menu
+30 210 9889421
DU LAC 5*  ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΠΑΣΧΑ (P2)// STOP SALES

DU LAC 5* ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΠΑΣΧΑ (P2)// STOP SALES

Τιμή ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση με δικό σας ΙΧ και Ημιδιατροφή////SOLD OUT

ΑΠΟ 295 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

Τιμή ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση με δικό σας ΙΧ και Ημιδιατροφή////SOLD OUT

DU LAC 5*

Ιωάννινα

Στον αντικατοπτρισμό της λίμνης, στην ανάσα της έντονης πολιτιστικής ζωής της πόλης, εκεί που το παρελθόν συναντά το παρόν, το ξενοδοχείο Du Lac Congress & Spa 5*, αποτελεί πλέον ένα τοπόσημο για τα Ιωάννινα. Ισορροπώντας με μαεστρία ανάμεσα στο μοντέρνο και το κλασικό, ανεπιτήδευτα πολυτελές, προσφέρει ζεστασιά και χαλάρωση στον επισκέπτη.

To αρχιτεκτονικά εντυπωσιακό σύμπλεγμα κτιρίων, η κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με την παραδοσιακή ζεστή φιλοξενία και τους προσεγμένους καταπράσινους κήπους, δημιουργούν ένα χώρο – εμπειρία για τον επισκέπτη. Η φιλοσοφία του ξενοδοχείου, διατηρεί τον φιλοξενούμενο στο επίκεντρο, επιλέγοντας στα 166 δωμάτια και σουίτες, υψηλά standard άνεσης και ποιότητας, σε συνδυασμό με την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών.

Με θέα την όμορφη πόλη των Ιωαννίνων, τα δωμάτια είναι ιδανικά για τον ταξιδιώτη που ταξιδεύει για δουλειά ή αναψυχή. Τα μπάνια είναι ντυμένα από λευκό ελληνικό μάρμαρο, με ποιοτικά amenities. Τα δωμάτια διαθέτουν ένα διπλό κρεβάτι, ή δύο μονά κρεβάτια ή ένα διπλό και ένα μονό κρεβάτι, με εξαιρετικά ανατομικά στρώματα, μπορούν να φιλοξενήσουν έως 2 ενήλικες, 1 παιδί και ένα βρέφος (σε baby cot), απευθείας τηλεφωνική γραμμή, ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο (δωρεάν), δορυφορική τηλεόραση, ηλεκτρονικές κλειδαριές, Θυρίδα ασφαλείας, κεντρική θέρμανση, μίνι-μπαρ, ολόσωμος καθρέφτης, τηλεόραση με επίπεδη οθόνη, επώνυμα προϊόντα περιποίησης μπάνιου, μαρμάρινο μπάνιο, μπουρνούζια & παντόφλες, πρίζα για ξυριστική μηχανή, στεγνωτήρας μαλλιών, μεγεθυντικός φακός.

 

Τιµή ανά δωμάτιο ανά διαν/ση µε ημιδιατροφή,

Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα

ΠΑΣΧΑ

2-7/5

Ελάχιστος αριθμός διανυκτερεύσεων

3

Δίκλινο

295

3ο άτομο

80

3ο άτομο έως 5,99 ετών *

Δωρεάν

3ο άτομο 6 έως 12 ετών

65

Μονόκλινο

255

Πολιτική Παιδιών

Ένα παιδί:

α.  ένα παιδί 0-6 ετών, σε standard δίκλινο δωμάτιο που μοιράζεται με τους γονείς του, χωρίς επιπλέον κρεβάτι – δωρεάν. Χρέωση ένα δίκλινο.

β. ένα παιδί 0-6 ετών, σε standard δίκλινο δωμάτιο που μοιράζεται με τους γονείς του, με επιπλέον κρεβάτι . Χρέωση ένα τρίκλινο.

γ. ένα παιδί 0-2 ετών, σε standard δίκλινο δωμάτιο που μοιράζεται με τους γονείς του, με παρκοκρέβατο, κατόπιν έγκαιρης ζήτησης και διαθεσιμότητας – δωρεάν. Χρέωση ένα δίκλινο.

Δύο παιδιά:

α. ένα παιδί 0-6 ετών &  ένα παιδί 6-12 ετών, δύναται να διαμείνουν σε standard τρίκλινο δωμάτιο που μοιράζονται με τους γονείς τους, χωρίς επιπλέον κρεβάτι για το δεύτερο παιδί . Χρέωση ένα τρίκλινο.

β  ένα παιδί 0-6 ετών &  ένα παιδί 6- 12 ετών, δύναται να διαμείνουν σε standard δίκλινο δωμάτιο, διπλανό του δωματίου των γονέων τους. Χρέωση δύο δίκλινα.

γ. δύο παιδιά 0-6 ετών, δύναται να διαμείνουν σε standard τρίκλινο δωμάτιο που μοιράζονται με τους γονείς τους, χωρίς επιπλέον κρεβάτι για το δεύτερο παιδί. Χρέωση ένα τρίκλινο.

δ. δύο παιδιά  6 -12 ετών, δύναται να διαμείνουν σε standard δίκλινο δωμάτιο, διπλανό του δωματίου των γονέων τους. Χρέωση δύο δίκλινα.

Περιλαμβάνονται

  • Πρωινό – σε μπουφέ
  • Μ. Παρασκευή – Νηστίσιμος μπουφές
  • Μ. Σάββατο - Αναστάσιμο δείπνο
  • Κυριακή του Πάσχα  - Πασχαλινό τραπέζι το μεσημέρι & από νωρίς το μεσημέρι παραδοσιακοί πασχαλινοί μεζέδες, με ούζο, τσίπουρο, σε εξωτερικό  χώρο, καιρού επιτρέποντος
  • Δείπνο, για τις υπόλοιπες μέρες με σερβιριζόμενο μενού 4 πιάτων επιλογής του ξενοδοχείου ή μπουφέ
  • Τα ποτά δεν περιλαμβάνονται
  • Δωρεάν Internet
  • Δωρεάν χώρος στάθμευσης

Δεν περιλαμβάνονται: O εκάστοτε φόρος διαμονής ανά δωμάτιο/διανυκτέρευση (τέλος ανθεκτικότητας στην Κλιματική Κρίση),  θα πρέπει να πληρωθεί απευθείας στο ξενοδοχείο.

Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

INSTAGRAM: palmostravel_official

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00πμ - 18:00μμ
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00πμ-15:00μμ  & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ