menu
+30 210 9889421
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕΞΙΚΟ 16ημ XMAS (P2)

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕΞΙΚΟ 16ημ XMAS (P2)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 22/12

ΑΠΟ 2.490 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 22/12

Μεξικό
Ι
στορικός Γύρος με Χερσόνησο Γιουκατάν

v Με δύο διανυκτερεύσεις στην ευρύτερη περιοχή της Ριβιέρα Μάγια σε ξενοδοχείο 5* (και όχι στην τουριστική, απρόσωπη Κανκούν)

Riviera Mayas, Τουλούμ, Βαγιαδολίδ, Τσιτσεν ιτσά, Μέριντα, Καμπάχ, Ουξμάλ, Καμπέτσε, Παλένκε, Άγουα Αζούλ, Σαν Κριστομπάλ, Ινδιάνικο χωρίο Σαν χουάν Τσαμούλα, Φαράγγι Σουμιδέρο, Τεχουαντεπέκ, Μόντε Αλμπαν, Μίτλα, Οαχάκα, Πουέμπλα, Κουερναβάκα, Τάσκο, Πόλη του Μεξικού, Πυραμίδες Τεοτιχουακάν, Βασιλική της Γουαδελούπης

Αναχώρηση: 22/12
16
μέρες

Οι Καλύτερες Στιγμές μας

 • Διαμονή σε ξενοδοχείo 5* στην Πόλη του Μεξικού (το Barcelo 5*) και στην ευρύτερη περιοχή της Μεξικανικής Ριβιέρας /Riviera Maya και σε ξενοδοχεία 4* στις άλλες πόλεις εκτός της Τεχουαντεπέκ, που είναι 3* - το καλύτερο διαθέσιμο v Ημιδιατροφήκαθημερινά και AllInclusive στο ξενοδοχείο στηRivieraMaya
 • Τρεις διανυκτερεύσεις και ξενάγηση στην Πόλη του Μεξικού
 • Επίσκεψη στο Εθνικό Ανθρωπολογικό     Μουσείο με τα    σημαντικότερα    ευρήματα    των προκολομβιανών πολιτισμών της χώρας, καθώς και στοΜουσείο της Φρίντα Κάλο
 • Επίσκεψη στην Βασιλική της Γουαδελούπης και στο Τεοτιχουακάν, τον "τόπο των θεών", τον μεγαλύτερο αρχαιολογικό χώρο του Μεξικού
 • ΕπίσκεψηστηνΚουερναβάκακαιτην"ΑσημένιαΠόλη",τοΤάξκο
 • Διανυκτέρευση και επίσκεψη στην Πουέμπλα, το ιστορικό κέντρο της οποίας βρίσκεται υπό την αιγίδα της UNESCO
 • ΔύοδιανυκτερεύσειςκαιεπίσκεψηστηνπανέμορφηπόληΟαχάκα
 • Επίσκεψη στο Mόντε Aλμπάν, την κυριότερη πόλη και τελετουργικό κέντρο των Zαποτέκων
 • ΕπίσκεψηστοναρχαιολογικόχώροτηςπροκολομβιανήςπόληςMίτλα
 • Διανυκτέρευση και επίσκεψη στην γραφική Τεχουαντεπέκ
 • Βόλταμεσκάφοςστομεξικάνικο"GrandCanyon",τοφαράγγιΣουμιδέρο
 • Δύο διανυκτερεύσεις και επίσκεψη στην όμορφη κωμόπολη Σαν Kριστόμπαλ δε Λας Kάσας
 • ΕπίσκεψηστοινδιάνικοχωριόΣανΧουάνΤσαμούλα
 • Επίσκεψη στους εντυπωσιακούς καταρράκτες Άγουα Aζούλ/"Γαλάζια Νερά"
 • ΔιανυκτέρευσηκαιεπίσκεψηστοθαυμαστόΠαλένκε,τηνκαρδιάτουμεγάλουπολιτισμούτωνMάγιαςκαιτο μυθικό βασίλειο του βασιλιά Πακάλ
 • Διανυκτέρευση και επίσκεψη στην πόλη-κόσμημα Καμπέτσε
 • ΕπίσκεψηστοΟυξμάλκαιστοΚαμπάχ,πουήκμασανκατάτη διάρκεια του 8ου αιώνα
 • Διανυκτέρευση και επίσκεψη στην πανέμορφη αποικιακή πόλη Μέριντα
 • ΕπίσκεψηστοΤσιτσένΙτζά,τηνιερότερηπόλητωνMάγιαςκαιμετέπειταπολιτιστικόκαιθρησκευτικόκέντρο των Tολτέκων και κολύμπι σεΣενότα
 • Επίσκεψη στην κουκλίστικη πόλη Βαγιαδολίδ
 • ΔύοδιανυκτερεύσειςστηνευρύτερηπεριοχήτηςRivieraMaya σε Resort 5* AllInclusive
 • Επίσκεψη στην αρχαία πόλη-θέρετρο Tουλούμ
 • ΈμπειροςΈλληναςαρχηγός-συνοδός


Από τους μνημειώδεις αρχαιολογικούς χώρους των Μάγιας στα τροπικά δάση μέχρι τις αρχοντικές αποικιακές πόλεις στα κεντρικά υψίπεδα και από τις εκπληκτικές παραλίες του Ειρηνικού μέχρι τις κατάλευκες αμμουδιές με τα τιρκουάζ νερά της Καραϊβικής, το Μεξικό είναι μια χώρα αντιθέσεων, θρύλων και βαθειά ριζωμένων παραδόσεων.

Αρχαίοι πολιτισμοί - Ολμέκοι, Ζαποτέκοι, Τολτέκοι, Μάγιας, Αζτέκοι - συγχωνεύτηκαν με την Ευρωπαϊκή κουλτούρα της καθολικής Ισπανίας και δημιούργησαν ένα συναρπαστικό μωσαϊκό από ήθη και έθιμα, ένα εκρηκτικό μείγμα από εικόνες, ήχους, γεύσεις και μυρωδιές.

Κάκτοι και σομπρέρος, αιώρα και σιέστα, τεκίλα και τσίλι, Εμιλιάνο Ζαπάτα και Πάντσο Βίλα, Φρίντα Κάλο και Ντιέγκο Ριβέρα, Μαριάτσι και… Besame mucho!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η μέρα. Αθήνα – Κανκούν  Ριβιέρα Μάγια

Συνάντηση στο Αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για Κανκούν στη Riviera Maya.

2η μέρα: Κανκούν - Ριβιέρα Μάγια

Άφιξη στο αεροδρόμιο της Κανκούν επιβίβαση στο πούλμαν και μεταφορά οδικώς μέχρι το ξενοδοχείο μας στη Ριβιέρα Μάγια. Τακτοποίηση και απόγευμα ελεύθερο για χαλάρωση. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Ριβιέρα Μάγια - Τουλούμ, Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση οδικώς για Τουλούμ και επίσκεψη στον αρχαιολογικό της χώρο, η μοναδική πόλη των Μάγιας που είναι κτισμένη στην ακτή. Το όνομά της σημαίνει "περίβολος" ή "τείχος". Ήταν μια από τις τελευταίες πόλεις των Μάγιας - άκμασε από το 1200 μ.Χ. μέχρι την άφιξη των Ισπανών - και τα αρχαιολογικά της μνημεία είναι πολύ καλά διατηρημένα. Αποτελεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO και ένα δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: Ριβιέρα Μάγια- Βαγιαδολίδ - Τσιτσέν Ιτζά – Μπάνιο  Μέριντα

Το πρωί θα αναχωρήσουμε για την κουκλίστικη πόλη Βαγιαδολίδ με το πανέμορφο ιστορικό της κέντρο. Επίσκεψη στην πόλη και αναχώρηση την αρχαιολογική ζώνη του Τσιτσέν Ιτζά με τις τεράστιες πυραμίδες και τα αφιερωμένα στους θεούς θυσιαστήρια. Ήταν η ιερότερη πόλη των Mάγιας και μετέπειτα πολιτιστικό και θρησκευτικό κέντρο των Tολτέκων, κτισμένο τον 5ο π.X. αιώνα. Το Τσιτσέν Ιτζά θεωρείται υπόδειγμα αρχιτεκτονικής και εφαρμογής των επιστημονικών γνώσεων της εποχής. Γύρω στο 900 μ.X. εγκαταλείφθηκε από τους Mάγιας, αλλά έναν αιώνα αργότερα ανοικοδομήθηκε από τους Tολτέκους. Ο ναός Kουκουλκάν, το γήπεδο της μπάλας, ο ναός των Πολεμιστών και ο ναός του Ιαγουάρου είναι μερικά από τα αξιοθέατα που θα επισκεφθούμε στην περιοχή αυτή. Στα περίχωρα βρίσκεται ένα πηγάδι με ζοφερή όψη, που κάποτε συνδεόταν με ανθρωποθυσίες. Από εδώ προέρχεται το όνομα της πόλης, καθώς Τσιτσέν σημαίνει "στόμα πηγαδιού". Μετά την επίσκεψή μας στον αρχαιολογικό χώρο θα έχουμε την ευκαιρία να κολυμπήσουμε σε μία Σενότα. Συνεχίζουμε για Μέριντα. μια πόλη με υπέροχα αποικιακά κτίρια, πλούσιες αγορές και έντονη νυχτερινή ζωή.  Άφιξη  και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: Μέριντα - Ουξμάλ - Καμπάχ – Καμπέτσε

Πρωινό στο ξενοδοχείο, Συνεχίζουμε σήμερα οδικώς για να επισκεφθούμε τις αρχαιότητες του Ουξμάλ, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο ενός συμπλέγματος από κωμοπόλεις και που μαζί με την γειτονική Καμπάχ ήκμασαν κατά τη διάρκεια του 8ου αιώνα. Το ανάκτορο του κυβερνήτη, το σπίτι των περιστεριών, το τετράπλευρο των Καλογραιών, οι πυραμίδες, το σπίτι της Χελώνας και ο ναός της μαντείας, είναι μερικά από τα αξιοθέατα που θα επισκεφθούμε. Συνεχίζουμε για την πανέμορφη Καμπέτσε . μία από τις ωραιότερες της χώρας.  Άφιξη, περιήγηση στην πόλη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

6η μέρα: Καμπέτσε - Παλένκε.
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για Παλένκε. O Πακάλ, η "Ασπίδα του Ήλιου", ο ιδρυτής του Παλένκε, έκτισε ένα πολυτελέστατο ανάκτορο και μια πυραμίδα-ναό: Στο εσωτερικό της πυραμίδας βρίσκεται ο νεκρικός θάλαμος του βασιλιά, όπως ενταφιάστηκε το 683 με κυρίαρχο χρώμα το έντονο κόκκινο και διάκοσμο από νεφρίτη.

Το πρωί θα περπατήσουμε στην αρχαιολογική ζώνη του Παλένκε και θα ξεναγηθούμε στο συγκρότημα του Σταυρού: ένα αριστούργημα αρμονίας, όπου τα πάντα συνδυάζονται με μεγαλοπρέπεια. Ναοί, ανάκτορα, πυραμίδες, πλατείες και γήπεδο της πελότας, που κατά-σκευάστηκαν από το 600 έως το 800 μ.X. Περισσότερο όμως χρόνο θα αφιερώσουμε στην πυραμίδα-ναό των επιγραφών με τη σαρκοφάγο του βασιλιά Πακάλ. Τακτοποίηση στο ξε στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

7η μέρα: - Παλένκε Σαν Κριστόμπαλ δε Λας Κάσας - Εθνικός Δρυμός Άγουα Αζούλ
Πρωινή αναχώρηση για τους εντυπωσιακούς καταρράκτες Άγουα Aζούλ ("Γαλάζια Νερά"), τους οποίους θα δούμε και θα φωτογραφίσουμε, καθώς κυλούν πάνω στους γυμνούς βράχους. Εδώ υπάρχει επίσης δυνατότατα για κολύμπι. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε Στη συνέχεια θα συνεχίσουμε για το San Cristobal de las Casas. Μεταφορά στο Ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση

8η μέρα: Σαν Κριστόμπαλ δε Λας Κάσας - Ινδιάνικo χωριό Σαν Χουάν Τσαμούλα Φαράγγι Σουμιδέρο -  Τεχουαντεπέκ
Σήμερα το πρωί θα επισκεφθούμε το κοντινό ινδιάνικο χωριό Σαν Χουάν Τσαμούλα, που φημίζεται για τις παραδόσεις του. Εδώ βρίσκεται μια από τις πιο αινιγματικές εκκλησίες της χώρας, όπου οι ντόπιοι συνδυάζουν τις παγανιστικές τελετές με τις χριστιανικές δοξασίες, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα απόκοσμη και μαγική. Συνεχίζουμε για το φαράγγι του Σουμιδέρο, το μεξικάνικο "Grand Canyon", έναν υδροβιότοπο ανείπωτης μαγείας, από τα ωραιότερα θαύματα της φύσης στο Μεξικό, το οποίο θα επισκεφθούμε και θα φωτογραφίσουμε κάνοντας μία βόλτα με σκάφος στον ποταμό Γκριχάλβα. Στη συνέχεια φθάνουμε στην γραφική Τεχουαντεπέκ, όπου οι γυναίκες φορούν πολύχρωμες φορεσιές και μαγειρεύουν τα… ιγκουάνα με τον πιο νόστιμο τρόπο! Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

9η μέρα: Τεχουαντεπέκ – Μίλτα - Οσχάκα

Πρωινή αναχώρηση  για την Οαχάκα,  την πρωτεύουσα της ομώνυμης πολιτείας και γενέτειρα του δικτάτορα Πορφύριο Nτίαζ. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας θα κάνουμε μια στάση για επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της προκολομβιανής πόλης Mίτλα, με τις περίπλοκες γεωμετρικές διακοσμήσεις των κτιρίων της. Άφιξη στην Οαχάκα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

10η μέρα: Οαχάκα Περιήγηση – Μόντε Αλμπάν

Σήμερα το πρωί θα επισκεφθούμε το Mόντε Aλμπάν, το οποίο κτίστηκε στην κορυφή ενός λόφου και κυριάρχησε στην κοιλάδα της Oαχάκα. Είναι η πιο σημαντική πρώιμη εγκατάσταση, η κυριότερη πόλη και τελετουργικό κέντρο του κράτους των Zαποτέκων, με 16.000 κατοίκους ήδη το 200 π.X., με εντυπωσιακά ευρήματα και πολύχρωμα μωσαϊκά, με μεγαλοπρεπή οικοδομήματα, αστρονομικά παρατηρητήρια, ναούς και στάδια. Επιστροφή στην Οαχάκα και περιήγηση στην πόλη,  θα περπατήσουμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης, εκεί όπου χτυπά η καρδιά της τοπικής ζωής και στην Καλέ Μασεντόνιο Αλκαλά, όπου υψώνονται οι χρωματιστές προσόψεις των παλαιών κατοικιών των Ισπανών πατρικίων. Χρόνος για αγορές στο κέντρο της πόλης, όπου μπορείτε να βρείτε τοπικά χειροτεχνήματα και όμορφα σουβενίρ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

11η μέρα: Οαχάκα  - Πουέμπλα

Νωρίς το πρωί αναχώρηση για Πουέμπλα. θα συνεχίσουμε για την Πουέμπλα, την τέταρτη σε μέγεθος πόλη της χώρας, με τα χαρακτηριστικά της σπίτια καλυμμένα με πολύχρωμα πλακάκια της Talavera. Περιήγηση στην πόλη περιήγηση στην Πουέμπλα, το ιστορικό κέντρο της οποίας, η Πλάζα ντε λα Κονστιτουσιόν και τα πολυάριθμα αποικιακά της κτίρια, έχουν ανακηρυχθεί μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση

12η μέρα: Πουέμπλα  Ταξκο - Κουερναβάκα - Πόλη του Μεξικού

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για την "Ασημένια Πόλη", έτσι ονομάζουν οι ντόπιοι το Τάξκο, το αποικιακό στολίδι που άφησαν πίσω τους οι Ισπανοί μια πόλη απλωμένη στις πλαγιές της Σιέρρα Μάδρε και στη μέση ενός εντυπωσιακού τοπίου που θυμίζει Ανδαλουσία. Τα σπίτια, τα οποία προστατεύονται ως εθνικά μνημεία, είναι κάτασπρα με κόκκινα κεραμίδια. Στη συνέχεια θα σταματήσουμε στην Κουερναβάκα (Cuernavaca), για να δούμε υπέροχα κτίρια και εξαιρετικά παλάτια, όπως αυτό του Κορτέζ (η επίσκεψη θα γίνει μόνο σε περίπτωση που είναι ανοιχτό λόγω αργιών). Αναχώρηση για την πόλη του Μεξικού.  Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

13η μέρα: Πόλη του Μεξικού - Βασιλική Γουαδελούπης - Τεοτιχουακάν
Πρωινή αναχώρηση για την περίφημη Βασιλική της Γουαδελούπης, στην οποία βρίσκεται η εικόνα της Παναγίας που εμφανίστηκε στην κάπα του Ινδιάνου Χουάν Ντιέγκο το 1531. Εδώ θα επισκεφθούμε την παλιά (18ου αιώνα) και την σύγχρονη (περίπου 30 ετών) εκκλησία της Παναγίας - προστάτιδας του Μεξικού. Στη συνέχεια θα φθάσουμε στον μεγαλύτερο αρχαιολογικό χώρο του Μεξικού, το Τεοτιχουακάν, που βρίσκεται σε απόσταση 50 χιλιομέτρων από την Πόλη του Μεξικού. Το Tεοτιχουακάν, ο "τόπος των θεών", που ήκμασε μεταξύ του 200 και του 650 μ.X., υπήρξε η αρχαία θρησκευτική πρωτεύουσα των Tεοτιχουακάνος και τόπος προσκυνήματος των Aζτέκων. H Λεωφόρος των Νεκρών που διασχίζει το κέντρο της πόλης έχει μήκος πέντε χιλιόμετρα και περιστοιχίζεται από θρησκευτικά και τελετουργικά συγκροτήματα, με εντυπωσιακότερα την Πυραμίδα του Ήλιου και την Πυραμίδα της Σελήνης. Επιστροφή στην Πόλη του Μεξικού και "κρατήστε" λίγη δύναμη για το βράδυ, γιατί η πόλη αυτή

δεν κοιμάται ποτέ... λένε. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

14η μέρα: Πόλη του Μεξικού, Περιήγηση πόλης, Εθνικό Ανθρωπολογικό Μουσείο, Μουσείο Φρίντα Κάλο

Ξενάγηση στην Πόλη του Μεξικού! Το ενδιαφέρον μας σήμερα επικεντρώνεται στο παλιό ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας, εκεί όπου κτυπά η καρδιά της πόλης, στην θρυλική πλατεία Τσόκαλο (Zocalo), που ήταν το τελετουργικό κέντρο της πρωτεύουσας των Αζτέκων - της Τενοτστιτλάν - όπου θα ανακαλύψουμε υπέροχα κτίρια εποχής που καθρεπτίζουν έντονα το παρελθόν της. Θα δούμε (εξωτερικά) μεταξύ άλλων το Προεδρικό Μέγαρο, τον εντυπωσιακό Καθεδρικό ναό που θεμελίωσε ο Κορτέζ το 1525, το ανάκτορο των Καλών Τεχνών, το Δημαρχείο, τις λεωφόρους Χουάρεθ και Λα ρε Φορμόν κ.ά. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το άκρως ενδιαφέρον Εθνικό Ανθρωπολογικό Μουσείο το οποίο στεγάζει τα σημαντικότερα ευρήματα των προκολομβιανών πολιτισμών της χώρας (Αζτέκοι, Μάγιας, Ζαποτέκοι, Ολμέκοι κλπ. - κλειστό κάθε Δευτέρα). Τέλος, θα επισκεφθούμε το περίφημο μουσείο της Φρίντα Κάλο (Frida Kahlo), που ήταν το σπίτι στο οποίο ζούσε μαζί με τον σύζυγό της Ντιέγκο Ριβέρα. Περιλαμβάνει πίνακες και των δύο ζωγράφων, φωτογραφίες και προσωπικά τους αντικείμενα, όμως τόσο το ίδιο το σπίτι με το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα, όσο και ο κήπος του, αποτελούν δύο ξεχωριστά αξιοθέατα από μόνα τους. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

15η μέρα: Πόλη του Μεξικού – Αθήνα

Μεταφορά  στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την Αθήνα.

16η μέρα: Άφιξη στην Αθήνα


Σημειώσεις

 • Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι από τα αναγραφόμενα. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας

Τιμή κατ' άτομο
Για τις 10 πρώτες κρατήσεις

Αναχώρηση
22/12

Δίκλινο

2.490

3ο άτομο έως 12 ετών

2.200

Μονόκλινο

3.280

+ Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, ταξιδιωτική ασφάλεια για ταξιδιώτες έως 75 ετών: 980 €


Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με Turkish Airlines μέσω ενδιάμεσου σταθμού
 • Ξενοδοχεία 5* στην Πόλη του Μεξικού (Barcelo 5*) και στην Riviera Maya και 4* στις άλλες πόλεις εκτός της Τεχουαντεπέκ, που είναι 3* - το καλύτερο διαθέσιμο
 • Ημιδιατροφή καθημερινά, στο ξενοδοχείο στη Riviera Maya All Inclusive
 • Προσοχή τα γεύματα στα ξενοδοχεία είναι set menu εκτός από το ξενοδοχείο στη Ριβιέρα Μάγια που υπάρχει δυνατότητα μπουφέ.
 • Ασφαλή μεταφορικά μέσα για τις μετακινήσεις από/προς τα αεροδρόμια του εξωτερικού και για όλες τις εσωτερικές μετακινήσεις του προγράμματος
 • Επισκέψεις, περιηγήσεις, εκδρομές, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • Τοπικοί έμπειροι ξεναγοί
 • Έλληνας αρχηγός-συνοδός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν Περιλαμβάνονται

 • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, ταξιδιωτική ασφάλεια για ταξιδιώτες έως 75 ετών: 980 €
 • Ό,τι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κλπ.

Οι Πτήσεις μας με Turkish Airlines

22/12/23

TK1846

ΑΘΗΝΑ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

21:15 - 23:40

23/12/23

TK 181

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΚΑΝΚΟΥΝ

02:15 - 13:05

05/01/24

TK 184

ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

09:50 - 10:35+1

06/01/24

TK1849

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΑΘΗΝΑ

13:50 - 14:15

.
Contact Info

Palmos Travel In Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

INSTAGRAM: palmostravel_official

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00πμ - 18:00μμ
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00πμ-15:00μμ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ