menu
+30 210 9889421
ΖΑΚΥΝΘΟΣ 4,5ημ ΠΑΣΧΑ (P2)//STOP SALES

ΖΑΚΥΝΘΟΣ 4,5ημ ΠΑΣΧΑ (P2)//STOP SALES

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 03-06/05 ΟΔΙΚΩΣ ///SOLD OUT

ΑΠΟ 368 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 03-06/05 ΟΔΙΚΩΣ ///SOLD OUT

ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

Το «φιόρο του Λεβάντε»

Μ. Πέμπτη: Αθήνα – Κυλλήνη - Ζάκυνθος (Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου – Πόλη Ζακύνθου)

Αναχώρηση 06:30 το πρωί για το λιμάνι της Κυλλήνης όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για τη Ζάκυνθο. Άφιξη στο Φιόρο του Λεβάντε, στο καταπράσινο νησί του Ιονίου, όπου και φέτος το Πάσχα θα μας εκπλήξει με τις ομορφιές του αλλά και τα ιδιαίτερα τοπικά έθιμα. Φθάνοντας στο λιμάνι του νησιού αυτό που θα μας εντυπωσιάσει πρώτα είναι ο Ιερός Ναός του Αγίου Διονυσίου, σημείο αναφοράς για την Ζάκυνθο μιας και είναι ο προστάτης του νησιού και το λείψανο του Αγίου φυλάσσεται στην ασημένια σκαλισμένη λάρνακα του ναού. Αφού προσκυνήσουμε και θαυμάσουμε την αρχιτεκτονική και το περίφημο καμπαναριό, ακριβές αντίγραφο του καμπαναριού του Αγίου Μάρκου στη Βενετία, ακολουθεί περίπατος γνωριμίας στην πόλη και στην κεντρική πλατεία Σολωμού και χρόνος ελεύθερος για γεύμα (έξοδα ατομικά). Στη συνέχεια, τακτοποίηση στα ξενοδοχεία μας Cavo Orient 4* ή Atlantica Eleon Grand 5*. Ξεκούραση και το βράδυ δείπνο.

Μ. Παρασκευή: Ζάκυνθος (παρακολούθηση τοπικών εθίμων)

Πλούσιο πρόγευμα μπουφέ και αναχώρηση για την πόλη της Ζακύνθου. Τη Μεγάλη Παρασκευή όλο το νησί συμμετέχει στο Θείο Δράμα. Το πρωί γίνεται η Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και ακολούθως η Αποκαθήλωση, που στη Ζάκυνθο τελείται κατά τη στιγμή που ψάλλονται τα Απόστιχα, «Ότε εκ του ξύλου Σε νεκρόν…». Μετά από λίγο ο ιερέας θα εξέλθει από το Ιερό Βήμα λιτανεύοντας τον Χριστό επί του ώμου του, τυλιγμένο σε λευκό σεντόνι. Θα  παρακολουθήσουμε την λιτανεία του Εσταυρωμένου στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου του Μώλου. Η ατμόσφαιρα είναι μοναδική και η συγκίνηση διαπερνά κάθε ψυχή, καθώς η πένθιμη λιτανεία αρχίζει υπό τους ήχους της φιλαρμονικής. Μαζί με τον Εσταυρωμένο λιτανεύεται και η περίφημη εικόνα της “Mater Dolorosa”, δηλαδή της Παναγίας του Πάθους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το βραδάκι δείπνο μπουφέ και ξεκούραση νωρίς, διότι ο Επιτάφιος της Μητρόπολης στην πόλη της Ζακύνθου, βγαίνει στις 4 το πρωί! Είναι η εμπειρία που πραγματικά αξίζει να παρακολουθήσετε. Ο ωραιότατος ύμνος “Τον Κύριο υμνείτε…”, τονισμένος στην Ζακυνθινή εκκλησιαστική μουσική και που ψάλλεται από όλους, η ξακουστή “Gloria”, το “κομμάτι” (Πρώτη Ανάσταση) και το σπάσιμο των πήλινων σταμνών από τις νοικοκυρές όλων των σπιτιών που διαδραματίζονται κατά την Πρώτη Ανάσταση, θα σας εντυπωσιάσουν. Ακόμα ένα παμπάλαιο έθιμο που θα δούμε τα ξημερώματα του Μ. Σαββάτου είναι οι “Μάντζιες”, η αλλαγή ή “κλοπή” των επιγραφών των καταστημάτων που στο τέλος συγκεντρώνονται στην είσοδο του Δημαρχείου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για λίγη ξεκούραση γιατί έπεται μία πραγματικά υπέροχη ημέρα!

Μ. Σάββατο: Μουσεία Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων - Γύρος νησιού

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και η μέρα μας ξεκινάει με επίσκεψη στο μουσείο του Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων (έξοδα ατομικά) καθώς και στην εκκλησία των Αγγέλων. Συνεχίζουμε για το παραθαλάσσιο χωριό του Αγ. Νικολάου, όπου χρόνος για “βαρκάδα” (καιρού επιτρέποντος) στις μοναδικής ομορφιάς Γαλάζιες σπηλιές (έξοδα ατομικά). Θα συνεχίσουμε με πανοραμική διαδρομή μέχρι την χιλιοφωτογραφημένη παραλία του Ναυαγίου. Στάση για να θαυμάσουμε την υπέροχη θέα από ψηλά και συνεχίζοντας την ημέρα μας στο το χωρίο Μαχαιράδο, όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησιά της Αγίας Μαύρας. Στα νότια του νησιού φτάνουμε μέχρι το Κερί και την υπέροχη λίμνη που φημίζεται για το μοναδικό της ηλιοβασίλεμα και μέσω Λαγανά, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση και το βραδάκι θα σας προσφέρουμε τη λαμπάδα σας και θα μεταβούμε για να παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη Ακολουθία στην πλατεία του Αγίου Μάρκου. Η βραδιά συνεχίζεται στο ξενοδοχείο μας με πλούσιο Αναστάσιμο εορταστικό δείπνο με μαγειρίτσα και πολλά εκλεκτά εδέσματα.

Κυριακή Πάσχα: Ζακυνθινή Πασχαλιά

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Γιορτινό μπουφέ πρόγευμα. Απολαύστε την ανοιξιάτικη μέρα στους άνετους χώρους του ξενοδοχείου χαλαρώστε στους κήπους του. Φυσικά μπορείτε να συμμετέχετε στο σούβλισμα του παραδοσιακού οβελία με την συνοδεία ούζου και των απαραίτητων μεζέδων. Ακολουθεί πατροπαράδοτο Πασχαλινό γεύμα με γλέντι από ζωντανή μουσική και τοπικές καντάδες! Το απογευματάκι ελεύθερο για βόλτα στην πόλη, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε την Λιτανεία της εικόνας της Παναγίας και να περπατήσετε στο τοπικό πανηγύρι. Ανεπιφύλακτα σας προτείνουμε να αφεθείτε για λίγο και στη ρομαντική ατμόσφαιρα των πανέμορφων της καφέ και μπαρ.

Δευτέρα Πάσχα: Λόφος Στράνη - Μπόχαλη - Βασιλικός – Κυλλήνη - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και η μέρα μας ξεκινάει με επίσκεψη στον ξακουστό Λόφο του Στράνη πάνω από την πόλη της Ζακύνθου, εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον Εθνικό μας Ύμνο και τους Ελεύθερους Πολιορκημένους. Στάση για φωτογραφίες και στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το προάστιο της υψηλής κοινωνίας Μπόχαλη και την προστατευόμενη περιοχή της θαλάσσιας χελώνας Καρέτα - Καρέτα, στον Βασιλικό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το λιμάνι της Κυλλήνης, όπου θα πάρουμε το πλοίο της επιστροφής μας για την Αθήνα.

Ζάκυνθος – Τοπικά Έθιμα Ζακύνθου – Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθινών – Γύρος του Νησιού - Ναυάγιο – Λόφος Στρανή – Μπόχαλη – Βασιλικός - Κυλλήνη

Συνοπτικό πρόγραμμα 4 μέρες εκδομής

1η μέρα: Αθήνα – Κυλλήνη – Ζάκυνθος (παρακολούθηση τοπικών εθίμων)

2η μέρα: Μουσεία Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων - Γύρος νησιού

3η μέρα: Πασχαλιά – Πόλη Ζακύνθου

4η μέρα: Λόφος Στράνη – Μπόχαλη – Βασιλικός – Κυλλήνη – Αθήνα

 

 

ΚΥΛΛΗΝΗ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ 03/05/24 13:00
ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΚΥΛΛΗΝΗ 06/05/24 15:15

Τιμή κατ’ άτομο, με πούλμαν

Cavo Orient 4*

4 ΗΜΕΡΕΣ

3-6/5

5ΗΜΕΡΕΣ

2-6/5

Δίκλινο

368

455

3ο άτομο

314

383

4ο άτομο

305

371

3ο άτομο έως 11,99 ετών

188

387

4ο άτομο έως 11,99 ετών

278

335

Μονόκλινο

527

695

 

Τιμή κατ’ άτομο, με πούλμαν

Atlantica Eleon Grand 5*

4 ΗΜΕΡΕΣ

3-6/5

5ΗΜΕΡΕΣ

2-6/5

Δίκλινο

403

501

3ο άτομο

362

447

3ο άτομο έως 11,99 ετών

188

215

4ο άτομο έως 11,99 ετών

188

215

Μονόκλινο

536

679

 

Περιλαμβάνονται: Εισιτήρια πλοίου Κυλλήνη-Ζάκυνθος-Κυλλήνη με LEVANTE FERRIES (οικονομική θέση) • Μεταφορές εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο Cavo Orient 4* ή στο Atlantica Eleon Grand 5* • Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ένα κύριο φαγητό καθημερινά (ημιδιατροφή) • Το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας • Αρχηγός-συνοδός • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται •O εκάστοτε φόρος διαμονής ανά δωμάτιο/διανυκτέρευση (τέλος ανθεκτικότητας στην Κλιματική Κρίση),  θα πρέπει να πληρωθεί απευθείας στο ξενοδοχείο • Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων

Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

INSTAGRAM: palmostravel_official

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00πμ - 18:00μμ
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00πμ-15:00μμ  & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ