menu
+30 210 9889421
ΣΑΦΑΡΙ ΤΑΝΖΑΝΙΑΣ & ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ 9,10,11ημ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (P19)

ΣΑΦΑΡΙ ΤΑΝΖΑΝΙΑΣ & ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ 9,10,11ημ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (P19)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 21/06 & 14/07 & 14, 25/08 & 15/09

ΑΠΟ 1.650 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 21/06 & 14/07 & 14, 25/08 & 15/09

ΣΑΦΑΡΙ ΤΑΝΖΑΝΙΑΣ & ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ
Σαφάρι στο Μεγαλύτερο Πάρκο του Κόσμου και Πλήρες Πρόγραμμα Εξερεύνησης της Ζανζιβάρης
Νυερέρε (
Selous), Ζανζιβάρη, Πέτρινη πόλη, κτήμα μπαχαρικών, πάρκο Jozani, Μπλε Σαφάρι
9Ημέρες/7Νύχτες , 10Ημέρες/8Νύχτες,11Ημέρες/9Νύχτες
από 1650€
21/6 14/7 | 14/8 |25/8 |15/9

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

Στα νοτιοανατολικά της Τανζανίας και μόνο 230 χιλιόμετρα από το Νταρ ες Σαλάμ, στο μέγεθος της Αυστρίας, το εθνικό πάρκο Nyerere, που πήρε το όνομα του από τον πρώτο πρόεδρο και μεγάλο οικολόγο της  χώρας,   είναι μια τεράστια προστατευόμενη περιοχή άγριας φύσης που παραμένει ανέγγιχτη για εκατομμύρια χρόνια. Με έκταση 30.893 τετραγωνικά χιλιόμετρα, θεωρείται από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και συγκεντρώνει πάνω από 2000 είδη φυτών, 430 είδη πουλιών και 60 είδη θηλαστικών. Το 1982 χαρακτηρίστηκε μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από την UNESCO, λόγω της ποικιλομορφίας της άγριας ζωής και της αδιατάρακτης φύσης του. Ένα μοναδικό περιβάλλον πλούσιο σε νερά, κανάλια και λίμνες, άφθονο σε άγρια ​​ζωή και ελάχιστα επισκέψιμο από τουρίστες, σε σύγκριση με τα βόρεια πάρκα, που μπορείτε να απολαύσετε μία ποικιλία δραστηριοτήτων χάρη στις λίμνες και τον ποταμό Rufiji.  Λόγω της μικρής συγκέντρωσης τουριστών και του άφθονου νερού, το πάρκο Νυερέρε, υπερηφανεύεται για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση άγριων ζώων και την πλούσια συλλογή άγριας ζωής. Εδώ θα συναντήσετε αγριόγατες, λιοντάρια, λεοπαρδάλεις, τσιτάχ, ελέφαντες, ρινόκερους, ιπποπόταμους, βούβαλους, καμηλοπαρδάλεις, τις μεγάλες αντιλόπες Έλαντ, ζέβρες, Γκνου, ύαινες, τα υπό εξαφάνιση αγριόσκυλα και πολλά άλλα άγρια θηλαστικά και κροκοδείλους

Εδώ το μεγαλύτερο ποτάμι της ανατολικής Αφρικής χαρίζει έναν υδάτινο δρόμο γεμάτο από λίμνες, φοινικόδεντρα, και σημεία συγκέντρωσης, ιδανικά για παρατήρηση, φωτογράφιση και ρομαντικό δείπνο.

Το μήλο της έριδος για πολλές εθνότητες (Ζανζιβάρη) θα το βρείτε εκεί στον Ινδικό, έτοιμο για να σας χαλαρώσει με την τροπική του βλάστηση, να σας ταξιδέψει σε εξωτικούς κόσμους με τα γαλαζοπράσινα νερά και τους πλούσιους υφάλους του, να σας διηγηθεί ιστορίες στην Πέτρινη Πόλη του και να σας μυήσει στα μυστικά των μπαχαρικών και των γεύσεών του.

Απολαύστε το σαφάρι σας στο μεγαλύτερο πάρκο του κόσμου Χακούνα Ματάτα (χωρίς ανησυχία) !

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Διαμονή σε επιλεγμένο 4* Superior Lodge εντός του πάρκου & 5* παραλιακό ξενοδοχείο στη Ζανζιβάρη
  • Πλήρης διατροφή στο σαφάρι & ημιδιατροφή στη Ζανζιβάρη
  • Προσφέρεται γεύμα κατά τη διάρκεια των εκδρομών στη Ζανζιβάρη
  • Εχετε τη δυνατότητα να κάνετε σαφάρι στο μεγαλύτερο πάρκο της Τανζανίας & να το συνδυάσετε με διακοπές στη Ζανζιβάρη
  • Γνωρίστε τη Ζανζιβάρη με το πλήρες πρόγραμμα εκδρομών που περιλαμβάνονται στη τιμή του πακέτου μας
  • Ακολουθούμε νυχτερινό και πολύ πρωινό σαφάρι για να γνωρίσετε τη πραγματικά άγρια ζωή και τον τρόπο κυνηγιού των σαρκοφάγων θηλαστικών
  • Πετάμε με τον νεότερο στόλο στο κόσμο της Ethiopian Airlines, με πραγματικές ανέσεις εντός του αεροσκάφους, εκμεταλλευόμενοι την ημέρα άφιξης και αναχώρησης.
  • Ξεναγούμαστε στη Πέτρινη πόλης της Ζανζιβάρης
  • Επισκεπτόμαστε το διάσημο πάρκο της Ζανζιβάρης & τον κήπο μπαχαρικών
  • Μόνο εμείς προσφέρουμε το υπέροχο «Μπλε Σαφάρι» στο αρχιπέλαγος του νησιού
  • Σας διασκεδάζουμε σε ένα ξέφρενο πάρτυ στα χρώματα του δειλινού, στο διασημότερο beach Bar του Νησιού
  • Εμπλουτίζουμε την περιπέτεια, προσφέροντας και ένα σαφάρι στο ποταμό Ρουφίτζι με κανό

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ημέρα 1η:  Αθήνα-Ζανζιβάρη (Δ)

Πολύ πρωινή πτήση για Ζανζιβάρη, διαδικασία έκδοσης βίζας και μεσημεριανή άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση δωματίων και χρόνος για ξεκούραση. Δείπνο θα δοθεί εντός του ξενοδοχείου.

Ημέρα 2η:  Ολοήμερη ξενάγηση στη Πέτρινη πόλη-Μπαχαρικά & πάρκο Jozani (Π/Δ)

Μετά το πρωινό θα ακολουθήσουμε μία ολοήμερη εκδρομή στην πρωτεύουσα της Ζανζιβάρης (Stone Town), για να μάθουμε για τη πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του νησιού, όπου οι αραβικές, ινδικές, περσικές και ευρωπαϊκές επιρροές συνδυάζονται με την τοπική αφρικανική παράδοση. Ιστορικά κτίρια με περίτεχνα σκαλισμένες ξύλινες πόρτες σκιασμένες με μπαλκόνια και στενά δρομάκια καλούν τους επισκέπτες να χαθούν μέσα σε αυτή τη συναρπαστική και μοναδική τοποθεσία (μνημείο παγκόσμια κληρονομιάς). Ακούστε τις συναρπαστικές ιστορίες για την Πριγκίπισσα Σαλμέ, τον Μπουλσάρα και τον Βι Κιντού και ακολουθήστε τα βήματα του παρελθόντος.

Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε τη διάσημη αγορά της πόλης Darajani, την πρώην αγορά σκλάβων, τους κήπους Forodhani με θέα στο σπίτι των θαυμάτων, το παλάτι του Σουλτάνου και το παλιό φρούριο. Για όσους θέλουν να αγοράσουν αναμνηστικά, ο συνοδός θα σας δείξει καταστήματα τέχνης και βιοτεχνίες.

Θα συνεχίσουμε την ξενάγησή μας στο νησί των μπαχαρικών με επίσκεψη σε ένα αγρόκτημα, για να μάθουμε από κοντά, να μυρίσουμε και να μαντέψουμε για τα άπειρα μπαχαρικά που φημίζεται το νησί και να μάθουμε για τη χρήση τους στη μαγειρική και φαρμακευτική. Θα έχουμε την ευκαιρία ακόμα να δοκιμάσουμε τροπικά φρούτα και να δροσιστούμε με αρωματικό τσάι.

Τέλος θα επισκεφθούμε το διάσημο πάρκο Jozani, γνωστό για τα σπάνια στο είδος τους κόκκινη μαϊμού κολόμπους και λεοπάρδαλη της Ζανζιβάρης.

Γεύμα θα δοθεί κατά τη διάρκεια της εκδρομής.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 3η: Ημέρα ελεύθερη (Π/Δ)

Ημέρες ελεύθερες για να απολαύσετε τις εγκαταστάσεις της μονάδας σας, το μπάνιο σας στην ακτή ή για να ακολουθήσετε μία προαιρετική κρουαζιέρα-σαφάρι στο αρχιπέλαγος, να επισκεφθείτε το νησί-πρώην φυλακή, ή για να ακολουθήσετε μία οργανωμένη εκδρομή για ψάρεμα και παρακολούθηση δελφινιών.

Ημέρα 4η: Μπλε Σαφάρι (Π/Δ)

Παραλίες με λευκή άμμο, δελφίνια, κολύμβηση με αναπνευστήρα σε κοραλλιογενείς υφάλους και κρυστάλλινα νερά & μεσημεριανό μπάρμπεκιου θαλασσινών, είναι ότι καλύτερο για την εμπειρία του διάσημου Blue Safari. Συνδυάστε διαφορετικές χαλαρωτικές δραστηριότητες και χαρίστε στον εαυτό σας μία μέρα στον παράδεισο.  Το σαφάρι συνεχίζεται στο νησί Кwаlе όπου μπορείτε να επισκεφθείτε το μυστηριώδες δέντρο Μπαομπάμπ και να απολαύσετε το κολύμπι σας στην διάσημη παραλία του νησιού που θα σας θυμίσει Μαλδίβες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο σας.

Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε ένα ψαγμένο κοκτέιλ στο διάσημο χαλαρωτικό μπαρ Τροκαντερό ή να διασκεδάσετε με ηλεκτρονική μουσική και χάμπουργκερ στο ψαγμένο Β4 beach club.

Ημέρα 5η : Ζανζιβάρη - Ημέρα ξεκούρασης – Παραλιακό Πάρτι σε διάσημο μπαρ (Π/Δ)

Ημέρα ελεύθερη για το καθιερωμένο θαλάσσιο μπάνιο μας.

Το απόγευμα έχουμε οργανώσει να συμμετάσχετε σε φημισμένο πάρτι, σε παραλία του νησιού. Χαλαρώστε , απολαύστε το δειλινό, δοκιμάστε ένα από τα κοκτέιλ του μπαρ και διασκεδάστε με τη δυνατή μουσική και τους χορούς του Beach Bar !

Ημέρα 6η : Ζανζιβάρη – Εθνικό πάρκο Νυερέρε-Απογευματινό/Νυκτερινό Σαφάρι (Π/Γ/Δ)

Ακολουθεί η  μεταφορά μας στο αεροδρόμιο, όπου θα έχουμε την πτήση που θα μας συνδέσει από τη Ζανζιβάρη – κατευθείαν με το  πάρκο Νυερέρε. Τακτοποίηση στα lodges, πρωινό και χρόνος για ξεκούραση. Μετά το γεύμα, θα ακολουθήσουμε μια άλλη διάσταση στο σαφάρι, με ένα συναρπαστικό απογευματινό/νυχτερινό παιχνίδι παρακολούθησης. Εδώ τα ζώα παρατηρούνται καλύτερα σε αυτές τις ώρες, γιατί προτιμούν τις δροσερές νυχτερινές ώρες για να κινηθούν, ενώ για κυνηγούς με οξεία όραση, θεωρείται ό,τι καλύτερο για ενέδρα θηραμάτων με περιορισμένη όραση.

Και το παιχνίδι ενέδρας και επιβίωσης ξεκινάει !!!

Ημέρα 7η : Ολοήμερο Σαφάρι με γεύμα εντός πάρκου & Δώρο κρουαζιέρα στο ποταμό Ρουφίτζι (Π/Γ/Δ)

Μετά το πρωινό και έχοντας ξεκουραστεί καλά, θα ακολουθήσουμε τις ευέλικτες συμβουλές του έμπειρου οδηγού μας, που θα μας μεταφέρει στα καλύτερα παρατηρητήρια του πάρκου. Θα απολαύσουμε το γεύμα μας σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του πάρκου με υπέροχη θέα στη λίμνη με τους ιπποπόταμους. Κατά την διάρκεια του Σαφάρι θα σταματάμε σε σημεία που είθισται να τρώνε ολόκληρα δέντρα οι Ελέφαντες και να κάνουν το μπάνιο τους, να τρέχουν βουβάλια και να λιάζονται οι αντιλόπες και οι ζέβρες. Η εμπειρία είναι μοναδική και αυτό το ολοήμερο σαφάρι θα ικανοποιήσει και τους απαιτητικότερους του είδους στο μεγαλύτερο πάρκο του κόσμου.

Μετά το μεσημεριανό και παρατηρώντας τα ζώα, θα συνεχίσουμε με μία ξεκούραστη βόλτα με βάρκες στο ποταμό Ρουφίτζι για να απολαύσουμε τους ιπποπόταμους και τους κροκοδείλους στο φυσικό τους περιβάλλον και για να θαυμάσουμε τα αρσενικά κίτρινα πουλιά που υφαίνουν τις φωλιές τους πάνω στα κλαδιά και δίνουν την παράσταση τους για να ζευγαρώσουν. Επιστροφή στο lodge. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 8η : Πρωινό- Αεροδρόμιο Νταρ Ες Σαλάμ (Π)

Μετά το πρωινό και έχοντας ετοιμάσει τις αποσκευές μας, θα αναχωρήσουμε για το Διεθνές αεροδρόμιο του Νταρ Ες Σαλάμ, για την απογευματινή μας πτήση για Αθήνα.

Ημέρα 9η : Αθήνα

Άφιξη στην Αθήνα

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί χωρίς να παραλείπεται κάτι.

TIMH KATA ATOMO

Διαμονή

Αναχωρήσεις

Δίκλινο

Μονόκλινο

4*sup & 5*

21/6

(11ήμερο)

1.960

+1.455

14/07

(9ήμερο)

1.980

+1.125

14/08

(9ήμερο)

2.360

+1.675

25/8

(10ήμερο)

2.190

+1.690

15/09

(9ήμερο)

1.840

+1.225

Φόροι  + 1.150

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση) μέσω ενδιάμεσου σταθμού σε πτήσεις της Ethiopian
  • 2 (δύο) διανυκτερεύσεις σε 4* superior Lodge, εντός του Πάρκου Νυερέρε, με πλήρη διατροφή
  • 5 (πέντε) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 5* στη Ζανζιβάρη με ημιδιατροφή.(6 διανυκτερεύσεις για την αναχώρηση της 17/3 & 25/8, 7 διανυκτερεύσεις για την αναχώρηση της 3/5 & 21/6)
  • Πλήρης διατροφή στο σαφάρι, ημιδιατροφή στη Ζανζιβάρη
  • Μεταφορές - εκδρομές - ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Συνοδό καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού από Αθήνα
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης / Φ.Π.Α.
  • Τοπικό διαπιστευμένο αγγλόφωνο ξεναγό
  • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αχθοφορικά φιλοδωρήματα
  • Τοπικοί δημοτικοί φόροι υπηρεσιών & οικολογικοί φόροι, που πληρώνονται υποχρεωτικά από τους πελάτες μόνο κατά την είσοδο στα ξενοδοχεία (αν αυτό χρειαστεί). Περίπου 6 ευρώ το άτομο, την βραδιά στη Ζανζιβάρη
  • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή αναγράφεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο
  • Κόστος εισόδου στη Τανζανία 50 $ Αμερικής. Πληρώνονται κατά την άφιξη στη χώρα
  • Έξοδα για PCR tests, αν αυτό κριθεί αναγκαίο (κυρίως σε ανεμβολίαστους)
  • Φόροι Αεροδρομίων

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  • Το check in προβλέπεται στα ξενοδοχεία μετά τις 14:00 μ.μ. και το check Out έως 11.00π.μ.
  • Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί χωρίς να παραλείπεται κάτι.
  • Οι αναχωρήσεις 17/3 & 25/8, είναι 10ήμερες με μία επιπλέον διανυκτέρευση στη Ζανζιβάρη
  • Οι αναχωρήσεις 3/5 & 21/6, είναι 11ήμερες με δύο επιπλέον διανυκτερεύσεις στη Ζανζιβάρη
  • Η αναχώρηση του Μαρτίου ξεκινάει από το Νταρ Ες Σαλάμ και καταλήγει στη Ζανζιβάρη

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

  • Απαραίτητο το διαβατήριό σας με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημέρα εξόδου από τη χώρα προορισμού, και τουλάχιστον 2 κενές σελίδες.
  • Απαραίτητο να έχετε μαζί σας δολάρια (νέας κοπής από 2015 και μετά) , για τις συναλλαγές σας στη χώρα

ΠΤΗΣΕΙΣ ETHIOPIAN:

ΗΜ/ΝΙΑ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΑΡ. ΠΤΗΣΗΣ

ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

ΩΡΑ ΑΦΙΞΗΣ

21/6,14/7,14/8,15/9

Αθήνα – Αντις Αμπέμπα

ΕΤ765

02:05

06:55

21/6,14/7,14/8,15/9

Αντις Αμπέμπα–Ζανζιβάρη

ΕΤ813

10:20

13:00

12/5,30/6,21/7,21/8,22/9

Νταρ Ες Σαλάμ – Αντις Αμπέμπα

ΕΤ864

17:55

20:35

12/5,30/6,21/7,21/8,22/9

Αντις Αμπέμπα – Αθήνα

ΕΤ764

23:30

04:30*

(*) Άφιξη την επόμενη μέρα




Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

INSTAGRAM: palmostravel_official

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00πμ - 18:00μμ
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00πμ-15:00μμ  & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ