menu
+30 210 9889421
ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ - ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΑΑΝΤΑΜ 14ημ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (P19)

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ - ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΑΑΝΤΑΜ 14ημ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (P19)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 06/07

ΑΠΟ 3.590 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 06/07

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ - ΜΟΓΓΟΛΙΑ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΑΑΝΤΑΜ

Αποστρατικοποιημένη ζώνη Β.&Ν. Κορέας
14 ΗΜΕΡΕΣ
ΙΟΥΛΙΟΣ 2024
6 – 19 Ιουλίου
Εξασφαλισμένα εισιτήρια για την Τελετή Έναρξης στην Ουλάν Μπατάαρ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό ταξίδι που συνδυάζει δύο πανέμορφες χώρες της Άπω Ανατολής, την Μογγολία και τη Νότια Κορέα με το πιο άνετο και καλοσχεδιασμένο πρόγραμμα.

Ένα ταξίδι που φιλοδοξεί να σας ταξιδέψει στις αχανείς εκτάσεις της συναρπαστικής Μογγολίας, μιας χώρας που γέννησε δυνατούς πολεμιστές και φιλοξενεί ακόμα και σήμερα φυλές νομάδων, την καλύτερη εποχή του χρόνου και κατά τη διάρκεια του πιο θεαματικού Φεστιβάλ της χώρας, της Μεγάλης Γιορτής του Νααντάμ.

Το ταξίδι περιλαμβάνει και δύο διανυκτερεύσεις σε ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΙΟΥΡΤΕΣ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΠΑΝΙΟ!

Πρόκειται για ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει όλα τα ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ της χώρας με επισκέψεις και ξεναγήσεις σε Παλάτια, Μουσεία και Βουδιστικούς ναούς με εξαιρετικές παροχές και χωρίς εξοντωτικές διαδρομές και χαμηλής ποιότητας καταλύματα.

Το ταξίδι συνδυάζεται με ένα διεξοδικό πρόγραμμα στη Νότια Κορέα, με ημιδιατροφή, εξαιρετικά ξενοδοχεία, πλούσιες ξεναγήσεις αλλά και επίσκεψη στην Αποστρατικοποιημένη Ζώνη στα σύνορα με τη Βόρεια Κορέα.

Διαβάστε το πρόγραμμα και θα καταλάβετε !!!!

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Σχεδιασμένο από τους πιο έμπειρους διοργανωτές της αγοράς, πρόκειται πραγματικά για το καλύτερο ταξίδι με υπηρεσίες και περιλαμβανόμενα που δεν θα τα βρείτε πουθενά αλλού!!

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΑΤΑ ξενοδοχείο 4* στην Ουλάν Μπατόρ & στη Νότια Κορέα
 • Δυο Διανυκτερεύσεις σε εξαιρετικές παραδοσιακές γιούρτες στην επαρχία της Μογγολίας με ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΠΑΝΙΟ
 • ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ στη ΜΟΓΓΟΛΙΑ & Ημιδιατροφή στη Νότια Κορέα
 • Επισκεπτόμαστε το ΕΘΝΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ στην Ουλάν Μπατόρ, ι και το μουσείο στο Καρακορούμ
 • Περιλαμβάνουμε μια εξαιρετική παράσταση με λαϊκά παραδοσιακά τραγούδια με λαρυγγισμούς και τοπικούς χορούς στην πρωτεύουσα Ουλάν Μπατόρ
 • Πλήρης ξενάγηση στη Σεούλ με επίσκεψη στο Παλάτι Gyeongbok, και στον εξαιρετικό βουδιστικό ναό Jogeysa
 • Επίσκεψη στην Αποστρατικοποιημένη Ζώνη στα σύνορα με τη Βόρεια Κορέα απ’ όπου θα δούμε το χωριό  Προπαγάνδας της πιο απομονωμένης  χώρας του πλανήτη.
 • Επίσκεψη στο «Πολιτιστικό Χωριό»  με πάνω από 200 παραδοσιακά σπίτια και φορεσιές από ολόκληρη τη χώρα.
 • Πλήρης Γύρος της Νότιας Κορέας από τη Σεούλ έως το Μπουσάν με διανυκτέρευση και ξενάγηση στην Κυονγκσού την παλιά πρωτεύουσα του αρχαίου Βασιλείου.
 • Εμπειρότατος αρχηγός του Ταξιδιού!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ημέρα 1η: Αθήνα - Ουλάν Μπατόρ (Πτήση)

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση για την Ουλάν Μπατόρ (Ulaan Baatar), την πρωτεύουσα της Μογγολίας, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

Ημέρα 2η: Ουλάν Μπατόρ

Άφιξη στο διεθνές αεροδρόμιο της Ουλάν Μπατόρ, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Μετά το γεύμα θα μεταβούμε στον λόφο Zaisan, όπου θα δούμε το μνημείο των Μογγόλων και Σοβιετικών στρατιωτών που σκοτώθηκαν στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Από εδώ, η θέα στην πόλη είναι μαγική!

Ημέρα 3η: Ουλάν Μπατόρ – Ερντένε Ζου - Καρακορούμ

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την απεραντοσύνη της Μογγολικής στέπας στην έρημο Γκόμπι, όπου θα διανυκτερεύσουμε σε παραδοσιακές γιούρτες, όπως άλλωστε και η πλειοψηφία των κατοίκων της χώρας. Καθώς οδεύουμε για την αρχαία πρωτεύουσα της Μογγολικής Αυτοκρατορίας και γενέτειρα του Τζένγκις Χαν, το Καρακορούμ, ξετυλίγονται μπροστά μας αχανή καταπράσινα λιβάδια, όπου ζώα, περήφανοι Μογγόλοι καβαλάρηδες και καταυλισμοί με Γκερ (τις τυπικές σκηνές-κατοικίες των Μογγόλων νομάδων) εναλλάσσονται συνεχώς, συνθέτοντας ένα άκρως υπερρεαλιστικό αλλά συνάμα απολαυστικό σκηνικό.

Ημέρα 4η: Καρακορούμ ( Ερντένε Ζου)

Ξεκινάμε σήμερα το πρωί με την ξενάγηση του Καρακορούμ (Kharkhorin), την πρωτεύουσα της πάλαι ποτέ κραταιάς Μογγολικής Αυτοκρατορίας. Στη γενέτειρα του Τζένγκινς Χαν λοιπόν, το κορυφαίο αξιοθέατο είναι το μοναστήρι Ερντέρνε Τζου - το πρώτο βουδιστικό μοναστήρι που ιδρύθηκε το 1586, με τον ναό του Δαλάι Λάμα να μαρτυρά την βουδιστική παρακαταθήκη της περιοχής, γεμάτη με τα απομεινάρια θραυσμάτων της αλλοτινής μυθικής πρωτεύουσας. Διατελώντας κάποτε χρέη πνευματικού κέντρου της Μογγολίας, στις αίθουσες του μουσείου θα μείνουμε ενεοί μπροστά στον πλούτο της εξαιρετικής συλλογής από τα βουδιστικά έργα ζωγραφικής, τα ανεκτίμητης αξίας θρησκευτικά αντικείμενα, τα ειδικής τεχνοτροπίας φορέματα για τον θρησκευτικό χορό Tsama και τις εντυπωσιακές εικονογραφίες μογγολικού και θιβετιανού στυλ. Η μέρα μας θα κλείσει με επίσκεψη στο μνημείο της Αυτοκρατορίας όπου πάνω σε λόφο δεσπόζει ένας μνημειώδης χάρτης της Μογγολικής Κατάκτησης. Δείπνο και διανυκτέρευση σε γιούρτες.

Ημέρα 5η: Καρακορούμ - Ουλάν Μπατόρ

Πρωινή αναχώρηση για την γνωστή μας πλέον Ουλάν Μπατόρ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα απολαύστε μια βόλτα στα πολυκαταστήματα της πόλης γύρω από την κεντρική πλατεία. Δείπνο. Διανυκτέρευση

Ημέρα 6η: Ουλάν Μπατόρ, Φεστιβάλ Νααντάμ

Σήμερα θα παρακολουθήσουμε τους εορτασμούς για το Νααντάμ, που είναι αφιερωμένοι στην ανεξαρτησία της χώρας. Πρόκειται για μία γιορτή μοναδική στο είδος της, καθώς με εκλεπτυσμένο αλλά εύγλωττο τρόπο, αποκαλύπτονται οι εκφράσεις του νομαδικού πολιτισμού, μέσα από έναν εξαιρετικό συνδυασμό τεχνών και αθλημάτων. Ο πυρήνας του φεστιβάλ απαρτίζεται από τρία αθλήματα, την πάλη, την ιπποδρομία και την τοξοβολία που διανθίζονται από στοιχεία τέχνης, όπως τραγούδι, χορό και παραστάσεις. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 7η: Ουλάν Μπατόρ, Ξενάγηση

Η Ουλάν Μπατόρ είναι μια μοναδική πόλη στην οποία συγχωνεύονται οι δύο διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος. Από τη μία τα ψηλά κτίρια που συμβολίζουν τον σύγχρονο τρόπο ζωής και από την άλλη, οι περιοχές με τα γκερ να δίνουν το πρώτο δείγμα γραφής από τη νομαδική ζωή. Η σημερινή ξενάγησή μας ξεκινά από την κεντρική πλατεία Σουχέ Μπατόρ ή Σουχμπαατάρ (Sukhbaatar) με το άγαλμα του εθνικού ήρωα Σουχ Μπαατάρ, ο οποίος κατάφερε με τη βοήθεια της Σοβιετικής Ένωσης να επιτύχει την ανεξαρτησία της Μογγολίας από την Κίνα τον Ιούλιο του 1921. Εδώ ακτινοβολεί το πνεύμα της μοντέρνας πρωτεύουσας με τη Βουλή, την Όπερα το Πολιτιστικό Μέγαρο και το Χρηματιστήριο, η οποία έχει μεταμορφωθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Εθνικό Μουσείο, όπου θα γνωρίσουμε την πλούσια ιστορία της Μογγολίας μέσα από μια τεράστια και πολύχρωμη συλλογή, που περιλαμβάνει ευρήματα από την λίθινη εποχή μέχρι σήμερα, αντικείμενα λαϊκής τέχνης, μουσικά όργανα όπλα, κοσμήματα και παραδοσιακές φορεσιές.

Τέλος, θα επισκεφθούμε το επιβλητικό βουδιστικό μοναστήρι Γκαντάν με τους 500 μοναχούς. Το μεγαλύτερο και σημαντικότερο αυτό μοναστήρι της Μογγολίας θα μας μυήσει στην βουδιστική πνευματικότητα της χώρας. Στο εσωτερικό του υπάρχουν λαμπροί ναοί διακοσμημένοι με χρυσό και πολύτιμους λίθους. Εντυπωσιακό είναι το άγαλμα του πανύψηλου επιχρυσωμένου Βούδα (ύψους 24 μέτρων) στο κέντρο του μοναστηριού. Ο χτύπος του γκονγκ, τα θυμιατά και τα ευωδιαστά αρώματα των λουλουδιών δημιουργούν μια άκρως κατανυκτική ατμόσφαιρα. Το βράδυ θα απολαύσουμε μια εξαιρετική παράσταση με λαϊκά παραδοσιακά τραγούδια με λαρυγγισμούς και τοπικούς χορούς.

Ημέρα 8η: Ουλάν Μπατόρ - Σεούλ

Σήμερα με πρωινή πτήση αποχαιρετούμε τη Μογγολία και πετάμε για την τεχνολογικά προηγμένη Νότια Κορέα, μια χώρα που τα τελευταία χρόνια παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην παγκόσμια οικονομία. Με την άφιξή μας θα ξεκινήσουμε τη γνωριμία μας με την πρωτεύουσα Σεούλ όπου μεταξύ άλλων θα δούμε το κοινοβούλιο, το εντυπωσιακό προεδρικό μέγαρο και τις κεντρικές λεωφόρους με τα επιβλητικά μοντέρνα κτίρια που στεγάζουν τα κεντρικά γραφεία των μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών. Θα θαυμάσουμε τον πύργο της Σεούλ, θα περπατήσουμε στον εμπορικό δρόμο Μyeongdong και φυσικά θα επισκεφθούμε την πολύχρωμη αγορά Namdaemun.

Ημέρα 9η: Σεούλ (Αποστρατικοποιημένη Ζώνη, σύνορα Βόρειας Κορέας)

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την Αποστρατικοποιημένη Ζώνη στα σύνορα με την Βόρεια Κορέα, η οποία δημιουργήθηκε στις 27/7/1953 ως αποτέλεσμα της Συμφωνίας του 1953, η οποία, ουσιαστικά, σφράγισε το τέλος του Πολέμου στην Κορέα. Η Ζώη αυτή οριοθετεί και τα σύνορα αυτών των δύο χωρών, διαχωρίζοντας περίπου στη μέση την κορεατική χερσόνησο. Εμείς θα επισκεφθούμε το 3ο Τούνελ που φτιάχτηκε τον Οκτώβρη του 1978, θα μιλήσουμε διεξοδικά για την θλιβερή ιστορία του πολέμου που είχε σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία της Βόρειας Κορέας, ίσως του πιο «ιδιαίτερου» κράτους του πλανήτη ενώ από την ειδική πλατφόρμα θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το παραμεθόριο χωρίο προπαγάνδας της Βόρειας Κορέας.

Επιστρέφοντας στη Σεούλ θα επισκεφθούμε το Παλάτι Gyeongbok, χτισμένο τον 14ο αιώνα και ανακαινισμένο στα μέσα του 19ου αποτελεί ορόσημο της χώρας μια που εκεί εκτυλίχθηκε σχεδόν όλη η σύγχρονη ιστορίας της. Η μέρα μας θα κλείσει με τον εξαιρετικό βουδιστικό ναό Jogeysa.

Ημέρα 10η: Σεούλ – Παραδοσιακό Κορεάτικο Χωριό – Κυονγκτσού

Σήμερα σας επιφυλάσσουμε μια εξαιρετική εμπειρία αφού θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε το μοναδικό «Παραδοσιακό Κορεάτικο Χωριό». Στην ουσία πρόκειται για ένα θεματικό πάρκο στην πόλη Σουβόν 40 χλμ νότια της Σεούλ. Το θεματικό πάρκο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1974, μέσα σε αυτό βρίσκονται πάνω από 200 κατασκευές, αντίγραφα από όλους τους παραδοσιακούς οικισμούς της χώρας. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε Κορεάτες ντυμένους με τις παραδοσιακές φορεσιές τους και να απολαύσουμε παραδοσιακές δραστηριότητες και χορούς με ζωντανές αναπαραστάσεις της καθημερινότητας. Αργά το απόγευμα φθάνουμε στην Κυονγκτσού παλιά πρωτεύουσα της χώρας.

Ημέρα 11η: Κυονγκτσού - Μπουσάν

Η Κυονγκσού αποτέλεσε για αιώνες το οικονομικό και διοικητικό κέντρο του Νότιου τμήματος της Χερσονήσου της Κορέας και δίκαια θεωρείται από τις κοιτίδες του κορεάτικου πολιτισμού. Η σημερινή μας ξενάγηση στους ναούς και στις παγόδες του Κυονγκσού σύμβολα της Βουδιστικής παράδοσης της χώρας, στους τύμβους όπου θάβονταν οι βασιλείς και οι εξέχουσες προσωπικότητες της περιοχής, στο Παλάτι που έχει αναστηλωθεί ένα μικρό του τμήμα καθώς και στο εξαιρετικό Αρχαιολογικό Μουσείο με τα χιλιάδες εκθέματα είναι αποκαλυπτική της εξέχουσας ιστορικής σημασίας της πόλης που φυσικά προστατεύεται από την UNESCO. Μετά την ξενάγηση αναχωρούμε για το Μπουσάν.

Ημέρα 12η: Μπουσάν – Σεούλ

Το πρωινό μας είναι αφιερωμένο στη ξενάγηση του μεγαλύτερου λιμανιού της Νότιας Κορέας. Από εδώ εταιρείες κολοσσοί όπως οι Hundai, Samsung, LG… εξαγάγουν καθημερινά τα προϊόντα τους στην παγκόσμια αγορά συνδράμοντας τα μέγιστα στην ανάπτυξη της χώρας. Το πάρκο Τελόνγκνταε, η κεντρική παραλιακή λεωφόρος με τις ναυτιλιακές εταιρείες και φυσικά η εντυπωσιακή ψαραγορά θα μας αποκαλύψουν μία σύγχρονη και δυναμική πόλη στην οποία χτυπά η καρδιά του εξαγωγικού εμπορίου της δέκατης μεγαλύτερης οικονομίας του πλανήτη. Εμείς θα επισκεφθούμε το Συμμαχικό Κοιμητήριο, το Μουσείο της Πόλης και φυσικά τον εμπορικό δρόμο Nampodong. Το απόγευμα αναχωρούμε οδικώς για τη Σεούλ.

Ημέρα 13η: Σεούλ – Πτήση επιστροφής

Πρωινό ελεύθερο για τα τελευταία σας ψώνια. Το μεσημέρι πετάμε μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την Αθήνα.

Ημέρα 14η: Αθήνα

Άφιξη στην Αθήνα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί χωρίς να παραλείπεται κάτι.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ

Ταξίδι

Αναχώρηση

Ξενοδοχεία

Διατροφή

2κλ

1κλ

Φόροι

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ – ΜΟΓΓΟΛΙΑ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΑΑΝΤΑΜ

14 ημέρες

6/7

4* & 4*sup

& Παραδοσιακές Γιούρτες με ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΠΑΝΙΟ

(2 Νύχτες)

Πλήρης διατροφή στη Μογγολία & Ημδ/φή στην Ν. Κορέα

3.590

+890

+990

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Πτήσεις με AIR CHINA
 • Ξενοδοχεία 4* & 4* sup και παραδοσιακά Γκερ/Γιούρτες στην επαρχία της Mογγολίας με ιδιωτικό μπάνιο
 • Πλήρη διατροφή στη Μογγολία και ημιδιατροφή στην Νότια Κορέα
 • Εισόδους σε όλα τα μουσεία και αξιοθέατα
 • Εισιτήρια για το ΦΕΣΤΙΒΆΛ ΝΑΑΝΤΑΜ
 • Παράσταση με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια στην Ουλάν Μπατόρ
 • Μεταφορές/εκδρομές/ξεναγήσεις όπως περιγράφονται
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης / Φ.Π.Α.
 • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες
 • Έμπειρο Αρχηγό

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Βίζα εισόδου στη Μογγολία (60 €) πληρωτέα στην Ελλάδα
 • Ό,τι δεν αναφέρεται στα προσφερόμενα ή αναγράφεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο
 • Φόροι Αεροδρομίων

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

 • Διαβατήριο με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημέρα εξόδου από τη χώρα προορισμού
 • Ηλεκτρονική μορφή (έγχρωμο αρχείο jpeg, μεγέθους 10-300Κb) του διαβατηρίου σας, που θα αποστείλετε στο γραφείο μας είκοσι (20) τουλάχιστον ημέρες πριν από την αναχώρηση του ταξιδιού
 • Πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού
 • Μία (1) πρόσφατη φωτογραφία διαβατηρίου σε λευκό φόντο είκοσι (20) τουλάχιστον ημέρες πριν από την αναχώρηση του ταξιδιού

ΠΤΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ


Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

palmostravel_official

PALMOS TRAVEL

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 18:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00πμ-15:00μμ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ