menu
+30 210 9889421
ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ  4ημ (P2)

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 4ημ (P2)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 15-18/03 ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

ΑΠΟ 348 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 15-18/03 ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

1η μέρα: Αθήνα - Καλαμπάκα - Καστοριά

Αναχώρηση από Αθήνα στις 07:30 για την πανέμορφη πόλη της Καστοριάς, μέσω Καλαμπάκας. Καμινάδες που στέλνουν μηνύματα θαλπωρής και γλυκές μυρωδιές από τα πετρόχτιστα αρχοντικά μας καλωσορίζουν στην πόλη των γουναράδων, την Καστοριά. Τακτοποίηση στο πολυτελέστατο και αγαπημένο ξενοδοχείο Limneon Resort & Spa 5* Deluxe στην Καστοριά. Ξεκούραση και το βράδυ δείπνο.

2η μέρα: Πρέσπες - Άγιος Γερμανός - Ψαράδες - Άγιος Αχίλλειος

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και κατευθυνόμαστε προς τα βόρεια – υδάτινα φυσικά σύνορα της χώρας, τον Εθνικό Δρυμό Πρεσπών, με σπάνια πανίδα και χλωρίδα. Επίσκεψη στη Μικρή και τη Μεγάλη Πρέσπα, το κεφαλοχώρι της περιοχής Αγ. Γερμανό με τα περίφημα φασόλια με ονομασία προέλευσης - που κρατούν ζωντανή μαζί με άλλα προϊόντα της περιοχής την μικροοικονομία της. Στην συνέχεια θα βρεθούμε στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου, ένα από τα δύο κατοικημένα νησιά που υπάρχουν σε λίμνες της Ελλάδας. Μέσω της πλωτής πεζογέφυρας που ενώνει το νησί με την στεριά, θα βρεθούμε στην Βασιλική του Αγίου Αχιλλείου (10ος αιώνας), το σπουδαιότερο από τα βυζαντινά μνημεία των Πρεσπών. Αργότερα κατευθυνόμαστε στον οικισμό Ψαράδες, το ακροτελεύτιο χωριό της χώρας μας. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και γεύμα (έξοδα ατομικά). Σας προτείνουμε μια  βαρκάδα στα υδάτινα  σύνορα των τριών κρατών της Μεγάλης Πρέσπας θαυμάζοντας τα φημισμένα  ασκηταριά στα βράχια της λίμνης. Θα σας μείνει αξέχαστη!

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και το βράδυ δείπνο μπουφέ.

3η μέρα: Νυμφαίο - Κέντρο Ενημέρωσης Αρκτούρου (Καφέ Αρκούδας) - Μπουμπούνες Καστοριάς (επίσκεψη στην πόλη)

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για τις πλαγιές του όρους Βίτσι. Θα επισκεφθούμε τον διατηρητέο παραδοσιακό οικισμό και ιστορικό τόπο του Νυμφαίου (καιρού επιτρέποντος), για το οποίο λένε ότι είναι το ομορφότερο χωριό της Ελλάδας και ένα από τα 10 ωραιότερα της Ευρώπης. Επίσκεψη στο παρατηρητήριο της Καφέ Αρκούδας, όπου θα επισκεφθούμε το Κέντρο Ενημέρωσης (έξοδα ατομικά – εφόσον είναι σε λειτουργία). Το απόγευμα οι Καρναβαλικές εκδηλώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι «Μπουμπούνες», οι μεγάλες φωτιές που ανάβουν στις πλατείες της Καστοριάς, δημιουργούν μια Καρναβαλική, γιορτινή ατμόσφαιρα. Ορχήστρες με πνευστά και χάλκινα ακούγονται στις γειτονιές και το κέφι κορυφώνεται. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και το βράδυ μπουφέ δείπνο.

4η μέρα:  Μονή Παναγιάς Μαυριώτισσας - Ντολτσό Καστοριάς - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και πριν αποχαιρετήσουμε την πόλη της Καστοριάς, θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε για μία ακόμη φορά την πόλη της Καστοριάς.  Μέσω του παραλίμνιου δρόμου, θα φθάσουμε ως την ιστορική  μονή  της Παναγιάς Μαυριώτισσας.  Το μοναστήρι ιδρύθηκε από τον Αλέξιο Α’ Κομνηνό (10ος-11ος αιώνας), στο χώρο ακριβώς όπου είχαν αποβιβαστεί τα βυζαντι­νά στρατεύματα τα όποια πολιόρκησαν την Καστοριά το 1083 για να εκδιώξουν τούς Νορμανδούς πού κατεί­χαν τότε την πόλη. Μια τελευταία βόλτα στο Ντολτσό, την παλιά πόλη με τα στενά πλακόστρωτα δρομάκια και τα παλιά αρχοντικά που θυμίζουν την ακμή μιας άλλης εποχής. Ελεύθερος χρόνος για να γευτούμε τα σαρακοστιανά μας εδέσματα (έξοδα ατομικά) και παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

 

Τιμή κατ’ άτομο, 15-18/3, με πούλμαν, 4 μέρες

Δίκλινο

348

3o άτομο

258

Μονόκλινο

455

 

Περιλαμβάνονται:
Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο πολυτελέστατο LIMNEON RESORT & SPA (5* Deluxe) στην Καστοριά • Πρωινό και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή) • Ποτό υποδοχής κατά την άφιξη του γκρουπ • Δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν έως 75 ετών • Αρχηγός / Συνοδός • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:
O εκάστοτε φόρος διαμονής ανά δωμάτιο/διανυκτέρευση (τέλος ανθεκτικότητας στην Κλιματική Κρίση),  θα πρέπει να πληρωθεί απευθείας στο ξενοδοχείο.

Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

INSTAGRAM: palmostravel_official

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00πμ - 18:00μμ
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00πμ-15:00μμ  & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ