menu
+30 210 9889421
ΝΕΠΑΛ 10ημ (P2)

ΝΕΠΑΛ 10ημ (P2)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 21/07 & 04, 12/08* & 15/09 & 23/10 & 17/11

ΑΠΟ 990 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 21/07 & 04, 12/08* & 15/09 & 23/10 & 17/11

Νεπάλ
"Η Μέκκα της περιπέτειας"

¯  Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο καινούργιο και πολυτελές ξενοδοχείο Hyatt Place 5* στην Κατμαντού!!!

Εκεί όπου ένα μαγικό βασίλειο τοποθετείται στην σπονδυλική στήλη της διασημότερης οροσειράς της γης...
Εκεί όπου τα καλύτερα μονοπάτια πεζοπορίας του πλανήτη συναντούν την "Στέγη του Κόσμου" στα Ιμαλάια...
Εκεί όπου η ζωή των μοναχών συμπληρώνεται από αρχαίες παραδόσεις,χρυσαφένιους ναούς και γοητευτικά χωριά...
Εκεί όπου τα καλύτερα πάρκα για σαφάρι της Ασίας ατενίζουν την ομορφότερη ανατολή του κόσμου….Εκεί ακριβώς θα βρείτε το
Νεπάλ!
Έναν από τους σημαντικότερους ταξιδιωτικούς προορισμούς του πλανήτη!

Οι Καλύτερες Στιγμές μας

v Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο καινούργιο και πολυτελές ξενοδοχείο Hyatt Place 5* στην Κατμαντού!!!
v Ξενάγηση στην Κατμαντού, η κεντρική πλατεία της οποίας αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO
v Βόλτα με Ρίκσα στην Κατμαντού - Δώρο του Γραφείου μας
v Επίσκεψη στην Πατάν ή Λαλιτπούρ, λίκνο της τέχνης και της αρχιτεκτονικής της κοιλάδας, η κεντρική πλατεία της οποίας αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO
v Επίσκεψη στον ναό Σουαγιαμπουνάθ ή "Ναό των Πιθήκων", μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO
v Επίσκεψη στον υπέροχης αρχιτεκτονικής ναό Πασουπατινάθ, τον πιο σημαντικό Ινδουιστικό ναό της χώρας και τόπο αποτέφρωσης των νεκρών, μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO
v Επίσκεψη στην στούπα Μποντνάθ, την μεγαλύτερη του Νεπάλ, μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO
v Επίσκεψη στην Μπακταπούρ ή Μπαντγκαόν, την "πόλη των αφιερωμένων", η κεντρική πλατεία της οποίας αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO
v Επίσκεψη στον οικισμό Μπαντιπούρ, που έχει διατηρήσει στο ακέραιο την αρχιτεκτονική και τις παραδόσεις του
v Δύο διανυκτερεύσεις στο Εθνικό Πάρκο Τσιτουάν
v Σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Τσιτουάν με την τεράστια ποικιλία άγριων ζώων, τόπος παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO
v Επίσκεψη σε χωριό της φυλής των Τάρου με τον αναλλοίωτο εδώ και αιώνες τρόπο ζωής τους
v Δύο διανυκτερεύσεις στην Ποκάρα, τον καθρέφτη των Ιμαλαΐων", που περιβάλλεται από τις χιονοσκεπείς κορυφές της Αναπούρνα και υπέροχες λίμνες
v Ανατολή του ήλιου από τον λόφο Σαρανγκότ
v Βόλτα με βάρκα στα ήρεμα νερά της λίμνης Φέουα και επίσκεψη στον ναό Μπαράχι, που βρίσκεται σχεδόν στο κέντρο της λίμνης
v Επίσκεψη στην Στούπα της Παγκόσμιας Ειρήνης
v Ημιδιατροφή καθημερινά ~ Περιλαμβάνεται δείπνο με παραδοσιακούς Νεπαλέζικους χορούς
v Πλήρης διατροφή εντός του πάρκου Τσιτουάν
v Έμπειρος Έλληνας αρχηγός-συνοδός

 

1η μέρα: Αθήνα - Κατμαντού

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την πρωτεύουσα του Νεπάλ, την Κατμαντού, την μεγαλύτερη και την πιο ανεπτυγμένη πόλη της χώρας. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Κατμαντού, Ξενάγηση, Βόλτα με Ρίκσα,  Μποντνάθ, Σουαγιαμπουνάθ, Πασουπατινάθ

Πρωινή ξενάγηση στην Κατμαντού, κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφθούμε την πλατεία Ντάρμπαρ με το παλιό παλάτι, που έχει ανακηρυχθεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, καθώς και άλλα αξιοθέατα της πόλης. Ακολουθεί βόλτα με ρίκσα (τρίκυκλα) από την πλατεία Ντάρμπαρ μέχρι το Τάμελ - Δώρο του Γραφείου μας.

Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την στούπα Μποντνάθ (Bodnath), τη μεγαλύτερη του Νεπάλ και μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως, ένα ακόμα μνημείο της χώρας που έχει ενταχθεί στον κατάλογο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.

Συνεχίζουμε για τον λόφο Σουαγιαμπουνάθ (Swayambhunath) με τον ομώνυμο ναό - από εδώ ξεκίνησε η ιστορία, το μεγαλείο και η δόξα της κοιλάδας της Κατμαντού. Γνωστός επίσης και ως "Ναός των Πιθήκων", προσφέρει εξαιρετική θέα στην κοιλάδα της Κατμαντού και αποτελεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Πρόκειται για μια από τις πιο φημισμένες στούπες του κόσμου με ιστορία περίπου 2000 ετών.

Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τον υπέροχης αρχιτεκτονικής ναό Πασουπατινάθ, που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Μπαγκμάτι και αποτελεί επίσης μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Είναι ο πιο σημαντικός Ινδουιστικός ναός της χώρας, αφιερωμένος στον θεό Σίβα και τόπος αποτέφρωσης των νεκρών. Πλήθος πιστών συγκεντρώνεται εδώ καθημερινά και πολλοί περισσότεροι συρρέουν από ολόκληρη τη χώρα κατά το ετήσιο προσκύνημα του Maha Shivratri, της νύχτας του Σίβα, τον μήνα Φεβρουάριο. Η είσοδος στον περίβολο του ναού επιτρέπεται μόνο στους ινδουιστές, οι υπόλοιποι μπορούν να δουν καθαρά τον ναό και τις τελετουργίες από την ανατολική όχθη του Μπαγκμάτι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Κατμαντού - Εθνικό Πάρκο Τσιτουάν

Πρωινή αναχώρηση για το Εθνικό Πάρκο Τσιτουάν, μια από τις μεγαλύτερες δασικές περιοχές του Νεπάλ με τεράστια ποικιλία άγριων ζώων. Θεωρείται το καλύτερα διαχειριζόμενο εθνικό πάρκο της Ασίας και έχει ενταχθεί στον κατάλογο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Άφιξη και τακτοποίηση στο lodge. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: Εθνικό Πάρκο Τσιτουάν, Σαφάρι, Χωριό των Τάρου

Η σημερινή μέρα είναι πλήρης δραστηριοτήτων: σαφάρι με οχήματα 4Χ4 για αναζήτηση μερικών από τα περίπου 40 είδη άγριων ζώων (κροκόδειλοι, ελέφαντες, λεοπαρδάλεις, μαϊμούδες κλπ.), μεταξύ των οποίων ο ασιατικός ρινόκερος (με το κέρατο) και η βασιλική τίγρη της Βεγγάλης, παρακολούθηση πουλιών κλπ., καθώς και επίσκεψη σε χωριό της φυλής των Τάρου, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τους ιθαγενείς της περιοχής και να γνωρίσουμε τις παραδόσεις και τον τρόπο ζωής τους, ο οποίος παραμένει αναλλοίωτος εδώ και αιώνες. Πλήρης διατροφή εντός του πάρκου. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: Εθνικό Πάρκο Τσιτουάν - Μπαντιπούρ - Ποκάρα

Πρωινή αναχώρηση για την Ποκάρα, τον "καθρέφτη των Ιμαλαΐων", μία από τις πιο γραφικές τοποθεσίες του Νεπάλ. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας θα κάνουμε μια στάση στο Μπαντιπούρ (Bandipur), έναν οικισμό στην κορυφή του λόφου, που έχει διατηρήσει στο ακέραιο την αρχιτεκτονική και τις παραδόσεις του. Άφιξη στην Ποκάρα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Η πόλη περιβάλλεται από τις χιονοσκεπείς κορυφές του ορεινού όγκου της Αναπούρνα και υπέροχες λίμνες. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το πολύχρωμο παραδοσιακό παζάρι της πόλης με καταστήματα κάθε είδους (υφάσματα, καλλυντικά, κοσμήματα κλπ.), όπου βρίσκεται και ο ναός Bindhyabasini Mandir με τον λευκό τρούλο, αφιερωμένος στη θεά Μπαγκβάτι, που ειδικά κάθε Τρίτη και Σάββατο παίρνει μια γιορτινή όψη, καθώς συρρέουν εκεί οι πιστοί. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

6η μέρα: Ποκάρα, Ανατολή του ήλιου στον λόφο Σαρανγκότ, Στούπα  της Παγκόσμιας Ειρήνης

Η ανατολή στη "Στέγη του Κόσμου" κόβει πραγματικά την ανάσα. Τα χρώματα και η ηρεμία της φύσης δημιουργούν έναν ξεχωριστό πίνακα ζωγραφικής. Φθάνοντας στον λόφο Σαρανγκότ (Sarangkot), θα θαυμάσουμε και θα φωτογραφήσουμε την ανατολή του ήλιου και τις εκπληκτικές αποχρώσεις που χαρίζει στις γύρω βουνοκορφές των Ιμαλαΐων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για πρωινό. Ακολουθεί βόλτα με βάρκα στα ήρεμα νερά της λίμνης Φέουα, απολαμβάνοντας το ειδυλλιακό περιβάλλον με την πυκνή βλάστηση και επίσκεψη στον ναό Μπαράχι (Barahi), που βρίσκεται σχεδόν στο κέντρο της λίμνης. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Στούπα της Παγκόσμιας Ειρήνης (World Peace Pagoda) ή Bishwa Shanti Stupa, που βρίσκεται σε υψόμετρο 1100 μέτρων, στην κορυφή του λόφου Ανάντα πάνω από την λίμνη Φέουα. Η τεράστια λευκή παγόδα με τα είδωλα του Βούδα περιβάλλεται από ένα πανέμορφο δάσος και προσφέρει μια υπέροχη πανοραμική θέα στην πόλη και στις γύρω οροσειρές. Η πρόσβαση γίνεται είτε με μια σύντομη οδική διαδρομή είτε με μια πεζοπορία περίπου 90 λεπτών από τη λίμνη Φέουα. Μετά την βαρκάδα μας στη λίμνη θα αποβιβαστούμε στην απέναντι πλευρά και θα περπατήσουμε μέσα από το δάσος για να φθάσουμε στην στούπα. Για όσους δεν επιθυμούν να κάνουν αυτήν την πεζοπορία, υπάρχει και οδική πρόσβαση μέχρι την κύρια είσοδο του συγκροτήματος, απ΄ όπου όμως θα πρέπει και πάλι να περπατήσουν για περίπου 20-30 λεπτά και να ανέβουν κάποια πέτρινα σκαλιά για να φθάσουν στην παγόδα. Μετά την επίσκεψη θα επιστρέψουμε όλοι μαζί οδικώς στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

7η μέρα: Ποκάρα - Κατμαντού**

Πρωινή αναχώρηση για Κατμαντού. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

** Υπάρχει δυνατότητα επιστροφής στην Κατμαντού αεροπορικώς με επιβάρυνση

8η μέρα: Κατμαντού, Πατάν, Μπακταπούρ

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για την Πατάν ή Λαλιτπούρ, που βρίσκεται στη νότια πλευρά του ποταμού Μπαγκμάτι. Είναι η παλαιότερη από τις τρεις πόλεις της κοιλάδας και μία από τις παλαιότερες γνωστές βουδιστικές πόλεις του κόσμου, λίκνο της τέχνης και της αρχιτεκτονικής της περιοχής. Η πλατεία της πόλης είναι ένα σύμπλεγμα υπέροχων ναών και πέτρινων αγαλμάτων και αποτελεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Σε κάθε βήμα συναντά κανείς ένα έργο τέχνης, που μαρτυρά την δεξιοτεχνία των ανώνυμων καλλιτεχνών της Πατάν. Το αρχαίο παλάτι των βασιλέων και τα πέτρινα λουτρά που σχετίζονται με διάφορους θρύλους και ιστορίες προσελκύουν τους επισκέπτες. Ο πέτρινος ναός του θεού Κρίσνα και το βασιλικό λουτρό με τα περίπλοκα πέτρινα και χάλκινα γλυπτά του είναι άλλα δύο αριστουργήματα στην ίδια περιοχή. Μετά την επίσκεψή μας θα αναχωρήσουμε για την Μπακταπούρ ή Μπαντγκαόν, την "πόλη των αφιερωμένων", μία από τις τρεις αρχαίες πρωτεύουσες του Νεπάλ, γνωστή για τη βιομηχανία κεραμικής και υφαντικής. Η κεντρική πλατεία της πόλης, μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, περιλαμβάνει αναρίθμητους ναούς και άλλα αξιοθέατα,  όπως η πύλη του λιονταριού, η χρυσή πύλη, το άγαλμα του βασιλιά Bhupatindra Malla, το παλάτι των 55 παραθύρων κλπ. Αποχαιρετιστήριο Δείπνο με παραδοσιακούς Νεπαλέζικους χορούς. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

9η μέρα: Κατμαντού - Αθήνα

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση για την Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

10η μέρα: Άφιξη στην Αθήνα

Σημειώσεις

v Τα Ελληνικά διαβατήρια θα πρέπει να έχουν εξάμηνη ισχύ από την ημερομηνία εισόδου στην χώρα
v Η ροή του προγράμματος είναι ενδεικτική και η σειρά των επισκέψεων πιθανόν να αλλάξει ακόμα και επιτόπου αν αυτό κριθεί αναγκαίο για την καλύτερη έκβασή του, χωρίς όμως να παραληφθεί κάτι από τα αναγραφόμενα

 

Αναχωρήσεις: 21/07, 04/08, 12/08*, 15/09, 23/10, 17/11 ~ 10 μέρες

Τιμή κατ' άτομο
Για τις 10 πρώτες κρατήσεις

Δίκλινο

3ο άτομο

έως 12 ετών

Μονόκλινο

Αναχωρήσεις
21/07, 04/08, 15/09
10 μέρες ~ 8 διαν/σεις

990 €

820 €

1.390 €

Αναχώρηση
12/08
10 μέρες ~ 7 διαν/σεις

990 €

850 €

1.360 €

Αναχώρηση
23/10
9 μέρες ~ 8 διαν/σεις

1.190 €

990 €

1.590 €

Αναχώρηση
17/10
10 μέρες ~ 8 διαν/σεις

1.150 €

970 €

1.550 €

+ Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, ταξιδιωτική ασφάλεια για ταξιδιώτες έως 75 ετών: +880 €

* Στην αναχώρηση 12/08 η άφιξη στην Κατμαντού είναι το πρωί της επόμενης μέρας

Περιλαμβάνονται

v  Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης μέσω ενδιάμεσου σταθμού
v  Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο καινούργιο και πολυτελές ξενοδοχείο Hyatt Place 5* στην Κατμαντού!!! (Τρεις για την αναχώρηση 12/08)
v  Δύο διανυκτερεύσεις στην Ποκάρα, στο ξενοδοχείο Mount Kailash Resort 4* ή Atithi Resort & Spa 4* (από τα καλύτερα διαθέσιμα)
v  2 διανυκτερεύσεις στο Τσιτουάν στο Landmark Forest ή παρόμοιο
v  Ημιδιατροφή καθημερινά ~ Περιλαμβάνεται δείπνο με παραδοσιακούς Νεπαλέζικους χορούς
v  Πλήρης διατροφή εντός του πάρκου
v  Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
v  Τοπικοί έμπειροι ξεναγοί
v  Έμπειρος αρχηγός-συνοδός του Γραφείου μας
v  Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν Περιλαμβάνονται

v  Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, ταξιδιωτική ασφάλεια για ταξιδιώτες έως 75 ετών: +880 €
Βίζα. Για την έκδοσή της βίζας του Νεπάλ πρέπει να στείλετε με e-mail στον πωλητή με τον οποίο κάνετε κράτηση της εκδρομής, μία έγχρωμη φωτοτυπία διαβατηρίου και μια φωτογραφία διαβατηρίου. Από Ελλάδα γίνεται η προέγκριση της βίζας, η οποία εκδίδεται και πληρώνεται κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο της Κατμαντού.  Κόστος: 30 δολάρια Αμερικής
v  Κόστος προαιρετικής πτήσης Ποκάρα-Κατμαντού: +110 €

Οι Πτήσεις μας με Qatar Airways

21/07

 

04/08

 

 

15/09

 

QR 212

Αθήνα - Ντόχα

09:30 - 13:55

QR 644

Ντόχα - Κατμαντού

17:30 -01:00+1

29/07

12/08

23/09

QR 647

Κατμαντού - Ντόχα

18:00 - 20:15

30/07

13/08

24/09

QR 211

Ντόχα - Αθήνα

01:50 - 06:40

12/08

QR 208

Αθήνα - Ντόχα

19:40 - 00:05

13/08

QR 652

Ντόχα - Κατμαντού

02:35 -10:05

20/08

QR 647

Κατμαντού - Ντόχα

18:00 - 20:15

21/08

QR 211

Ντόχα - Αθήνα

01:50 - 06:40

23/10

QR 212

Αθήνα - Ντόχα

09:30 - 13:55

QR 644

Ντόχα - Κατμαντού

17:30 -01:00+1

31/10

QR 653

Κατμαντού - Ντόχα

10:15 - 13:00

QR 207

Ντόχα - Αθήνα

14:00 - 17:55

17/11

QR 204

Αθήνα - Ντόχα

12:45 - 17:50

18/11

QR 652

Ντόχα - Κατμαντού

02:00 -09:00

26/11

QR 653

Κατμαντού - Ντόχα

10:15 - 13:00

QR 207

Ντόχα - Αθήνα

14:00 - 17:55

.

Κατμαντού

Η Κατμαντού είναι η πρωτεύουσα του Νεπάλ και η μεγαλύτερη πόλη του. Βρίσκεται σε υψόμετρο 1330 μέτρων στην ομώνυμη κοιλάδα, η οποία περιλαμβάνει δύο ακόμα σημαντικές πόλεις: την Πατάν και την Μπακταπούρ.

Μοναχοί και έμποροι διέδωσαν στην κοιλάδα της Κατμαντού εδώ και εκατοντάδες χρόνια τη θρησκεία τους, τον βουδισμό, τον ινδουισμό και τη διδασκαλία των θιβετιανών λάμα, που σήμερα συνυπάρχουν αρμονικά και τα θρησκευτικά κτίρια κάθε μιας εξ αυτών αποτελούν τόπο λατρείας για όλους.

Η Κατμαντού είναι μια ιστορική, αξιοθαύμαστη πόλη με καταπληκτική αρχιτεκτονική. Εδώ, οι θρύλοι αφθονούν, οι αρχαίες παραδόσεις φυλάσσονται με ζήλο και ταυτόχρονα αγκαλιάζουν τη σύγχρονη τεχνολογία.

Το μεγαλείο του παρελθόντος μαγεύει τον επισκέπτη, ο οποίος μπορεί να θαυμάζει ένα υπέροχα σκαλισμένο ξύλινο παράθυρο, ένα χάλκινο γλυπτό του 18ου αιώνα ή μια πνευματικά αναζωογονητική στούπα.

Η πλατεία Ντάρμπαρ (Durbar), μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, βρίσκεται στην καρδιά της πόλης με το παλιό παλάτι και αρκετούς ναούς με παραστάσεις θεοτήτων και υπέροχες διακοσμήσεις σε ξύλο, πέτρα και μέταλλο.

Η κατοικία της "ζωντανής θεάς" Κουμάρι και η περίφημη οδός Φρικ (Freak street), πόλος έλξης των χίπις κατά τη δεκαετία του ΄70, βρίσκονται πολύ κοντά.

Σήμερα οι τουρίστες προτιμούν το Τάμελ (Thamel), το οποίο έχει εξελιχθεί σε μια ακμάζουσα τουριστική περιοχή, που προσφέρει τα πάντα: από πολυτελή έως οικονομικά ξενοδοχεία, μπαρ, εστιατόρια με διεθνή κουζίνα κάθε είδους (ιταλική, κινέζικη, ιαπωνική, ταϊλανδέζικη, ινδική, μεξικάνικη κλπ.), νυχτερινά κέντρα με ζωντανή μουσική, ταξιδιωτικά γραφεία, ανταλλακτήρια συναλλάγματος, αίθουσες μασάζ, μαθήματα γιόγκα και διαλογισμού και πολλά άλλα.

Εθνικό πάρκο Τσιτουάν

Στη νότια περιοχή του Νεπάλ, οι ζούγκλες του Εθνικού Πάρκου Τσιτουάν (Chitwan) σας περιμένουν για μοναδικές εμπειρίες άγριας ζωής.

Λάβετε μέρος σε ένα σαφάρι άγριας πανίδας με συνοδεία έμπειρου οδηγού και αναζητήστε την μεγαλοπρεπή βασιλική τίγρη της Βεγγάλης, τον ασιατικό ρινόκερο με κέρατο, τους μεγάλους ασιατικούς ελέφαντες και πολλά άλλα από τα περίπου 40 είδη άγριων ζώων του πάρκου (κροκόδειλοι, μαϊμούδες, αντιλόπες, λεοπαρδάλεις κλπ.) και τα περίπου 450 διαφορετικά είδη πουλιών.
Contact Info

Palmos Travel In Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

INSTAGRAM: palmostravel_official

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00πμ - 17:00μμ

ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00πμ-15:00μμ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

** ΔΕΥΤΕΡΑ 05/06 ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ  ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ