menu
+30 210 9889421
ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 6ημ ΠΑΣΧΑ (P2)

ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 6ημ ΠΑΣΧΑ (P2)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 02-07/05 ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

ΑΠΟ 559 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 02-07/05 ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΣΤΗΝ Α∆ΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

Mε επίσκεψη και στα ∆ΑΡ∆ΑΝΕΛΙΑ!!!

Στο εντυπωσιακό Margi Hotel & Spa 5*, κεντρικό για να απολαύσετε τον µύθο και τα αρώµατα της ανατολής στο νυχτερινό Edirne!

1η μέρα – Μ. Πέμπτη: Αθήνα - Κομοτηνή

Αναχώρηση από Αθήνα ώρα 06:00 με ενδιάμεσες στάσεις για την πόλη της Κομοτηνής. Άφιξη στην πόλη των χρωμάτων, των γεύσεων και των αντιθέσεων. Εγκατάσταση στο κεντρικό Anatolia Hotel 3* και το βράδυ δείπνο. Προτείνουμε μία όμορφη  βραδινή βόλτα στην πόλη της Κομοτηνής, στα πλακόστρωτα στενά της παλαιάς αγοράς και στην μεγάλη πλατεία της πόλης.

2η μέρα – Μ. Παρασκευή: Σουφλί – Αδριανούπολη

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ημέρα γεμάτη από υπέροχες εικόνες. Έχοντας κατεύθυνση βόρεια, θα βρεθούμε στην πόλη του μεταξιού, το Σουφλί. Επίσκεψη σε εργοστάσιο μεταξωτών, ώστε να γνωρίσουμε τα μυστικά του μεταξιού. Ακολουθούμε την  παραποτάμια διαδρομή στον Έβρο μέχρι τις Καστανιές. Διέλευση των συνόρων (απαραίτητο διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου) και εγκατάσταση στο υπερπολυτελές Margi Hotel 5* Lux (κεντρικό) στην Αδριανούπολη. Δείπνο στο ξενοδοχείο και για όσους επιθυμούν, βραδινός περίπατος γνωριμίας με το ιστορικό κέντρο.

3η μέρα – Μ. Σάββατο: Ραιδεστός (Μαρμαράς) - Αδριανούπολη

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε για επίσκεψη στην Ραιδεστό (Tekirdag), σημαντικό εμπορικό, συγκοινωνιακό κόμβο και μεγάλο λιμάνι στη θάλασσα του Μαρμαρά. Ένας πολύχρωμος, βαθιά πολυπολιτισμικός τόπος όπου για αιώνες έζησαν σε απόλυτη ειρήνη και αρμονία Τούρκοι, Αρμένιοι και Έλληνες. Η Ραιδεστός ιδρύθηκε τον 6ο αιώνα π.Χ. από κατοίκους της Σάμου που πέρασαν με πλοία μέχρι τα απέναντι παράλια. Έτσι «γεννήθηκε» η αρχαία Βισάνθη, μία πόλη που γνώρισε μεγάλη εμπορική ανάπτυξη κυρίως λόγω της πολύ καλής γεωγραφικής της θέσης και άλλαξε πολλά χέρια μέσα στο πέρασμα των αιώνων μέχρι τελικά να ενταχθεί στην Τουρκία το 1922. Η πόλη έχει ιδιαίτερα σημαντική θέση στην καρδιά των Τούρκων αφού είναι η γενέτειρα του εθνικού ποιητή της Τουρκίας, Ναμίκ Κεμάλ. Περίπατος στην μεγάλη προκυμαία, όπου οι μυρωδιές από τις τοπικές λιχουδιές της περιοχής θα μας βάλουν σε πειρασμό να τις απολαύσουμε με εκλεκτό ρακί. Επιστρέφουμε και χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε την Αδριανούπολη αλλά και το υπέροχο Spa του ξενοδοχείου, να κάνετε δωρεάν σάουνα, χαμάμ, τούρκικο λουτρό, εσωτερική πισίνα, Jacuzzi, υπερσύγχρονο γυμναστήριο (εφόσον επιτρέπεται). To βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο.

4η μέρα – Κυριακή του Πάσχα: Αδριανούπολη - Κάραγατς

Χριστός Ανέστη! Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Ως πρώτη τους πρωτεύουσα στη δυτική του πλευρά του Βοσπόρου (1361 - 1453), οι Οθωμανοί φρόντισαν να τη στολίσουν αντάξια! Το Τέμενος Σελιμιγιέ είναι ένα κομψοτέχνημα της ισλαμικής αρχιτεκτονικής και το αρτιότερο δημιούργημα του αρχιτέκτονα Σινάν. Αξίζει να αναφερθεί ότι το κτίσμα οικοδομήθηκε αποκλειστικά από τα λάφυρα της εκστρατείας των Οθωμανών στην Κύπρο, όπως νωρίτερα το Σουλειμανίγιε (τζαμί του Σουλεϊμάν) είχε χτιστεί με τη αντίστοιχη λεία από τις εκστρατείες τους στο Βελιγράδι, τη Ρόδο και τη Μάλτα. Από ορισμένα σημεία φαίνεται ο ποταμός Έβρος και η γέφυρα Σαρατσάνε (1451 μ.Χ.). Ακόμα θα δούμε το Ρουστέμ Πασά Καραβάν Σεράι (16ου αι) - σήμερα ξενοδοχείο, το Τέμενος Εσκί (15ου αι), το Μπεζεστένι, το Δημαρχείο, το Τέμενος Ουτς Σερεφελί (15ου αι), το συγκρότημα Κουλιγιέ Μπεγιαζήτ ΙΙ (1481 - 1512 μ.Χ.) και το Μουσείο Υγείας. Ακολουθεί Πασχαλινό γεύμα σε τοπική ταβέρνα με ζωντανή μουσική, γλέντι και χορό οριεντάλ! Έπειτα, θα επισκεφθούμε στο Κάραγατς τον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Γαλλικής Εταιρείας Σιδηροδρόμων, όπου στάθμευε κάποτε το Οριάν Εξπρές και μετά χρόνος ελεύθερος για βόλτα και καφέ στην Αδριανούπολη.

5η μέρα – Δευτέρα του Πάσχα: Δαρδανέλια (Καλλίπολη/Gelibolu) - Αλεξανδρούπολη

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και μέσω Κεσσάνης θα φθάσουμε στην “όμορφη πόλη” (Gelibolu / Καλλίπολη), πατρίδα της Σοφίας Βέμπω και αιώνιο προμαχώνα της Κωνσταντινούπολης με πλούσια πολεμική και όχι μόνο ιστορία. Ο συνδυασμός των υπέροχων παλιών αρχοντικών και των υπολειμμάτων των βυζαντινών κάστρων “πάνω” στο νερό, φανταστικός! Χρόνος για βόλτα και για γευστικές δοκιμές των τοπικών σπεσιαλιτέ (μύδια σε σουβλάκι, κοκορέτσι κ.α.). Μέσω Κήπων επιστρέφουμε στην Ελλάδα και φθάνουμε στην Αλεξανδρούπολη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας Ramada Plaza Thraki Palace 5*, ξεκούραση στους πολυτελείς χώρους του και το βράδυ δείπνο.

6η μέρα – Τρίτη του Πάσχα: Καβάλα - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την πανέμορφη πόλη της Καβάλας. Αφού απολαύσουμε τον καφέ μας και την σύντομη βόλτα μας στην πόλη,  θα συνεχίσουμε για την επιστροφή μας στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Για την είσοδο Ελλήνων υπηκόων στην Τουρκία, είναι απαραίτητη είτε ταυτότητα νέου τύπου (μηχανογραφημένα με λατινικά στοιχεία), είτε έγκυρο διαβατήριο με ελάχιστη ισχύ 6 μηνών από την ημερομηνία εισόδου.

  • Κομοτηνή
  • Σουφλί
  • Ραιδεστός (Μαρμαράς)
  • Αδριανούπολη
  • Κάραγατς
  • Δαρδανέλια
  • Καλλίπολη (Gelibolu)
  • Αλεξανδρούπολη
  • Καβάλα

Τιµή κατ’άτοµο, 2-7/5, µε πούλµαν, 6 μέρες

Δίκλινο

559

3ο άτοµο

395

Μονόκλινο

682

Περιλαμβάνονται: Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Δύο (1+1) διανυκτερεύσεις εντός Ελλάδος (ANATOLIA 3* & RAMADA PLAZA THRAKI 5*) και τρείς στο πολυτελές MARGI HOTEL 5* Lux στην Αδριανούπολη (Edirne) • Μπουφέ πρόγευμα και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή) • Εορταστικό Πασχαλινό γεύμα σε κέντρο με ζωντανή μουσική στην Αδριανούπολη την Κυριακή του Πάσχα στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας • Δωρεάν χρήση των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων του Spa του Margi Hotel • Η είσοδος στο Μουσείο Υγείας • Αρχηγός / Συνοδός • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75 ετών • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: O εκάστοτε φόρος διαμονής ανά δωμάτιο/διανυκτέρευση (τέλος ανθεκτικότητας στην Κλιματική Κρίση),  θα πρέπει να πληρωθεί απευθείας στο ξενοδοχείο.• Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων.

Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

INSTAGRAM: palmostravel_official

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00πμ - 18:00μμ
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00πμ-15:00μμ  & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ