menu
+30 210 9889421
ΚΟΣΤΙΕΡΑ ΑΜΑΛΦΙΤΑΝΑ - ΠΟΜΠΗΙΑ - ΡΩΜΗ 6ημ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (P1)

ΚΟΣΤΙΕΡΑ ΑΜΑΛΦΙΤΑΝΑ - ΠΟΜΠΗΙΑ - ΡΩΜΗ 6ημ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (P1)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 02, 09, 16, 23, 30/08

ΑΠΟ 595 € early booking

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 02, 09, 16, 23, 30/08

ΚΟΣΤΙΕΡΑ ΑΜΑΛΦΙΤΑΝΑ- Πομπηία -ΡΩΜΗ 6 μέρες
Νάπολη (
Caserta (3)) –Κάπρι - Κρουαζιέρα Αμάλφι/Ποζιτάνο - Πομπηία – Ρώμη (2)
02, 09, 16, 23 & 30/08/2024

1η Μέρα | Αθήνα – Ρώμη – Νάπολη- περιήγηση πόλης.

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος για την απευθείας πτήση μας για Ρώμη. Άφιξη, επιβίβαση στο λεωφορείο και άμεση αναχώρηση για την Νάπολη. Άφιξη και ξεκινάμε την ξενάγηση μας στην πόλη. Το παλάτσο Ρεάλε, το Τεάτρο Σαν Κάρλο, η καλύτερη Όπερα στην Ιταλία μετά του Μιλάνο, το Πάνθεον, η Γκαλέρια Ουμπέρτο, το παλιό και το νέο Κάστρο, και βέβαια η παραλία Σάντα Λουτσία, είναι κάποια από τα αξιοθέατα της πόλης που θα δούμε. Ακολουθεί ξενάγηση της πόλης κατά την οποία Θα δούμε την γραφική παραλία της, το παλάτι, την Σάντα Λουτσία με το κάστρο της, την περίφημη Σάντα Κιάρα και επίσης όποιος επιθυμεί μπορεί να επισκεφτεί  και το περίφημο αρχαιολογικό μουσείο της Νάπολη. Από τα κορυφαία Ευρωπαϊκά Μουσεία με εκθέματα όπως το ψηφιδωτό του Μεγ. Αλεξάνδρου και οι νωπογραφίες από τη «Βίλα μυστηρίων της Πομπηίας». Στο μουσείο εκτίθενται απίστευτης αξίας ελληνικά και ρωμαϊκά Ευρήματα από την Μεγάλη Ελλάδα και εν γένει από τον Μεσογειακό χώρο. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το ξενοδοχείο μας (περιοχή Caserta) . Τακτοποίηση στα δωμάτια.

2η Μέρα | Caserta– Κάπρι. «στα καταγάλανα νερά της Τυρρηνικής Θάλασσας για την πιο Vip εμπειρία »
Πρωινό στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια μεταφορά στο λιμάνι για να  πάρουμε το ταχύπλοο για το μαγευτικό νησί Κάπρι, που με τις ρωμαϊκές επαύλεις, τα αγάλματα, τα λουτρά, τις εκκλησίες, τις κρεμαστές σκάλες που καταλήγουν στη θάλασσα μέσα σε μια οργιώδη και πολύχρωμη μεσογειακή βλάστηση, θυμίζει σκηνικό άλλης εποχής. Ελεύθερος χρόνος. Σας προτείνουμε επίσης και μια επίσκεψη στη Γαλάζια Σπηλιά. Θα επισκεφθούμε τους μοναδικούς κήπους του Αυγούστου και θα θαυμάσουμε τους επιβλητικούς βράχους Faraglioni .Με τα ιδιωτικά λεωφορειάκια (έξοδα εξ ιδίων ) θα προχωρήσουμε για το δεύτερο οικισμό του νησιού το Anacapri .Ανεβείτε με τελεφερίκ στη κορυφή του Monte Solaro για την εκπληκτική θέα που θα χαρείτε . Έπειτα θα βρεθούμε στην Marina Grande για την επιστροφή μας στη Νάπολη .

3η Μέρα | Νάπολη – Κρουαζιέρα Αμάλφι / Ποζιτάνο. «μια αξέχαστη μέρα στο στολίδι της εμβληματικής ακτής»
Πρωινό και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Σαλέρνο όπου θα πάρουμε το ταχύπλοο για την κρουαζιέρα μας στο Τυρρηνικό Πέλαγος (εισιτήρια εξ’ ιδίων). Πρώτη μας στάση το Αμάλφι, χτισμένο στον μυχό του ομώνυμου κόλπου στην Κοστιέρα Αμαλφιτάνα, μία από τις πλέον συγκλονιστικές ακτές της Ευρώπης. Στην περιπατητική μας περιήγηση θα δούμε τα αρχοντικά σπίτια και τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ανδρέα με βυζαντινά, αραβικά και γοτθικά αρχιτεκτονικά στοιχεία. Ελεύθερος χρόνος και έπειτα θα επισκεφτούμε το γραφικό Ποζιτάνο, ένας οικισμός-βεράντα στο απέραντο γαλάζιο. Χρόνος ελεύθερος για να περπατήσουμε στα στενά καλντερίμια του. Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στη Νάπολη.

4η Μέρα | Νάπολη – Πομπηία – Ρώμη. «στους πρόποδες του Βεζούβιου για μια βουτιά στην αρχαιότητα»
Πρωινό και στη συνέχεια συνεχίζουμε για τον αρχαιολογικό χώρο της Πομπηίας που έχει ανακηρυχθεί από την UNESCO ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Στην ξενάγηση που ακολουθεί θα δούμε μεταξύ άλλων την Πόρτα Μαρίνα, την αρχαία αγορά, το θέατρο, τους ναούς του Δία και του Απόλλωνα, τα λουτρά, τις πολυτελείς επαύλεις με τις περίφημες τοιχογραφίες (1ος αι. π.Χ.), που μας παρέχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα της ζωγραφικής του αρχαίου κόσμου. Αναχωρούμε  για την Ρώμη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

5η Μέρα | Ρώμη – Ξενάγηση πόλης. «στην αιώνια πόλη & ζωντανό  μουσείο»

Πρωινό και αναχωρούμε για το κέντρο της πόλης για να ξεκινήσουμε την περιπατητική μας ξενάγηση από τη διάσημη Φοντάνα Ντι Τρέβι όπου μπορούμε να ρίξουμε ένα νόμισμα κάνοντας μια ευχή, που κατά την παράδοση θα μας φέρει ξανά στη Ρώμη. Λίγο πιο πέρα βρίσκεται η διάσημη Πίατσα Ντι Σπάνια , που γίνονται οι περίφημες επιδείξεις μόδας. Ακολουθεί ένα από τα πιο όμορφα και γοητευτικά αξιοθέατα στη Ρώμη, το Πάνθεον , ένα παγανιστικό ναό μεγαλύτερο των  2000 ετών, αφιερωμένο σε όλους τους θεούς,  τόσο καλοδιατηρημένο που θεωρείται ακόμα και σήμερα, ένα από τα πιο σημαντικά αρχιτεκτονικά κτήρια του Δυτικού κόσμου. Στη συνέχεια θα δούμε το Παλάτσο Μοντετσιτόριο ή αλλιώς το κοινοβούλιο της Ρώμης όπου βρίσκεται και η αυθεντική στήλη του Αδριανού. Έπειτα θα περάσουμε από την όμορφη και γοητευτική πλατεία Navona που είναι γεμάτη με εστιατόρια και υπαίθριους ζωγράφους. Αυτή ήταν η θέση των αθλητικών εκδηλώσεων κατά τον 1ο αιώνα μ.Χ. Στην πλατεία θα θαυμάσουμε τις τρεις Κρήνες με πιο εντυπωσιακή την περίφημη Κρήνη του Μπερνίνι, των τεσσάρων ποταμών με καθένα από τα αγάλματα να αντιπροσωπεύουν ένα ποτάμι από διαφορετική Ήπειρο. Ελεύθερο χρόνος σε αυτή την μοναδική  πλατεία στην οποία θα βρείτε πολλά εστιατόρια και καφέ για να συνδυάσετε το γεύμα και το καφέ σας με ένα μοναδικό σημείο ομορφιάς. Επιστροφής στο ξενοδοχείο μας. Για όσους το επιθυμούν σας προτείνουμε μια προαιρετική νυχτερινή περιήγηση στα φωταγωγημένα αξιοθέατα της Ρώμης, για να την δείτε όπως της αξίζει με φωτισμούς και χρώματα που θα σας μείνουν αξέχαστα. Θα διασχίσουμε τη ViaVeneto με τα φημισμένα καφέ και  ξενοδοχεία, σύμβολο της dolce vita της Ιταλιας, την κρήνη του Τρίτωνα, θα ανέβουμε έναν από τους 7 μυθικούς λόφους, τον Κυρηνάλιο, όπου δεσπόζει το προεδρικό μέγαρο και στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην PiazzaVenezia, το κέντρο της Ρώμης με το μοναδικά φωτισμένο μνημείο ενώσεως της Ιταλίας. Θα περάσουμε από το μεγαλύτερο ρωμαϊκό αμφιθέατρο, το φωταγωγημένο Κολοσσαίο και τέλος θα κάνουμε στάση στην περιοχή Trastevere, μια από τις πιο γραφικές και κοσμοπολίτικες γειτονιές της Ρώμης για ένα ποτό δίπλα στις όχθες του Τίβερη ποταμού. Ελεύθερος χρόνος και στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο.

6η Μέρα | Ρώμη – Αθήνα - Πτήση επιστροφής.

Πρωινό κι ελεύθεροι για μια τελευταία βόλτα στη Αιώνια Πόλη κι ένα τελευταίο espresso στο caffe Creco. Στη συνέχεια αναχώρηση για το αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

Σημείωση: Για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος η ροή μπορεί να διαφοροποιηθεί χωρίς όμως να παραλειφθεί κάτι.

ΚΟΣΤΙΕΡΑ ΑΜΑΛΦΙΤΑΝΑ – Πομπηία -ΡΩΜΗ 6 ΜΕΡΕΣ

Αναχωρήσεις

Ξενοδοχείο

Διατροφή

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο

Παιδί 2-12
σε τρίκλινο

Επιβ. Μονο
κλίνου.

Πτήσεις

02, 09, 16, 23 & 30/08/2024

Hotel  Royal Caserta 4*

Hotel Roma Aurelia Antica 4*

Πρωινό

Early booking

595

Early booking

545

Early booking

+ 250

Alitalia Airlines

Αθήνα-Ρώμη
ΑZ:715     13:20–14:25

Ρώμη -Αθήνα
ΑZ:718     15:35-18:35

Χρεώσεις αεροδρομίων,  επίναυλοι καυσίμων , ΦΠΑ 245€.
Οι τιμές Early booking ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
Έπειτα θα υπάρχει προσαύξηση 60€ κατ’ άτομο.  (κανονική
τιμή)


Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Ρώμη- Αθήνα με την Aegean Airlines
  • Αποσκευή 23kg και χειραποσκευή 8kg
  • Μεταφορές με πολυτελή λεωφορεία, σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • 3 διανυκτερεύσεις στην Νάπολη (περιοχή Caserta) στο Hotel  Royal Caserta 4*
  • 2 διανυκτερεύσεις στην Ρώμη στο Hotel Roma Aurelia Antica 4*
  • Πλούσιο πρωινό καθημερινά
  • Περιηγήσεις και ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό μας πρόγραμμα
  • Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Χρεώσεις αεροδρομίων,  επίναυλοι καυσίμων & ΦΠΑ 245€ (πληρωτέα στο γραφείο)
  • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων διαμονής περίπου  30€ κατ’ άτομο (πληρωτέα στο προορισμό )
  • Ταχύπλοο για  Capri  60€(ελάχιστος αριθμός συμμετοχών 20 άτομα-πληρωτέα στον προορισμό )
  • Check Point αξίας 25€ (πληρωτέα στον προορισμό )
  • Cruise Amalfi -- Positano  50€(ελάχιστος αριθμός συμμετοχών 20 άτομα-πληρωτέα στον προορισμό )
  • Είσοδος Πομπηία 20€  (πληρωτέα στον προορισμό )
  • Είσοδοι σε μουσεία, σε αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
  • Επιπλέον γεύματα, ποτά , διασκεδάσεις  & Ότι δεν αναφέρεται στο αναλυτικό μας πρόγραμμα

Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

INSTAGRAM: palmostravel_official

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00πμ - 18:00μμ
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00πμ-15:00μμ  & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ