menu
+30 210 9889421
ΒΟΡΕΙΑ ΡΗΝΑΝΙΑ - ΒΕΣΤΦΑΛΙΑ - ΧΑΙΔΕΛΒΕΡΓΗ ''GOURMET FESTIVAL DUSSELDORF'' 6ημ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (P29)

ΒΟΡΕΙΑ ΡΗΝΑΝΙΑ - ΒΕΣΤΦΑΛΙΑ - ΧΑΙΔΕΛΒΕΡΓΗ ''GOURMET FESTIVAL DUSSELDORF'' 6ημ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (P29)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 21/06

ΑΠΟ 745 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 21/06

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2024
21-26/8/24
ΒΟΡΕΙΑ ΡΗΝΑΝΙΑ - ΒΕΣΤΦΑΛΙΑ - ΧΑΙΔΕΛΒΕΡΓΗ

Φρανκφούρτη – Χαϊδελβέργη – Μάνχαιμ – Κολωνία - Ντίσελντορφ - Βούπερταλ - Μίνστερ - Άαχεν - Μάαστριχτ

GOURMET FESTIVAL DUSSELDORF 2024

https://gourmetfestivals.de/exhibition/gourmet-festival-duesseldorf-2024/

Ζήστε τις γαστρονομικές απολαύσεις του μεγαλύτερου υπαίθριου φεστιβάλ της Ευρώπης, του Gourmet Festival Düsseldorf. Με περισσότερους από 200 εκθέσεις από την πολυτελή γαστρονομία, κατασκευαστές που προσφέρουν τις λιχουδιές τους από όλο τον κόσμο, street food από τα υπέροχα σχεδιασμένα food trucks και μια ποικιλία ποτών ,το Gourmet Festival Düsseldorf σίγουρα θα σε ενθουσιάσει. Οι εκθέσεις που θα βρίσκονται στο Königsallee στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας θα προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών, όπως αναψυκτικά και χυμούς, βιολογικά προϊόντα, βιολογικά τρόφιμα, μπύρα, ψωμί, αρτοσκευάσματα, αλείμματα, κοκτέιλ, πάγο, ξύδια και ντελικατέσεν, ψάρια -θαλασσινά, κρέας, πουλερικά και άλλα. Θα ανακαλύψτε τον κόσμο των γαστρονομικών απολαύσεων. Από την πολυτελή γαστρονομία μέχρι τα όμορφα σχεδιασμένα φορτηγά τροφίμων, υπάρχει κάτι για όλους. Ζήστε τη μοναδική ατμόσφαιρα και απολαύστε τις γαστρονομικές απολαύσεις του Gourmet Festival Düsseldorf.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η μέρα 21/08 : ΑΘΗΝΑ - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ(ξενάγηση πόλης) – ΧΑΙΔΕΛΒΕΡΓΗ (105km)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο στις 09.00 και ακολουθεί η πτήση με την SKY EXPRESS στις  11.15 για την Φρανκφούρτη. Άφιξη στις 13.25 και αμέσως θα ξεκινήσουμε τη γνωριμία μας με το οικονομικό και εμπορικό κέντρο της Γερμανίας. Στην πόλη που ονομάζεται και "Μάινχάταν" ή Σικάγο του Μάιν, λόγω το μεγάλου αριθμού ουρανοξυστών κοντά στο κέντρο της, έχουν την έδρα τους το γερμανικό Χρηματιστήριο, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και πολλές άλλες σημαντικές τράπεζες και εταιρείες, μεταξύ των οποίων η Frankfurt Messe. Θα περιηγηθούμε στο Römer, την πανέμορφη πλατεία, φυσικό και πνευματικό κέντρο της Φρανκφούρτης από τις ημέρες του Καρλομάγνου, για να θαυμάσουμε την τριάδα των συνδεδεμένων μεσαιωνικών σπιτιών που λειτουργούσαν σαν Δημαρχείο από το 1405, το αναγεννησιακό σιντριβάνι της Δικαιοσύνης, την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, αλλά και τα πανέμορφα πολύχρωμα σπίτια με τους ξύλινους σκελετούς. Το ιστορικό κέντρο της πόλης αναστηλώθηκε πολύ προσεκτικά σε χρόνο μηδέν μετά τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο, όταν η πόλη φιλοδοξούσε να γίνει πρωτεύουσα της Δυτικής Γερμανίας (κάτι που δεν έγινε) , καθώς τη θέση αυτή κέρδισε η επαρχιακή Βόννη. Θα επισκεφθούμε τον γοτθικό Καθεδρικό ναό του Αγίου Βαρθολομαίου και θα ανέβουμε στην διάσημη Eiserner Steg (σιδερένια πεζογέφυρα) για να δούμε τη θέα και να φωτογραφηθούμε μπροστά από τους ουρανοξύστες που φιλοξενούν τους σημαντικότερες οικονομικούς θεσμούς της Ευρώπης . Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας στην Χαϊδελβέργη νωρίς το απόγευμα .Τακτοποίηση στα δωμάτια και διανυκτέρευση.

2η μέρα 22/08 : ΧΑΙΔΕΛΒΕΡΓΗ(ξενάγηση πόλης) – ΜΑΝΧΑΙΜ (50km)

Πρωινό στο ξενοδοχείο, και πολύ νωρίς το πρωί θα ξεκινήσουμε την περιήγηση στην πόλη που θα μας φιλοξενήσει και για την 2η βραδιά , την πανέμορφή Χαϊδελβέργη. Κατά τη διάρκεια της περιήγησής μας στο μπαρόκ κυρίως αρχιτεκτονικής ιστορικό κέντρο της πόλης - κληρονομιά της πολυτάραχης ιστορίας της - θα δούμε την πλατεία της αγοράς στην οποία δεσπόζει ο Καθεδρικός ναός του Αγίου Πνεύματος, τα κτίρια του Πανεπιστημίου (του παλαιότερου της Γερμανίας και τρίτου παλαιότερου της Ευρώπης), την περίτεχνη εκκλησία των Ιησουιτών, το κομψό Δημαρχείο κ.ά. Φυσικά δεν θα παραλείψουμε να σταθούμε για φωτογραφίες μπροστά από τους χαρακτηριστικούς πύργους της γέφυρας του Πρίγκιπα-εκλέκτορα Κάρολου-Θεόδωρου με φόντο το πανέμορφο αναγεννησιακό κάστρο της πόλης, το οποίο στέκει καμαρωτό 80 μέτρα πάνω από αυτήν . Ελεύθερος χρόνος για ελαφρύ γεύμα και νωρίς το απόγευμα θα ακολουθήσει επίσκεψη στο γειτονικό Μανχάιμ την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του κρατιδίου μετά την πρωτεύουσα Στουτγκάρδη. Είναι κτισμένη στη δεξιά όχθη του Ρήνου εκεί που συναντιέται με τον ποταμό Νέκαρ. Στην αριστερή όχθη του ποταμού Ρήνου βρίσκεται η εξίσου μεγάλη πόλη Λούντβιχσχαφεν. Σύμβολο της πόλης Μάνχαϊμ είναι ο Wasserturm (ο πύργος νερού), που βρίσκεται ανατολικά του κέντρου της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το βράδυ . Διανυκτέρευση.

3η μέρα 23/08 : ΧΑΙΔΕΛΒΕΡΓΗ – ΚΟΛΩΝΙΑ – ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ (290km)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Κολωνία, μια πόλη γεμάτη ιστορία, πολιτισμό και ομορφιά. Βρίσκεται στις όχθες του Ρήνου και έχει πολλά αξιοθέατα να προσφέρει στον επισκέπτη καθώς φημίζεται για τις πολιτιστικές δυνατότητες που προσφέρει, αφού είναι η έδρα περισσότερων από 30 μουσείων και γκαλερί.  Το σύμβολο της πόλης είναι ο εντυπωσιακός καθεδρικός ναός, ένα αριστούργημα της γοτθικής αρχιτεκτονικής, που διαθέτει δύο ψηλούς πύργους και εκπληκτικά βιτρώ. Ο ναός είναι ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα κτίρια της Ευρώπης και έχει ανακηρυχθεί ως παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Ντίσελντορφ όπου θα μείνουμε για τις υπόλοιπες μέρες του ταξιδιού μας. Άφιξη στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

4η μέρα 24/08: ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ (Ξενάγηση πόλης) – Gourmet festival

Πρωινό στο ξενοδοχείο και θα ξεκινήσουμε τη γνωριμία μας με την θαυμάσια αυτή πόλη. Αρχίζοντας από την μεγάλη γέφυρα επί του Ρήνου ποταμού, την περιοχή του λιμανιού εδώ όπου δεσπόζει ο Πύργος των Τηλεπικοινωνιών στα 240,5 μέτρα ύψος , καθώς και τα περίφημα επικλινή κτίρια που σχεδίασε ο διάσημος αρχιτέκτονας Frank Gehry. Ακολουθεί η παλιά πόλη (Altstadt) με τα σπουδαία ιστορικά της κτίρια και τα δεκάδες εστιατόρια και καφέ. Τέλος η διάσημη οδός Koningshalle ή σκέτα Κο, όπως την αποκαλούν οι κάτοικοι της πόλης, που εκτείνεται κατά μήκος του παραπόταμου του Ρήνου(Ντίσελ) ,  ο οποίος έδωσε και το όνομα στην πόλη. Η διάσημη αυτή οδός , είναι γεμάτη με τις σικ μπουτίκ των σχεδιαστών της γερμανικής Μέκκας της μόδας και φυσικά τα σικ καφέ , μπαρ και εστιατόρια . Εξερευνήστε στε το μοναδικό GOURMET FESTIVAL που διεξάγεται στην πόλη και απολαύστε μοναδικές λιχουδιές της Γερμανικής κουζίνας και όχι μόνο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα . Διανυκτέρευση.

5η μέρα 25/08 : ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ - ΑΑΧΕΝ - ΜΑΣΤΡΙΧΤ – ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ (235km)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε για μια πρώτη  γνωριμία με την ιστορική πόλη του Άαχεν, μία ανάσα από το σύνορα με το Βέλγιο. Στον διάσημο Καθεδρικό του Ναό στέφθηκε ο Καρλομάγνος αυτοκράτορας της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, έγινε η ταφή του το 814, ενώ στην περίφημη Capela Palatina έγινε η στέψη 31 Γερμανών Αυτοκρατόρων. Έτσι είναι απόλυτα φυσικό να ανήκει στη Λίστα Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Unesco. Φυσικά θα περπατήσουμε στο ιστορικό κέντρο, θα σταθούμε στην Πλατεία της Αγοράς για να θαυμάσουμε το υπέροχο κτίριο του Δημαρχείου και θα περιπλανηθούμε στα φωτογενή του σοκάκια. Θα συνεχίσουμε για την πόλη του Μάαστριχτ (Maastricht), μία από τις παλαιότερες ολλανδικές πόλεις (οι ντόπιοι ισχυρίζονται ότι είναι η παλαιότερη, ενώ οι κάτοικοι της πόλης Ναϊμέγκεν κρατούν αυτό τον τίτλο για τη δική τους πόλη). Σύντομη ξενάγηση στην πόλη και χρόνος για γεύμα . Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6η μέρα 26/08:  ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ – ΒΟΥΠΕΡΤΑΛ – ΜΙΝΣΤΕΡ - ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ(πτήση) - ΑΘΗΝΑ (265km)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την  για την ιστορική πόλη του Βούπερταλ, με τον μοναδικό κτιριακό του πλούτο, τον οποίο και θα γνωρίσουμε από κοντά . Σήμα κατατεθέν της πόλης, το περίφημο εναέριο, αιωρούμενο τρένο Schwebebahn, που πρώτο λειτούργησε το 1901 και χαρακτηρίστηκε θαύμα της μηχανικής. Το τρένο διασχίζει 13,2 χιλιόμετρα σε ύψος 12μ πάνω από το έδαφος της γης. Η βόλτα(προαιρετικά) που θα απολαύσουμε επιβιβαζόμενοι στο μοναδικό αυτό τρένο είναι το λιγότερο εντυπωσιακή. Συνεχίζουμε για την ιστορική πόλη του Μίνστερ, το πνευματικό κέντρο της Βεστφαλίας, εδώ που υπογράφηκε η περίφημη ομώνυμη συνθήκη με την οποία τερματίστηκε ο καταστροφικός Τριακονταετής Πόλεμος (1618-1648). Το μοναδικό σε αρχιτεκτονική αξία μεσαιωνικό κέντρο της πόλης , θα μας αποκαλύψει τα μυστικά του και θα μας μαγέψει με την επιβλητική γοτθική του ατμόσφαιρα στην περιπατητική μας περιήγηση. Νωρίς το απόγευμα  θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ όπου θα πάρουμε την πτήση επιστροφής της SKY EXPRESS στις 19.15 Άφιξη στην Αθήνα στις 23.15

 

EARLY BOOKING τιμές, για κρατήσεις που θα επιβεβαιωθούν έως 12/7/24 !!!

Τιμή κατ’ άτομο

Ξενοδοχεία

2κλινο

1κλινο

Παιδί 0-2

Παιδί 2-12

21-26/8

6ημέρες

STAYCITY HOTEL 4*
&
NH CITY KONIGSALLEE 4*

 

745€

 

1.045€

 

60€

 

685€

**Οι τιμές των παιδιών, ισχύουν όταν αυτά αποτελούν 3ο ή 4ο άτομο.

+ Φόροι αεροδρομίων , επίναυλος καυσίμων , φόρος διαμονής, parking , check points (245 ευρώ ανά άτομο).

 

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα- Ντίσελντορφ και Φρανκφούρτη -Αθήνα (συμπεριλαμβάνεται χειραποσκευή 8 κιλά και βαλίτσα 20 κιλά)
  • Εκδρομές-ξεναγήσεις , σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • 03 διανυκτερεύσεις στο NHCITYKONIGSALLEE 4* στο Ντίσελντορφ
  • 02 διανυκτέρευση στο STAYCITYHOTEL 4* στην Χαϊδελβέργη
  • Πρωινό καθημερινά σε πλούσιο μπουφέ
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλεια
  • Αρχηγός/συνοδός
  • ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.
  • Φόροι αεροδρομίων , επίναυλος καυσίμων , φόρος διαμονής, parking , check points (245 ευρώ ανά άτομο).
  • Είσοδοι σε μουσεία , μνημεία , αξιοθέατα.

ΠΤΗΣΕΙΣ

GQ860 Αθήνα - Φρανκφούρτη

11.15-13.25

GQ891 Ντίσελντορφ - Αθήνα

19.15-23.15

.


Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

INSTAGRAM: palmostravel_official

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00πμ - 18:00μμ
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00πμ-15:00μμ  & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ