menu
+30 210 9889421
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΠΡΑΓΑ – ΒΙΕΝΝΗ 9ημ ΟΔΙΚΩΣ (P9)

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΠΡΑΓΑ – ΒΙΕΝΝΗ 9ημ ΟΔΙΚΩΣ (P9)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 16/03

ΑΠΟ 630 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 16/03

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΠΡΑΓΑ – ΒΙΕΝΝΗ
9ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ | Αναχώρηση: 16/03/2024

Βουδαπέστη – (Κρουαζιέρα Δούναβη)–Άγιος Ανδρέας-Μπρατισλάβα- Πράγα – Κάρλοβυ Βάρυ – (Δρέσδη)-Βιέννη

Μαζί θα ανακαλύψουμε:

 • Την αριστοκρατική Βουδαπέστη
 • Την παραμυθένια Πράγα
 • Τη μυστηριακή Μπρατισλάβα
 • Tην αρχοντική Βιέννη, για ταξίδι σε άλλους χρόνους

1η ημέρα : ΑΘΗΝΑ –  ΠΑΡΑΤΣΙΝ  (ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΙΣ)  (950 χλμ)

Αναχώρηση στις 06:00 π.μ. από ΑΘΗΝΑ. Ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε το ταξίδι μας μέσω ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΤΕΜΠΩΝ – ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ, γεύμα προαιρετικά, για το συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος διαβατηρίων και η διαδρομή μας έξω από τα Σκόπια μας οδηγεί στην περιοχή της ΝΙΣ, για δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ημέρα :  ΝΙΣ -ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Νωρίς το πρωί αναχώρηση για τα Σέρβο-Ουγγρικά σύνορα διασχίζοντας . Είσοδος στην Ουγγαρία και κατευθυνόμαστε για την πανέμορφη Βουδαπέστη . Άφιξη και πρώτη γνωριμία με την πόλη . Σας προτείνουμε να απολαύσετε μια mini κρουαζιέρα στα ήσυχα νερά του Δούναβη .Μεταφορά στο ξενοδοχείο,δείπνο,διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ- ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Μετά το πρωινό ακολουθεί ξενάγηση της πανέμορφης πόλης. θα δούμε την πλατεία των Ηρώων, με το μνημείο της Χιλιετηρίδας, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου ενώ στη λεωφόρο της Δημοκρατίας θα θαυμάσουμε πολλά καλοδιατηρημένα κτίρια. Συνεχίζοντας, θα δούμε το ογκώδες σε ρυθμό μπαρόκ Κοινοβούλιο και θα περάσουμε στη Βούδα από τη γέφυρα των Λεόντων. Στο λόφο των ψαράδων θα δούμε τα κάστρα και την εκκλησία του Ματίας στην οποία γίνονταν οι στέψεις των Βασιλέων. Στον λόφο του Γκέλερτ, απ’ όπου θα έχουμε μία πανοραμική θέα της Βούδας και της Πέστης, θα δούμε το άγαλμα της Ελευθερίας και το κάστρο, την Τσιταντέλα.Γεύμα και αμέσως μετά μια ομορφη βόλτα κατά μήκος του Δούναβη θα μας οδηγήσει στο χωριό των καλλιτεχνών, τον Άγιο Ανδρέα .Επιστροφή στη Βουδαπέστη.Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ-ΠΡΑΓΑ (530χλμ)

Πρωινό και αναχωρούμε με κατεύθυνση βορειοδυτική προς τα σύνορα με τη Σλοβακία, θα κάνουμε μια σύντομη στάση στην πρωτεύουσα Μπρατισλάβα . Συνεχίζουμε βόρεια προς την Τσεχία. Άφιξη στην Πράγα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.Δείπνο,διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ (255χλμ)

Πρωινό και στην ξενάγησή μας θα δούμε το κάστρο Χράτσανι, παλαιό ανάκτορο των Βασιλέων της Βοημίας, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Βίτου, γοτθικού ρυθμού, τον πύργο των Αλχημιστών, το Εθνικό θέατρο, τα ανάκτορα Κίνσκι και Τσερνίν και τη γραφική πέτρινη γέφυρα του Καρόλου με τα δεκάδες γλυπτά, που κτίστηκε τον 14ο αιώνα. Θα περπατήσουμε στο ιστορικό κέντρο όπου θα δούμε το επιβλητικό Δημαρχείο, με το περίφημο αστρονομικό ρολόι του 15ου αιώνα, τον πύργο της πυρίτιδας και την πλατεία Βάτσλαβσκι. Το απόγευμα αναχώρηση για την φημισμένη λουτρόπολη, Κάρλοβυ Βάρυ. Το μεγαλείο της φύσης που ξετυλίγεται σήμερα μπροστά μας ήταν αυτό που οδήγησε τον 14ο αιώνα τον αυτοκράτορα Κάρολο τον 4ο, να την χαρακτηρίσει Βασιλική πόλη αλλά και καθιέρωσε την ήρεμη λουτρόπολη, σαν κέντρο συνάντησης ανθρώπων των γραμμάτων και των τεχνών. Επιστροφή στην Πράγα αργά το απόγευμα. Δείπνο,διανυκτέρευση.

6η μέρα: ΠΡΑΓΑ – (ΔΡΕΣΔΗ)

Πρωινό και ελεύθερη μέρα. Πρόταση μας είναι μια προαιρετική εκδρομή στην πρωτεύουσα της Σαξωνίας την γραφική Δρέσδη. Εδώ θα δούμε την όπερα της Δρέσδης όπου είναι ένα από τα ορόσημα της Σαξωνίας, τον περίφημο τοίχο μήκους 102 μέτρων όπου απεικονίζει την πομπή πολλών σαξόνων κυβερνητών και είναι φτιαγμένος με 24.000 πορσελάνινα πλακάκια Meissen, το περίφημο Zwinger, την εκκλησία της Παναγίας η οποία ήταν για περισσότερο από 200 χρόνια το κάθισμα του σαξονικού Προτεσταντισμού και ένα ορατό σύμβολο με τον τεράστιο τρούλο της σε σχήμα καμπάνας ο οποίος φθάνει τα 95 μέτρα κ.α.Επιστροφή στην Πράγα.Δείπνο,Διανυκτέρευση.

7η μέρα: ΠΡΑΓΑ-ΒΙΕΝΝΗ (378χλμ)

Πρωινό και αναχωρούμε για την πρωτεύουσα της Αυστρίας. Άφιξη στη Βιέννη και θα δούμε τη Ρινγκστράσσε, την Όπερα, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ, το Κοινοβούλιο, το δημαρχείο, το ανάκτορο Μπελβεντέρε, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου και το θερινό ανάκτορο της Μαρίας Θηρεσίας, το Σενμπρούν με τα 1.400 δωμάτια. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο.Μεταφορά στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

8η ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ – ΠΑΡΑΤΣΙΝ ή (ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΙΣ)

Πρωινό και στη συνέχεια αναχώρηση για το Πάρατσιν.Αφιξη.Τακτοποίηση σε ξενοδοχείο της ευρυτερης περιοχής, δείπνο, διαν/ση.

9η ΜΕΡΑ:  NIΣ  - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό αφήνουμε τη ΣΕΡΒΙΑ με προορισμό το συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος διαβατηρίων και συνεχίζουμε το ταξίδι μας για την ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό. Άφιξη με τις βαλίτσες γεμάτες με τις καλύτερες αναμνήσεις από το ταξίδι.

ΒΙΕΝΝΗ -ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΠΡΑΓΑ
Τιμή κατ’ άτομο:

9 ΗΜΕΡΕΣ

ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ

630€

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

240€

ΠΑΙΔΙΚΟ 2-12 ΕΤΩΝ

590€

CHECKPOINTS & ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ

65€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μεταφορές, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
 • ▪Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*, (3 νύχτες Πράγα, 2 Βουδαπέστη & 1 νύχτα Βιέννη) και 3* στην περιοχή Κραγκούγιεβατς ή στην ευρύτερη περιοχή
 • 8 πρωινά  & 8 δείπνα
 • Ξεναγήσεις, περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Τοπικός ελληνόφωνος συνοδός καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής
 • Ενημερωτικά έντυπα, χάρτες
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

 • Ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Ό,τι  αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό
 • CHECK POINTS & ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ : 65€

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

 • Η σειρά του προγράμματος & των διανυκτερεύσεων μπορεί να αλλάξει χωρίς καμία παράλειψη για την καλύτερη εκτέλεση της εκδρομής.
 • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ  ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ  ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΣΕΡΒΙΑ : HOTEL BOSHPORUS 4* ALEKSINAC
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ: HOTEL DANUBIUS HUNGARIA 4*  ή παρόμοιο
ΠΡΑΓΑ: HOTEL ARTEMIS 4* ήπαρόμοιο
ΒΙΕΝΝΗ: BEST WESTERN PLUS AMEDIA HOTEL VIENNA 4* ήπαρόμοιο


Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

INSTAGRAM: palmostravel_official

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00πμ - 18:00μμ
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00πμ-15:00μμ  & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ