menu
+30 210 9889421
ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΔΑΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ 6ημ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ (P2)

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΔΑΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ 6ημ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ (P2)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 20/06

ΑΠΟ 895 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 20/06

Πανόραμα Δαλματικών Ακτών
Κροατία, Σλοβενία
Ντουμπρόβνικ, Σπλιτ, Τρογκίρ, Ζαντάρ, Λίμνες Πλίτβιτσε, Ζάγκρεμπ, Σπήλαια Ποστόινα, Λιουμπλιάνα

1η μέρα: Αθήνα - Ντουμπρόβνικ

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με CROATIA για Ντουμπρόβνικ, "το Διαμάντι της Αδριατικής", μία από τις καλύτερα οχυρωμένες πόλεις της Μεσογείου, το ιστορικό τμήμα της οποίας αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο LERO 4* ( https://hotel-lero.hr ) ή σε ξενοδοχείο της αλυσίδας VALAMAR. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Ντουμπρόβνικ, ξενάγηση πόλης

Πρωινό και αναχώρηση για την ξενάγηση μας στη μεσαιωνική πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα περπατήσουμε στο εσωτερικό του κάστρου με τις εκκλησίες, τα παλάτια, τις κρήνες και τα πανύψηλα πέτρινα κτίρια με τα παράθυρα - πολεμίστρες και τις μικροσκοπικές κρεμαστές αυλές. Στη μέση "κυλάει" η Placa-Stradun, ένας υπέροχος κεντρικός πλακόστρωτος πεζόδρομος, που οδηγεί από την Πύλη Pile, το σιντριβάνι Onofrio (ένα από τα διασημότερα ορόσημα της πόλης), την Εκκλησία του Σωτήρος και το φραγκισκανικό μοναστήρι στη δυτική πλευρά, στην πλατεία Luza με τη Στήλη του Ορλάνδου, τον Πύργο του Ρολογιού, την εκκλησία του προστάτη της πόλης Sveti Vlaho (Άγιος Βλάσιος) και το Παλάτι Sponza, στην άλλη άκρη, κοντά στην Πύλη Ploce. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Ντουμπρόβνικ - Σπλιτ - Τρογκίρ

Πρωινή αναχώρηση για μια υπέροχη διαδρομή κατά μήκος των δαντελωτών ακτών της Δαλματίας με προορισμό μια ακόμα σημαντική πόλη με μεγάλο λιμάνι, το Σπλιτ. Εδώ θα περπατήσουμε για να γνωρίσουμε τον τόπο, τον οποίο ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Διοκλητιανός επέλεξε για να κτίσει το παλάτι του σε σχήμα ρωμαϊκού κάστρου (μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO). Ελεύθερος χρόνος και συνεχίζουμε για το γραφικό Τρογκίρ με το εξαίσιο ιστορικό του κέντρο, που βρίσκεται πάνω σε ένα νησί (μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο TROGIR PALACE 4* (https://hotel-palace.net). Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: Τρογκίρ - Ζαντάρ - Λίμνες Πλίτβιτσε - Ζάγκρεμπ

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για το πανέμορφο Ζαντάρ με τα επιβλητικά τείχη, τη ρωμαϊκή αγορά, τον Καθεδρικό ναό και την όμορφη παραλία. Συνεχίζουμε προς την περιοχή των πανέμορφων Λιμνών Πλίτβιτσε, για να επισκεφθούμε το Εθνικό Πάρκο με τις δεκαέξι λίμνες σε διαφορετικά επίπεδα, που επικοινωνούν μεταξύ τους με καταρράκτες, δημιουργώντας μια "σκάλα", σε ένα υπέροχο φυσικό τοπίο με πλούσια βλάστηση. Ένα θέαμα συναρπαστικό, με τα χρώματα του νερού να ποικίλουν από μπλε σε γαλάζιο ή σε πράσινο, ανάλογα με την ποσότητα των ορυκτών και των οργανισμών που περιέχει, καθώς και από τη γωνία των ηλιακών ακτίνων. Συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα της Κροατίας, το όμορφο Ζάγκρεμπ, που περιβάλλεται από δάση και πάρκα ανάμεσα στις πλαγιές του όρους Μενβεντνίτσα στα βόρεια και τον ποταμό Σάβο στα νότια. Άφιξη και πρώτη γνωριμία με την πόλη. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ASTORIA 4* (www.hotelastoria.hr). Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: Ζάγκρεμπ - Σπήλαια Ποστόινα - Λιουμπλιάνα / Σλοβενία, Ξενάγηση - Ζάγκρεμπ

Πρωινή αναχώρηση για τη Σλοβενία, όπου θα επισκεφθούμε τα μεγαλόπρεπα και εντυπωσιακά σπήλαια της Ποστόινα με τους σταλακτίτες και σταλαγμίτες να σχηματίζουν καταπληκτικές παραστάσεις. Ακολουθεί η πανέμορφη Λιουμπλιάνα, η πρωτεύουσα της Σλοβενίας, με τη μεσαιωνική πανέμορφη παλαιά πόλη στις όχθες του ομώνυμου ποταμού. Εδώ, θα επισκεφθούμε την πλατεία Πρέσερεν, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου, τη γέφυρα των Δράκων, το Δημαρχείο κ.ά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

6η μέρα: Ζάγκρεμπ, Ξενάγηση - Αθήνα

Κατά τη διάρκεια της πρωινής περιπατητικής ξενάγησής μας στην πόλη θα δούμε την λεωφόρο Κύριλλου και Μεθόδιου, την πλατεία του Αγίου Μάρκου με τον θυρεό της χώρας και το Δημαρχείο με την πέτρινη αψίδα. Θα περιηγηθούμε επίσης στην Άνω Πόλη, όπου βρίσκεται ο επιβλητικός Καθεδρικός ναός και η Αρχιεπισκοπή και θα δούμε το Προεδρικό Μέγαρο, τη Βουλή και άλλα κυβερνητικά κτίρια. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση για την Αθήνα.

Σημειώσεις

  • Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι από τα αναγραφόμενα
  • Οι προαιρετικές εκδρομές διοργανώνονται σε συνεννόηση με τον τοπικό πράκτορα και η εκτέλεσή τους εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετεχόντων καθώς και από τη διαθεσιμότητα / τιμή των πούλμαν
  • Τα τρίκλινα δωμάτια σε όλα τα ξενοδοχεία είναι, στην ουσία, δίκλινα με επιπλέον κρεβάτι. Συνήθως δεν είναι ιδιαίτερα άνετα και το επιπλέον κρεβάτι μπορεί να είναι μικρότερο από τα κανονικά ή καναπές ή πτυσσόμενο (ράντζο).
  • Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 20 Ιουνίου   ~   6 μέρες

Τιμή κατ΄ άτομο

Δίκλινο

895

3ο άτομο έως 12 ετών

795

Μονόκλινο

1195

+ Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, check points, parking, φόροι πόλεων, ταξιδιωτική ασφάλεια και ασφάλεια COVID για ταξιδιώτες έως 75 ετών: 350 €

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ - ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ, ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΑΘΗΝΑ ( μέσω Ντουμπρόβνικ )  με CROATIA
  • Μια αποσκευή έως 23 κιλά και μια χειραποσκευή έως 8 κιλά
  • Πέντε διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4*: Δύο (2) στο Ντουμπρόβνικ, μία (1) στο Τρογκίρ, δύο (2) στο Ζάγκρεμπ
  • Ημιδιατροφή - μπουφέ πρόγευμα και ένα δείπνο καθημερινά
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, εκδρομές όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Επίσημος ξεναγός για την ξενάγηση του Ντουμπρόβνικ
  • Επίσημος ξεναγός για την ξενάγηση του Ζάγκρεμπ
  • Επίσημος ξεναγός για την ξενάγηση του Σπλιτ
  • Εισιτήριο εισόδου για τις Λίμνες Πλίτβιτσε
  • Εισιτήριο εισόδου για τα Σπήλαια Ποστόινα
  • Αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, check points, parking, φόροι πόλεων, ταξιδιωτική ασφάλεια και ασφάλεια COVID για ταξιδιώτες έως 75 ετών: 350 €
  • Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα
  • Ό,τι αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κλπ.

ΠΤΗΣΕΙΣ

OU

ΑΘΗΝΑ

ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ

OU 301 20:00 - 20:45

ΖΑΓΚΡΕΜΠ

ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ

OU 300 15:10 - 16:10

 

 

 

 

ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ

ΑΘΗΝΑ

OU 300 16:45 - 19:20

.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ PDF :


Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

INSTAGRAM: palmostravel_official

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00πμ - 18:00μμ
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00πμ-15:00μμ  & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ