menu
+30 210 9889421
ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΒΙΕΝΝΗ 4ημ XMAS (P1)

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΒΙΕΝΝΗ 4ημ XMAS (P1)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 31/12 & 04/01 ΜΕ AIR EXPLORE

ΑΠΟ 345 € early booking

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 31/12 & 04/01 ΜΕ AIR EXPLORE

«ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΒΙΕΝΝΗ»
Ξενάγηση Πόλης - (Σάλτσμπουργκ) - Μπρατισλάβα
4 ημέρες
SPECIAL OFFER από 570€ τελική τιμή

1η ημέρα Αναχώρηση για Μπρατισλάβα - Βιέννη - Ξενάγηση Πόλης

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Μπρατισλάβα. Άφιξη και θα αναχωρήσουμε για την πρωτεύουσα της Αυστρίας, τη Βιέννη. Ακολουθεί η περιήγηση στην πόλη. Μέσα από το πούλμαν θα δούμε την περίφημη λεωφόρο του Pινγκ, όπου θα θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Bιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το Τετράγωνο των Mουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Iωσήφ, το νεοκλασικό Kοινοβούλιο, το Δημαρχείο γοτθικού ρυθμού, το παλιό Aνακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Eκκλησία του Tάμματος, τη Φωτίφ Kίρχε, την εκπληκτική εκκλησία του Αγίου Καρόλου. Στη συνέχεια θα ξεκινήσουμε την περιπατητική μας ξενάγηση . Η όμορφη βόλτα μας ξεκινάει από τα Ανάκτορα Hofburg. Το σύμπλεγμα του Hofburg περιλαμβάνει τα αυτοκρατορικά διαμερίσματα, αρκετά μουσεία, ένα παρεκκλήσι, μία εκκλησία, την Αυστριακή Εθνική Βιβλιοθήκη, τη Χειμερινή Σχολή Ιππασίας και τα γραφεία του προέδρου της Αυστρίας. Στη συνέχεια, θα δούμε την Ελληνική γειτονιά με την Εκκλησία της Αγίας Τριάδος, τον Άγιο Στέφανο, όπου θα  θαυμάσουμε την εξωτερική πρόσοψη, την Πλατεία Μάρκτ - Κρήνη αφιερωμένη στο Γάμο του Ιωσήφ με την Μαρία, την Πλατεία Γκράμπεν με τον  μεγαλοπρεπή στύλο της Πανώλης ή αλλιώς στύλο της Αγίας Τριάδας, ο οποίος απεικονίζει έναν άγιο και έναν άγγελο που παρακολουθούν την εξόντωση μίας μάγισσας. Η μάγισσα αυτή, στην ουσία,  είναι η πανούκλα. Η Βιέννη , πόλη της Κλασικής μουσικής μας προσφέρει την μοναδική ευκαιρία το βράδυ να παρακολουθήσουμε προαιρετικά ένα κοντσέρτο με επιλογή των πιο γνωστών έργων των Στράους και Μότσαρτ . Έπειτα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

2η ημέρα Βιέννη

Πρόγευμα & ημέρα ελεύθερη στη διάθεσή μας . Θα έχετε την ευκαιρία να  περιπλανηθείτε  στην αυτοκρατορική πρωτεύουσα για να βιώσουμε την εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών .Οι ημέρες των γιορτών στη πόλη της μουσικής και του Βαλς είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία … ζήστε τη !

3η ημέρα Βιέννη – ελεύθερη ημέρα ή προαιρετική  εκδρομή στο Σάλτσμπουργκ

Πρόγευμα & ημέρα ελεύθερη ή για όσους δηλώσουν συμμετοχή στην εκδρομή μας για το  Σάλτσμπουργκ,    το μοναδικό «κάστρο αλατιού», γενέτειρα του Μότσαρτ και πόλη μνημείο μιας άλλης ρομαντικής εποχής. Εδώ μπορείτε να περπατήσετε στους ατέλειωτους πεζόδρομους της παλιάς πόλης. Θα επισκεφτούμε, ακόμη,  τους κήπους  του ανακτόρου Mίραμπελ δίπλα στον ποταμό Salzach. Διασχίζοντας τα ατμοσφαιρικά σοκάκια της πόλης, θα δούμε το σπίτι του Μότσαρτ, το Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό της πόλης και το Αβαείο του Aγ. Πέτρου. Το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

4η ημέρα Bιέννη – Μπρατισλάβα ( Σλοβακία ) - Πτήση Επιστροφής

Πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος για τις τελευταίες αγορές στην πόλη της Βιέννης έπειτα αναχώρηση για τη Μπρατισλάβα. Άφιξη και θα ξεκινήσουμε με μια περιήγηση του Staremestro, της παλιάς πόλης, της οποίας μεγάλο μέρος είναι πεζοδρομημένο, του καθεδρικού του Αγίου Μαρτίνου, του αρχιεπισκοπικού μεγάρου, της εθνικής πινακοθήκης, του θεάτρου και του εθνικού μουσείου. Χρόνος στη διάθεσή σας για να περπατήσετε στην πόλη, να απολαύσετε τον καφέ σας στις όχθες του Δούναβη ή να χαρείτε την γοητεία των τεράστιων εμπορικών κέντρων της, με διεθνούς φήμης μπουτίκ. Τέλος μεταφορά στο αεροδρόμιο όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής μας.

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΒΙΕΝΝΗ XMAS - N.YEAR EPIPHANY 2023-24
4 ΜΕΡΕΣ
ΤΙΜΕΣ
EARLY BOOKING

Αναχωρήσεις

Ξενοδοχείο

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο

Παιδί 2-12

σε τρίκλινο

Επιβ.

Μονοκλίνου

Πτήσεις

23–26/12
SOLD OUT
27-30/12
SOLD OUT
04/01-07/01

Austria Trend Ananas  4*

345€

290€

130€

Air Explore

Αθήνα – Μπρατισλάβα
05:00-06.20
Μπρατισλάβα -  Αθήνα
23:30-02:45*

Hilton Vienna 5*

470€

370€

270€

31/12-03/01

Austria Trend Ananas  4*

435€

290€

250€

Air Explore

Αθήνα – Μπρατισλάβα
05:00-06.20
Μπρατισλάβα -  Αθήνα
23:30-02:45*

Hilton Vienna 5*

670€

370€

460€

+ Χρεώσεις αεροδρομίων & λοιποί φόροι (225€)
Οι τιμές Early booking ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων κι έως 50 ημέρες πριν τις αναχωρήσεις.
Έπειτα θα υπάρχει προσαύξηση 50 € κατ’ άτομο.

Περιλαμβάνονται :

 • Αεροπορικά εισιτήρια με απ’ ευθείας ναυλωμένες πτήσεις της Air Explore για Μπρατισλάβα.
 • Μετακινήσεις ,εκδρομές ,περιηγήσεις  με πολυτελή  πούλμαν .
 • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο εξωτερικού.
 • Ξενάγηση πόλης με τοπικό ξεναγό .
 • Δώρο η εκδρομή στη Μπρατισλάβα !!!
 • 3  Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4*/5* με μπουφέ πρωινό .
 • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής /επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται :

 • Χρεώσεις αεροδρομίων & λοιποί φόροι (225€ ανά άτομο ) πληρωτέοι στο γραφείο .
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, και γενικά όπου απαιτείται.
 • Προαιρετική εκδρομή στο Σάλτσμπουργκ 85€ ανά ενήλικα 65€ ανά παιδί έως 12 ετών
 • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 • Εορταστικό Δείπνο στο Hilton Vienna  24/12 με τιμή 109 € ο ενήλικας & 90 € το παιδί έως 12 ετών & 31/12 με τιμή 230 € ο ενήλικας & 200 € το παιδί έως 12 ετών (Δήλωση συμμετοχής αυστηρά έως 10/11/23)
 • Προαιρετική ασφάλεια covid19

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :

 • Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.
 • Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 • Η Air Explore είναι μια σλοβακική αεροπορική εταιρεία τσάρτερ με έδρα το αεροδρόμιο της Μπρατισλάβα. Η αεροπορική εταιρεία έχει πιστοποίηση IOSA και είναι μέλος της AIR-E, της Διεθνούς Αντιπροσωπείας Airlines στην Ευρώπη.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Austria Trend Hotel Ananas Wien 4*   https://www.austria-trend.at/en/hotels/ananas

Το Austria Trend Hotel Ananas Wien προσφέρει δωρεάν WiFi και ιδιωτικό, υπόγειο χώρο στάθμευσης με επιπλέον χρέωση. Όλα περιλαμβάνουν κλιματισμό, καλωδιακή τηλεόραση, μίνι μπαρ και μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών και καθρέφτη καλλωπισμού. Στο Trend Hotel Ananas Wien λειτουργούν κατάστημα αναμνηστικών ειδών και κομμωτήριο. Χάρη στην κεντρική τοποθεσία του ξενοδοχείου, έχετε εύκολη πρόσβαση στον ποδηλατόδρομο Wientalradweg ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο και στην εμπορική Οδό Mariahilfer Straße, στα 10 λεπτά με τα πόδια. Η δημοφιλής αγορά Naschmarkt, όπου θα βρείτε πολλούς πάγκους τροφίμων, απέχει 5 λεπτά με τα πόδια.

Hilton Vienna Park 5*   https://www.hilton.com/en/hotels/viehitw-hilton-vienna-park/

Το Hilton Vienna Park προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους και δωρεάν χρήση υπολογιστών Apple και PC και εκτυπωτή στο λόμπι.Τα πρόσφατα ανακαινισμένα και ηχομονωμένα δωμάτια του Hilton Vienna Park είναι διακοσμημένα με ζεστά χρώματα και προσφέρουν πανοραμική θέα στο πάρκο και την πόλη. Περιλαμβάνουν επίσης τηλεόραση LED επίπεδης οθόνης 40 ιντσών και ευρύχωρο καθιστικό. Σε κάθε δωμάτιο θα βρείτε μπουρνούζια. Στα δωμάτια παρέχεται internet υψηλής ταχύτητας με επιπλέον χρέωση.Στο Hilton Vienna Park σερβίρεται καθημερινά πλούσιος μπουφές πρωινού.Στις εγκαταστάσεις παρέχονται γυμναστήριο με σύγχρονο εξοπλισμό καρδιαγγειακής άσκησης και ατμόλουτρο. Διατίθεται επίσης εξοπλισμός γυμναστικής στα δωμάτια.Το κατάλυμα απέχει μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου και τον Εμπορικό Δρόμο Kärntner Straße.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ PDF :


Contact Info

Palmos Travel In Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

INSTAGRAM: palmostravel_official

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00πμ - 18:00μμ
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00πμ-15:00μμ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ