menu
+30 210 9889421
ΤΑΪΛΑΝΔΗ 12ημ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ (P2)

ΤΑΪΛΑΝΔΗ 12ημ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ (P2)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 18/06

ΑΠΟ 1.240 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 18/06

Πανόραμα Ταϊλάνδης
…στο Χρυσό Τρίγωνο του Οπίου
Μπανγκόκ, Αγιούταγια, Πιτσανουλόκ, Σουκοτάι,
Τσιάνγκ Μάι, Τσιάνγκ Ράι
Αναχωρήσεις: 30/04, 18/06
12 μέρες ~ 9 νύχτες

Tips

 • Τρείς διανυκτερεύσεις στη Μπανγκόκ σε ξενοδοχείο 4* sup. (Novotel Sukhumvit 20 ή παρόμοιο)
 • Λεπτομερής ξενάγηση στην Μπανγκόκ με επισκέψεις στο υπέρλαμπρο βασιλικό παλάτι, στον ναό του Σμαραγδένιου Βούδα, στον ναό του Κεκλιμένου Βούδα και στον επιβλητικό Ναό της Αυγής - το ορόσημο της πόλης
 • Κρουαζιέρα στα κανάλια της Μπανγκόκ, απολαμβάνοντας μοναδικές εικόνες της εξωτικής πόλης
 • Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Αγιούταγια, της παλιάς πρωτεύουσας του Σιάμ
 • Επίσκεψη στον εκπληκτικό ναό Βατ Πρα Σρι Ραττάνα Μαχατάτ του Πιτσανουλόκ
 • Επίσκεψη στο τεράστιο ιστορικό πάρκο του Σουκοτάι
 • Τρεις διανυκτερεύσεις και περιήγηση στο περίφημο "Ρόδο του Βορρά", το Τσιάνγκ Μάι, η παλιά πόλη του οποίου θεωρείται ένα "ζωντανό" μουσείο
 • Επίσκεψη στον κάτασπρο ναό Wat Rong Khun, που συμβολίζει την αγνότητα του βουδισμού
 • Μία διανυκτέρευση στο Τσιάνγκ Ράι, την "Πύλη προς το Χρυσό Τρίγωνο", καθώς βρίσκεται κοντά στα σύνορα των τριών χωρών - της Ταϊλάνδης, του Λάος και της Βιρμανίας
 • Βαρκάδα στον ποταμό Μεκόνγκ
 • Επίσκεψη στην βορειότερη πόλη της Ταϊλάνδης, στα σύνορα με τη Βιρμανία, το Μάε Σάι
 • Επίσκεψη σε φάρμα ελεφάντων και βόλτα στη ζούγκλα στη ράχη ελεφάντων
 • Ράφτινγκ με σχεδία μπαμπού
 • Επίσκεψη σε φάρμα με ορχιδέες
 • Δείπνο Καντόκε με παραδοσιακούς χορούς
 • Εσωτερική πτήση από Τσιάνγκ Ράι για Μπανγκόκ
 • Εμπειρότατος αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας

Με έντονα τα στοιχεία της Αυτοκρατορίας, η Ταϊλάνδη αποτελεί τον ομορφότερο συνδυασμό φυσικού πλούτου, εξωτισμού, αγορών, παραθερισμού και ταξιδιωτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.
Η χώρα του μασάζ και των ανέσεων ξέρει να χαλαρώνει τους επισκέπτες της σε τέτοιο βαθμό, που μία επίσκεψη δεν είναι ποτέ αρκετή.
Επισκεφθείτε το παλάτι και τους εκπληκτικής ομορφιάς ναούς της Μπανγκόκ και θαυμάστε την τελειότητα της αρχιτεκτονικής τους.
Γνωρίστε την παλιά αυτοκρατορική πόλη Αγιούταγια, ο  αρχαιολογικός χώρος της οποίας αποτελεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.
Νοιώστε τη μαγεία που χαρίζει το περίφημο "Χρυσό Τρίγωνο", τα σύνορα δηλαδή των τριών χωρών (Λάος, Βιρμανία, Ταϊλάνδη), με αφετηρία το Τσιάνγκ Ράι (που θεωρείται η πύλη του).
Κάντε βόλτα με ελέφαντες, βαρκάδα με σχεδία από μπαμπού στη ζούγκλα και απολαύστε παραδοσιακούς χορούς στο Τσιάνγκ Μάι.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η μέρα: Αθήνα - Μπανγκόκ

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, την Μπανγκόκ, την "Πόλη των Αγγέλων", όπως μεταφράζεται το ταϊλανδέζικο όνομά της (Κrung Thep, Κρουνγκ Τεπ).

2η μέρα: Μπανγκόκ

Άφιξη στη Μπανγκόκ που είναι κτισμένη στις όχθες του ποταμού Τσάο Πράγια ή Μάε Νάμ (Μενάμ). Αποτελεί την 4η κατά σειρά πρωτεύουσα της χώρας, μετά από το Σουκοτάι, την Αγιούταγια και το Θόνμπουρι. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Απόγευμα ελεύθερο για μια πρώτη γνωριμία με τη μεγαλούπολη. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Μπανγκόκ, Ξενάγηση πόλης – Κρουαζιέρα στα κανάλια

Η σημερινή ξενάγηση της πόλης θα ξεκινήσει από το υπέρλαμπρο βασιλικό παλάτι, το οποίο καλύπτει έκταση περίπου 220.000 τετραγωνικών μέτρων. Μέσα από τα λευκά του τείχη βρίσκονται πολλά κτίρια ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής, ναοί με επίχρυσους δράκους, αγάλματα θεοτήτων και τοιχογραφίες που θα σας αφήσουν άναυδους. Ακολουθεί επίσκεψη στον ναό του Σμαραγδένιου Βούδα, ο οποίος πήρε το όνομά του από το στολισμένο με σμαράγδια και άλλα πολύτιμα πετράδια άγαλμα του καθιστού Βούδα (από νεφρίτη) που βρίσκεται στο εσωτερικό του. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον τεράστιο ναό του Ξαπλωμένου Βούδα (Wat Pho), που στεγάζει το μήκους 45 μέτρων και ύψους 15 μέτρων χρυσό άγαλμα του Βούδα. Τέλος, θα δούμε τον επιβλητικό Ναό της Αυγής στις όχθες του Τσάο Πράγια, που αποτελεί ορόσημο της πόλης. Ακολουθεί  κρουαζιέρα με πλοιάριο στα κανάλια της πόλης, τα περίφημα κλονγκς, τα οποία δημιουργήθηκαν από τον βασιλιά Ράμα, όταν αποφάσισε να ζήσει σε ένα νησί και έτσι η πρωτεύουσα Μπανγκόγκ να γίνει η "Βενετία της Ανατολής". Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: Μπανγκόκ, Ημέρα ελεύθερη

Ελεύθερη ημέρα στην Μπανγκόκ και οι επιλογές σας αμέτρητες: βόλτες στην πόλη, αγορές ή ακόμα και συμμετοχή σε κάποια προαιρετική εκδρομή στον ποταμό Κβάι ή στην μεγάλη πλωτή αγορά Damnoen Saduak. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: Μπανγκόκ – Αγιούταγια επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση οδικώς για την Αγιούταγια, την παλιά πρωτεύουσα του Σιάμ, που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Τσάο Πράγια (ή Μενάμ). Λέγεται ότι στην εποχή της ήταν μια από τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου και η καρδιά ενός ακμάζοντος Σιαμέζικου βασιλείου. Άφιξη και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της πόλης, ο οποίος αποτελεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Ο χώρος αριθμεί περισσότερους από 400 πέτρινους ναούς και βουδιστικά αγάλματα, πολλά από τα οποία θα θαυμάσουμε από κοντά. Ξεχωρίζουν οι τρεις στούπες του Βατ Πρα Σι Σανπέτ (Wat Phra Si Sanphet), τα ερείπια του βασικού παλατιού, ο καθιστός Βούδας και ο ναός Βατ Μαχατάτ (Wat Mahathat). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση

6η μέρα: Αγιούταγια – Πιτσανουλόκ - Σουκοτάι

Αναχώρηση με τελικό προορισμό το Σουκοτάι. Κατά τη διάρκεια της σημερινής μας διαδρομής προς την θα σταματήσουμε στο Πιτσανουλόκ, όπου θα επισκεφθούμε τον πιο σημαντικό ναό της πόλης, τον Βατ Πρα Σρι Ραττάνα Μαχατάτ (Wat Phra Si Rattana Mahathat). Άφιξη στο Σουκοτάι μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση

7η μέρα: Σουκοτάι, Επίσκεψη στο Ιστορικό πάρκο – Τσιάνγκ Μάι

Μετά το πρωινό μας θα επισκεφθούμε με το τοπικό τραινάκι το τεράστιο ιστορικό πάρκο με τα ερείπια του βασιλικού παλατιού, των 26 ναών και των πολλών αγαλμάτων του Βούδα. Αναχώρηση για τον επόμενο προορισμό μας το Ρόδο του Βορρά, το Τσιάνγκ Μάι. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

8η μέρα: Τσιάνγκ Μάι Δείπνο Καντόκε με παραδοσιακούς χορούς

Το πρωί περιήγηση στην παλιά πόλη, που θεωρείται ένα "ζωντανό" μουσείο, κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφθούμε μεταξύ άλλων τους ναούς Wat Phra Singh και Wat Chedi Luang. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο για περιπλάνηση στην παλιά πόλη. Δείπνο Καντόκε με παραδοσιακούς χορούς.

9η μέρα: Τσιάνγκ Μάι, Φάρμα Ελεφάντων, Ράφτινγκ

Σήμερα το πρωί θα επισκεφθούμε μια φάρμα ελεφάντων για να "βοηθήσουμε" στο πρωινό τους μπάνιο και να κάνουμε μία βόλτα στη ζούγκλα, έχοντας ανέβει στη ράχη τους! Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε μια τοπική φάρμα με ορχιδέες, θα κάνουμε ράφτινγκ με σχεδία μπαμπού στα ήρεμα νερά του ποταμού και θα μεταβούμε στον λόφο Suthep με την πανοραμική θέα στην κοιλάδα, όπου θα επισκεφθούμε τον Wat Phrathat Doi Suthep.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

10η μέρα: Τσιάνγκ Μάι - Τσιάνγκ Ράι

Αναχώρηση για τη βορειότερη επαρχία της Ταϊλάνδης και το Τσιάνγκ Ράι. Λίγο πριν την είσοδο στην πόλη θα σταματήσουμε για να επισκεφθούμε τον ιδιαίτερο κάτασπρο ναό Wat Rong Khun, που συμβολίζει την αγνότητα του βουδισμού. Άφιξη στο Τσιανγκ Ράι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Απόγευμα ελεύθερο Το βράδυ μην παραλείψετε να επισκεφθείτε την υπαίθρια αγορά της πόλης με τους εκατοντάδες μικροπωλητές. Διανυκτέρευση.

11η μέρα: Τσιάνγκ Ράι/Χρυσό Τρίγωνο – Πτήση για Μπανγκόκ και ανταπόκριση με την πτήση για Αθήνα

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας θα φθάσουμε στο Ντόι Τουνγκ (Doi Tung) για να επισκεφθούμε τους κήπους και να θαυμάσουμε την εκπληκτική θέα της περιοχής. Συνεχίζουμε για το Χρυσό Τρίγωνο, το οποίο θα απολαύσουμε κάνοντας βαρκάδα στον ποταμό Μεκόνγκ και στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε οδικώς προς το Μάε Σάι (Mae Sai), την βορειότερη πόλη της Ταϊλάνδης, στα σύνορα με τη Βιρμανία, όπου θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε είδη λαϊκής τέχνης. Επιστροφή στο αεροδρόμιο του Τσιάνγκ Ράι και πτήση για Μπανγκόκ από όπου θα πάρουμε τη μεταμεσονύχτια πτήση επιστροφής

12η μέρα: Μπανγκόκ - Αθήνα

Επιβίβαση στην πτήση για την Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη αυθημερόν.

Σημειώσεις:

Οι ανωτέρω εκδρομές, ξεναγήσεις, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι από τα αναγραφόμενα
Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

Γνωρίζετε ότι…

Η πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης ονομάζεται Κρουνγκ Τεπ, που σημαίνει "Πόλη των Αγγέλων". Πρόκειται για συντομογραφία του επίσημου ονόματος, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο τοπωνύμιο του κόσμου.
Το πλήρες όνομα της πόλης είναι: "Krung Thep Mahanakhon Amon Rattanakosin Mahinthara Ayuthaya Mahadilok Phop Noppharat Ratchathani Burirom Udomratchaniwet Mahasathan Amon Piman Awatan Sathit Sakkathattiya Witsanukam Prasit".
Η μετάφραση του ονόματος αυτού είναι: "Η μεγάλη Πόλη των Αγγέλων, το μεγαλύτερο σεντούκι θεϊκών θησαυρών, η απόρθητη γη, η τρανή και εξέχουσα επικράτεια, η βασιλική και ευάρεστη πρωτεύουσα εννέα εντυπωσιακών πετραδιών, το υψηλότερο μεγαλοπρεπές παλάτι, το θεϊκό καταφύγιο και το μέρος όπου ζουν μετενσαρκωμένα πνεύματα".
Στη γλώσσα των ταϊλανδών το όνομα γράφεται ως μια μόνο λέξη με 152 γράμματα ή 64 συλλαβές.


Αναχωρήσεις: 30/04, 18/06   ~ 12 μέρες

Τιμή κατ΄ άτομο

Για τις 10 πρώτες κρατήσεις

Αναχώρηση
30/04

Αναχώρηση
18/06

Δίκλινο

1.240 €

1.280 €

3ο άτομο έως 12 ετών

1.040 €

1.080 €

Μονόκλινο

1.690 €

1.730 €

+ Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, ταξιδιωτική ασφάλεια για ταξιδιώτες έως 75 ετών: 880 €/άτομο

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης μέσω ενδιάμεσου σταθμού
 • 6 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* σε Αγιούταγια (1), Σουκοτάι (1),  Τσιάνγκ Μάι (3), Τσιάνγκ Ράι (1),
 • 3 διανυκτερεύσεις στη Μπανγκόκ σε ξενοδοχείο 4* sup. (Novotel Sukhumvit 20 ή παρόμοιο)
 • Ημιδιατροφή σε Τσιάνγκ Ράι, Τσιάνγκ Μάι, Σουκοτάι και Αγιούταγια (περιλαμβάνεται ένα δείπνο Καντόκε με παραδοσιακούς χορούς στο Τσιάνγκ Μάι)
 • Πρωινό στο ξενοδοχείο στη Μπανγκόκ
 • Μεταφορές, περιηγήσεις, είσοδοι όπου απαιτούνται βάσει προγράμματος
 • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός-συνοδός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν Περιλαμβάνονται

 • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, ταξιδιωτική ασφάλεια για ταξιδιώτες έως 75 ετών: 880 €/άτομο
 • Ό,τι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα

ΠΤΗΣΕΙΣ

Οι Πτήσεις μας με Emirates

30/04

EK 210

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

18:05 - 23:35

01/05

EK 384

ΝΤΟΥΜΠΑΪ - ΜΠΑΝΓΚΟΚ

02:50 - 12:15

11/05

EK 371

ΜΠΑΝΓΚΟΚ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

03:30 - 06:50

EK 209

ΝΤΟΥΜΠΑΪ - ΑΘΗΝΑ

10:50 - 15:00

Οι Πτήσεις μας με Qatar Airways

18/06

QR 208

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΧΑ

19:40 - 00:05

19/06

QR 834

ΝΤΟΧΑ - ΜΠΑΝΓΚΟΚ

01:30 - 12:25

29/06

QR 837

ΜΠΑΝΓΚΟΚ - ΝΤΟΧΑ

02:30 - 05:30

QR 203

ΝΤΟΧΑ - ΑΘΗΝΑ

07:35 - 12:25

.
Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

palmostravel_official

PALMOS TRAVEL

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 18:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00πμ-15:00μμ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ