menu
+30 210 9889421
ΜΕΤΕΩΡΑ  - ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ 4ημ ΠΑΣΧΑ (P2)//STOP SALES

ΜΕΤΕΩΡΑ - ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ 4ημ ΠΑΣΧΑ (P2)//STOP SALES

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 03-06/05 MΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ///SOLD OUT

ΑΠΟ 369 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 03-06/05 MΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ///SOLD OUT

Πασχαλιά στη μυστηριακή φύση και την κατανυκτική ατμόσφαιρα των ΜΕΤΕΩΡΩΝ!

Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα-Μετέωρα-Καλαμπάκα (Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και μανιταριών)

Αναχώρηση από την Αθήνα στις 07:30 και μέσω Δομοκού, άφιξη στην Καλαμπάκα, για μια βόλτα στους δρόμους της, στη σκιά των Μετεώρων, όπου το μεγαλείο της φύσης συναντά το θείο Μυστήριο. Ημέρα κατάνυξης και εμείς θα επισκεφτούμε δύο μονές από τις έξι που είναι σε λειτουργία. Αφού απολαύσουμε το μοναδικό γεωλογικό και θρησκευτικό τοπίο, θα βρεθούμε στην Καλαμπάκα και στο μουσείο φυσικής ιστορίας και μανιταριών (έξοδα ατομικά) με μοναδικά εκθέματα από την ευρύτερη περιοχή. Το Μουσείο περιλαμβάνει μια πλούσια συλλογή πτηνών και θηλαστικών καθώς και ένα ολοκληρωμένο μουσείο μανιταριών, το πρώτο στο είδος του στην Ελλάδα. Υπάρχουν περίπου 350 είδη ζώων και 250 από τα κυριότερα είδη μανιταριών.  Στο πωλητήριο του μουσείου μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων μανιταριών και τρούφας. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην πόλη της Καλαμπάκας. Άφιξη στο ξενοδοχείο Amalia Meteora 4* στην Θεόπετρα, τακτοποίηση. Το βράδυ νηστίσιμο δείπνο με παροχές All Inclusive και παρακολούθηση του Επιταφίου.

Μεγ. Σάββατο: Ι.Μ. Κορώνης – Λίμνη Πλαστήρα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε για την “Γούρνα της Βαβάς” όπως ονομαζόταν τα πολύ παλιά χρόνια η Λίμνη Πλαστήρα. Η λίμνη, αποτελεί την υλοποίηση μιας ιδέας που συνέλαβε το 1935 ο Νικόλαος Πλαστήρας. Πρώτη μας στάση για προσκύνημα στην Ι.Μ.Κορώνης όπου η ιστορία της αρχίζει τον 12ο αιώνα και συγκεκριμένα το 1123 όταν βρέθηκε με θαυμαστό τρόπο η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Κορώνης. Συνεχίζουμε για να δούμε από κοντά το Φράγμα του Ταυρωπού. Μια εντυπωσιακή τσιμεντένια κατασκευή, ένα κομψό τόξο που μοιάζει να αγκαλιάζει τον τεράστιο όγκο του νερού της λίμνης, το Φράγμα μήκους 220μ.  που έχει δημιουργηθεί, συγκράτησε  τα νερά του Ταυρωπού, που κάλυψαν το οροπέδιο της Νεβρόπολης και δημιούργησε τη λίμνη Πλαστήρα. Σήμερα αποτελεί  ένα όμορφο σημείο για να αγναντέψει κανείς τη λίμνη, αλλά και την πίσω πλευρά του φράγματος που βουτά σε βάθος 83μ., κάθετα ανάμεσα στα βράχια. Εδώ ντόπιοι παραγωγοί θα σας προσφέρουν σουβενίρ αλλά και διάφορα τοπικά προϊόντα. Τελευταία μας στάση η πλαζ Λαμπερού, δίπλα στην λίμνη να απολαύσουμε τον καφέ μας και την μοναδική θέα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση, παρακολούθηση της Αναστάσιμης Λειτουργίας και Αναστάσιμο Εορταστικό δείπνο με παροχές All Inclusive.

Κυριακή του Πάσχα: Πασχαλιάτικη μέρα - Τρίκαλα

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Γιορτάστε την Πασχαλιάτικη μέρα στους χώρους του ξενοδοχείου με σούβλισμα του παραδοσιακού οβελία, μεζεδάκια και ουζάκι γύρω από την πισίνα (καιρού επιτρέποντος), Πασχαλινό εορταστικό γεύμα με γλέντι, με ποτά και διασκέδαση με ορχήστρα! Το απόγευμα χαλαρή βόλτα στην πόλη των Τρικάλων απολαμβάνοντας την βόλτα μας δίπλα στον ποταμό Ληθαίο, στον πολυσύχναστο πεζόδρομο της Ασκληπιού και στην παραδοσιακή συνοικία Βαρούσι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ δείπνο μπουφέ με παροχές All Inclusive.

Δευτέρα του Πάσχα: Πύλη Τρικάλων - Ελάτη - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και κατευθυνόμαστε προς το χωριό Πύλη Τρικάλων. στην εξόχως εντυπωσιακή Βυζαντινή εκκλησία Πόρτα Παναγιά του 12ου αιώνα λίγο μετά την Πύλη και το σαγηνευτικό τοξωτό γεφύρι του Αγίου Βησσαρίωνα με τους μικρούς καταρράκτες. Εκεί βρίσκεται η Βυζαντινή εκκλησία Πόρτα Παναγιά του 12ου αιώνα που φαντάζει η πύλη που ενώνει το χθες με το σήμερα. Λίγα μέτρα παρακάτω το πέτρινο γεφύρι του Αγίου Βησσαρίωνα που κάποτε ένωσε τη Θεσσαλία με την Ήπειρο. Μετά από τις απαραίτητες φωτογραφίες συνεχίζουμε για την Ελάτη, με τα εντυπωσιακά αρχοντικά και τους ξενώνες. Χτισμένη κυριολεκτικά μέσα στο πράσινο, παρέχει στον επισκέπτη ένα μοναδικού κάλους φυσικό περιβάλλον και ανεπανάληπτες για τις παραδοσιακές τους γεύσεις, ταβέρνες. Χρόνος ελεύθερος για καφέ και γεύμα (έξοδα ατομικά) και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΜΕΤΕΩΡΑ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΥΛΗ – ΕΛΑΤΗ

Τιμή κατ’ άτομο, 3-6/5, με πούλμαν, 4 μέρες

Δίκλινο

369

3ο άτομο

255

3ο άτομο έως 10 ετών

210

4ο άτομο έως 10 ετών

219

Μονόκλινο

499

Περιλαμβάνονται: Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο ΑΜΑLΙΑ METEORA 4* στην Θεόπετρα Καλαμπάκας • Μπουφέ πρωϊνό και δείπνο καθημερινά, συμπεριλαμβανομένου του Αναστάσιμου δείπνου και Πασχαλινό γεύμα με γλέντι και ζωντανή μουσική την Κυριακή του Πάσχα • Ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων & δείπνων (κρασί, μπύρα, αναψυκτικά, νερό) σε απεριόριστη κατανάλωση • Παροχές All Inclusive από τις 18.00 έως τις 24.00 καθημερινά • Πλούσια παιδική απασχόληση • Αρχηγός / Συνοδός • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75 ετών • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: O εκάστοτε φόρος διαμονής ανά δωμάτιο/διανυκτέρευση (τέλος ανθεκτικότητας στην Κλιματική Κρίση),  θα πρέπει να πληρωθεί απευθείας στο ξενοδοχείο.

Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

INSTAGRAM: palmostravel_official

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00πμ - 18:00μμ
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00πμ-15:00μμ  & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ