menu
+30 210 9889421
«Special Offer» ΠΡΑΓΑ 3+1ημ (P1)

«Special Offer» ΠΡΑΓΑ 3+1ημ (P1)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 27/12

ΑΠΟ 560 € ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 27/12

«Special Offer» Π Ρ Α Γ Α
27-30/12/
2023 3+1ημέρες (ΔΩΡΟ)
ME
ΝΑΥΛΩΜΕΝΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ (SKY EXPRESS)

Ξενάγηση πόλης –  Καστρούπολη

«Η θαυμαστή Μεσαιωνική πόλη… Η Πόλη των ‘’Εκατό πύργων "έχει να σας προσφέρει 1000 χρόνια τέχνης και αρχιτεκτονικής ενώ αναμιγνύεστε με νέα πολιτιστικά δρώμενα και γαστρονομικές παραδόσεις ».

1η μέρα: πτήση  -Καλώς ήρθατε στη  Πράγα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη και αφού μας παραλάβει ο αρχηγός μας μεταφερόμαστε στο ξενοδοχείο & τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος ελεύθερος για shopping σε πολυκαταστήματα και μπουτίκ  . Για το βράδυ προτείνουμε να παρακολουθήστε μια παράσταση Μαύρου Θεάτρου. Διανυκτέρευση.

 

2η μέρα: Πράγα – Ξενάγηση πόλεως & Βασιλική ξενάγηση στη Καστρούπολη – (φορέστε τα αθλητικά σας παπούτσια …)

Πρωινό και αναχώρηση για το  κέντρο της πόλης  για να ξεκινήσουμε την περιπατητή ξενάγηση, στα κυριότερα αξιοθέατα της Παλιάς Πόλης  (Staré Mesto) όπου θα δούμε τη μεγάλη Πλατεία με το άγαλμα του Γιαν Χους και γύρω της το Παλαιό Δημαρχείο, το Αστρονομικό Ρολόι 600 ετών με τη χαρακτηριστική τελετουργία ανά μία ώρα  ,τον Πύργο της Πυρίτιδας και το παρεκκλήσι της Βηθλεέμ . Χαθείτε στη μοναδικά διατηρημένη μεσαιωνική οικιστική έκταση της Παλιάς Πόλης . συνεχίζουμε με την ξενάγηση στο Κάστρο της Πράγας που βρίσκεται στη συνοικία Χρατσάνι και είναι ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα κάστρα του κόσμου και η αρχαιότερη έδρα των Τσέχων Βασιλέων. Σήμερα είναι η έδρα του προέδρου της Δημοκρατίας, ιστορικό και πολιτιστικό κέντρο της πόλης και του κράτους. Θα θαυμάσουμε τον Καθεδρικό Ναό του Βίττου, το πνευματικό σύμβολο των Τσέχων και το πιο χαρακτηριστικό ορόσημο του Κάστρου. Επίσης θα δούμε τη Βασιλική του Αγίου Γεωργίου και τη βιβλιοθήκη του Στάχοβ. Πολύ κοντά βρίσκεται το χρυσό δρομάκι ή δρόμος  των Αλχημιστών με ιστορικά σπίτια που εκθέτουν μεσαιωνικές πανοπλίες και πωλούν τουριστικά σουβενίρ. Επίσης στην πύλη του κάστρου κάθε ώρα συγκεντρώνεται κόσμος για να δει την αλλαγή της φρουράς. Θα κατέβουμε  στη Μάλα Στράνα (Malá Strana) που είναι μια από τις παλαιότερες ιστορικές συνοικίες της Πράγας. Κυριολεκτικά σημαίνει «Μικρό Μέρος», αλλά καλύτερα αποδίδεται σαν «Μικρή Πόλη», καθώς πρόκειται για ένα μικρό μέρος στην αριστερή όχθη του ποταμού Μολδάβα, κάτω από το κάστρο της Πράγας, σε αντίθεση με τις μεγαλύτερες περιοχές της Πράγας στη δεξιά όχθη του ποταμού. Θα περιδιαβούμε στα γραφικά δρομάκια όπου θα θαυμάσουμε τα παλιά κτήρια ,τις εκκλησίες , τη λιθόστρωτη μπαρόκ πλατεία και το σήμα κατατεθέν της, την εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Χρόνος στη διάθεσή μας για καφέ. Θα συνεχίσουμε τη ξενάγηση μας περνώντας στην απέναντι όχθη, διασχίζοντας τη μεσαιωνική, λιθόστρωτη Γέφυρα του Καρόλου, που ονομάζεται και «λεωφόρος των αγαλμάτων», από τα 30 αγάλματα αγίων και ηγεμόνων  που την στολίζουν από τη μία άκρη έως την άλλη. Ακόμα θα δούμε το παλιό κοιμητήριο και το παλιό εβραϊκό Δημαρχείο. Αναρίθμητα μαγαζάκια και πολλές επιλογές για φαγητό και ποτό .  Διανυκτέρευση.

3η μέρα: …Φύγαμε για την ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ εκδρομή στη φημισμένη λουτρόπολη  Κάρλοβυ Βάρυ

Πρωινό και ακολουθεί  η ΠΡΟΑΡΕΤΙΚΗ ολοήμερη εκδρομή στην όμορφη λουτρόπολη, το Κάρλοβυ Βάρυ, που ακούγεται σχεδόν σαν θρύλος στο βορρά, όπου βουνά, δάση και χωριά περνούν από τα μάτια μας στη διαδρομή σαν εικονογραφημένο βιβλίο. Η πανέμορφη λουτρόπολη θα μας εντυπωσιάσει με το πράσινο, τα γάργαρα νερά και τα υπέροχα κτίρια. Η ξενάγηση μας γίνεται με τα πόδια και διαρκεί περίπου μία ώρα. Στην περιήγησή μας θα δούμε το Αυτοκρατορικό θεραπευτήριο, το Θέατρο της πόλης, τις στοές και τα περιστύλια διαφόρων αρχιτεκτονικών ρυθμών, που στεγάζουν τις ιαματικές πηγές, τον φυσικό θερμοπίδακα και τη Ρώσικη εκκλησία στην άκρη της πόλης, δίπλα στο δάσος. Μετά τη ξενάγηση ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε τη βόλτα σας κατά μήκος του ποταμού ή για ψώνια (πηγή των κρυστάλλων της Βοημίας) και καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

4η μέρα: Πράγα τελευταίο Gulas … – πτήση επιστροφής

Πρωινό και ελεύθερη ημέρα για να απολαύσετε ένα ζεστό ρόφημα σε κάποιο από τα καφέ της πόλης ή να κάνετε την βόλτα σας στους εμπορικούς της δρόμους και να απολαύσετε την πλατεία της Πράγας, όπου θα βρείτε γραφικές στοές και ιστορικά κτίρια. Μπείτε και σεις μέσα στο πλήθος για να παρακολουθήσετε το Αστρονομικό ρολόι και τα ξεχωριστά του χτυπήματα. Στην συνέχεια αναχώρηση για το αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής.

 

«Special Offer» ΠΡΑΓΑ 27-30/12/2023  - 4 ΜΕΡΕΣ

Αναχωρήσεις

Ξενοδοχείο

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο

Παιδί 2-12
σε τρίκλινο

Επιβ.
Μονοκλίνου

Πτήσεις

27-30/12/2023

4 ημέρες

Clarion  Congress 4*

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

560 €

480

+ 100

SKY EXPRESS

Αθήνα - Πράγα
GQ 2026 19:30-21:10

Πράγα – Αθήνα
GQ 2029 17:40-20:10

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για περιορισμένο αριθμό θέσεων


Περιλαμβάνονται :

 • Αεροπορικά εισιτήρια με απ’ ευθείας πτήσεις CHARTER (SKY EXPRESS) Αθήνα – Πράγα – Αθήνα
 • Χειραποσκευή 8kg & παραδοτέα βαλίτσα 20kg
 • Χρεώσεις αεροδρομίων,  επίναυλοι καυσίμων , ΦΠΑ (225€ το άτομο )
 • Μετακινήσεις, εκδρομές ,περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με πολυτελή πούλμαν
 • Τρείς  (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Clarion Congress hotel 4* https://www.clarioncongresshotelprague.com/en/
 • Πρωινό καθημερινά σε μπουφέ στο ξενοδοχείο .
 • Ξενάγηση Παλιάς πόλης
 • Ξενάγηση  στην Καστρούπολη
 • Έμπειρο Αρχηγό / Συνοδό του γραφείου μας
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής /επαγγελματικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται :

 • Προαιρετική Εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ + 60 € κατ’ άτομο
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, και γενικά όπου απαιτείται
 • Δημοτικοί φόροι 2 ευρώ ανά διανυκτέρευση το άτομο .(πληρωτέα στα ξενοδοχεία )
 • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :

 • Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.
 • Στις  προαιρετικές εκδρομές απαιτείται  συμμετοχή 25 ατόμων για την πραγματοποίηση τους.
 • Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out
 • Σύμφωνα με τις οδηγίες προστασίας δεδομένων τα  στοιχεία των ταξιδιωτών καθώς και η αρτιότητα των εγγράφων τους σε σχέση με τα πρωτόκολλα αποτελούν προσωπική μέριμνα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Clarion Congress hotel 4*  https://www.clarioncongresshotelprague.com/en/

Το Clarion Congress Hotel Prague βρίσκεται δίπλα στο σταθμό Vysocanska του μετρό και διαθέτει εμπορικό κέντρο στον χώρο του καταλύματος. Οι εγκαταστάσεις ευεξίας και το γυμναστήριο μπορούν να χρησιμοποιηθούν δωρεάν ορισμένες ώρες της ημέρας. Όλα τα δωμάτια προσφέρουν δωρεάν ενσύρματο και ασύρματο internet, κλιματισμό και ιδιωτικό μπάνιο. Το κατάλυμα απέχει 10 λεπτά με το μετρό από το κέντρο της πόλης και μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το στάδιο O2 Arena.


Contact Info

Palmos Travel In Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

INSTAGRAM: palmostravel_official

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00πμ - 18:00μμ
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00πμ-15:00μμ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ