menu
+30 210 9889421
ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ & ΠΟΥΚΕΤ 11ημ (P13)

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ & ΠΟΥΚΕΤ 11ημ (P13)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 31/05 & 26/07 & 09, 16, 23/08

ΑΠΟ 1.650 € ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 31/05 & 26/07 & 09, 16, 23/08

Σιγκαπούρη & Πούκετ

Ένας μοναδικός συνδυασμός δύο κορυφαίων ταξιδιωτικών προορισμών της Νοτιοανατολικής Ασίας. Τέλεια μίξη αστικού κέντρου, θεματικών, εξωτικών παραλιών και της ανεπανάληπτης φύσης του αρχιπελάγους του Πούκετ! Τέλειος προορισμός για ζευγάρια, παρέες και οικογένειες.

Ταξίδι ιδανικό για όσους αναζητούν: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΦΥΣΗ, ΑΓΟΡΕΣ, ΠΑΡΑΛΙΑ

11 ημέρες –  από 1.650 € ΤΕΛΙΚΗ τιμή με τη SCOOT
31 Μαΐου & 26 Ιουλίου & 9, 16, 23 Αυγούστου 2024
*Εγγυημένες αναχωρήσεις*

Λίγα λόγια για το Πούκετ

Καλωσορίσατε σε ένα από τα πιο διάσημα και κοσμοπολίτικα εξωτικά νησιά στον κόσμο… βρισκόμαστε στο νησί Πούκετ. Ένας τόπος κοσμικός και πολυσύχναστος, αλλά ιδανικός ακόμη και για τις πιο χαλαρωτικές διακοπές. Tο επίκεντρό του είναι η τεράστια σε μήκος παραλία Patong, στην οποία βρίσκεται συγκεντρωμένη και όλη η νυχτερινή ζωή, γι’ αυτούς που επιζητούν ξενύχτια και άγριες νύχτες. Συμβουλή δική μας είναι να αγνοήσετε τις πισίνες των ξενοδοχείων και να αφεθείτε στα νερά του Πούκετ. Oι παραλίες του Πούκετ είναι από τις πλέον οργανωμένες και καθαρές. Aξίζει να επισκεφθείτε ακόμη τις παραλίες Bang Tao, Karon, Kata, Kamala στις οποίες βρίσκονται πολλά πολυτελή ξενοδοχεία του νησιού. O ζωολογικός κήπος του νησιού, το ενυδρείο, οι πολυάριθμοί ναοί και μια βόλτα-trekking πάνω σε ελέφαντα είναι μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει το Πούκετ. Μην παραλείψετε να οργανώσετε ολοήμερη εξόρμηση στα διπλανά νησιά, όπως τα παγκοσμίως γνωστά νησιά Πι Πι, τα νησιά Σίμιλαν, και το νησί James Bond. Kάθε ημέρα στο Πούκετ πρέπει να ολοκληρώνεται με ένα καλό μασάζ. Mετά από ένα καλό μασάζ, η νύχτα στο Πούκετ θα σας βρίσκει ανανεωμένους και με δυνάμεις να γυρίσετε τα εστιατόρια και τα μπαρ του. Aπολαύστε εξαιρετικούς αστακούς και καβούρια, γαρίδες και μεγάλα ψάρια σε πολύ καλές τιμές συνοδευόμενα από γλυκόξινες ταϋλανδέζικες γεύσεις. Mετά τα μεσάνυχτα μπορείτε να διασκεδάσετε στα πολυάριθμα clubs και lounge bars… Tο Πούκετ τα έχει όλα!

Λίγα λόγια για την Σιγκαπούρη

Από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα του κόσμου με καλπάζουσα οικιστική ανάπτυξη, η Σιγκαπούρη έχει να παρουσιάσει μία αξιοθαύμαστη δυναμική οικονομία. Τα τελευταία χρόνια, το πρώην τροπικό ψαροχώρι έχει εξελιχθεί σε μία από τις πλουσιότερες χώρες της Ασίας αποτελώντας σήμερα έναν τεχνολογικό παράδεισο, μία πόλη λαμπερή και κοσμοπολίτικη. Την εικόνα της μεγαλούπολης συνθέτουν σύγχρονα εμπορικά κέντρα, μοντέρνοι γυάλινοι πύργοι, πολυτελή ξενοδοχεία, εντυπωσιακές πολυκατοικίες με τοίχους από γρανίτη, αλλά και οι επιβλητικοί ναοί, τα πανέμορφα αποικιακά αναπαλαιωμένα μέγαρα κι ένας άρτιος πολεοδομικός σχεδιασμός. Η Σιγκαπούρη αποτελεί την πολιτισμική πύλη ανάμεσα στην Ανατολή και στη Δύση. Η σύγχρονη ασιατική Βαβέλ, όπως μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει τη Σιγκαπούρη, εναλλάσσει πολλές διαφορετικές εικόνες και εντυπωσιάζει τον επισκέπτη της.

Καθημερινό Πρόγραμμα

1+2η μέρα: Πτήση από την Ελλάδα για Σιγκαπούρη, ξενάγηση της πόλης

Απογευματινή απευθείας πτήση από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος της Αθήνας για την κοσμοπολίτικη Σιγκαπούρη. Άφιξη το πρωί της επόμενης μέρας. Τα τελευταία χρόνια, το πρώην τροπικό ψαροχώρι έχει εξελιχθεί σε μία από τις πλουσιότερες χώρες της Ασίας, αποτελώντας σήμερα έναν τεχνολογικό παράδεισο.

Συνάντηση με τον τοπικό μας ξεναγό και ξεκινάει η τετράωρη ξενάγηση της πόλης, όπου θα γνωρίσετε το αποικιακό και φυλετικό της κέντρο. Θα διασχίσετε οδικώς τα βασικότερα σημεία της Σιγκαπούρης, όπως τη λεωφόρο της ορχιδέας και το ιστορικό κέντρο βλέποντας το παλιό Κοινοβούλιο, το Victoria Memorial Hall, το Esplanade και το Singapore Cricket Club. Θα κάνετε στάση στο σύμβολο της πόλης, το Merlion (Λιοντορόψαρο) και την περιοχή της Chinatown. Επίσης θα περπατήσετε με τον ξεναγό σας για 30 λεπτά μέσα από τη μικρή Ινδία και την Αραβική συνοικία, με την πλούσια πολιτιστική ιστορία. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στο δωμάτιο. Ελεύθερο βράδυ για μία πρώτη γνωριμία με το ιστορικό κέντρο της πόλης και την περιοχή Clarke Quay με δυνατότητα κρουαζιέρας στη Μαρίνα.

3η μέρα: Σιγκαπούρη

Σήμερα σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το νησί Σεντόσα, το μεγάλο θεματικό πάρκο της πόλης. Απολαύστε την  πανοραμική θέα του skyline της πόλης μέσω του εναέριου τελεφερίκ, για να φτάσετε στο λιμάνι του Σεντόσα. Εκεί σας προτείνουμε να επισκεφθείτε ένα από τα μεγαλύτερα ενυδρεία του κόσμου, το οποίο φιλοξενεί πάνω από 100.000 ψάρια και θηλαστικά, με περισσότερα από 800 είδη, όπως το πελώριο σαλάχι μάντα, σφυροκέφαλο καρχαρία και πολλά ακόμη. Στη συνέχεια μπορείτε θα εισέλθετε στο θεματικό πάρκο των Universal Studios της Σιγκαπούρης. Θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε και τις επτά ζώνες του πάρκου και να βιώσετε από κοντά τη μαγεία των υπερπαραγωγών του διάσημου κινηματογραφικού στούντιο. Το βράδυ σας προτείνουμε να περπατήστε την Clarke Quay ή το Suntec City, ενώ μην παραλείψετε να απολαύσετε το υπερθέαμα των σιντριβανιών Spectre, μπροστά από το εμβληματικό Marina Bay Sands και να περιηγηθείτε στους κήπους της Μαρίνα – gardens by the bay.

4η μέρα: Σιγκαπούρη - πτήση για Πούκετ

Πρωινό. Σήμερα περιπλανηθείτε στην Little India, την Arab Street, την Chinatown και τη λεωφόρο της Ορχιδέας, την περίφημη αγορά της πόλης. Αξίζει να επισκεφθείτε κάποια από το μουσεία της πόλης, τον ζωολογικό κήπο ή τους περίφημους βοτανικούς κήπους της Σιγκαπούρης με τις υπέροχες ορχιδέες, τόπο πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco. Κατά τις 14.30 θα μεταφερθείτε από το ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο του Τσανγκί, για να επιβιβαστείτε στην απευθείας για το εξωτικό νησί του Πούκετ. Μετά τις διατυπώσεις και την παραλαβή των αποσκευών σας, συνάντηση με τον τοπικό μας οδηγό. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση ή πρώτη βόλτα στην περιοχή του ξενοδοχείου σας.

5-9η μέρα: Πούκετ

Πρωινό και ελεύθερες μέρες για να απολαύσετε τις τροπικές ακτές, τον κοραλλιογενή βυθό και την κοσμοπολίτικη νυχτερινή

ζωή. Σας προτείνουμε προαιρετικές εκδρομές και δραστηριότητες για να ανακαλύψετε τα καλύτερα σημεία του νησιού και του αρχιπελάγους, που περικλείει το Πούκετ, όπως:

  • Ολοήμερη κρουαζιέρα στα νησιά Πι Πι και νησί Μπαμπού με γεύμα
  • Ολοήμερη εκδρομή στον κόλπο Πανγκ Νγκα και το νησί James Bond με γεύμα
  • Περιήγηση του νησιού Πούκετ

10η μέρα: Πούκετ - πτήση για Ελλάδα

Πρωινό και παράδοση των δωματίων το μεσημέρι (μπορείτε να αφήσετε τις αποσκευές σας στον ειδικό χώρο φύλαξης). Ελεύθερος χρόνος για μία τελευταία βουτιά ή αγορές. Κατά τις 16.00 θα μεταφερθείτε από το ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο του Πούκετ, για να επιβιβαστείτε στην πτήση της επιστροφής μέσω Σιγκαπούρης.

11η μέρα:  Άφιξη στην Ελλάδα

Το πρωί θα φτάσετε πίσω στην πατρίδα γεμάτοι υπέροχες εικόνες και αναμνήσεις.

Σημείωση προγράμματος & διαμονής:

  • Η σειρά του προγράμματος ενδέχεται να αλλάξει, χωρίς να παραλειφθούν αξιοθέατα και σημεία ενδιαφέροντος.
  • Το πρόγραμμα είναι βασισμένο πάνω σε αγορασμένες αεροπορικές θέσεις και προκρατημένα δωμάτια ξενοδοχείων με τοπικό πρόγραμμα ξεναγήσεων σε ατομική βάση, το οποίο μπορεί να τροποποιηθεί με βάση τις επιθυμίες σας και σε συνεννόηση με τους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους
  • Σε περίπτωση υπερκάλυψης δωματίων θα σας προτείνουμε εναλλακτικό ξενοδοχείο ίδιας κατηγορίας

Τιμές και Παροχές

Σιγκαπούρη (2 νύχτες) & Πούκετ (6 νύχτες)

Κατηγορία διαμονής

11 ημέρες/ 8 νύχτες

ΤΕΛΙΚΗ Τιμή ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

*SPECIAL PRICE*

Επιβάρυνση μονόκλινου

31 MΑΙ & 26 ΙΟΥΛ & 9, 16, 23 ΑΥΓ 2024

 

COMFORT κατηγορία

1.650

395

SUPERIOR κατηγορία

1.720

430

DELUXE κατηγορία

1.795

520

*Ένα ταξίδι… μια τιμή! Όλες οι τιμές μας είναι ΤΕΛΙΚΕΣ και ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ τους φόρους αεροδρομίων

Special Price - Ειδική τιμή του ατομικού προγράμματος ισχύει για κράτηση μέχρι δύο μήνες πριν την αναχώρηση και για περιορισμένο αριθμό συμμετοχής. Μετά την ημερομηνία, η τιμή του πακέτου ανεβαίνει +100 € ανά άτομο.

Περιοχή

COMFORT

SUPERIOR

DELUXE

Παραλία Patong

Πούκετ

Deevana Patong Resort 4*
(superior δωμάτιο)

Burasari Phuket Resort & Spa 4*s (premier δωμάτιο)

Grand Mercure Phuket 5* (superior δωμάτιο)

Σιγκαπούρη

Holiday Inn Express/ M Social Hotel 4* ή παρόμοιο (standard δωμάτιο)

Διαθέτουμε κατόπιν ζήτηση και εναλλακτικά ξενοδοχεία deluxe & luxury κατηγορίας. Ζητήστε αντίστοιχα

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικό εισιτήριο σε οικονομική θέση με τη SCOOT (θυγατρική της Singapore Airlines) από και προς την Αθήνα
  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων (500 € ανά άτομο)
  • Μία (1) αποσκευή και μία (1) χειραποσκευή ο έκαστος
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία, όπως αναφέρεται παραπάνω με πρωινό καθημερινά
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο στο Πούκετ και τη Σιγκαπούρη
  • Ξενάγηση μισή ημέρας στη Σιγκαπούρη με τοπικό Αγγλόφωνο ξεναγό
  • 24ωρο τηλέφωνο ανάγκης & Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων
  • Ενημερωτικά έντυπα, Τοπικοί φόροι
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια με καλύψεις και για covid-19 (extra)
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ΦΠΑ

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα, οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
  • Φαγητό και ποτά κατά τη διάρκεια των πτήσεων της Scoot

Αεροπορικό δρομολόγιο με τη Scoot

Αριθμός πτήσης

Δρομολόγιο

Ώρες πτήσεων

TR 723

Αθήνα - Σιγκαπούρη

1605 0810 +1

TR 652

Σιγκαπούρη - Πούκετ

1820 1910

TR 653

Πούκετ - Σιγκαπούρη

2000 2245

TR 722

Σιγκαπούρη - Αθήνα

0105 0725

Οι αναγραφόμενες ώρες είναι τοπικές. Το οριστικό δρομολόγιο ενδέχεται να τροποποιηθεί από την αεροπορική εταιρεία.

Προαιρετικές εκδρομές & δραστηριότητες

Πούκετ Εκδρομές πολιτισμού και φύσης

Ολοήμερη κρουαζιέρα στα νησιά Πι Πι και νησί Μπαμπού με γεύμα

Σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στα περίφημα νησιά Πι Πι και τη Maya Bay, όπου γυρίστηκε η διάσημη ταινία “The Beach” με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, μία από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες της Ταϊλάνδης. Ανακαλύψτε τις σπηλιές Viking και θαυμάστε τα σμαραγδένια κρυστάλλινα νερά και τους ασβεστολιθικούς βράχους.  Θαυμάστε τον υποθαλάσσιο πλούτο του νησιού Bamboo με τα τροπικά ψάρια και τα πολύχρωμα κοράλλια. Ακόμη μία στάση της σημερινής μας κρουαζιέρας είναι το νησί των μαϊμούδων (Monkey Beach), όπου εκατό μαϊμούδες κατεβαίνουν στην παραλία για να παίξουν μαζί σας για ανταλλαγή με φαγητό. Διάρκεια: 9 ώρες, περιλαμβάνεται γεύμα, ποτά και εξοπλισμός, δεν περιλαμβάνεται η είσοδος στο πάρκο (περίπου 8 €), τι να πάρετε μαζί σας: αντηλιακό και φωτογραφική κάμερα.

Ολοήμερη εκδρομή στον κόλπο Πανγκ Νγκα και το νησί James Bond με γεύμα

Πρωινή αναχώρηση από το ξενοδοχείο για μία από τις συναρπαστικότερες περιοχές της Ταϊλάνδης, τον κόλπο του Πανγκ Νγκα. Η περιοχή χαρακτηρίζεται από πολυάριθμους ασβεστολιθικούς βράχους, οι οποία αναδύονται μέσα από την θάλασσα, με ποιο διάσημο αυτόν του νησιού James Bond, γνωστό από την ομώνυμη ταινία του 1974. Εκεί θα έχουμε χρόνο να χαλαρώσουμε στην παραλία και να καταδυθούμε στα υπέροχα νερά με τα πολύχρωμα εξωτικά ψάρια. Ακόμη θα απολαύσουμε μοναδική διαδρομή με καγιάκ μέσα από τα σπήλαια και τα μακρόβια φυτά του νησιού Πανάκ. Μεσημεριανό γεύμα και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Στόχος: Η εκδρομή θα σας μυήσει στη συναρπαστική φύση της δυτικής ακτής της Ταϊλάνδης, με επίσκεψη σε μερικές από τις κορυφαίες παραλίες της χώρας και χρόνο ελεύθερο για snorkeling στα υπέροχα νερά. Διάρκεια: 9 ώρες, περιλαμβάνεται γεύμα σε μπουφέ, εποχιακά φρούτα, αναψυκτικά και υπηρεσία τοπικού ξεναγού, μεταφορά από/ προς το ξενοδοχείο της Πατόνγκ, Καρόν, Κάτα, Καμάλα (υπάρχει επιβάρυνση για μεταφορά από άλλες παραλίες). Δεν περιλαμβάνεται η είσοδος στο πάρκο (περίπου 8 €). Τι να πάρετε μαζί σας: Μαγιό, ελαφριά καλοκαιρινά ρούχα, αντηλιακό, πέδιλα ή αθλητικά πέδιλα, καπέλο, φωτογραφική μηχανή, πετσέτα θαλάσσης.

Περιήγηση του νησιού Πούκετ

Γνωρίστε τα σημαντικότερα αξιοθέατα του νησιού, την ιστορία του και τη μαγευτική του φύση. Θα γνωρίσετε μεταξύ άλλων τις σημαντικότερες παραλίες του Πούκετ, την Patong, την Karon και την Kata, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τον Μεγάλο Βούδα και τον ναό Wat Chalung  Διάρκεια: 5 ώρες

Σημείωση: Επιβάρυνση + 30 € ανά άτομο για την κάθε εκδρομή για όσους μένουν σε περιοχές εκτός των παραλιών: Patong, Karon, Kata, Kamala


Εναλλακτικές προτεινόμενες κρουαζιέρες & δραστηριότητες

Κρουαζιέρα στα νησιά Koh Khai Nok και Khai Nui με γεύμα (διάρκεια: 8 ώρες)

Κρουαζιέρα στο νησί Coral με γεύμα (διάρκεια: 7 ώρες)

Κρουαζιέρα στο αρχιπέλαγος Σίμιλαν (διάρκεια: 10 ώρες) με δυνατότητα καταδύσεων ή snorkeling

Ολοήμερη εκδρομή στο εθνικό πάρκο Khao Lak με γεύμα (διάρκεια: 10 ώρες)

White Water rafting – Κατάβαση ποταμού στην περιοχή Πανγκ Νγκα  (διάρκεια: 6-10 ώρες)

Elephant trekking – βόλτα με ελέφαντα (διάρκεια: 4 ώρες)

Βραδινά Θεάματα & Θεματικά πάρκα

Επισκεφθείτε μερικά από τα καλύτερα θεματικά πάρκα του νησιού. Σας προτείνουμε:

Siam Niramit Show, Phuket Fantasea Show, Simon Cabaret Show, Splash Jungle Water Park

Hanuman World (Zipline adventure)

Σιγκαπούρη

Επίσκεψη στο νησί Σεντόσα (S.E.A Ενυδρείο ή Θεματικό πάρκο Universal Studios)

Μέρα αφιερωμένη στο νησί Σεντόσα, το μεγάλο θεματικό πάρκο της πόλης. Εκεί μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα μεγαλύτερα ενυδρεία του κόσμου, το οποίο φιλοξενεί πάνω από 100.000 ψάρια και θηλαστικά, με περισσότερα από 800 είδη, όπως το πελώριο σαλάχι μάντα, σφυροκέφαλο καρχαρία και πολλά ακόμη. Επιπλέον μπορείτε να επισκεφθείτε το θεματικό πάρκο των Universal Studios της Σιγκαπούρης. Εκεί θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις επτά ζώνες του πάρκου και να βιώσετε από κοντά τη μαγεία των υπερπαραγωγών του διάσημου κινηματογραφικού στούντιο. Θα απολαύσετε διάφορα θεάματα, αξιοθέατα και φυσικά απίστευτες διαδρομές με τρενάκια γεμάτα αδρεναλίνη.

Επιλέξτε ποια θεματικά πάρκα σας ενδιαφέρουν και εφόσον χρειάζεστε μεταφορά προς και από τη Sentona και εμείς μπορούμε να σας κάνουμε τις προκρατήσεις. Στην επιστροφή σας προτείνουμε να πάρετε το εναέριο τελεφερίκ, απ’ όπου θα απολαύσετε την  πανοραμική θέα του skyline της πόλης και το λιμάνι της.

Singapore by Night, Gardens by the Bay

Αφιερώστε το βράδυ σας στους περίφημους κήπους του κόλπου ή Gardens By the Bay, ένα νέο θεματικό πάρκο της πόλης σε 101 εκτάρια καταπράσινης βλάστησης στην καρδιά της Σιγκαπούρης. Εκεί μπορείτε επισκεφθείτε τo Cloud Forest, το Flower Dome, το Garden of Wonder και το Avatar! Απολαύστε επίσης το σόου ήχου και φωτός κάτω από τα τεράστια τεχνητά δέντρα στις 19.45. (Η παράσταση δεν πραγματοποιείται σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών). Επόμενη στάση το SkyPark του επιβλητικού Marina Bay Sand, μία πλατφόρμα χτισμένη 200 μέτρα ψηλά στον αέρα, αψηφώντας τη βαρύτητα. Προσφέρει 360 μοιρών θέα στo φωταγωγημένο skyline της Σιγκαπούρης μέχρι και τα νησιά Riau της Ινδονησίας. Συνδυάστε την επίσκεψή σας με μία κρουαζιέρα στη μαρίνα.

Νυχτερινό Σαφάρι της Σιγκαπούρης/ Ζωολογικός κήπος της Σιγκαπούρης & river safari

Περιπλανηθείτε σε έναν από τους κορυφαίους ζωολογικούς κήπους του κόσμου. Μια εκπληκτική εμπειρία στην καρδιά της Σιγκαπούρης, όπου θα μπορέσετε να δείτε από κοντά πλήθος άγριας ζωής και τροπικής βλάστησης. Επιλέξτε ποιο πρόγραμμα θέλετε να ακολουθήσετε. Από μία κλασική επίσκεψη του πάρκου ή επιλέγονται το river safari ή to διάσημο night safari, το πρώτο νυχτερινό σαφάρι του κόσμου. Μια εκπληκτική εμπειρία στην καρδιά της Σιγκαπούρης, όπου θα δείτε τους τρομακτικούς θηρευτές μαζί με άλλα ζώα της ζούγκλας, κάτω από το μυστηριώδες πέπλο της νύχτας. Ξεκινήστε την περιήγηση γνωρίζοντας τον οδηγό σας, ο οποίος θα μοιραστεί όλα τα ενδιαφέροντα γεγονότα που ξέρει για το σαφάρι, σε μια νυχτερινή διαδρομή γεμάτη περιπέτεια στα 40 εκτάρια της ζούγκλας. Θαυμάστε τη μυστήρια τροπική ζούγκλα που ξεδιπλώνεται στο σούρουπο της νύχτας. Το σαφάρι περιέχει τεράστια ποικιλία νυκτόβιων ζώων. Το άνετο τραμ θα σας μεταφέρει με απόλυτη ασφάλεια μέσω του ανατολικού και δυτικού πάρκου. Περιλαμβάνεται η μεταφορά από/προς το ξενοδοχείο σας, την παράσταση Thumbuakar και 20λεπτη παράσταση νυκτόβιων ζώων (Creatures of the night show). Διάρκεια: 4 ώρες (18.45 – 22.45), παραλαβή από το ξενοδοχείο γύρω στις 18.15.

*Δυνατότητα για river safari και άλλες δραστηριότητες εντός του Singapore Zoo

Άλλα θεματικά πάρκα:

Gardens by the Bay (Flower Dome, Cloud Forest, Floral Fantasy)

Βοτανικός κήπος & Εθνικός κήπος ορχιδέας (Unesco site), Jurong bird park, Singapore Flyer

Νησί Σεντόσα - Υδάτινο πάρκο Adventure Cove Waterpark

Μουσεία

Για όσους ενδιαφέρεστε να επισκεφθείτε μουσεία και ιστορικούς χώρους στη Σιγκαπούρη, σας προτείνουμε τους παρακάτω:

Εθνική πινακοθήκη, Εθνικό μουσείο, Μουσείο ArtScience, Ξενοδοχείο Raffles, Φρούριο Canning, Φρούριο Siloso στο νησί Σεντόσα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

- Οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε ευρώ

- Μετά την επιβεβαίωση της κράτησης και σε περίπτωση ακύρωσης θα υπάρχουν ακυρωτικά με βάση τους παρακάτω όρους

- Οι τιμές είναι υπολογισμένες με σημερινά ισχύοντα ναύλα. H όποια διαφοροποίησή τους, επιβαρύνει τους πελάτες

- Τα ξενοδοχεία δέχονται πληρωμές με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα ή μετρητά.

- Παραλαβή δωματίων: 15.00 & Παράδοση δωματίων: 11.00

- Παιδιά έως 12 ετών συνήθως δικαιούνται έκπτωση στον αεροπορικό ναύλο & πιθανώς και από το ξενοδοχείο

- Τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα δωμάτια με πρόσθετη κλίνη

- Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αντικατάστασης των ξενοδοχείων με άλλα αντίστοιχης ή ανώτερης κατηγορίας σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή υπερκάλυψης δωματίων (overbooking)

- Το τελικό κόστος των φόρων των αεροδρομίων θα επιβεβαιώνεται την ημέρα έκδοσης του αεροπορικού εισιτηρίου

- Για το πακέτο νεόνυμφων θα πρέπει να έχετε μαζί σας τη ληξιαρχική πράξη γάμου

- Οι τιμές συντάχθηκαν σύμφωνα με τις ισχύουσες ισοτιμίες νομισμάτων. Σε περίπτωση διαφοροποίησης των νομισματικών ισοτιμιών, αεροπορικών ναύλων ή τιμών ξενοδοχείων/ τοπικών φόρων, η εταιρεία φέρει το δικαίωμα αναπροσαρμογής της τελικής τιμής

Special Price

Ειδική τιμή του ατομικού προγράμματος ισχύει για κράτηση & προκαταβολή μέχρι δύο μήνες πριν την αναχώρηση και για περιορισμένο αριθμό συμμετοχής. Μετά την ημερομηνία, η τιμή του πακέτου ανεβαίνει +100 € ανά άτομο. Ενημερωθείτε αντίστοιχα.

Πτήσεις με τη Scoot

Ο κάθε επιβάτης δικαιούται στις πτήσεις μία (1) αποσκευή έως 20 κιλά. Επίσης 1 χειραποσκευή διαστάσεων  (55x38x23 cm) και ένα προσωπικό αντικείμενο διαστάσεων (30x38x20 cm) των οποίων το βάρος συνδυαστικά δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 10 κιλά. Στις πτήσεις σας δεν περιλαμβάνονται γεύματα και ποτά, τα οποία μπορείτε να αγοράσετε με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα από τον τιμοκατάλογο της εταιρείας. Σας προτείνουμε να πάρετε μαζί σας στο αεροσκάφος σνακ, σάντουιτς, φρούτα, ξηρούς καρπούς. Επίσης μπορείτε να αγοράσετε νερό & αναψυκτικά μετά το έλεγχο του αεροδρομίου.

Διαμονή & Προτεινόμενα Ξενοδοχεία

Υπάρχει πληθώρα εναλλακτικών ξενοδοχείων στον κάθε προορισμό. Προσφέρουμε επίσης ξενοδοχεία κατηγορίας ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ – 5* LUXURY (π.χ ΠΟΥΚΕΤ – Twinpalms, The Rosewood, Banyan Tree, ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – Marina bay Sands)

Ταξιδιωτικά έγγραφα

Δεν χρειάζεται βίζα για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη και τη Σιγκαπούρη. Το διαβατήριό σας θα πρέπει να είναι σε ισχύ και να μη λήγει εντός 6μήνου από την ημέρα άφιξης στον προορισμό. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν αρκετές κενές σελίδες στο διαβατήριό σας (για τυχόν θεώρηση βίζας ή/και εισόδου-εξόδου από την χώρα που επισκέπτεστε). Όσοι ταξιδιώτες είναι αλλοδαποί και δεν είναι κάτοχοι Ελληνικού διαβατηρίου, οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας που επιθυμούν να επισκεφθούν για να πληροφορηθούν για τις διαδικασίες έκδοσης βίζας (εφόσον αυτή απαιτείται). Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση προβλήματος, που παρουσιαστεί με τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα την ημέρα της αναχώρησής σας ή εάν αλλάξει η σημερινή διαδικασία διατυπώσεων και εισόδου στους συγκεκριμένους προορισμούς.

Καιρικές συνθήκες – Πότε να ταξιδέψετε

Το Πούκετ είναι καλός προορισμός για όλες τις περιόδους του χρόνου με σταθερές θερμοκρασίες και πολύ καλή θάλασσα. Το κλίμα είναι τροπικό. Οι καλύτεροι μήνες για επίσκεψη είναι μεταξύ Δεκεμβρίου και Μαρτίου, τη ξηρή περίοδο. Ο Νοέμβριος και ο Απρίλιος είναι επίσης καλοί μήνες με λίγες τροπικές βροχές. Μάιος με Οκτώβριο είναι η περίοδος των μουσώνων με τροπικές καταιγίδες μικρής διάρκειας, κυρίως μία ή δύο φορές την ημέρα, παρά συνεχής βροχόπτωση.


Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

INSTAGRAM: palmostravel_official

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00πμ - 18:00μμ
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00πμ-15:00μμ  & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ