menu
+30 210 9889421
ΙΣΠΑΝΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ «Στις ακτές της Ιβηρικής» 7,8ημ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (P1)

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ «Στις ακτές της Ιβηρικής» 7,8ημ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (P1)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 22, 29/07 & 12, 26/08

ΑΠΟ 895 € early booking

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 22, 29/07 & 12, 26/08

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ «Στις ακτές της Ιβηρικής»

ΠΟΡΤΟ (2) - Κοϊμπρα – Φάτιμα  –  ΛΙΣΑΒΟΝΑ (3) - Σίντρα – Κασκάις  – Εστορίλ –  ΜΑΔΡΙΤΗ (1 ή 2)

08/07/2024 - 8 μέρες
22 & 29 /07, 12 & 26/08/2024
-  7+1 μέρες

1η Μέρα | Αθήνα – Μαδρίτη – Πόρτο. «Στη γεωγραφία του Οίνου»

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο ‘’Ελ. Βενιζέλος’’ και πτήση για Μαδρίτη. Άφιξη, επιβίβαση στο λεωφορείο και άμεση αναχώρηση για το Πόρτο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία πάντα με την συνοδεία του αρχηγού.

2η Μέρα | Πόρτο – Περιήγηση πόλης. «Χαθείτε στην γαστρονομία των Πορτογάλων»

Πρωινό και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το κέντρο και ξεκινάμε την περιήγηση μας. Θα γνωρίσουμε την εντυπωσιακή πόλη που είναι κτισμένη στις όχθες του ποταμού Douro και απλώνεται αρμονικά στους λόφους διατηρώντας ακόμη και σήμερα την μεσαιωνική της άποψη. Στην περιοχή Ριμπέιρα, κατά μήκος του ποταμού, εκτείνονται οι παλιές συνοικίες με τα πολλά παραδοσιακά καταστήματα και την ανοιχτή αγορά που βρίσκεται στην αποβάθρα, από όπου παλαιότερα φόρτωναν στις χαρακτηριστικές βάρκες το ομώνυμο κρασί. Στην άνω πόλη θα περιηγηθούμε στην περιοχή του Καθεδρικού Ναού και στο παλιό κτίριο των σιδηροδρόμων. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το χρυσοποίκιλτο ναό του Άγιου Φραγκίσκου και το Παλάτι Μπόλσα, όπου στεγάζεται το Εμπορικό Επιμελητήριο και παλαιότερα το χρηματιστήριο. Τέλος θα επισκεφθούμε κάποιο παλιό οινοποιείο της πόλης, όπου για πολλά χρόνια ωριμάζει το περίφημο κρασί “ΠΟΡΤΟ” και θα έχουμε τη χαρά να γευθούμε σε ειδικά κατασκευασμένο ποτήρι «calice» την υπέροχη γεύση του και το πλούσιο άρωμα του.

3η Μέρα | Πόρτο – Κοϊμπρα – Φατιμα – Λισαβόνα. «Στο θαύμα της Παναγίας»

Πρωινό και αναχωρούμε για την Κοϊμπρα, που είναι η πρώτη Πανεπιστημιούπολη της Πορτογαλίας και μια από τις πιο παλιές πόλεις του κόσμου. Θα δούμε την εκκλησία της Σάντα Κλάρα Νόβα, το χώρο του Πανεπιστημίου και θα περιηγηθούμε στους δρόμους της πόλης των ποιητών με το πολυτραγουδισμένο της ποτάμι, το Μοντέγκο. Μετά την περιήγηση θα συνεχίσουμε για  τη Φάτιμα. Θα επισκεφθούμε την Βασιλική της Φάτιμα, το Παρεκκλήσι των Εμφανίσεων, καθώς και την μοντέρνα Βασιλική της Αγίας Τριάδος, έργο του διαπρεπή Έλληνα αρχιτέκτονα Αλέξανδρου Τομπάζη. Αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας την Λισαβόνα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

4η Μέρα | Λισαβόνα - Περιήγηση πόλης.

Πρωινό. Η σημερινή μας μέρα είναι αφιερωμένη στην γραφική και φιλόξενη πόλη, που παρόλες  τις συνεχόμενες επιδρομές των βαρβαρικών λαών για πολλούς αιώνες, διατηρεί έως και σήμερα το λατινικό ένδοξο χαρακτήρα της. Θα θαυμάσουμε το Μουσείο με τις Βασιλικές Άμαξες, το μοναστήρι των Ιερωνυμιτών, το πιο εντυπωσιακό σύμβολο της πορτογαλικής δύναμης και πλούτου, που χτίστηκε το 1502 κατόπιν εντολής του βασιλιά Manuel I για να τιμήσει τη μνήμη του Vasco da Gama για την επιτυχή επιστροφή του από την Ινδία. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το μνημείο των Ανακαλύψεων καθώς και τον χαρακτηριστικό Πύργο του Μπελέμ, απ’ όπου ξεκίνησαν οι Πορτογάλοι θαλασσοπόροι για τα πέρατα της γής. Αυτός ο περίφημος πύργος που φαντάζει περισσότερο σαν ένα μικροσκοπικό κάστρο, χτίστηκε το 1515 κοντά στις όχθεις του ποταμού Tagus για να προστατεύσει τις εκβολές του ποταμού και έχει χαρακτηριστεί από την UNESCO ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. Το βράδυ σας προτείνουμε να απολαύσετε τα παραδοσιακά πορτογαλικά τραγούδια fado, που έγιναν γνωστά σε όλο τον κόσμο από την φημισμένη τραγουδίστρια Αmalia Rodrigues.

5η Μέρα |  Λισαβόνα - Σίντρα – Κασκάις  – Εστορίλ. «Στις μοναδικές ακτές του Ωκεανού»

Πρωινό και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για μια ευχάριστη εκδρομή στα περίχωρα της Λισαβόνας. Πρώτη μας στάση η Σίντρα, θερινή κατοικία των βασιλέων, μια πόλη που αφθονεί σε φυσική ομορφιά και χαρακτηρίζεται από την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της. Το Παλάθιο Ρεάλ, δεσπόζει στην κορυφή ενός καταπράσινου βουνού και θα μας  ταξιδέψει μέσα από τα διάφορα μεσαιωνικά και αραβικά αρχιτεκτονικά στοιχεία του σε μια περίοδο ρομαντικής έκστασης. Στη συνέχεια θα περάσουμε από το Κασκάις, ένα παραδοσιακό ψαροχώρι που αναπτύσσεται δίπλα στην  πρωτεύουσα το Εστορίλ, το θέρετρο όλων των εποχών, το οποίο θεωρείται από τα πιο σημαντικά τουριστικά σημεία παγκοσμίως και παρέχει ποικίλες δραστηριότητες όπως γήπεδα γκόλφ, αγωνιστική πίστα καθώς και ένα από τα μεγαλύτερα καζίνο της Ευρώπης.  Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας στην Λισαβόνα.

6η Μέρα | Λισαβόνα -- Μαδρίτη.

Πρωινό και αναχωρούμε για Μαδρίτη. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος

7η Μέρα | Μαδρίτη – Ξενάγηση πόλης.

Πρωινό και στη συνέχεια θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση στην πόλη. Θα δούμε τα εντυπωσιακά μνημεία και τις πλατείες, αρχίζοντας με το κεντρικότατο σημείο της πόλης, την Πουέρτα Ντελ Σολ, όπου βρίσκεται το άγαλμα σύμβολο της πόλης. Θα δούμε επίσης την πλατεία της Θεάς Κυβέλης, την πύλη του Αλκαλά και το πάρκο Ρετίρο. Θα επισκεφθούμε το μοναδικό Μουσείο του Πράδο, στο οποίο στεγάζονται 3.000 πίνακες και μία από τις πιο σημαντικές συλλογές Ισπανών ζωγράφων, και θα απολαύσουμε τα αριστουργήματα μεγάλων δημιουργών όπως Βελάσκεθ, Μουρίλιο, Γκόγια, Ελ Γκρέκο κ.α. Η ξενάγησή ολοκληρώνεται με την επίσκεψη στο Παλάθιο Ρεάλ, το ξακουστό Βσιλικό Παλάτι. Ένα κολοσσιαίο κτίριο ιταλικού μπαρόκ ρυθμού με 2.800 δωμάτια όπου θα θαυμάσουμε μερικά από αυτά. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος. Επισκεφθείτε την Πλάζα Μαγιόρ, την μεγαλοπρεπέστερη πλατεία της πόλης, δοκιμάστε τάπας και χαθείτε στα σαγηνευτικά δρομάκια της. Για τις αναχωρήσεις 22,29/07, 12,26/08/2024 αργά το βράδυ μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής.

8η Μέρα | Μαδρίτη – Αθήνα - Πτήση επιστροφής.

Πρωινό και για την αναχώρηση 08/07/2024 θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο και την πτήση  επιστροφής.


08/07 SOLD OUT

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – 8 ημέρες

Αναχωρήσεις

Ξενοδοχείο

Διατροφή

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο

Παιδί
2-12 ετών σε τρίκλινο

Μονοκλ.

Πτήσεις/ αεροπορική εταιρία

08/07/2024

8 μέρες

 Πόρτο
:

HF Ipanema Porto 4*

 

Λισαβόνα: SANA Metropolitan 4*

 

Μαδρίτη: Marriott Auditorium 4*

Πρωινό

Early booking

925 €Early booking

875 €
+ 400

Aegean Airlines

08/07/2024

Αθήνα –  Μαδρίτη
Α3: 700   06.50 - 12.40

Μαδρίτη –Αθήνα
Α3: 701     12.40 - 17.05

22 & 29 /07,

12 & 26/08/2024

7 μέρες

 

Early booking

895 €

 

 

Early booking

845 €
+ 375

Aegean Airlines

22 & 29 /07,
12 & 26/08/2024

Αθήνα –  Μαδρίτη
Α3: 700   06.50 - 12.40

Μαδρίτη –Αθήνα
Α3: 703     01.20 - 05.55

+ Φόροι αεροδρομίων , επίναυλοι καυσίμων , ΦΠΑ  265 €

Οι Early booking τιμές ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων
Κανονική Τιμή
+ 80 κατ’ άτομο


Περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα –  Μαδρίτη -  Αθήνα με Aegean Airlines
 • Βαλίτσα 23kg & χειραποσκευή 8kg .
 • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν για τις μεταφορές και  μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • 2 διανυκτερεύσεις στο Πόρτο Hotel στο HF Ipanema Porto 4*
 • 3 διανυκτερεύσεις στην Λισαβόνα στο Ηotel SANA Metropolitan 4*
 • 1 ή 2 διανυκτερεύσεις στην Μαδρίτη στο Ηotel Marriott Auditorium 4*
 • Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
 • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής
 • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Χρεώσεις  αεροδρομίων , επίναυλοι καυσίμων, ΦΠΑ  265 € (ανά άτομο πληρωτέα στο γραφείο )
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και λοιπές διασκεδάσεις
 • Δημοτικοί φόροι  ξενοδοχείων (ανά άτομο πληρωτέα στον προορισμό )
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Σημειώσεις :

 • Στις αναχωρήσεις 22 & 29 /07, 12 & 26/08/2024 το πρόγραμμα είναι 7 ήμερο και δεν περιλαμβάνεται η τελευταία διανυκτέρευση στην Μαδρίτη


Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

palmostravel_official

PALMOS TRAVEL

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 18:00
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE