menu
+30 210 9889421
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΡΙΟ 12ημ (P2)

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΡΙΟ 12ημ (P2)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 09/02/24

ΑΠΟ 3.890 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 09/02/24

Καρναβάλι στο Ρίο
Βραζιλία - Αργεντινή
Ρίο Ντε Τζανέιρο, Καταρράκτες
Ιγκουασού, Μπουένος Άιρες

v ΕΝΤΟΣ της ΤΙΜΗΣ: Εισιτήρια για την ειδική καρναβαλική παρέλαση στο Σαμποδρόμιο/Ρίο ντε Τζανέιρο στην καρδιά του Καρναβαλιού
v ΔΩΡΟ: Tango Show με Δείπνο στο Μπουένος Άιρες!!!
1
2 μέρες

Οι Καλύτερες Στιγμές μας

 • Πτήσεις με ITAAIRWAYSχωρίς τη ταλαιπωρία διανυκτέρευσης σε Ευρωπαϊκή πόλη
 • Τρεις Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Intercontinental Buenos Aires Ηotel 5*
 • Τέσσερις Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Hilton Copa Cabana 5* στο Ρίο ντε Τζανέιρο
 • Δύο Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Bourbon Catarratas 5* στο Ιγκουασού
 • Ξενάγηση της Βραζιλιάνικης και της Αργεντίνικης πλευράς των Καταρρακτών του Ιγκουασού
 • Ολοήμερη ξενάγηση του Μπουένος Άιρες με γεύμα
 • Βόλτα με πλοίο στην περιοχή Τίγκρε στο Δέλτα του ποταμού Παρανά
 • ΔΩΡΟ: Tango Show με δείπνο στο Μπουένος Άιρες
 • Δύο γεύματα στο Ρίο ντε Τζανέιρο σε παραδοσιακά βραζιλιάνικα εστιατόρια, τις λεγόμενες τσουρασκαρίες/churrascarias
 • Δύο δείπνα στο ξενοδοχείο του Ιγκουασού
 • v Δύο ξεναγήσεις στο Ρίο ντε Τζανέιρο
 • v Μεταφορά και εισιτήρια για την παρακολούθηση της παρέλασης του καρναβαλιού στο Σαμποδρόμιο την τελευταία μέρα, στο αποκορύφωμα των καρναβαλικών εκδηλώσεων, όταν παρελαύνουν οι νικητές των προηγούμενων ημερών!!!!
 • v Έμπειρος Έλληνας αρχηγός-συνοδός

1η μέρα: Αθήνα - Ρίο Ντε Τζανέιρο

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και βραδινή πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για Ρίο ντε Τζανέιρο ("Ποταμός του Ιανουαρίου").

2η μέρα: Ρίο ντε Τζανέιρο, Λόφος Κορκοβάντο/Άγαλμα του Χριστού

Άφιξη νωρίς το πρωί στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Μεταφορά για πρωινό και στη συνέχεια θα έχουμε μια πρώτη γνωριμία με την πόλη.  Η Κοπακαμπάνα, το Σαμποδρόμιο και το διασημότερο στάδιο ποδοσφαίρου του κόσμου, το Μαρακανά, είναι μερικά από τα αξιοθέατα της πόλης που θα δούμε σήμερα. Στη συνέχεια, με τον οδοντωτό και μέσω του Εθνικού Πάρκου Τιζούκα, θα ανέβουμε στον Λόφο Κορκοβάντο, όπου βρίσκεται το άγαλμα του Χριστού-Λυτρωτή, το σύμβολο του Ρίο και ένα από τα επτά θαύματα του σύγχρονου κόσμου, για να απολαύσουμε μια πανοραμική θέα της πόλης και του μαγευτικού σκηνικού που την περιβάλει. Ακολουθεί γεύμα σε παραδοσιακή τσουρασκαρία. Μετά το τέλος της ξενάγησης τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Απόγευμα ελεύθερο για ξεκούραση και μια πρώτη προσαρμογή στους καρναβαλικούς ρυθμούς της πόλης. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Ρίο ντε Τζανέιρο, Παρακολούθηση της ειδικής καρναβαλικής παρέλασης στο Σαμποδρόμιο

Πρωινό ελεύθερο για να παρακολουθήσουμε τις εκδηλώσεις και τα πάρτυ που γίνονται σε όλο το Ρίο. Το απόγευμα θα μεταβούμε στο Σαμποδρόμιο για να παρακολουθήσουμε την καρναβαλική παρέλαση. Όταν το Καρναβάλι έφθασε στη Βραζιλία, δημιουργήθηκε ένα "πάντρεμα" των πορτογαλικών εθίμων με τις αφρικανικές και τις γηγενείς παραδόσεις. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη γέννηση του διάσημου καρναβαλιού, το οποίο είναι γεμάτο εκπληκτικά χρώματα και αστραφτερές, πολύχρωμες στολές. Στη συνέχεια ενσωματώθηκε και η σάμπα και έτσι το καρναβάλι του Ρίο ντε Τζανέιρο έγινε το πιο δημοφιλές και διάσημο αποκριάτικο πάρτυ του κόσμου, με εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως. Στο Σαμποδρόμιο κάθε χρόνο οι σχολές Σάμπα διαγωνίζονται για το ποια θα έχει το τις πιο εντυπωσιακές στολές και το πιο φαντασμαγορικό άρμα, ενώ οι χορεύτριες παρασύρουν τα πλήθη στο ρυθμό της σάμπα…. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: Ρίο Ντε Τζανέιρο – Ελεύθερη ημέρα

Ελεύθερη ημέρα στη διάθεσή σας για να ζήσετε την Καρναβαλική ατμόσφαιρα, συμμετέχοντας σε ένα υπαίθρια πάρτυ σε όλη την πόλη. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: Ρίο ντε Τζανέιρο, Πάο ντε Ασούκαρ

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας θα ανέβουμε με τελεφερίκ σε έναν πανέμορφο λόφο της πόλης, τον Πάο ντε Ασούκαρ (Λόφο της Ζάχαρης), από τον οποίο θα θαυμάσουμε την εκπληκτική θέα της γύρω περιοχής. και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Γεύμα σε παραδοσιακή τσουρασκαρία Διανυκτέρευση.

6η μέρα: Ρίο Ντε Τζανέιρο - Ιγκουασού Μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση για Ιγκουασού. Οι καταρράκτες του ποταμού Ιγκουασού αποτελούν αναμφισβήτητα έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στη Νότια Αμερική. Το περιβάλλον μοναδικό - ορμητικά νερά, πλούσια χλωρίδα και πανίδα, εικόνες εκπληκτικές, που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο στην πόλη Φοζ, στην πλευρά της Βραζιλίας. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

7η μέρα: Ιγκουασού, Περιήγηση στους Καταρράκτες της Βραζιλιάνικης και της Αργεντίνικης πλευράς

Ξεκινάμε σήμερα την περιήγησή μας από το κέντρο επισκεπτών της Βραζιλιάνικης πλευράς και στη συνέχεια θα ακολουθήσουμε τις παραδοσιακές διαδρομές: τον "Άνω Γύρο" για να θαυμάσουμε την πανοραμική θέα των καταρρακτών και τον "Κάτω Γύρο" για να έρθουμε πιο κοντά στη ζούγκλα και τους καταρράκτες. Τέλος, τον εντυπωσιακό "Λαιμό του Διαβόλου" (Garganta del Diablo) θα τον θαυμάσουμε κάνοντας μια βόλτα στην 1000 μέτρων πεζογέφυρα. Συνεχίζουμε περνώντας από την πλευρά της Αργεντινής για να δούμε και το υπόλοιπο τμήμα των καταρρακτών. Γεμάτοι πλούσιες εικόνες θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

8η μέρα: Ιγκουασού πτήση για Μπουένος Άιρες,

ΔΩΡΟ του γραφείου μας: Παράσταση Tango Show με δείπνο

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Παρίσι της Λατινικής Αμερικής, το Μπουένος Άιρες. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Καθώς βρισκόμαστε στην χώρα του τανγκό, για το βράδυ έχουμε εξασφαλίσει για εσάς μια παράσταση με δείπνο - προσφορά του γραφείου μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

9η μέρα: Μπουένος Άιρες, Ξενάγηση, Βαρκάδα στο Δέλτα του Παρανά/Τίγκρε

Κατά τη διάρκεια της σημερινής μας ξενάγησης θα δούμε μεταξύ άλλων την όπερα Κολόν, τον οβελίσκο-σύμβολο της πόλης, την διάσημη Plaza de Mayo (επίκεντρο ιστορικών και πολιτικών συγκεντρώσεων), τον Καθεδρικό ναό, το Διοικητήριο, το Κυβερνείο κ.ά. Στα νότια της πόλης, περπατώντας στα παλιά πέτρινα σοκάκια, θα επισκεφθούμε τη γειτονιά Σαν Τέλμο, γνωστή για το τανγκό, την περιοχή Λα Μπόκα, γνωστή για το γήπεδο ποδοσφαίρου, καθώς και το τουριστικό Καμινίτο με τα πολύχρωμα σπίτια και μαγαζιά. Τέλος, στα βόρεια, θα δούμε την αριστοκρατική γειτονιά Ρικολέτα με τα κομψά καφέ και εστιατόρια, καθώς και το διάσημο νεκροταφείο όπου αναπαύεται η Εβίτα Περόν. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και αναχώρηση για την περιοχή Τίγκρε (Tigre) - μία δημοφιλής απόδραση για τους κατοίκους του Μπουένος Άιρες, τους Πορτένιος, μόλις 35 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, που προσφέρεται για ανέμελες βαρκάδες στα καταπράσινα κανάλια του Δέλτα του ποταμού Παρανά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

10η μέρα: Μπουένος Άϊρες - Ελεύθερη μέρα

Προαιρετική Εκδρομή στους Γκαούτσος με  γεύμα μπάρμπεκιου

Ημέρα ελεύθερη στο Μπουένος Άιρες. Οι δυνατότητες άπειρες. Κάντε τις βόλτες σας σε μια από τις ξακουστές γειτονιές της πόλης, όπως το Σαν Τέλμο, τη Λα Μπόκα, τη Ρικολέτα ή το Πουέρτο Μαδέρο.

Επίσης, μπορείτε να λάβετε μέρος σε μία προαιρετική εκδρομή στους Γκαούτσος με  γεύμα μπάρμπεκιου.

Περιγραφή Προαιρετικής Εκδρομής

Πρωινή αναχώρηση για μια εκδρομή σε ράντζο των καουμπόηδων της Αργεντινής των περίφημων Γκαούτσος. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τον τρόπο ζωής των ανθρώπων των "πάμπας", των απέραντων πεδιάδων της Νότιας Αμερικής, να παρακολουθήσουμε ένα σόου με άλογα και να απολαύσουμε το μεσημεριανό μας μπάρμπεκιου. Επιστροφή στο Μπουένος και χρόνος ελεύθερος για να περπατήστε και κάντε τα ψώνια σας στον εμπορικό πεζόδρομο της Florida που είναι γεμάτος καταστήματα, καφέ και εστιατόρια και στην γύρω περιοχή.  Διανυκτέρευση.

11η μέρα: Μπουένος Άιρες - Πτήση για Αθήνα

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση επιστροφής για την Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

12η μέρα: Άφιξη στην Αθήνα

Σημειώσεις

 • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να τροποποιηθεί και οι ανωτέρω εκδρομές ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά χωρίς να παραλειφθεί κάτι από τα αναγραφόμενα
 • Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας


Ειδική Αναχώρηση : 09/02/24   ~1
2 μέρες

Τιμή κατ' άτομο
Για τις 10 πρώτες συμμετοχές

Δίκλινο

3ο άτομο

έως 12 ετών

Μονόκλινο

3. 890 €

3.600 €

5.490 €

+ Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά ταξιδιωτική ασφάλεια για ταξιδιώτες έως 75 ετών: 970 €

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ITAAIRWAYS
 • 2 εσωτερικές πτήσεις: Ρίο-Ιγκουασού,  / Ιγκουασού-Μπουένος Άιρες
 • 4 Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Hilton Copa Cabana 5* στο Ρίο Ντε Τζανέιρο στην καρδιά του Καρναβαλιού
 • 2 Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Bourbon Catarratas 5* στο Ιγκουασού
 • 3 Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο  InterContinental Buenos Aires 5* στο Μπουένος Άιρες
 • Πρωινό καθημερινά
 • Μεταφορά στο Σαμποδρόμιο και εισιτήρια εισόδου για την παρακολούθηση της ειδικής παρέλασης των σχολών Σάμπα
 • 2 ξεναγήσεις στο Ρίο ντε Τζανέιρο
 • 2 γεύματα σε τσουρασκαρίες στο Ρίο ντε Τζανέιρο κατά τη διάρκεια των ξεναγήσεων
 • Ξενάγηση της Βραζιλιάνικης και της Αργεντίνικης πλευράς των Καταρρακτών του Ιγκουασού
 • 2 δείπνα στο ξενοδοχείο του Ιγκουασού
 • Ολοήμερη ξενάγηση στο Μπουένος Άιρες με γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και βόλτα με πλοίο στην περιοχή Τίγκρε στο Δέλτα του ποταμού Παρανά
 • ΔΩΡΟ: Tango Show με δείπνο στο Μπουένος Άιρες
 • Έμπειρος αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν Περιλαμβάνονται

 • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά ταξιδιωτική ασφάλεια για ταξιδιώτες έως 75 ετών: 970 €
 • v Εκδρομή στους Γκαούτσος με γεύμα μπάρμπεκιου: 90-100€ ανάλογα τη συμμετοχή (πληρώνεται τοπικά)
 • Ό,τι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα

Οι πτήσεις μας με ITA AIRWAYS

ITA AIRWAYS

09/02

AZ 721

ΑΘΗΝΑ - ΡΩΜΗ

19:30 - 20:40

AZ 672

ΡΩΜΗ - ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ

21:50 - 06:05+1

19/02

AZ 681

ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ - ΡΩΜΗ

13:45 - 06:40+1

20/02

AZ 720

ΡΩΜΗ - ΑΘΗΝΑ

08:55 - 11:50Contact Info

Palmos Travel In Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

INSTAGRAM: palmostravel_official

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00πμ - 18:00μμ
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00πμ-15:00μμ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ