menu
+30 210 9889421
ΣΤΗΝ ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑ 4,5ημ ΠΑΣΧΑ (P2)//STOP SALES

ΣΤΗΝ ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑ 4,5ημ ΠΑΣΧΑ (P2)//STOP SALES

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 02-06/05 & 03-06/5 ΟΔΙΚΩΣ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ///SOLD OUT

ΑΠΟ 443 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 02-06/05 & 03-06/5 ΟΔΙΚΩΣ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ///SOLD OUT

ΚΕΡΚΥΡΑ … Η ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ

ΤΟ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΠΑΣΧΑ

1η μέρα - Μ. Πέμπτη: Αθήνα - Κέρκυρα

Αναχώρηση από Αθήνα το πρωί ώρα 06:30 μέσω της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου για Ηγουμενίτσα από όπου και θα πάρουμε το πλοίο για Κέρκυρα. Άφιξη και εγκατάσταση στα ξενοδοχεία Elea Beach 4* ή Livadi Nafsika 3*. Ξεκούραση και το βράδυ δείπνο μπουφέ. Για όσους επιθυμούν, προτείνουμε ανεπιφύλακτα να παρακολουθήσουν την Ακολουθία των 12 Ευαγγελίων στον κοντινότερο Ιερό Ναό από το ξενοδοχείο σας. Είναι εμπειρία μοναδική!

2η μέρα - Μ. Παρασκευή: Εργαστήριο Κουμκουάτ -  Παλαιοκαστρίτσα - Κασσιόπη

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε την εκδρομή μας για το βόρειο τμήμα του νησιού. Στην διαδρομή μας θα περάσουμε από το εργαστήριο KOUM KOUAT (έξοδα ατομικά), το σήμα κατατεθέν της Κέρκυρας. Ένας ωοειδούς σχήματος πορτοκαλί καρπός με γεύση λίγο όξινη και γλυκιά. Τον καρποφορεί ένα εσπεριδοειδές δέντρο, με ρίζες στην Κίνα και την Ιαπωνία, το οποίο καλλιεργείται εκτεταμένα σχεδόν έναν αιώνα στο νησί. Εδώ μπορείτε να δοκιμάσετε αλλά και να αγοράσετε παραδοσιακά προϊόντα κουμκουάτ. Συνεχίζουμε στην γραφική Παλαιοκαστρίτσα, επίγειο παράδεισο με έξι γραφικούς όρμους. Ψηλά στο βράχο, προβάλλει η Μονή της Ζωοδόχου Πηγής. Η παραλία φημίζεται για τα κρύα  νερά της και μπορείτε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας, αν αντέχετε να δοκιμάσετε την θερμοκρασία του νερού βουτώντας μόνο το χέρι σας ή το πόδι σας. Αφού βγάλουμε τις απαραίτητες φωτογραφίες, ακολουθούμε μία εκπληκτική διαδρομή μέσα στην ανοιξιάτικη φύση για να φθάσουμε στην γραφική παραλιακή κωμόπολη Κασσιόπη. Χρόνος για βόλτα και  γεύμα (έξοδα ατομικά) και επιστροφή μέσω μίας πανέμορφής παραθαλάσσιας διαδρομής απολαμβάνοντας την ανατολική πλευρά του νησιού. Δείπνο στο ξενοδοχείο νωρίς και αναχωρούμε για την πόλη, με την κατανυκτική ατμόσφαιρα και τους Επιτάφιους που συναντώνται στη Σπιανάδα, δημιουργώντας ένα συναίσθημα μοναδικό!

3η μέρα - Μ. Σάββατο: Πόλη (Κανάτια) – Ανάκτορα Mon Repos – Κανόνι

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για τη Λιτανεία του Σκηνώματος του Αγ. Σπυρίδωνα στην πόλη της Κέρκυρας. Μπάντες συνοδεύουν και πιστοί ακολουθούν από τον “Άγιο” μέχρι το Φρούριο. Στις 11:00 από κάθε γωνιά της πόλης ακούγεται ο ήχος των κανατιών που σπάνε οι ντόπιοι, οι καμπάνες ηχούν, οι μπάντες παιανίζουν χαρμόσυνα εμβατήρια. Όλη η πόλη γιορτάζει την πρώτη Ανάσταση! Συνεχίζουμε με επίσκεψη στο Mon Repos (έξοδα ατομικά) με τους ολάνθιστους κήπους και το επιβλητικό κτίριο του 19ου αιώνα (1831), κατοικίας της Πριγκίπισσας Σίσσυ. Στα περίπου 258 στρέμματα που περιβάλλουν τα ανάκτορα υπολογίζεται ότι υπάρχουν περισσότερα από 2000 είδη φυτών και δέντρων, ενώ δίπλα δεσπόζει ο αρχαιότερος ναός της Κέρκυρας, αφιερωμένος στην θεά Ήρα, εξού και Παλαιόπολη. Συνεχίζουμε για το Κανόνι, με θέα την Μονή Βλαχέρνας και το Ποντικονήσι. Δεν γίνεται να είστε στην Κέρκυρα και να μην έχετε μία φωτογραφία από αυτό το σημείο. Οι πιο τολμηροί, μπορείτε να φθάσετε ως την πεζογέφυρα της Βλαχέρνας και από εκεί να επιβιβαστείτε στα καραβάκια όπου σε λιγότερο από πέντε λεπτά θα σας μεταφέρουν στο διάσημο Ποντικονήσι. Επιστροφή στα ξενοδοχεία μας, ξεκούραση και το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης Ακολουθίας. Ακολουθεί εορταστικό Αναστάσιμο δείπνο στο ξενοδοχείο.

4η μέρα - Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιάτικη γιορτινή μέρα - Βόλτα στη Σπιανάδα

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Λαμπριάτικη μέρα και χαρείτε την γιορτινή ατμόσφαιρα και απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου  καθώς οι οβελίες σουβλίζονται στους χώρους του, όπως προστάζει η παράδοση! Πασχαλινό γεύμα με γλέντι, χορό, τραγούδι και λαμπριάτικα εδέσματα. Το απόγευμα βόλτα στην πόλη για σεργιάνι στα καντούνια και την περίφημη πλατεία Σπιανάδα, τη μεγαλύτερη της Ελλάδας. Αν είστε τυχεροί, μπορείτε να πετύχετε και ένα παιχνίδι κρίκετ, συνηθίζεται εδώ. Απολαύστε τον καφέ σας στο κοσμικό Λιστόν χτισμένο από Γάλλους, με θέα την Πλατεία και το Φρούριο και αφεθείτε στην μαγεία που μόνο η Κέρκυρα μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες της.

5η μέρα – Δευτέρα του Πάσχα: Κέρκυρα – Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το λιμάνι όπου και θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για την Ηγουμενίτσα. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις, έχοντας νοιώσει τι σημαίνει Πάσχα στην Κέρκυρα.

Συνοπτικό πρόγραμμα 4ήμερης εκδρομής:

1η μέρα – Μ. Παρασκευή: Αθήνα – Κέρκυρα
2η μέρα – Μ. Σάββατο: Πόλη (Κανάτια) – Ανάκτορα Mon Repos – Κανόνι
3η μέρα – Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιάτικη γιορτινή μέρα - Βόλτα στη Σπιανάδα
4η μέρα – Δευτέρα του Πάσχα: Κέρκυρα – Αθήνα

Τιµή κατ’άτοµο, με πούλμαν

Elea Beach 4*

4 ΜΕΡΕΣ

3-6/5

5 ΜΕΡΕΣ

2-6/5

Δίκλινο

443

549

3ο άτομο

383

469

3o άτομο έως 11,99 ετών

281

333

4o άτομο έως 11,99 ετών

317

401

Μονόκλινο

563

741

Επιβάρυνση για δωμάτιο με θέα θάλασσα 10 € ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση

 

Τιµή κατ’άτοµο, με πούλμαν

Livadi Nafsika 3*

4 ΜΕΡΕΣ

3-6/5

5 ΜΕΡΕΣ

2-6/5

Δίκλινο

410

505

Μονόκλινο

533

669

Περιλαμβάνονται: Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν • Εισιτήρια πλοίου Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα - Ηγουμενίτσα • Διαμονή στο Elea Beach 4* ή στο Livadi Nafsika 3* • Μπουφέ πρόγευμα & δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή) • Αναστάσιμο Δείπνο & Πασχαλινό Γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας • Αρχηγός / Συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75 ετών • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

O εκάστοτε φόρος διαμονής ανά δωμάτιο/διανυκτέρευση (τέλος ανθεκτικότητας στην Κλιματική Κρίση),  θα πρέπει να πληρωθεί απευθείας στο ξενοδοχείο

Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων

Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

INSTAGRAM: palmostravel_official

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00πμ - 18:00μμ
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00πμ-15:00μμ  & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ