menu
+30 210 9889421
ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ (ΑΛΠΙΚΟ ΤΡΕΝΟ) - ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ 7ημ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (P1)

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ (ΑΛΠΙΚΟ ΤΡΕΝΟ) - ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ 7ημ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (P1)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 29/07 & 05, 12, 19, 26/08

ΑΠΟ 655 € early booking

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 29/07 & 05, 12, 19, 26/08

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ (ΑΛΠΙΚΟ ΤΡΕΝΟ) -Μέλανας Δρυμός 7 μέρες

Βέρνη – Γενεύη(2)  - (Château d'Annecy) - Λωζάνη - Ιντερλάκεν – Ζυρίχη(4) - Λουκέρνη – (Αλπικό τρένο Σεν Μόριτζ) - Καταρράκτες Ρήνου - Λίμνη Τίτιζε - Μέλανας Δρυμός - Κωνστάνζα

SUMMER 2024  -  29/07 , 05,12,19 & 26/08/2024

1η Μέρα | Αθήνα – Βέρνη – Γενεύη. «Καλωσόρισμα στη ζωηρή πρωτεύουσα»

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο ‘’Ελ. Βενιζέλος’’ για την απευθείας πτήση μας στη Ζυρίχη. Άφιξη, επιβίβαση στο λεωφορείο και στην συνέχεια κατευθυνόμαστε προς Βέρνη. Η πόλη είναι κτισμένη σε μια απόκρημνη καμπή του ποταμού Άαρ, με χαρακτηριστική αρχιτεκτονική του 16ου αιώνα με φόντο τις μεγαλειώδεις Άλπεις. Με τους πλακόστρωτους δρόμους, τα σπίτια με τις κόκκινες στέγες και τις γραφικές προσόψεις, η παλιά πόλη της Βέρνης είναι το καλύτερο διατηρημένο ιστορικό κέντρο στην Ελβετία θα δούμε επίσης  τον καθεδρικό ναό του Αγ. Βικεντίου, την κεντρική αρτηρία Μάρκτγκάσε πλαισιωμένη από ψηφιδωτές στοές, το περίφημο αστρονομικό Ρολόι και το πάρκο των αρκούδων .  Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και ψώνια. Αναχώρηση για την Γενεύη, άφιξη και πρώτη γνωριμία με την πόλη που θα διαμείνουμε. Τακτοποίηση στα δωμάτια μας.

2η Μέρα | Γενεύη – Ξενάγηση πόλης – (Château d'Annecy (Ανεσί)

«κοσμοπολίτικη διάθεση αλά γαλλικά ,στη μαγεία των Γαλλικών Άλπεων»

Πρωινό και στη συνέχεια θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση μας στην πόλη η οποία εκτείνεται από την άκρη της ομώνυμης λίμνης και περιβάλλεται από τις οροσειρές του Ιούρα και των Άλπεων της Σαβοΐας. Ξεκινάμε την ξενάγηση μας στην πόλη που συνδυάζει την γαλλική φινέτσα με τον Ελβετικό δυναμισμό. Θα επισκεφτούμε το Μέγαρο των Εθνών με το μεγαλύτερο συνεδριακό κέντρο παγκοσμίως, την παλιά πόλη, το άνθινο Ρολόι που φτιάχτηκε το 1955, το ψηλότερο σιντριβάνι του οποίου ο πίδακας νερού φτάνει τα 140 μέτρα ύψος καθώς και το Δημαρχείο που γράφτηκε η πρώτη Συνθήκη της Γενεύης αλλά και

το καθεδρικό ναό του Αγ. Πέτρου που χτίστηκε τον 13ο αιώνα. Χρόνος ελεύθερος στην πιο κοσμοπολίτικη πόλη της Ευρώπης. Σας προτείνουμε εναλλακτικά την αναχώρηση για την Βενετία του Σαβόυ. Το Annecy, προσελκύει τουρίστες καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, καλοκαίρι και χειμώνα και ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς τουρίστες. Η λίμνη της Annecy είναι μία από τις καθαρότερες λίμνες του κόσμου που φιλοξενεί μια μεγάλη ποικιλία άγριων ζώων. Σταματήστε για ένα κρουασάν σε ένα boulangerie ή καθίστε για παγωτό σε μία από τις πολλές gelateria της πόλης.

3η Μέρα | Γενεύη – Λωζάνη - Ιντερλάκεν – Ζυρίχη

«εξερευνήστε τις Βερνικές Αλπεις»

Πρωινό και στην συνέχεια αναχωρούμε για την Λωζάνη. Στην περιήγηση μας θα δούμε την έδρα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, που ξεδιπλώνεται σε δύο τμήματα. Στην παλιά πόλη με το πάρκο Μον Ρεπό, το μέγαρο Ριπόν, τον Καθεδρικό ναό, τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό και στο Ουσύ, πάνω στη λίμνη Λεμάν και το Ολυμπιακό μουσείο. Συνεχίζουμε για το Ιντερλάκεν, χειμερινό επίσης θέρετρο με πολυτελή καταλύματα και βάση για αλπικές διαδρομές με τρένο, αλλά και πεζοπορία. Είναι χτισμένο στις όχθες του ποταμού Άαρ, ανάμεσα στις λίμνες Τούνερζε και Μπρίντσερζε, γεγονός που έδωσε και την ονομασία του. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα και καφέ. Το απόγευμα άφιξη στο ξενοδοχείο μας στη Ζυρίχη.

4η ημέρα:  Ζυρίχη – Ξενάγηση πόλης - Λουκέρνη

«στην Ελβετική μεγαλούπολη αλλά και βόλτα στην πιο διάσημη ξύλινη γέφυρα»

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε την  ξενάγηση μας  στην παλιά πόλη. Θα δούμε την Γοτθική Εκκλησία του 13ου αιώνα Φραουμνίστερ με τα περίφημα βιτρώ, την εκκλησία του Αγ. Πέτρου την μεγαλύτερη πλάκα ρολογιού της Ευρώπης, το Δημαρχείο, το πάρκο Ρίτερ, το λόφο του Ηλίου Σόνενμπεργκ, και τους τροπικούς κήπους του Πανεπιστημίου, την Όπερα και το μοντέρνο κτίριο Λε Κουρμουζιέ κέντρο προστασίας περιβάλλοντος. Η Μπανχόφστρασε, λεωφόρος των μεγάλων τραπεζών, είναι ο κεντρικότερος και πολυτελέστερος δρόμος της Ζυρίχης. Κατευθυνόμαστε στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού, από όπου ξεκινάμε την περιήγησή μας στην πόλη, δίπλα στις όχθες του ποταμού Limmat, που διαρρέει το κέντρο. Θα δούμε το εντυπωσιακό Δημαρχείο που κοσμείται στην πρόσοψή του από περίτεχνες ζωφόρους, αλλά και τη μαρμάρινη πύλη με την επίχρυση διακόσμηση, τα σπίτια των συντεχνιών, την εκκλησία του Αγίου Πέτρου, τον Καθεδρικό Ναό Γκρόσμινστερ, την εκκλησία Φραουμίνστερ του 13ου αιώνα, με τα υαλογραφήματα του Μαρκ Σαγκάλ, το κτίριο της Όπερας και θα καταλήξουμε στην ομώνυμη λίμνη. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε την περιοχή, περπατώντας στον παραλίμνιο πεζόδρομο.  Περπατήστε στον πιο εμπορικό δρόμο της πόλης, την Μπάνχοφστρασε με τα πολυκαταστήματα (όπως το «Τζέλμολι»), τα κεντρικά γραφεία των τραπεζών, το Μουσείο Ρολογιού αλλά και τα αποτυπώματα διάσημων σταρ του κινηματογράφου. Στην συνέχεια αναχωρούμε για μια ακόμη εκδρομική εμπειρία στο αλπικό ελβετικό ανάγλυφο. Μετά από μια υπέροχη διαδρομή φτάνουμε στη Λουκέρνη, στις όχθες της ομώνυμης λίμνης. Χτισμένη δίπλα σε μία μεγάλη, κρυστάλλινη λίμνη, με δεκάδες εστιατόρια και καταστήματα να στέκονται στη σειρά, πάνω σε πλακόστρωτα δρομάκια και μία γραφική Παλιά Πόλη για να βολτάρετε με τις ώρες, νιώθοντας ότι έχει «βουτήξει» σε έναν άλλο κόσμο, ενός πολύ διαφορετικού αιώνα. Στη Λουκέρνη, όλες οι ημέρες αρχίζουν από το μεσαιωνικό ιστορικό κέντρο, εκεί όπου βρίσκονται συγκεντρωμένα όλα τα σημαντικά αξιοθέατα της πόλης και ολοκληρώνονται πάλι εκεί, με ένα δείπνο ή ένα ποτήρι κρασί, χαζεύοντας τις εκατοντάδες ειδυλλιακές αντανακλάσεις που σκορπούν τα νυχτερινά φώτα και το φεγγάρι πάνω στο νερό. Θα περιηγηθούμε στην παλιά πόλη με τις χρωματιστές προσόψεις των σπιτιών, όπου θα δούμε την κλειστή γέφυρα του παρεκκλησίου από τον 14ο αιώνα, το Δημαρχείο, την εκκλησία του Αγ. Πέτρου, την κεντρική Πλατεία, τη μεσαιωνική αγορά του κρασιού, τις φημισμένες εκκλησίες των Φραγκισκανών, των Ιησουιτών, τη Χοφκίρκε και φυσικά το λιθόστρωτο ιστορικό κέντρο, τα οποία δίνουν στην πόλη μια παραμυθένια χροιά.

5η ημέρα: Ζυρίχη – Διαδρομή με το αλπικό τρένο Σεν Μόριτζ– Ζυρίχη

«στη θεαματικότερη διαδρομή»

Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο, ελάτε μαζί μας σε μια προαιρετική εκδρομή με το περίφημο Αλπικό τρένο. Μετά από μια καταπράσινη διαδρομή φτάνουμε στο Κουρ, όπου επιβιβαζόμαστε στο παραδοσιακό τρένο, με κατεύθυνση το Σαιν Μόριτζ παγκοσμίου φήμης χιονοδρομικό κέντρο Σαιν Μόριτζ το οποίο είναι χτισμένο σε υψόμετρο 1580μ με γραφικά σαλέ και πολυτελή ξενοδοχεία για υψηλών προδιαγραφών χειμερινές διακοπές. Η διαδρομή ξελογιάζει μέσα από δάση, λίμνες και παγετώνες. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς το συγκλονιστικό, γεμάτο αντιθέσεις και χρώματα τοπίο, που θα σας μείνει αξέχαστο. Χρόνος ελεύθερος για να χαρείτε τη φυσική ομορφιά. Επιστροφή στη Ζυρίχη & στο ξενοδοχείο μας.

6η ημέρα: Ζυρίχη –  Καταρράκτες Ρήνου - Λίμνη Τίτιζε - Μέλανας Δρυμός

«εκεί που γράφτηκαν τα παραμύθια για νεράιδες»

Πρωινό και αναχωρούμε για να δούμε ένα θαύμα της φύσης! Θα επισκεφθούμε τους καταρράκτες του Ρήνου. Ένας ποταμός που πηγάζει από τις Ελβετικές Άλπεις, περνάει όλη την Ευρώπη και εκβάλλει στην Βόρεια θάλασσα στην Ολλανδία. Η περιοχή αυτή της Ελβετίας έχει μια μεγάλη ποικιλία από φυσικά αξιοθέατα και μνημεία, αλλά η μαγεία της περισσότερο κρύβεται στην τοποθεσία και στο θέαμα που δημιουργούν οι καταρράκτες του Ρήνου, που ονομάζονται Reinfall και είναι οι μεγαλύτεροι της Ευρώπης! Στη συνέχεια,  αναχώρηση για την πανέμορφη Λίμνη Τίτιζε, δημοφιλή τουριστικό προορισμό με ωραιότατα καφέ και καταστήματα, και ακολούθως για το Τρίμπεργκ, μια μικρή ορεινή πόλη με τους καταρράκτες του ποταμού Γκούταχ, συνολικού ύψους 151 μ. και τα παραδοσιακά ξυλόγλυπτα ρολόγια κούκους. Στην περιήγηση μας θα ανακαλύψουμε ένα από τα διασημότερα ορεινά συμπλέγματα της Κεντρικής Ευρώπης, τον περίφημο Μέλανα Δρυμό που θα μας αποκαλύψει ένα μοναδικό φυσικό τοπίο που παρά το όνομα του (Μέλας) δεν είναι καθόλου «σκοτεινό». Γραφικά χωριά με κουκλίστικα σπίτια, λίμνες, καταρράκτες, πεύκα και έλατα μας συνοδεύουν σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής μας. Επιστροφή στη Ζυρίχη & στο ξενοδοχείο μας.

7η ημέρα: Ζυρίχη -- Κωνστάνζα - Στουτγκάρδη – Πτήση επιστροφής.

«Στη λίμνη ανάμεσα σε 3 χώρες»

Πρωινό και αναχωρούμε για την εκδρομή στην Κωνστάνζα και το Μαϊνάου, το "Νησί των Λουλουδιών".  που βρίσκεται στο δυτικό άκρο της ομώνυμης λίμνης. Η λίμνη Κωνσταντίας ή Μπόντενζεε (Bodensee) είναι μια από τις πιο γραφικές λίμνες της Ευρώπης. Η πόλη είναι κτισμένη σε υψόμετρο 400 μέτρων στις παρυφές των Άλπεων και ανήκει σε τρία κράτη - την Γερμανία, την Ελβετία και την Αυστρία. Φθάνοντας θα περπατήσουμε στο ιστορικό της κέντρο, θα δούμε το άγαλμα Ιμπέρια, την πλατεία της αγοράς, τις παραδοσιακές μπυραρίες και θα υπάρχει χρόνος για καφέ, καθώς και για όμορφες και οικονομικές αγορές. Συνεχίζουμε για το νησί Μαϊνάου (Mainau), το οποίο το 1932 ο Σουηδός πρίγκιπας Λένναρτ Μπερναντότ (Lennart Bernadotte) μεταμόρφωσε σε επίγειο παράδεισο - έναν κήπο με μαγευτικά λουλούδια. Το 2004 ο Λένναρτ Μπερναντότ απεβίωσε σε ηλικία 95 ετών και ετάφη στην κρύπτη κάτω από το βασιλικό παρεκκλήσιο του Μαϊνάου. Η διαχείριση του κήπου πέρασε πλέον στα παιδιά του. Στη συνέχεια αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Στουτγκάρδης για την πτήση της επιστροφής.

 

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ (ΑΛΠΙΚΟ ΤΡΕΝΟ) - 7 ημέρες

Αναχωρήσεις

Ξενοδοχείο

Διατροφή

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο

Παιδί 2-12

σε Τρίκλινο

Επιβ.

Μονοκλίνου

Πτήσεις

29/07 &

05,12,19, 26/08/2024

Γενεύη: Nash
Hotel Geneva

Ζυρίχη: DORMERO
Hotel Zurich

 

Πρωινό

Early booking

655 €

Early booking

595 €

Early booking

+ 365 €

Aegean Airlines

Αθήνα – Ζυρίχη
08:30-10:20
Στουτγκάρδη - Αθήνα

21:15-00:50

+ Χρεώσεις αεροδρομίων,  επίναυλοι καυσίμων  245 €.
Οι
Early booking τιμές ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων Κανονική Τιμή + 50  €  κατ’ άτομο

 

Περιλαμβάνονται :

  • Αεροπορικά εισιτήρια στις παραπάνω πτήσεις με την Aegean Airlines (πρωινή αναχώρηση και βραδινή επιστροφή)
  • Εκδρομή και περιήγηση στην Λωζάνη και Ιντερλάκεν
  • Εκτεταμένη περιήγηση στην μεσαιωνική Βέρνη
  • Εκδρομή στην Κωστάντζα & το νησί «κήπος» Mainau
  • Βαλίτσα 23kg & χειραποσκευή 8kg .
  • 2 διανυκτερεύσεις στην Γενεύη στο Nash Hotel Geneva 4*
  • 4 διανυκτερεύσεις στην Ζυρίχη στο DORMERO Hotel Zurich 4*
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά στο ξενοδοχείο .
  • Μεταφορές , ξεναγήσεις / περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής
  • Έμπειρο συνοδό καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
  • ΦΠΑ
  • Μοναδικό ταξίδι το οποίο συνδυάζει το κλασικό πρόγραμμα της Ελβετίας μαζί με την περιήγηση στον Μέλανα Δρυμό Στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Δεν περιλαμβάνονται :

  • Χρεώσεις αεροδρομίων,  επίναυλοι καυσίμων ,φπα 245€.(πληρωτέα στο γραφείο)
  • Checkpoint : 30 ανά άτομο (πληρωτέα στον προορισμό)
  • Δημοτικοί φόροι πόλεων: 25 ανά άτομο (πληρωτέα στον προορισμό)
  • Προαιρετική εκδρομή με το Αλπικό τρένο : 120€/ενήλικας & 90€/παιδί (δηλώσεις συμμετοχής πριν την αναχώρηση)
  • Προαιρετική εκδρομή στο Annecy :40 €/ενήλικας & 30€/παιδί .
  • Είσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται
  • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.


Σημειώσεις : Η καθημερινή ροή του ταξιδιού μπορεί να εκτελεστεί με διαφορετική σειρά .
Τα τρίκλινα δωμάτια  κατόπιν ζήτησης αφορούν δίκλινα δωμάτια με προσθήκη μιας κλίνης



Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

INSTAGRAM: palmostravel_official

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00πμ - 18:00μμ
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00πμ-15:00μμ  & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ