menu
+30 210 9889421
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ  ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΠΕΡΟΥ 15ημ (P19)

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΠΕΡΟΥ 15ημ (P19)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 13/08

ΑΠΟ 3.390 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 13/08

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΠΕΡΟΥ
ΑΛΥΚΕΣ ΤΩΝ ΑΝΔΕΩΝ &
RAINBOW MOUNTAIN

Το μόνο πρόγραμμα που περιλαμβάνει την ξενάγηση με πτήση πάνω από τις γραμμές της Νάσκα

15 ΗΜΕΡΕΣ
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2024 : 13/
8

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

Προκολομβιανοί πολιτισμοί των Άνδεων, μυστηριώδη τελετουργικά και σύμβολα που κανείς δεν έχει καταφέρει να αποκρυπτογραφήσει, Ισπανοί κατακτητές, εξωπραγματικά τοπία σπάνιας ομορφιάς, αλλά και ένα μωσαϊκό σύγχρονης ζωής γεμάτο fusion πολύχρωμες εκπλήξεις. Αυτό και τόσα ακόμα είναι το Περού! H πιο γοητευτική χώρα της Λατινικής Αμερικής, γέννημα θρέμμα των αντιθέσεων του αρχαίου τελετουργικού μυστικισμού και της αποικιακοκρατικής επιρροής, μας καλεί να φτιάξουμε τις βαλίτσες μας και να τη χαρτογραφήσουμε σε ένα οργανωμένο ταξίδι που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μας ως ο απόλυτος εξωτικός προορισμός!

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Μοναδικό ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ με επισκέψεις σε δύο μουσεία
διαμονή σε εξαιρετικά ξενοδοχεία & ΠΤ
HΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΗΣ ΝΑΣΚΑ

  • Εξαιρετικές πτήσεις με IBERIA
  • Ξενοδοχεία 4* και 5* / Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Ξενάγηση της Λίμα
  • Επίσκεψη στο Παγκοσμίως διάσημο Μουσείο του Χρυσού
  • Μοναδικό πρόγραμμα με επίσκεψη στο Μουσείο Λάρκο Ερέρα με μια συλλογή που υπερβαίνει τα 45.000 αντικείμενα προϊνκαϊκών πολιτισμών και γεύμα στο εστιατόριο του μουσείου!
  • Κρουαζιέρα στον υδροβιότοπο των Ίσλας Mπαγιέστας
  • Πτήση με ελαφρά αεροπλάνα πάνω από τις μυστηριώδεις γραμμές της ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΟΝ ΧΡΕΩΣΗ !!!
  • Βαρκάδα στη λίμνη Τιτικάκα, όπου θα επισκεφθούμε τα μοναδικά «πλωτά νησιά» που είναι φτιαγμένα από καλάμια και που κατοικούνται εδώ και αιώνες από τους Ούρος
  • Διανυκτέρευση στο Πούνο με μεστή ξενάγηση της πόλης και ξενάγηση στα Τσούλπας Σιλουστάνι
  • Θα επισκεφθούμε το Ολλανταϋτάμπο, χωριό μεγάλης στρατηγικής σημασίας τόσο για τους Ίνκας, όσο και για τους Ισπανούς, την παραδοσιακή αγορά Τσίντσερο στο ομώνυμο χωριό καθώς και τις Αλυκές των Άνδεων
  • Ολοήμερη επίσκεψη στο θρυλικό Μάτσου Πίτσου
  • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στο ακριβό Κούσκο & δείπνο με φολκλορικό σόου στο Κούσκο & μία διανυκτέρευση στην Ιερή Κοιλάδα
  • Ολοήμερη εκδρομή στο RAINBOW MOUNTAIN
  • Ξενάγηση στο Κούσκο και στο φρούριο Σακσαϊχουαμάν
  • Έμπειρος Αρχηγός – Συνοδός

…εσείς το ξέρατε;

5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τη σύγχρονη περουβιανή κουλτούρα

Οι Περουβιανοί είναι εξαιρετικοί καλλιτέχνες

Η σύγχρονη περουβιανή τέχνη αντανακλά το πάντρεμα των επιρροών του αρχαίου πολιτισμού των Ίνκας με αυτές των Ισπανών κατακτητών. Στις αναρίθμητες αγορές του Περού θα βρεις εκπληκτικά χειροποίητα κεραμικά, κοσμήματα, αλλά και αυθεντικά υφάσματα από μαλλί αλπακά που προδίδουν το κουλέρ λοκάλ αλλά και την πολιτιστική κληρονομιά των σύγχρονων καλλιτεχνών και τεχνιτών.

Οι foodies θα ενθουσιαστούν με τη γαστρονομία

Μαριναρισμένο ψάρι σε χυμό μοσχολέμονου, κρεμμύδι, αλάτι και καυτερές πιπεριές. Αυτά είναι τα υλικά για το σεβίτσε, το εθνικό πιάτο του Περού, το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις. Συνδύασέ το με μια παγωμένη chichi morada, το δροσιστικό αναψυκτικό που παράγεται από μοβ καλαμπόκι, ή αν χρειάζεσαι κάτι πιο spicy και δυνατό, με ένα αυθεντικό Πίσκο.

Το ένδυμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας τους

Oι ντόπιες γυναίκες των Άνδεων φοράνε παραδοσιακές φορεσιές. Κάπες, πολύχρωμα καπέλα και φούστες με χειροποίητα κεντήματα αποτελούν χαρακτηριστικά στοιχεία της παραδοσιακής φορεσιάς τους, ενώ στη λίμνη Τιτιτάκα, οι άντρες επιδεικνύουν με καμάρι τις πολύχρωμες ζώνες τους. Οι πιο πολλοί ξέρουν να κεντούν και να πλέκουν υφαντά.

Η μουσική και ο χορός κρατάνε το πνεύμα ζωντανό

Με μια πλούσια κληρονομιά η οποία προδίδει το DNA των Ίνκας, των Ισπανών, ακόμα και των αφρικανών σκλάβων, η ψυχαγωγία στο Περού αποκτά διαστάσεις μυσταγωγίας. Στο Κούσκο θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα αυθεντικό φολκλορικό σόου με παραδοσιακά όργανα γεμάτο ρυθμό και μουσική!

Στο Περού εκτιμούν πολύ την ευγένεια

Οι υπάλληλοι των μαγαζιών θα χαρούν να σας εξυπηρετήσουν, αρκεί να μην ξεχνάτε τους τρόπους σας. Καλησπερίστε τους στα ισπανικά, ή έστω στα αγγλικά κι εκείνοι θα σας το ανταποδώσουν ακούγοντας και απαντώντας στις ερωτήσεις σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ημέρα 1η: Αθήνα/Θεσσαλονίκη – Λίμα

Πτήση για τη Λίμα, την πρωτεύουσα του Περού μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

Ημέρα 2η: Λίμα (ξενάγηση πόλης)

Άφιξη νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο της Λίμα και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας για ένα γευστικό πρωινό.  Αφού αφήσουμε τα πράγματά μας (τα δωμάτια θα παραδοθούν μετά την ξενάγηση) ξεκινάμε για την γνωριμία μας με την πρωτεύουσα. Χτισμένη σε μια κοιλάδα που βρέχεται από τον ποταμό Ρίμακ, η πρωτεύουσα της χώρας είναι μια συναρπαστική πόλη ιστορίας και πολιτισμού. Σήμερα, θα την εξερευνήσουμε βήμα βήμα! Κατεβαίνουμε στην πλατεία του ήρωα της επανάστασης, Χοσέ ντε Μαρτίν και «ιχνηλατούμε» τον πεζόδρομο με τα ιστορικά κτίρια, ο οποίος μας οδηγεί στην Πλατεία των Όπλων. Το Προεδρικό Μέγαρο, το Αποικιακό Δημαρχείο, αλλά και ο Καθεδρικός Ναός που στεγάζει το παρεκκλήσιο με το μνήμα του Πιζάρο, αποτελούν μερικούς από τους σταθμούς της αστικής μας περιπλάνησης. Μετά την έξοδο από τον καθεδρικό (κι αν ευνοηθούμε από το timing) θα παρακολουθήσουμε και την αλλαγή φρουράς στο Προεδρικό Μέγαρο.

Επόμενος σταθμός μας το Μοναστήρι του Αγίου Φραγκίσκου, αρκετά κοντά στην Πλατεία των Όπλων, γνωστό για τη διάσημη βιβλιοθήκη του, όσο και για το νεκροταφείο-κατακόμβη. Μετά την ξενάγηση μεταφοράς το ξενοδοχείο μας για παραλαβή δωματίων και ξεκούραση.

Ημέρα 3η: Λίμα (Μουσείο Χρυσού και Μουσείο Λάρκο Χερέρα)

Μετά το πρωινό μας επισκεπτόμαστε το παγκοσμίως διάσημο Μουσείο του Χρυσού, όπου φυλάσσονται μερικά από τα κορυφαία ευρήματα των Προκολομβιανών Πολιτισμών της περιοχής. Ευκαιρία να θαυμάσουμε τα περίπου 1.000 χρυσά αντικείμενα και να ανακαλύψουμε δια ζώσης από πού πήρε το όνομά του. Φυσικά, δεν λέμε ποτέ όχι σε μια ευκαιρία για ελεύθερο χρόνο και φλανερί στην Πλατεία των Όπλων.

Το απόγευμα ακολουθεί ξενάγηση στο εκπληκτικό Μουσείο Λάρκο Ερέρα –συγκαταλέγεται ανάμεσα στα δέκα καλύτερα μουσεία της Νότιας Αμερικής - με την τεράστια συλλογή (περίπου 45.000 αντικείμενα προϊνκαϊκών πολιτισμών) και την ξακουστή αίθουσα ερωτικών ειδώλων των Μοτσίκα. Μια μέρα που θα σας μείνει αξέχαστη!

Ημέρα 4η: Λίμα – Παράκας (Πτήση πάνω από τις γραμμές της Νάσκα)

Σήμερα αναχωρούμε για το παράκτιο Παράκας. Καιρού επιτρέποντος, ένα άλυτο μυστήριο μας περιμένει να το ερμηνεύσουμε μέσω μιας μοναδικής εμπειρίας! Πετάμε με ελαφρά αεροπλάνα πάνω στην έρημο της Νάσκα, διάσημη για τις μυστηριώδεις γραμμές για τις οποίες έχουν δοθεί αναρίθμητες ερμηνείες (ανάμεσά τους και οι πιο ακραίες που υποστηρίζουν πως το φαινόμενο οφείλεται στην προσγείωση διαστημοπλοίων!) Μετά την φανταστική εμπειρία μεταφορά στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 5η: Παράκας – Λίμα

Μοναδική εμπειρία: Πιγκουίνοι Humbolt και X FILES σε μια εξερεύνηση σπάνιων ειδών και περίεργων φαινομένων!

Μετά το πρωινό επιβιβαζόμαστε σε ειδικά ταχύπλοα. Καιρού επιτρέποντος θα απολαύσουμε μια δίωρη κρουαζιέρα στον υδροβιότοπο των Ίσλας Μπαγιέστας, τον μεγαλύτερο σε όλη την περουβιανής ακτή. Ολόκληρες αποικίες από θαλάσσια λιοντάρια, πελεκάνοι, κορμοράνοι, πιγκουίνοι Humbolt, θα αποτελέσουν το θέμα ενός φωτογραφικού άλμπουμ μιας σπάνιας πανίδας που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό! Το απόγευμα επιστρέφουμε οδικώς στη Λίμα για δείπνο και διανυκτέρευση

Ημέρα 6η:  Λίμα – Κούσκο  (ξενάγηση & Σασαϋχουαμάν)

Πλατείες και Ναοί πάνω σε αρχαίες πέτρες και folk show με χορό και τραγούδι!

Με σύντομη πτήση αναχωρούμε για την καρδιά των Περουβιανών Άνδεων και το μοναδικό Κούσκο. Με την άφιξή μας γνωρίζουμε ενδελεχώς την πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας των Ίνκας με την εξαίρετη αποικιακή αρχιτεκτονική της, η οποία κραυγάζει την επίδειξη υπεροχής των Ισπανών κατακτητών, έναντι της πάλαι ποτέ ένδοξης αυτοκρατορίας. Η ξακουστή Πλατεία των Όπλων με τον Καθεδρικό Ναό και το παρεκκλήσι του Ελ Τριούνφο με τις περίφημες αγιογραφίες της Σχολής του Κούσκο, ο ναός του Αγίου Δομίνικου που χτίστηκε πάνω στον περίφημο Κορικάντσα, καθώς και ο επιβλητικός αρχαιολογικός χώρος του Σασαϋχουαμάν που δεσπόζει στην πόλη με τη μοναδική ακρόπολη, χτισμένη με υπερμεγέθεις λίθους, είναι τα κυριότερα αξιοθέατα τα οποία θα απολαύσουμε σε αυτή την ξενάγηση.

Αποχαιρετούμε τη μέρα μας με τον ρυθμό της περουβιανής μουσικής. Το δείπνο μας σε τοπικό εστιατόριο με ζωντανό φολκλορικό θέαμα είναι ακόμα ένα από τα στοιχεία της διαμονής μας που θα μας μείνει αξέχαστο!

Ημέρα 7η:  Κούσκο  (ολοήμερη εκδρομή στο RAINBOW MOUNTAIN)

Σήμερα ετοιμάσαμε για εσάς μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία. Επίσκεψη στο Βουνό των 7 χρωμάτων ή Rainbow Mountain. Η εκδρομή απαιτεί καλή φυσική κατάσταση μια που περιέχει πεζοπορία περίπου 2,5 ωρών (4χλμ) σε μεγάλο υψόμετρο (5200μ)

Ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο που αποκαλύφθηκε όταν αρκετά πρόσφατα τα χιόνια έλιωσαν (λόγω της κλιματικής αλλαγής) και η έκθεση των πετρωμάτων αποκάλυψε τις χρωματιστές ραβδώσεις που κυριολεκτικά κόβουν την ανάσα.  Αυτός εξάλλου εινια και ο λόγος που η UNESCO το περιέλαβε στον κατάλογο των φυσικών μνημείων.

Όσοι προτιμάται πιο χαλαρή μέρα ή δεν αισθάνεσθε αρκετά γυμνασμένοι για μια τέτοια πεζοπορία, απολαύστε το Κούσκο με το δικό σας τρόπο. Περπατήστε στα πλακόστρωτα δρομάκια, εξερευνήστε τα τοπικά καταστήματα κι απολαύστε μια τοπική μπύρα σε κάποια μπαλκόνι με θέα την πλατεία!

Ημέρα 8η: Κούσκο (Αλυκές των Άνδεων)

Τοπία άγριας ομορφιάς και γραφικά χωριά

Πρωινή επίσκεψη στο χωριό Τσίντσερο στα βορειοδυτικά του Κούσκο, σημείο συνάντησης και ανταλλαγής προϊόντων των ντόπιων πληθυσμών και γνωστό για την παραδοσιακή τεχνική υφαντών των Άνδεων. Στην κεντρική πλατεία οι ντόπιοι με τις παραδοσιακές φορεσιές και τις πραμάτειες τους δίνουν ακόμα έναν γραφικό τόνο στην επίσκεψή μας στο χωριό.

Επόμενος σταθμός μας, οι Αλυκές των Άνδεων στην περιοχή του Μαράς, στην οποία εδώ και αιώνες οι κάτοικοι της κοιλάδας εξασφάλιζαν το πολύτιμο αλάτι. Λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω, στα 3.500 μέτρα, οι κυκλικές και ημικυκλικές αναβαθμίδες των Ίνκας που καλλιεργούνταν μέχρι πρόσφατα, προσφέρουν ένα σουρεαλιστικό σκηνικό. Το απόγευμα επιστροφή στο Κούσκο για δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 9η: Κούσκο – (Ιερή Κοιλάδα) -Ολλανταϋτάμπο

Σήμερα θα εξερευνήσουμε την Ιερή Κοιλάδα. Κατηφορίζουμε για το Ολλανταϋτάμπο, χωριό μεγάλης στρατηγικής σημασίας τόσο για τους Ίνκας, όσο και για τους Ισπανούς, καθώς ήταν η πύλη εισόδου στην Ιερή Κοιλάδα από την πλευρά των τροπικών δασών του Αμαζονίου. Εξαιτίας της μεγάλης σπουδαιότητάς του οι Ίνκας φρόντισαν να το εφοδιάσουν με μεγάλες αποθήκες δημητριακών στις γύρω πλαγιές και να το διακοσμήσουν με λίθινες κατασκευές, από τις οποίες ξεχωρίζουν αυτές με τους σκαλισμένους μονόλιθους στο Λόφο των Ναών. Το χωριό, χτισμένο δίπλα στον ποταμό με τα θεμέλια των κτιρίων του να χρονολογούνται από την προκολομβιανή περίοδο είναι μοναδικά όμορφο. Κορυφαίο αξιοθέατο της ημέρας η πολύχρωμη αγορά στο Πίσακ. Μετά την ξενάγηση μεταφορά στο σιδηροδρομικό σταθμό του  Ολλανταϋτάμπο από όπου παίρνουμε το τρένο για το Άγουας Καλιέντε! Δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 10η: Αγουας Καλλιέντες - Μάτσου Πίτσου – Κούσκο

Γέρικο Βουνό: Ο Ναός του Ήλιου και άλλες ιστορίες

Μια ακόμα υπέροχη μέρα, μας καλεί να την αδράξουμε. Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την ολοήμερη επίσκεψη στο θρυλικό Μάτσου Πίτσου! Ο κορυφαίος αρχαιολογικός χώρος της Νοτίου Αμερικής, το «Γέρικο Βουνό» -όπως είναι η μετάφραση του Μάτσου Πίτσου στα ελληνικά και που ανακαλύφθηκε τυχαία το 1911- αποτελείται από 150 περίπου κτίρια, ανάμεσα στα οποία συμπεριλαμβάνονται λουτρά, οικίες, ναοί και βωμοί. Ο Ναός του Ήλιου, ο Θάλαμος με τα Τρία Παράθυρα, ο Ναός του Κόνδορα, ο σκαλισμένος βράχος Ιντιχουατάνα που χρησίμευε και ως ηλιακό ρολόι είναι μερικά από τα μνημεία που σε συνδυασμό με την οργιώδη βλάστηση και την επιβλητική αρχιτεκτονική θα εντυπωσιάσουν ακόμα και τον πιο «διαβασμένο» ταξιδιώτη. Με το μυαλό μας ακόμα να περιπλανιέται στα μυστήρια του αρχαίου πολιτισμού, παίρνουμε το τρένο της επιστροφής για το Κούσκο, όπου και διανυκτερεύουμε.

Ημέρα 11η : Κούσκο – Πούνο

Μετά το πρωινό αναχωρούμε από το Κούσκο, τη «μυθική» πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας των Ίνκας. Ακολουθώντας μία μοναδική διαδρομή στην καρδιά των Άνδεων, θα σταθούμε στην εκκλήσία του Σαν Πέδρο του 17ου αιώνα και θα φωτογραφηθούμε  στο σημείο «Άμπρα Λα Ράγια» που με υψόμετρο 4.338 μέτρα αποτελεί το όριο μεταξύ των επαρχιών Πούνο και Κούσκο. Στο τέλος της συναρπαστικής αυτής διαδρομής φτάνουμε στο παραλίμνιο Πούνο και οδεύουμε προς το ξενοδοχείο μας

Ημέρα 12η : Πούνο

Στην άκρη του σύγχρονου κόσμου: Πλωτά νησιά και Ινδιάνοι σε μια βαρκάδα που θα θυμάσαι για πάντα.

Η μέρα μας ξεκινάει με βαρκάδα στη λίμνη Τιτικάκα, όπου θα επισκεφθούμε τα μοναδικά «πλωτά νησιά», φτιαγμένα από καλάμια, τα οποία κατοικούνται εδώ και αιώνες από τους γηγενείς Ινδιάνους Ούρος. Με εμβαδόν 8.372 τετραγωνικά χιλιόμετρα, η Τιτικάκα είναι η μεγαλύτερη λίμνη της Νότιας Αμερικής και η μεγαλύτερη στον κόσμο σ’ αυτό το υψόμετρο. Μια εμπειρία ζωής που μας δίνει την ευκαιρία να καταγράψουμε ζωντανά έναν τρόπο ζωής, ο οποίος διατηρείται ως σήμερα ανέγγιχτος από τις επιρροές του μοντέρνου κόσμου.

Εν συνεχεία, θα επισκεφθούμε το Σιλουστάνι με τα περίφημα Τσούλπας (τάφοι – πύργοι που χρησιμοποιούνταν ως τελευταίες κατοικίες για τους πολίτες των Κόλια, ενός πολιτισμού προγενέστερου από αυτόν των Ίνκας), το οποίο μας περιμένει να το εξερευνήσουμε.

Ημέρα 13η : Πούνο – Λίμα

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το αεροδρόμιο της Χουλιάκα από όπου θα πάρουμε την πτήση μας για την πρωτεύουσα Λίμα. Το βράδυ κάντε μια βόλτα στην παραλία της πόλης, στις πιο σικ συνοικίες και στα πάρκα της με θεά τον ωκεανό!

Ημέρα 14η : Λίμα – Αθήνα

Χορτάτοι από εικόνες και αφηγήσεις, μεταφορά στο αεροδρόμιο απ’ όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής για την Ελλάδα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

Ημέρα 15η: Αθήνα/Θεσσαλονίκη

Άφιξη στην Αθήνα/Θεσσαλονίκη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί χωρίς να παραλείπεται κάτι.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ

Τιμή BONUS PRICE

Ταξίδι

Διατροφή

Αναχώρηση

Διαμονή

Δίκλινο

Μονόκλινο

Φόροι
Είσοδοι

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΠΕΡΟΥ

15 ημέρες

HΒ

Ημιδιατροφή

13/8

4*, 5*

3.390

+890

+990

 

(*) BONUS PRICE έγκαιρης εγγραφής για περιορισμένο αριθμό θέσεων και για όσο η τιμή εμφανίζεται στην ιστοσελίδα μας – ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Πτήσεις με IBERIA
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*, 5*
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα
  • Εισόδους κατά την διάρκεια των ξεναγήσεων
  • Φιλοδωρήματα
  • Έμπειρο αρχηγό/συνοδό του ταξιδιού
  • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή αναγράφεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο.
  • Φόροι Αεροδρομίων

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Απαραίτητο το διαβατήριό σας με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημερομηνία εξόδου από τη χώρα και μία έγχρωμη φωτοτυπία αυτού.

ΠΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

ΩΡΑ ΑΦΙΞΗΣ

Αθήνα – Μαδρίτη

15:50

18:45

Μαδρίτη - Λίμα

00:20

06:10

Λίμα - Μαδρίτη

11:25

05:45*

Μαδρίτη- Αθήνα

10:35

15:10

.






Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

INSTAGRAM: palmostravel_official

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00πμ - 18:00μμ
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00πμ-15:00μμ  & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ