menu
+30 210 9889421
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΛΙ - ΙΝΔΙΑ - ΧΡΥΣΟ ΤΡΙΓΩΝΟ - ΒΑΡΑΝΑΣΙ - ΚΑΖΟΥΡΑΧΟ 12ημ (P2)

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΛΙ - ΙΝΔΙΑ - ΧΡΥΣΟ ΤΡΙΓΩΝΟ - ΒΑΡΑΝΑΣΙ - ΚΑΖΟΥΡΑΧΟ 12ημ (P2)

ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 18/03

ΑΠΟ 1.630 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 18/03

Ινδία, Χρυσό Τρίγωνο, Βαρανάσι, Κατζουράχο
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΛΙ

Βαρανάσι, Σαρνάθ, Κατζουράχο, Όρτσα, Άγκρα, Φατεχπούρ Σικρί, Αμπανέρι, Τζαϊπούρ, Φρούριο Αμπέρ, Δελχί, Ματούρα, Βρινταβάν, Αξαρντάμ

 • Με 2 εσωτερικές πτήσεις (Δελχί-Βαρανάσι, Βαρανάσι-Κατζουράχο) και Express τραίνο (Τζάνσι-Άγκρα) για την αποφυγή ταλαιπωρίας και πολλών οδικών διαδρομών

Ένα συναρπαστικό ταξίδι σε μία αχανή χώρα, γεμάτη μυστήριο, χρώμα, εικόνες, μύθους, χιλιάδες θεούς, θρησκευτικές παραδόσεις, μοναδική αρχιτεκτονική, εκπληκτικές αντιθέσεις και πλούσια πολιτιστική κληρονομιά! 
Γνωρίστε μαζί μας την Ινδία, μία από τις πιο μυστηριώδεις χώρες του πλανήτη!

Οι Καλύτερες Στιγμές μας

 • Εξαιρετικές πτήσεις με EMIRATES
 • Με 2 εσωτερικές πτήσεις (Δελχί-Βαρανάσι, Βαρανάσι-Κατζουράχο) και Express τραίνο (Τζάνσι-Άγκρα) για την αποφυγή ταλαιπωρίας και πολλών οδικών διαδρομών
 • Δύο διανυκτερεύσεις και ξενάγηση στο Βαρανάσι και Βαρκάδα στο Γάγγη
 • Επίσκεψη στην βουδιστική πόλη Σαρνάθ, εκεί όπου ο Βούδας δέχθηκε τη φώτιση  και έκανε την πρώτη του ομιλία πριν 2.500 χρόνια
 • Μία διανυκτέρευση και ξενάγηση στο Κατζουράχο
 • Επίσκεψη στο περίφημο φρούριο της Όρτσα
 • Δύο διανυκτερεύσεις και ξενάγηση στην Άγκρα, το "μαργαριτάρι του Ινδουστάν"
 • Δύο διανυκτερεύσεις και ξενάγηση στην "Ροζ Πόλη", την Tζαϊπούρ, την πρωτεύουσα του Ρατζαστάν
 • Παρακολούθηση και συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Χόλι
 • Ανάβαση στο φρούριο της Αμπέρ με ελέφαντες
 • Βόλτα με ποδηλατάμαξες/ρίκσα στην Tζαϊπούρ
 • Παρακολούθηση Τελετής Αάρτι στην Tζαϊπούρ και στο Βαρανάσι
 • Επίσκεψη στην Φατεχπούρ Σικρί ("Πόλη της Νίκης")
 • Επίσκεψη στο χωριό Αμπανέρι με τον ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής ταμιευτήρα νερού (baori) με τα βαθμιαία μειούμενα σκαλοπάτια
 • Δύο διανυκτερεύσεις και ξενάγηση στο Δελχί
 • Επίσκεψη στον ναό του Αξαρντάμ, την "νέα κατοικία του θεού"
 • Επίσκεψη στην γενέτειρα του Κρίσνα, τη Ματούρα, μια από τις επτά ιερές πόλεις των Ινδουιστών και στο Βρινταβάν, την πόλη όπου ο Κρίσνα πέρασε την παιδική του ηλικία
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 5*
 • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός-συνοδός

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΛΙ

Το Χόλι (Holi), η "Γιορτή των Χρωμάτων", είναι το φεστιβάλ της ελευθερίας από τους κοινωνικούς κανόνες.
Λευκοντυμένοι ντόπιοι και επισκέπτες από όλο τον κόσμο καταβρέχουν ο ένας τον άλλον με χρωματιστό νερό και χρωματιστές σκόνες (γκουλάλ/gulal) και όλοι μαζί γίνονται ένα σώμα, τραγουδούν και χορεύουν ξέφρενα, χωρίς καμία διάκριση καταγωγής, θρησκείας, γλώσσας, χρώματος ή φύλου, γιορτάζοντας τον έρωτα μεταξύ του θεού Κρίσνα και της Ράντα, αλλά και τον ερχομό της άνοιξης.
Παλλόμενα τύμπανα, εκρηκτικοί ρυθμοί, χρώματα που εκτοξεύονται από τα "pichkaris" και φτάνουν στον ουρανό, γλυκά που μοιράζονται σε όλους και άνθρωποι χαρούμενοι - μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία έκρηξης χρωμάτων και συναισθημάτων!!!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η μέρα: Αθήνα - Δελχί

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την πρωτεύουσα της Ινδίας, το Δελχί.

2η μέρα: Δελχί - Βαρανάσι, Τελετή Αάρτι

Άφιξη στο Δελχί  και ανταπόκριση με την πτήση για Βαρανάσι ή Μπενάρες. Η πόλη είναι κτισμένη στην δυτική όχθη του ποταμού Γάγγη και αποτελεί μία από τις παλαιότερες συνεχόμενα κατοικημένες πόλεις του κόσμου. Θεωρείται η πνευματική πρωτεύουσα της Ινδίας και είναι ιερή για τους Ινδουιστές, τους Βουδιστές και τους Τζαϊνιστές - οι Ινδουιστές πιστεύουν ότι όποιος πεθάνει στο Βαρανάσι και αποτεφρωθεί στις όχθες του Γάγγη, θα σπάσει τον αέναο κύκλο των μετενσαρκώσεων και η ψυχή του θα απελευθερωθεί. Οι νεκρικές φωτιές καίνε αδιάκοπα στα πέτρινα σκαλοπάτια/γκατ, που οδηγούν στον ιερό ποταμό. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

Το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε την τελετή Αάρτι, προς τιμήν του μεγάλου θεού Σίβα. Οι καμπάνες, τα κοχύλια, τα θυμιατά και τα λουλούδια αποτελούν μέρος της γεμάτης μυστήριο τελετής αυτής. Όλος ο κόσμος (προσκυνητές και τουρίστες) τραγουδούν ή κτυπούν παλαμάκια για να συμμετάσχουν στο τελετουργικό, μέχρι την αποκορύφωσή του. Εσείς, θεατές σε αυτό το σκηνικό, θα βιώσετε μια ανεπανάληπτη μυσταγωγική εμπειρία! Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Βαρανάσι, Βαρκάδα στον Γάγγη, Σαρνάθ

Η βόλτα με τη βάρκα νωρίς σήμερα το πρωί, την ώρα που σημαίνουν οι καμπάνες, θα σας μυήσει στα ιδιαίτερα μυστικά του ιερού ποταμού Γάγγη. Εκατοντάδες πιστοί πραγματοποιούν τις πρωινές τελετουργίες του εξαγνισμού, πλένονται, πλένουν τα πολύχρωμα ρούχα τους, το πρόσωπό τους, τα δόντια τους, κάνουν γιόγκα, προσεύχονται, προσφέρουν ρύζι στους βαμμένους με στάχτες αγίους, προσμένοντας λύσεις και συμβουλές στα προβλήματά τους. Ένα εθιμοτυπικό που πραγματικά θα σας καταπλήξει.

Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για πρόγευμα και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την βουδιστική πόλη Σαρνάθ, με πρώτη επίσκεψη στον ναό με τις αγιογραφίες που απεικονίζουν τη ζωή του Βούδα μέχρι την ανώτερη φώτισή του και την πρώτη του ομιλία πριν 2.500 χρόνια. Στη συνέχεια επισκεπτόμαστε τα ερείπια της πρώτης μονής στο Άλσος των Ελαφιών. Εκεί θα μάθουμε για την πρώτη ομιλία του Βούδα και την μεγάλη πνευματική του αποκάλυψη, τις αναφορές του στις τέσσερις αλήθειες γύρω από την οδύνη, καθώς και την ευγενή οκταπλή ατραπό, που οδηγεί στην απελευθέρωση και την εξάλειψη της δυστυχίας και του πόνου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και απόγευμα ελεύθερο για να εξερευνήσετε τα πολύχρωμη αγορά της πόλης. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: Βαρανάσι - Κατζουράχο, Ξενάγηση

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Κατζουράχο (Khajuraho) με τους περίτεχνους ναούς που κατασκευάστηκαν στο διάστημα 950-1050 μ.Χ. και χωρίζονται σε δυτικούς/ταντρικούς-ινδουιστικούς και ανατολικούς/τζαϊνιστικούς. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Απογευματινή ξενάγηση στον άνω των 1.000 ετών αρχαιολογικό χώρο με τους ινδουιστικούς ναούς που απεικονίζουν θεούς και θεές, πολεμιστές, μουσικούς και ζώα. Από μακριά όλα φαίνονται φυσιολογικά, από κοντά όμως διακρίνονται έντονες ερωτικές στιγμές με "τρίγωνα", όργια και κτηνοβασίες. Αρρενωποί άνδρες και αιθέριες καλλονές παίρνουν στάσεις δίπλα από τους θεούς! Ένα θέαμα σίγουρα μοναδικό και με πολλές ερμηνείες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: Κατζουράχο - Όρτσα - Τζάνσι - Άγκρα

Σήμερα το πρωί θα επισκεφθούμε το συγκρότημα των τζαϊνιστικών ναών του Κατζουράχο και θα αναχωρήσουμε για την Όρτσα (Orcha), όπου θα επισκεφθούμε το περίφημο φρούριό της. Συνεχίζουμε για τον σιδηροδρομικό σταθμό του Τζάνσι (Jhansi), απ΄ όπου θα επιβιβαστούμε στο απογευματινό τραίνο για την Άγκρα. Άφιξη μεταφορά στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

6η μέρα: Άγκρα, Ξενάγηση

H Άγκρα, το "μαργαριτάρι του Ινδουστάν", είναι κτισμένη σε στρατηγική θέση στις όχθες του ποταμού Γιάμουνα. Έφθασε στο αποκορύφωμα της δόξας της όταν ο σπουδαίος αυτοκράτορας Άκμπαρ της δυναστείας των Μουγκάλ μετέφερε εκεί την πρωτεύουσά του. Τότε η πόλη στολίστηκε με τζαμιά, παλάτια και όμορφους κήπους. Κατά τη διάρκεια της σημερινής μας ξενάγησης θα επισκεφθούμε το πιο διάσημο μνημείο όχι μόνο της πόλης, αλλά και ολόκληρης της χώρας, το περίφημο μαυσωλείο Ταζ Μαχάλ, ένα από τα θαύματα του κόσμου, που κατασκευάστηκε το 1632 από τον αυτοκράτορα Σαχ Τζαχάν, στη μνήμη της αγαπημένης του συζύγου, Μουμτάζ Μαχάλ. Συνεχίζουμε με το εκπληκτικό Κόκκινο Φρούριο της Άγκρα, στο οποίο ο Σαχ Τζαχάν πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής του, έγκλειστος από τον γιο του Άουρaνγκαζεπ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

7η μέρα: Άγκρα - Φατεχπούρ Σικρί - Αμπανέρι - Τζαϊπούρ

Αναχώρηση για την "Ροζ Πόλη", την Tζαϊπούρ. Κατά τη διάρκεια της σημερινής μας διαδρομής θα επισκεφθούμε αρχικά την Φατεχπούρ Σικρί ("Πόλη της Νίκης"), μια πόλη που εγκαταλείφθηκε 14 χρόνια μετά την ίδρυσή της το 1569 από τον αυτοκράτορα Άκμπαρ. Ακολουθεί στάση στο μικρό χωριό Αμπανέρι για να δούμε τον ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής ταμιευτήρα νερού (baori) με τα βαθμιαία μειούμενα σκαλοπάτια του. Συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα του Ρατζαστάν, την Tζαϊπούρ. Η πόλη οφείλει το όνομα, την ίδρυση και τον σχεδιασμό της σε έναν μεγάλο αστρονόμο και πολεμιστή, τον μαχαραγιά Τζάι Σινγκ Β΄ (1699-1743). Ο χαρακτηρισμός της ως "Ροζ Πόλη" οφείλεται στο χρώμα με το οποίο είναι βαμμένα τα κτίρια στο παλιό περιτοιχισμένο τμήμα της. Υπάρχουν πολλές θεωρίες για τον λόγο αυτό. Σύμφωνα με μια θεωρία, το ροζ επελέγη από τον μαχαραγιά Τζάι Σινγκ Β΄ για τιμηθεί ο θεός Σίβα, του οποίου θεωρείται ότι είναι το αγαπημένο χρώμα. Μια άλλη θεωρία, που υποστηρίχθηκε από τους Βρετανούς, είναι ότι η πόλη βάφτηκε στο χρώμα αυτό για την υποδοχή του Βρετανού πρίγκιπα της Ουαλίας Αλβέρτου Εδουάρδου VII και μετέπειτα βασιλιά της Μεγάλης Βρετανίας (και συνεπώς αυτοκράτορα της Ινδίας) το 1876, καθώς το ροζ χρώμα στο Ρατζαστάν συμβολίζει τη φιλοξενία. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

8η μέρα: Τζαϊπούρ, Φεστιβάλ Χόλι, Τελετή Αάρτι

Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στην παρακολούθηση των τελετών, αλλά και την ενεργή συμμετοχή μας στις εκδηλώσεις του εκπληκτικού ινδουιστικού Φεστιβάλ Χόλι. Σε καθέναν από εμάς θα δοθούν σκόνες διαφόρων χρωμάτων και … ο Κρίσνα να βάλει το χέρι του! Αργά το απόγευμα θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την πανάρχαια ιεροτελεστία "Αάρτι". Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

9η μέρα: Τζαϊπούρ, Ανάβαση στο φρούριο της Αμπέρ με ελέφαντες, Ξενάγηση πόλης, βόλτα με ρίκσα/ποδηλατάμαξες, Τελετή Αάρτι

Σήμερα το πρωί θα επισκεφθούμε το φρούριο της Αμπέρ, που μέχρι το 1728 αποτελούσε το διοικητήριο της επαρχίας. Βρίσκεται στον ομώνυμο λόφο και η προσέγγισή του γίνεται στην πλάτη ελεφάντων! Η ξενάγησή μας θα συνεχιστεί στην ίδια την Τζαϊπούρ, όπου θα επισκεφθούμε το ανάκτορο και το αστεροσκοπείο Jandar Mandar και θα θαυμάσουμε την πρόσοψη του Χαβά Μαχάλ - ένα ασυνήθιστης αρχιτεκτονικής παλάτι με πολυάριθμα παραθυράκια, που κτίστηκε το 1799 προκειμένου οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας να μπορούν να παρακολουθούν την καθημερινή ζωή, χωρίς να γίνονται αντιληπτές. Ακολουθεί βόλτα με ρίκσα/ποδηλατάμαξες, ενώ αργά το απόγευμα θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την πανάρχαια ιεροτελεστία Αάρτι, μία από τις πιο σημαντικές τελετές του ινδουισμού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

10η μέρα: Άγκρα - Ματούρα - Βρινταβάν - Δελχί πρώτη ξενάγηση

Νωρίς το πρωί αναχώρηση για Δελχί. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας θα κάνουμε μία στάση στην γενέτειρα του πολυαγαπημένου θεού Κρίσνα (όγδοη μετενσάρκωση του Βισνού), τη Ματούρα, μια από τις επτά ιερές πόλεις των Ινδουιστών, καθώς επίσης και μια από τις αρχαιότερες πόλεις του κόσμου. Η περίφημη Σχολή της Ματούρα επηρέασε καθοριστικά την ινδική γλυπτική - σε αντίθεση μάλιστα με την λίγο προγενέστερη Σχολή της Γκαντάρα που ασχολήθηκε αποκλειστικά με Βουδιστικά θέματα, στη σχολή της Ματούρα βρίσκουμε και κοσμική τέχνη (γυμνές και ημίγυμνες γυναικείες μορφές - τα πνεύματα των δέντρων Γιακσίνις/Yakshinis και τις ουράνιες νύμφες Απσάρας / Apsaras). Η πόλη είναι διάσπαρτη με ναούς διαφόρων περιόδων, ενώ στα 25 γκατς (ghats) που βρίσκονται κατά μήκος του ιερού ποταμού Γιάμουνα, συρρέουν οι πιστοί για τις καθημερινές τελετές τους. Συνεχίζουμε για το Βρινταβάν (Vrindavan), την πόλη όπου ο Κρίσνα πέρασε την παιδική του ηλικία. Έχοντας πλέον μυηθεί στην επικρατέστερη θρησκεία της χώρας, τον ινδουισμό, αναχωρούμε για Δελχί. Άφιξη στην πρωτεύουσα και πρώτη γνωριμία με την πόλη. Θα περάσουμε από το Κόκκινο Φρούριο (1639-1648), θα δούμε το Μεγάλο Τζαμί (Τζαμά Μαστζίντ), θα επισκεφθούμε το απέριττο μνημείο αποτέφρωσης του Μαχάτμα Γκάντι (Ρατζ Γκατ), το ιστορικό πολύχρωμο παζάρι Chandni Chowkκαι . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

11η μέρα: Δελχί υπόλοιπο ξενάγησης,  ναός Αξαρτάμ

Κατά τη σημερινή μας περιήγηση, θα γνωρίσουμε τις καλοσχεδιασμένες λεωφόρους του Νέου, αλλά και τη γοητεία των περασμένων χρόνων του Παλαιού, με τα μαρμάρινα παλάτια, τα τζαμιά και τα παζάρια., το εντυπωσιακό μαυσωλείο του Μογγόλου αυτοκράτορα Χουμαγιούν, τον ναό Λάξμι Ναραγιάν, το προεδρικό μέγαρο Ραστραπάτι Μπαβάν, την Πύλη των Ινδιών, που κατασκευάστηκε για να τιμήσει τους πεσόντες Ινδούς στρατιώτες του Α΄ παγκοσμίου πολέμου, τον ναό των Μπαχάι ή του Λωτού με τα 27 μαρμάρινα "πέταλα", καθώς και το παλαιότερο ισλαμικό μνημείο της Ινδίας, τον μιναρέ Κουτούμπ (Qutub Minar). Ακολουθεί επίσκεψη στον ναό του Αξαρντάμ (Akshardham), την "νέα κατοικία του θεού", ένας εντυπωσιακός ινδουιστικός τόπος αιώνιας αφοσίωσης και μία πνευματική πανεπιστημιούπολη αφιερωμένη στην αρμονία και τη μάθηση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

12η μέρα: Δελχί – Αθήνα

Μεταφορά στο αεροδρόμιο νωρίς το πρωί και επιβίβαση στην πτήση για την Αθήνα με ενδιάμεσο σταθμό. Άφιξη αυθημερόν.

Σημειώσεις

 • Τα Ελληνικά διαβατήρια θα πρέπει να έχουν εξάμηνη ισχύ από την ημερομηνία εισόδου στην χώρα.
 • Η ροή του προγράμματος είναι ενδεικτική και η σειρά των επισκέψεων πιθανόν να αλλάξει ακόμα και επιτόπου αν αυτό κριθεί αναγκαίο για την καλύτερη έκβασή του, χωρίς όμως να παραληφθεί κάτι από τα αναγραφόμενα.
 • Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

 

Ειδική αναχώρηση: 18/03            ~ 12 μέρες

Τιμή κατ' άτομο

Δίκλινο

3ο άτομο έως 12 ετών

Μονόκλινο

1.630

1.430

2.460

+ Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, ταξιδιωτική ασφάλεια για ταξιδιώτες έως 75 ετών: + 870 €.

 

Περιλαμβάνονται

 • v Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης μέσω ενδιάμεσου σταθμού
 • v Διαμονή σε ξενοδοχεία 5*
 • v Ημιδιατροφή καθημερινά
 • v Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • v Τοπικοί έμπειροι ξεναγοί
 • v Έμπειρος αρχηγός-συνοδός του Γραφείου μας
 • v Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν Περιλαμβάνονται

 • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, ταξιδιωτική ασφάλεια για ταξιδιώτες έως 75 ετών: + 870 €.
 • Βίζα εισόδου στην Ινδία: 35 - εκδίδεται ηλεκτρονικά από το γραφείο μας και απαιτούνται 5 εργάσιμες ημέρες.

Ενδεικτικά Ξενοδοχεία

Βαρανάσι

The Madin ή παρόμοιο

Κατζουράχο

Jass Radisson ή παρόμοιο

Άγκρα

Taj & Convention ή παρόμοιο

Τζαϊπούρ

Intercontinental ή παρόμοιο

Δελχί

Leela Ambience ή παρόμοιο

.

ΠΤΗΣΕΙΣ

με Emirates

 

ΕΜΙRATES

18/03

EK  0210

ΑΘΗΝΑ - ΝΤΟΥΜΠΑΪ

17:05-23:40

19/03

EK  0510

ΝΤΟΥΜΠΑΪ - ΔΕΛΧΙ

04:20-08:55

29/03

EK 0513

ΔΕΛΧΙ - ΝΤΟΥΜΠΑΪ

04:10-06:35

EK 0209

ΝΤΟΥΜΠΑΪ - ΑΘΗΝΑ

10:50-14:00

.


Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

INSTAGRAM: palmostravel_official

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00πμ - 18:00μμ
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00πμ-15:00μμ  & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ