερή πόλη», πόλος έλξης για πολλούς επισκέπτες λόγων του βοτανικού κήπου & του Ινδονησιακού Ινστιτούτου Επιστημών.  Οι Κήποι βρίσκονται στο κέντρο της πόλης και δίπλα στο προεδρικό μέγαρο της Istana Bogor, καλύπτοντας έκταση 87 εκταρίων (210 στρέμματα) φιλοξενώντας 13.983 διαφορετικά είδη δέντρων και φυτών ποικίλης προέλευσης. Λόγω της γεωγραφικής θέση της περιοχής οι συχνές βροχοπτώσεις δίνουν το πλεονέκτημα για την καλλιέργεια τροπικών φυτών και για εμάς μία μοναδική εμπειρία χρωμάτων. Κατά την επιστροφή μας στη Τζακάρτα θα ακολουθήσει στάση για γεύμα και θα συνεχίσουμε με επίσκεψη στο Taman Mini Indonesia Indah,ένα πολιτιστικό πάρκο που παρουσιάζει παραδοσιακά σπίτια από όλες τις επαρχίες της Ινδονησίας, χτισμένα στο αρχικό τους μέγεθος. Χρόνου επιτρέποντος, θα επισκεφθούμε το εμπορικό κέντρο Sarinah, που παρέχει παραδοσιακά προϊόντα από όλη την Ινδονησία.

Άφιξη στο ξενοδοχείο και απόγευμα ελεύθερο.

Ημέρα 4η:  Τζακάρτα-Γιογκιακάρτα (Π)

Με την βοήθεια του τοπικού τραίνου σε κλιματιζόμενη executive καμπίνα και με το πρωινό μας σε κουτί, θα έχουμε την ευκαιρία να ακολουθήσουμε μία 7ωρη όμορφη διαδρομή με θέα την Δυτική και Κεντρική Ιάβα. Με την άφιξη στο τοπικό σταθμό, θα ακολουθήσει η μεταφορά και τακτοποίηση στο τοπικό μας ξενοδοχείο. Μην ξεχάσετε το βράδυ να ακολουθήσετε τις προτάσεις του συνοδού σας για βόλτα με νυχτερινό σκαραβέο και διασκέδαση σε μία παράσταση μπαλέτου Ραμαγιάνα.

Ημέρα 5η:  Γιογκιακάρτα-Κλάτεν-Γιογκιακάρτα (Π)

Σε απόσταση μίας ώρας από την Γιογκιακάρτα, θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε το Klaten και να θαυμάσουμε τον εντυπωσιακό ναό του 9ου αιώνα Prambanan, που μετά από τις αναστηλώσεις ο επισκέπτης μπορεί για άλλη μια φορά να βιώσει την ένδοξη συμμετρία, τη χάρη και τον πλούτο της γλυπτικής λεπτομέρειας.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για να επισκεφθούμε τη λεωφόρο Γιόγκια, που μεταμορφώνεται σε έναν μεγάλο πεζόδρομο μετά τις 18.00 γεμάτο από μαγαζιά διασκέδασης, εστιατόρια, καταστήματα και μπαρ. Η διαδρομή γίνεται ευχάριστη με τις παραδοσιακές άμαξες.

Ημέρα 6η:  Γιογκιακάρτα-Μπορομπουντούρ-Μεντούτ-Ταμάν Σαρί-Βασιλικό Παλάτι (Π)

Μετά το πρωινό θα ακολουθήσει μία ολοήμερη εκδρομή στα Ινδονησιακά μνημεία 1200 ετών και στο μεγαλύτερο Βουδιστικό ναό του κόσμου.

Η σημερινή μας ημέρα είναι αφιερωμένη στην επίσκεψη στο μυθικό Μπορομπουντούρ, το οποίο μαζί με το Ανγκόρ στη Καμπότζη και το Παγκάν στη Βιρμανία έχει τον τίτλο του κορυφαίου μνημείου της ασιατικής βουδιστικής παράδοσης. Εκεί με δέος θα αντικρίσουμε τη μεγαλύτερη βουδιστική στούπα του κόσμου, που ιδρύθηκε τον 8ο αιώνα. Ένα φαινόμενο έξω από τα ανθρώπινα μέτρα, που έχει ανακηρυχθεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από την UNESCO

Ακολουθεί επίσκεψη στον κοντινό ναό Μεντούτ και επιστρέφουμε στην πόλη για να επισκεφθούμε το Βασιλικό Παλάτι του Σουλτάνου και το υδάτινο πάρκο Ταμάν Σαρί. Ακολουθεί στάση για γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και επίσκεψη στην αγορά των πουλιών, σε εργαστήριο κατασκευής μπατίκ, εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας και κατασκευής δερμάτινων μαριονετών, ειδικές για το παραδοσιακό θέατρο σκιών

Ημέρα 7η:  Γιογκιακάρτα-Σουκουπούρα (Π/Γ)

Μετά το πρωινό θα ακολουθήσουμε μία τετράωρη διαδρομή μέχρι τον σταθμό Mojokerto  από εκεί θα καταλήξουμε στο χωριό Σουκουπούρα στους πρόποδες του όρους Μπρόμο (γνωστό για το ηφαιστειακό του τοπίο). Γεύμα θα δοθεί σε τοπικό εστιατόριο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος.

Ημέρα 8η: Σουκουπούρα-Όρος Μπρόμο-Σουραμπάγια (Π/Γ)

Η ανατολική Ιάβα είναι γνωστή για την ακατέργαστη ηφαιστειακή της ενέργεια και τα τοπία που δημιουργούνται από τα βουνά της φωτιάς. Εδώ η ανατολή έχει τον δικό της μοναδικό τρόπο να δίνει χρώμα ανάμεσα από φουσκωτούς ηφαιστειακούς γίγαντες, τυρκουάζ λίμνες πάνω σε κρατήρες και με ένα νεφέλωμα από θειάφι. Έχοντας πολύ πρωινή αναχώρηση με τζιπ, θα ακολουθήσουμε την πορεία της ανατολής του ήλιου και με την βοήθεια αμαξών θα φτάσουμε στο υψηλότερο σημείο για να αποτυπώσουμε την ομορφότερη ανατολή της ζωής μας στην κοιλάδα των ηφαιστείων και των χρωμάτων. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο και συνεχίζουμε για την δεύτερη μεγαλύτερη πόλης της Ινδονησίας, τη Σουραμπάγια. Με την άφιξη θα γίνει σύντομη ξενάγηση, θα δοθεί γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και θα ακολουθήσει τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

Ημέρα 9η: Σουραμπάγια-Μπαλί (Κούτα-Τάνα Λοτ-Ούλουν Ντάνου-Νούσα Ντούα) (Π/Γ)

Έχοντας πρωινή πτήση θα φτάσουμε στο αεροδρόμιο Ντενπασάρ του Μπαλί. Με την άφιξη, θα ξεκινήσουμε με μία επίσκεψη στην ακτογραμμή με τα πολυάριθμα μικρομάγαζα και μπαράκια της Κούτα και στάση για φωτογράφηση στον εντυπωσιακό ναό Τάνα Λοτ (που αποτελεί μέρος της Μπαλινέζικης μυθολογίας και είναι ένας από τους επτά θαλάσσιους ναούς περιμετρικά του νησιού, για να λατρεύεται ο θεός της θάλασσας και του νερού). Χτισμένος στην κορυφή ενός βράχου στον ωκεανό, παίρνοντας διαφορετικά σχήματα καθημερινά από την παλίρροια, δημιουργεί μία υπέροχη ατμόσφαιρα και ένα σημείο για μοναδικές φωτογραφίες.

Θα ακολουθήσει γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και θα συνεχίσουμε για τη λίμνη Μπρατάν, στην κορυφή ενός οροπεδίου (1.500 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας), γνωστή για τον πλωτό ναό Ούλουν Ντάνου, αφιερωμένο στη θεά Ντάνου (βασίλισσα των νερών, λιμνών και ποταμών). Ο ναός αποτελεί την αντιπροσωπευτικότερη εικόνα του νησιού σε όλους τους ταξιδιωτικούς οδηγούς και παράλληλα θεωρείται και ο σημαντικότερος ναός για όσους προσεύχονται για γονιμότητα και ευημερία. Η ηρεμία των νερών καθρεφτίζει περίτεχνα τα τρία ιερά χρώματα: κόκκινο, μαύρο και λευκό (που αντιπροσωπεύουν τους θεούς Σίβα, Μπράχμα και Βισνού), ενώ η λεπτή ομίχλη που υψώνεται από τη λίμνη και αιωρείται στον αέρα, γύρω από το ναό, δίνει μια σουρεαλιστική εμφάνιση και μοναδική ομορφιά!.

Θα τελειώσουμε με μία επίσκεψη στην πολύχρωμη αγορά Κάντυ Κούνινγκ, γνωστή για τα τοπικά της προϊόντα. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στη διάσημη παραλία Νούσα Ντούα γνωστή για τα πολυτελή της ξενοδοχεία.

Ημέρα 10η: Νούσα Ντούα – Ολουβάτου (χορός Κετσακ) – Μπαλινέζικο δείπνο (Π/Δ)

Πρωινό ελεύθερο, μέχρι τη μεσημεριανή μας μετάβαση στο Ουλουβάτου.

Μία διάσημη επική ινδουιστική ιστορία αγάπης (Ραμαγιάνα), αφορά στην κλοπή μιας όμορφης γυναίκας από έναν δαίμονα και την επαναφορά της τάξης από τον πρίγκηπα σύζυγό της και τον αρχηγό του στρατού των πιθήκων. Κάπου εκεί στο τελείωμα του νησιού, με φόντο το υπέροχο τοπίο που χαρίζει ο ωκεανός, το ηλιοβασίλεμα, ο ναός Ουλουβάτου, η φωτιά, η μουσική, τα παιχνίδια του πιθήκου με τον κόσμο και οι ιαχές, δημιουργούν μία κατευναστική ατμόσφαιρα που δεν πρέπει να χάσετε!

Η παράσταση πραγματοποιείται σε ένα αμφιθέατρο με θέα τον ωκεανό την ώρα της δύσης. Ακολουθεί δείπνο σε ένα όμορφο περιβάλλον Μπαλινέζικου εστιατορίου και επιστροφή στο ξενοδοχείο

Ημέρα 11η : Νούσα Ντούα-Ούμπουντ-Δάσος Μαϊμούδων-Ορυζώνες Τεγαλαλάνγκ - Πηγές νερού Tirta Empoul- Καταρράκτης Tegenungan (Π/Γ)

Η πρωινή εκδρομή μας, θα έχει πρώτο σταθμό το 27 στρεμμάτων δάσος με 340 πιθήκους, γνωστούς και ως Μακάκες με μακριά ουρά. Στην γαλήνια ατμόσφαιρα του δάσους πέραν των 4 ομάδων μαϊμούδων, θα βρείτε και δύο ναούς ο ένας εκ των οποίων στεγάζει και την «Αγία Πηγή». Θα συνεχίσουμε με τους διάσημους ορυζώνες Τεγαλαλάνγκ (μέρος του πολιτιστικού τοπίου του Μπαλί και μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από την UNESCO), για να θαυμάσουμε το τοπίο των λαξευμένων βουνών, με τα σμαραγδένια πράσινα χωράφια που καλλιεργούνται από ντόπιους αγρότες, ενώ συνεχίζουν να χρησιμοποιούν το ίδιο σύστημα άρδευσης από τον όγδοο αιώνα. (Το σημείο θεωρείται από τους επισκέπτες το ομορφότερο φωτογραφικό σποτ του νησιού).

Επόμενη στάση μας θα είναι ο ναός Tirta Empoul, με τις 30 πηγές ιερού νερού που δημιουργήθηκαν από τον θεό Ίντρα για εξαγνισμό και διατήρηση νεότητας. Προετοιμαστείτε και εσείς όπως θέλει η παράδοση, να εξαγνιστείτε από το ιερό νερό!

Γεύμα θα δοθεί σε τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή στη Νούσα Ντούα. Στον ελεύθερο χρόνο σας,  μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε την υπέροχα διαμορφωμένη περιοχή Bali Collection (στην ίδια περιοχή με το ξενοδοχείο σας), γεμάτη καταστήματα, εστιατόρια και μπαρ ή να παρακολουθήσετε μία Μπαλινέζικη παράσταση .

Ημέρα 12η: Μπαλί-Σιγκαπούρη. Ξενάγηση πόλης. (Π)

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Σιγκαπούρη. Φτάνοντας, θα ακολουθήσουμε μία ξενάγηση στην όμορφη και καθαρή πόλη της Σιγκαπούρης. Θα ξεκινήσουμε από την περιοχή που σηματοδότησε ο Σερ Στάμφορντ Ράφλες με το ομώνυμο ξενοδοχείο, θα δούμε επίσης το ιστορικό οίκημα που φιλοξενεί το Δημαρχείο της πόλης, το Fountain of Wealth (ένα από τα μεγαλύτερα σιντριβάνια στον κόσμο), τους παράκτιους κήπους ή αλλιώς (τους κήπους του Άβαταρ), τον μυθικό θαλάσσιο λέοντα Μέρλιον, την κινέζικη και ινδική συνοικία. Θα σας δοθεί χρόνος στην αραβική συνοικία και το πρώτο ιστορικό κέντρο της πόλης και τέλος θα ανακαλύψουμε το Κλαρκ Κη, σημείο χαλάρωσης ξεκούρασης και διασκέδασης για όλους τους επισκέπτες. Αργά το βράδυ θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για την τελευταία πτήση προς Αθήνα

Ημέρα 13η: Αθήνα

Πτήση επιστροφής. Πρωινή άφιξη στην Αθήνα

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί χωρίς να παραλείπεται κάτι.

ΤΙΜΕΣ

Ταξίδι

Διαμονή

Αναχωρήσεις

Δίκλινο

Μονόκλινο

Φόροι

Ινδονησία 13 ημέρες &                  8 γεύματα

4*sup & 5*

01/06

1.390

+500

850

4*sup & 5*

31/8

1.490

+550

880

4*sup & 5*

19/10

1.390

+500

850

 

 

+ ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 850 € ΓΙΑ 1/06 ΚΑΙ 19/10

+ ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 880 € ΓΙΑ 31/08

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση) μέσω ενδιάμεσου σταθμού σε πτήσεις της Scoot (θυγατρική της Singapore), με τα νέας τεχνολογίας αεροσκάφη dreamliner της Boeing με μία (1) κύρια αποσκευή 20 κιλών ανά άτομο
 • Ένα κυρίως μενού για τις μεγάλες πτήσεις Αθήνα - Σιγκαπούρη & Σιγκαπούρη - Αθήνα
 • 2 (δύο) διανυκτερεύσεις σε 4* superior ξενοδοχείο (Novotel Gajah Mada ή παρόμοιο) στη Τζακάρτα
 • 3 (τρεις) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 5* (Melia Purosani Jogiakarta ή παρόμοιο) στη Γιογκιακάρτα
 • 1 (μία) διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4* (Jiva Jawa Bromo ή παρόμοιο) στη Σουκαπούρα
 • 1 (μία) διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 5* (Majapahit ή παρόμοιο) στη Σουραμπάγια
 • 3 (τρεις) διανυκτερεύσεις στη Νούσα Ντούα σε ξενοδοχείο 5* (Merusaka ή παρόμοιο)
 • 10 πρωινά (Π), 7 Γεύματα (Γ), 1 δείπνο (Δ)
 • Μεταφορές - εκδρομές - ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Μεταφορές με τραίνα & εσωτερική πτήση στην Ινδονησία
 • Συνοδό καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού από Αθήνα
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης / Φ.Π.Α.
 • Τοπικό διαπιστευμένο αγγλόφωνο ξεναγό
 • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

×      Αχθοφορικά φιλοδωρήματα
×      Τοπικοί δημοτικοί φόροι υπηρεσιών & οικολογικοί φόροι, που πληρώνονται υποχρεωτικά από τους πελάτες μόνο κατά την είσοδο στα ξενοδοχεία (αν αυτό χρειαστεί)
×      Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή αναγράφεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο
×      Κόστος εισόδου στο Μπαλί € 35
×      Έξοδα για PCR tests, αν αυτό κριθεί αναγκαίο (κυρίως σε ενεμβολίαστους)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

 • Οι τιμές βασίζονται σε ειδικό προαγορασμένο ναύλο στην Scoot. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επέκταση, θα προκύψει επιπλέον χρέωση σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα της αεροπορικής εκείνη τη στιγμή.
 • Το check in προβλέπεται στα ξενοδοχεία μετά τις 14:00 μ.μ. και το check Out έως 11.00π.μ.
 • Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί χωρίς να παραλείπεται κάτι.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

 • Απαραίτητο το διαβατήριό σας με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημέρα εξόδου από τη χώρα προορισμού.

ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ SCOOT :

ΗΜ/ΝΙΑ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΑΡ. ΠΤΗΣΗΣ

ΩΡΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

ΩΡΑ

ΑΦΙΞΗΣ

1/6,31/8, 19/10

Αθήνα – Σιγκαπούρη

TR 713

13:45

05:45*

2/6, 01/7,20/10

Σιγκαπούρη – Τζακάρτα

TR 274

08:15

09:00

12/6,11/9,30/10

Μπαλί – Σιγκαπούρη

TR 281

10:50

13:30

13/6,12/9,31/10

Σιγκαπούρη – Αθήνα

TR 712

05:35

03:00 (31/10)

11:55

09:10 (31/10)

(*) Άφιξη την επόμενη μέρα


Contact Info

Palmos Travel In Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

INSTAGRAM: palmostravel_official

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00πμ - 17:00μμ

ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00πμ-15:00μμ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

** ΔΕΥΤΕΡΑ 05/06 ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ  ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ