menu
+30 210 9889421
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 4,5ημ ΠΑΣΧΑ (P2)//STOP SALES

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 4,5ημ ΠΑΣΧΑ (P2)//STOP SALES

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 02-06/05 & 03-06/05 ME ΠΟΥΛΜΑΝ///SOLD OUT

ΑΠΟ 428 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 02-06/05 & 03-06/05 ME ΠΟΥΛΜΑΝ///SOLD OUT

ΛΑΜΠΡΙΑΤΙΚΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΣΤΗ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ

ΣΤΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΛΙΒΑΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΓΕΥΤΙΚΕΣ ΛΙΜΝΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ

1η μέρα - Μ. Πέμπτη: Αθήνα - Δίον - Θεσσαλονίκη

Αναχώρηση από την Αθήνα ώρα 07:00 για το Δίον, έναν από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της Μακεδονίας. Επίσκεψη στο μουσείο του Δίον (έξοδα ατομικά) θαυμάζοντας τα μοναδικά ευρήματα του ιερού χώρου των Μακεδόνων. Στις συλλογές του περιλαμβάνει αντικείμενα και αγάλματα που ανακαλύφθηκαν κατά τις ανασκαφές στην περιοχή, όπως η περίφημη ύδραυλις: το αερόφωνο όργανο από τον 1ο π.Χ. αιώνα, το οποίο αποτελεί το αρχαιότερο που έχει ανακαλυφθεί ποτέ στο είδος του. Άφιξη αργά το απόγευμα στην ξελογιάστρα Θεσσαλονίκη και εγκατάσταση στο  πολυτελές  The Met 5* ή GRAND HOTEL PALACE 5* Ξεκουραστείτε και απολαύστε τις ανέσεις τους! Το βράδυ δείπνο μπουφέ.

2η μέρα - Μ. Παρασκευή:  Νομός Πέλλας - Λουτρά Πόζαρ  - Έδεσσα

Πλούσιο πρόγευμα μπουφέ και η μέρα μας είναι αφιερωμένη στον Νομό Πέλλας, την αρχαία πρωτεύουσα του Μακεδονικού Βασιλείου. Περνώντας τον κάμπο των Γιαννιτσών, γεμάτος χρώματα και ευωδιές θα βρεθούμε στα πιο διάσημα ιαματικά νερά της Βόρειας Ελλάδας, στα Λουτρά Πόζαρ (Λουτρακίου) στην επαρχία Αλμωπίας, λίγα χιλιόμετρα από την Αριδαία. Χαλαρώστε και αφεθείτε στις ευεργετικές ιδιότητες των θερμών πηγών σε μία από τις εξωτερικές πισίνες που είναι σε λειτουργία (έξοδα ατομικά). Εναλλακτικά, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε μία από τις κλειστές πισίνες που λειτουργούν (απαιτείται ραντεβού νωρίτερα). Μην παραλείψετε να αγοράσετε παραδοσιακά προιόντα από τα μαγαζιά που υπάρχουν στα λουτρά. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση, ψώνια και γεύμα (έξοδα ατομικά) απολαμβάνοντας την ξεχωριστή φύση που υπάρχει στην περιοχή.  Αφού επωφεληθούμε από την δύναμη των ιαματικών νερών μας η επόμενη μας στάση θα είναι στους περίφημους καταρράκτες της Έδεσσας. «Το σκαλοπάτι όπου πατά ο Θεός για να ανέβει στον ουρανό» ανέφερε ο συγγραφέας Μενέλαος Λουντέμης για την πόλη των νερών. Βόλτα στο καταπράσινο πάρκο με τους παλιούς μύλους και χρόνος για να απολαύσετε και να φωτογραφήσετε τον μεγάλο καταρράκτη “Κάρανο”, ύψους 70 μέτρων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση.  Το βράδυ Νηστίσιμο δείπνο και παρακολούθηση της Ακολουθίας του Επιταφίου.

3η μέρα – Μ. Σάββατο: Πανόραμα Λιμνών Δοϊράνης και Κερκίνης  - Άνω Πορρόϊα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για μία πανέμορφη πανοραμική διαδρομή. Έχοντας κατεύθυνση βόρεια και λίγο πριν τα σύνορα μας θα βρεθούμε στην λίμνη Δοϊράνη. Η Δοϊράνη περικλείεται από τα όροι Μπέλες και Κρούσσια και αποτελεί τον κύριο συλλέκτη όλων των επιφανειακών και υπόγειων νερών της περιοχής. Η ονομασία της προέρχεται πιθανώς, από τους αρχαίους Δόβηρες, που ήταν Παιονικό φύλο, εγκατεστημένο στην περιοχή. Αποτελεί κατάλοιπο της αρχαίας λίμνης Παιονίας που καταλάμβανε πολύ μεγαλύτερη έκταση.  Η λίμνη είναι ενταγμένη στο δίκτυο «Natura 2000» και αποτελεί καταφύγιο για πλήθος πουλιών, είτε ως μόνιμη κατοικία είτε ως ενδιάμεσο σταθμό κατά τη μετανάστευσή τους.  Αφού απολαύσουμε τον καφέ μας και την μοναδική θέα κατευθυνόμαστε  στα πανέμορφα και γραφικά Άνω Πορόια, χωριό κατάφυτο με τρεχούμενα νερά και υπέροχη θέα στη Λίμνη Κερκίνη. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το Καζάν ντιπί από βουβαλίσιο γάλα στην κεντρική πλατεία του χωριού. Φθάνουμε στην Λίμνη Κερκίνη, μοναδικός τόπος με σπάνια βιοποικιλότητα και ένας από τους 10 Υγροτόπους Διεθνούς Σημασίας της Ελλάδας σύμφωνα με την σύμβαση Ραμσάρ. Εδώ απολαύστε τις παραδοσιακές σπεσιαλιτέ  με πλούσια και “διαφορετικά” τοπικά εδέσματα, όπως βουβάλι, ζαρκάδι, αγριογούρουνο, αρνάκι γάστρας, ανάλογα με την προτίμηση σας (έξοδα ατομικά). Ελεύθερος χρόνος στην Λίμνη Κερκίνη για περίπατο, καφεδάκι και παρατήρηση πουλιών μιας και θεωρείται ο απόλυτος προορισμός φιλοξενώντας περισσότερα από 300 είδη πτηνών. Σας προτείνουμε μία βαρκάδα στην λίμνη για να θαυμάσετε από κοντά την μοναδική φύση  και τα σπάνια πουλιά που φιλοξενούνται στην περιοχή. Θα σας μείνει αξέχαστη!!!Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης λειτουργίας και Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα, κόκκινα αυγά και πολλά εδέσματα στα ξενοδοχεία μας.

4η μέρα - Κυριακή του Πάσχα: Πασχαλιά - Πόλη Θεσσαλονίκης

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος να απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου μας. Το μεσημέρι εορταστικό Πασχαλινό γεύμα από πλούσιο μπουφέ με αρνάκι και πολλά εδέσματα. Το απόγευμα σας προτείνουμε να χαρείτε το υπέροχο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το Λευκό Πύργο, την Πλατεία Αριστοτέλους, την Τσιμισκή, την Ροτόντα, την Καμάρα και την παραλιακή με την θέα του Θερμαϊκού Κόλπου. Μην παραλείψετε να περάσετε από τα Λαδάδικα όπου το γλέντι εκεί δεν σταματάει ποτέ ακόμα και τις πρώτες πρωινές ώρες.

5η μέρα – Δευτέρα του Πάσχα: Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου – Άνω Πόλη – Κέντρο Θεσσαλονίκης -  Αθήνα

Πρόγευμα σε μπουφέ και θα έχουμε χρόνο μέσω μίας πανοραμικής διαδρομής να θαυμάσουμε τα μνημεία της πόλης.  Προσκύνημα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, πολιούχου Θεσσαλονίκης και  ανεβαίνουμε στην Άνω Πόλη. Εκεί ο χρόνος φαίνεται να έχει σταματήσει και αυτό το μαρτυρούν η βυζαντινή οχύρωση και τα παραδοσιακά σπίτια. Αφού θαυμάσουμε την θέα από ψηλά επιστρέφουμε στο κέντρο της πόλης. Ελεύθερος χρόνος  στην πλατεία Αριστοτέλους για τα τελευταία  μας ψώνια και βόλτα στην πολυσύχναστη παραλία με θέα τον Λευκό Πύργο. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε και τα ψωνίσετε τα φημισμένα τρίγωνα Πανοράματος, το λαχταριστό γεμιστό τσουρέκι και φυσικά την γλυκιά μπουγάτσα. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Σημείωση: Στην 4ήμερη εκδρομή δεν περιλαμβάνεται το πρόγραμμα της 2ης μέρας.

ΔΙΟΝ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΕΔΕΣΣΑ – ΛΙΜΝΗ ΔΟΙΡΑΝΗΣ – ΑΝΩ ΠΟΡΟΙΑ – ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ – ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΑΝΩ ΠΟΛΗ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

 

Τιµή κατ’άτοµο, µε πούλμαν

4 ΜΕΡΕΣ

3-6/5

5 ΜΕΡΕΣ

2-6/5

Δίκλινο

428

523

3ο άτομο

365

459

3ο άτομο έως 11,99 ετών

305

375

Μονόκλινο

593

763

Τιµή κατ’άτοµο, µε πούλμαν

Grand Hotel Palace 5*

4 ΜΕΡΕΣ

3-6/5

5 ΜΕΡΕΣ

2-6/5

Δίκλινο Classic

368

463

3ο άτομο

233

283

3ο άτομο έως 4 ετών

173

203

3ο άτομο από 5 έως 9,99 ετών

203

243

Μονόκλινο

473

603

Περιλαμβάνονται: Μεταφορές, εκδρομές του προγράμματος με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο THE MET 5* η GRAND HOTEL PALACE 5* • Μπουφέ πρόγευμα και δείπνο μπουφέ καθημερινά (ημιδιατροφή) • Το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό Γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας •  Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν έως 75 ετών • Αρχηγός/Συνοδός • Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται: O εκάστοτε φόρος διαμονής ανά δωμάτιο/διανυκτέρευση (τέλος ανθεκτικότητας στην Κλιματική Κρίση),  θα πρέπει να πληρωθεί απευθείας στο ξενοδοχείο.

Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

INSTAGRAM: palmostravel_official

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00πμ - 18:00μμ
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00πμ-15:00μμ  & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ