menu
+30 210 9889421
ΣΑΡΔΗΝΙΑ - ΚΟΡΣΙΚΗ 8ημ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (P19)

ΣΑΡΔΗΝΙΑ - ΚΟΡΣΙΚΗ 8ημ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (P19)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 21/07 & 04, 11, 18/08 & 15/09

ΑΠΟ 1.490 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 21/07 & 04, 11, 18/08 & 15/09

ΣΑΡΔΗΝΙΑ - ΚΟΡΣΙΚΗ

Μπονιφάτσιο, Αιάκειο, Ολμπια, Νουόρο, Οργκοσόλο, Κάλιαρι, Μπαρουμίνι, Αλγκέρο, Καστελσάρντο, Κόστα Σμεράλντα

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 21/
7 | 4, 11, 18/8 | 15/9

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

Η Σαρδηνία και η Κορσική είναι δύο πανέμορφα νησιά της Μεσογείου με ξεχωριστή φυσιογνωμία, πλούσια ιστορία και ιδιαίτερη κουλτούρα. Η φυσική τους ομορφιά με δαντελωτές ακτές και τραχιά ενδοχώρα, προσφέρει πλούσιες εικόνες στον επισκέπτη. Ταξιδεύοντας στους φιδωτούς δρόμους της θα ανακαλύψουμε δείγματα πλούσιας ιστορίας που άφησαν πίσω τους κατακτητές όπως οι Φοίνικες, οι Ρωμαίοι, οι Γενοβέζοι, οι Ισπανοί και οι Άραβες. Προϊστορικοί οικισμοί, φρούρια και κάστρα αλλά και ρωμαϊκά κατάλοιπα καθώς και χριστιανικές εκκλησίες θα διανθίσουν ένα οδοιπορικό που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των ταξιδιωτών. Και σ’ όλα αυτά, ίχνη ελληνικής παρουσίας θα μας θυμίζουν πως εκεί στο Τυρρηνικό πέλαγος ίσως κρύβεται η αλήθεια του μύθου του Οδυσσέα όπου καλλίφωνες σειρήνες μάγεψαν τ’ αφτιά των συντρόφων του! Ιταλική φινέτσα και αρχιτεκτονική, κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, παραδοσιακές μουσικές φόρμες και ρομαντικές γωνιές θα κάνουν το ταξίδι μια γλυκιά ταξιδιωτική απόλαυση. Ένας πλήρης γύρος από την Ολμπια στα χωριά του Νουόρο και της νότιας ακτής στο Κάλιαρι, στο Αλγκέρο, κι από κει μια ανάσα τα στενά του Μπονιφάτσιο, το Αιάκειο και πάλι πίσω στην κοσμοπολίτικη Κόστα Σμεράλντα. Οι ταξιδιώτες που γνωρίζουν καλά την αγάπη μας για τους κρυμμένους θησαυρούς της Ευρώπης, θα αναγνωρίσουν σίγουρα την ποιότητα και την φροντίδα με την οποία σχεδιάστηκε ένα ακόμα υπέροχο ταξίδι …ως την άκρη της γης!       

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

… εξαιρετικό οδοιπορικό με την άνεση απευθείας πτήσεων …
ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ πτήσεις με
AEGEAN AIRLINES | Αθήνα – Όλμπια – Αθήνα

Διαμονή σε επιλεγμένα 4* ξενοδοχεία σε
Σαρδηνία : Όλμπια - Κάλιαρι  - Αλγκέρο – περιοχή Νουόρο
Κορσική :  Αιάκειο – Σάρτενε

 • Μετακινήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα λεωφορεία
 • Οδοιπορικό στην Κορσική, με το εντυπωσιακό Μπονιφάτσιο & το γραφικό Πόρτο Βέκιο
 • Γνωριμία με το ορεινό Σάρτενε και το παραθαλάσσιο Προπριάνο στην Κορσική
 • Επίσκεψη στο Λαογραφικό μουσείο στο Νουόρο και στο Οργκοσόλο με τις τοιχογραφίες
 • Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο Σου Νουράξι, στην περιοχή του Μπαρουμίνι.
 • Επίσκεψη στο μουσείο μασκών της Μαμοϊάντα
 • Οδοιπορικό στην δυτική ακτή, το Οριστάνο, την Μπόζα και το εντυπωσιακό Αλγκέρο
 • Μετάβαση με πλοίο από την Σαρδηνία στην Κορσική και αντιστρόφως
 • Διανυκτέρευση στο Κάλιαρι και γνωριμία με το γραφικό Σαν Σπεράτε
 • Επίσκεψη στο Καστελσάρντο
 • Γνωριμία με την περιοχή της Σμαραγδένιας ακτής στην Σαρδηνία
 • Ξεναγήσεις σε Κάλιαρι, Αλγκέρο, Αιάκιο
 • ΕΜΠΕΙΡΟΤΑΤΟΣ αρχηγός συνοδός σε όλη την διάρκεια

…εσείς το ξέρατε;

Ο πέτρινος στρατός της Σαρδηνίας

Οι χαμένοι πολεμιστές που αναγεννήθηκαν από τις στάχτες τους

Αρχαιολόγοι και συντηρητές στη Σαρδηνία κατάφεραν να συγκολλήσουν ξανά χιλιάδες θραύσματα γλυπτών για να ξαναφέρουν στη ζωή έναν μικρό αλλά μοναδικό στρατό πολεμιστών φυσικού μεγέθους που είχαν καταστραφεί από εχθρικές ενέργειες στα μέσα του 1ου αι. π.Χ. Πρόκειται για τη μοναδική ομάδα αγαλμάτων πολεμιστών φυσικού μεγέθους που έχουν βρεθεί στην Ευρώπη. Παρόλο που αποτελείται από έναν πολύ μικρότερο αριθμό σε σύγκριση με τον φημισμένο πήλινο στρατό της Κίνας, οι στρατιώτες της Σαρδηνίας είναι 500 χρόνια παλαιότεροι και καμωμένοι από λίθο.

Ύστερα από ένα πρόγραμμα συντήρησης και συγκόλλησης που διήρκεσε οκτώ χρόνια, 25 από τους 33 αρχικά λίθινους πολεμιστές έχουν συγκολληθεί στο μεγαλύτερό τους μέρος. Αρχικά είχαν τοποθετηθεί πάνω από τους τάφους επιφανών Σαρδηνίων της Εποχής του Σιδήρου, οι οποίοι είχαν ταφεί τον 8ο αι. π.Χ. Οι πολεμιστές πιστεύεται ότι εκπροσωπούσαν τους νεκρούς ή ότι είχαν τοποθετηθεί εκεί ως φύλακές τους. Ωστόσο, λίγους αιώνες μετά, οι Καρχηδόνιοι επέδραμαν στη Σαρδηνία. Οι αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι αυτοί έσπασαν τους πολεμιστές σε πέντε χιλιάδες κομμάτια. Είναι πιθανό ο μικρός στρατός να θεωρούνταν από τους επιδρομείς ως σημαντικό σύμβολο ισχύος της περιοχής. Στη συνέχεια, η θέση (Monte Prama, κεντρική Σαρδηνία) εγκαταλείφθηκε και ξεχάστηκε. Τη θέση των Καρχηδόνιων κατακτητών πήραν οι Ρωμαίοι, οι Βάνδαλοι, οι Βυζαντινοί, οι Ισπανοί, οι Αυστριακοί κ.ο.κ. και εντέλει οι Ιταλοί.

Τα χιλιάδες θραύσματα εντοπίστηκαν το 1970 και ήρθαν στο φως το 1980 από τον Ιταλό αρχαιολόγο Carlo Troncheti. Τότε συγκολλήθηκαν ξανά δύο από τα αγάλματα – ενώ το υπόλοιπο υλικό παρέμεινε στις αποθήκες του τοπικού μουσείου μέχρι το 2004 όταν ξεκίνησε εκ νέου η συγκόλληση των θραυσμάτων στη βόρεια Σαρδηνία.

Ο πέτρινος στρατός της Σαρδηνίας στρέφει το ενδιαφέρον σε έναν ελάχιστα γνωστό αλλά πολύ σημαντικό αρχαίο πολιτισμό – τον πολιτισμό των Νουράγκι, που κυριαρχούσε στο νησί από τον 16ο αι. π.Χ. έως τον όψιμο 6ο αι. π.Χ. Η περίοδος της ακμής του τοποθετείται από τον 16ο έως τον 13ο αι. π.Χ., όταν χτίστηκαν κάποια από τα εντυπωσιακότερα αρχιτεκτονικά μνημεία της προϊστορίας. Ακόμη και σήμερα, τα κατάλοιπα των 7.000 σχεδόν πύργων «νουράγκι» ή «νουράγκε» (που είναι οι αρχαιότεροι πύργοι της Ευρώπης) δεσπόζουν στο τοπίο της Σαρδηνίας. Στην Εποχή του Χαλκού χρησιμοποιούνταν ως καταφύγια ή οχυρά, είναι φτιαγμένα από κυκλώπειους λίθους και δεν έχουν οροφή (ίσως έφεραν ένα είδος επίπεδης στέγης). Η είσοδός τους δε, είναι πολύ χαμηλή.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ημέρα 1η : Θεσσαλονίκη/Αθήνα – Ολμπια Σαρδηνίας

Άφιξη με απογευματινή πτήση της Aegean στην  Όλμπια της Σαρδηνίας, μια πόλη φοινικικής καταγωγής, σύγχρονη και πολύβουη. Εγκατάσταση στα δωμάτια και βόλτα στο ιστορικό της κέντρο όπου  ξεχωρίζουν ο Καθεδρικός ναός Σαν Σιμπλίτσιο, το αρχαιολογικό μουσείο και η εκκλησία του Αποστόλου Παύλου.

Ημέρα 2η : Ολμπια (Μπονιφάτσιο) – Σάρτενε Κορσικής

Οδική μετάβαση στην περιοχή της Σάντα Τερέζα ντε Γκαλούρα από όπου θα επιβιβαστούμε στο φέρρυ μποτ για να διασχίσουμε τα στενά του Μπονιφάτσιο και να φτάσουμε στην απέναντι ακτή στο νησί της Κορσικής.

H στρατηγική θέση της καστροπολιτείας είναι πραγματικά μοναδική. Το Μπονιφάτσιο είναι χτισμένο σε μια υδάτινη εσοχή-φιορδ με την τραχιά μορφολογία του εδάφους να σε αφήνει μετέωρο μεταξύ του απέραντου γαλάζιου και του εξίσου γαλανού ορίζοντα. Κάστρα και τείχη οριοθετούν το τοπίο κι ανοίγουν παράθυρα στη φαντασία πίσω από τις ερμητικά κλειστές πόρτες των σπιτιών. Συνδέεται με το έπος της Οδύσσειας καθώς εικάζεται από πολλούς ότι είναι η περιοχή που κατοικούσαν οι Λαιστρυγόνες Κύκλωπες. Η γνωριμία με την πόλη ξεκινάει με την εντυπωσιακή Σιταντέλα που σήμερα αποτελεί το ιστορικό κέντρο της περίφημης Άνω Πόλης και την οποία θα προσεγγίσουμε με ειδικό τουριστικό τρενάκι. Τα μεσαιωνικά γραφικά στενά, οι επιβλητικοί προμαχώνες, η διάσημη κεντρική οδός των Δύο Αυτοκρατόρων, μιας και κατά μήκος της βρίσκονται τα παλάτια που φιλοξένησαν το Κάρολο το 5ο και τον Μέγα Ναπολέοντα, ο Γοτθικός Ναός του Αγίου Δομίνικου,  μεγαλύτερη εκκλησία όλης της Κορσικής, τα περίφημα σκαλοπάτια του Βασιλιά Αραγόν και φυσικά η Εσπλανάντα του Αγίου Φρανσουά με την απρόσκοπτη θέα ως τη Σαρδηνία απέναντι αποτελούν τα βασικά σημεία της περιήγησής μας.

Αμέσως μετά θα γνωρίσουμε το γραφικό Πόρτο Βέκιο προτού καταλήξουμε αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στο Σάρτενε. Το Σάρτενε είναι αμφιθεατρικά χτισμένο στη κοιλάδα Ριζανές, με γρανιτένια πετρόχτιστα σπίτια και γραφική ατμόσφαιρα.

Ημέρα 3η : Σάρτενε (Προπριάνο) Αιάκειο Κορσικής

Συνεχίζοντας το οδοιπορικό μας στην Κορσική θα σταθούμε για καφέ και μια βόλτα στην μαρίνα του, στο παραθαλάσσιο Προπριάνο, παραθεριστικό θέρετρο των Κορσικανών.

Το Αιάκειο που ακολουθεί είναι η μεγαλύτερη πόλη και πρωτεύουσα της Κορσικής. Η ετυμολογία του ονόματος δεν είναι γνωστή και μπορεί να προέρχεται από το μυθικό ήρωα Αίαντα. Σε βυζαντινές πηγές του 600 μ.Χ. αναφέρεται ως Αγιάτιο, δείχνοντας ότι ίσως προέρχεται από ελληνική λέξη. Εκεί τo 1769 γεννήθηκε ο Ναπολέων Βοναπάρτης και φυσικά το σπίτι του, η Κάσα Μπουόναπαρτε αποτελεί και το κορυφαίο αξιοθέατο μας. Η ξενάγησή μας θα επικεντρωθεί στο ιστορικό κέντρο μας πόλης, όπου σχεδόν κάθε βήμα μας θυμίζει την εμβληματική αυτή προσωπικότητα της παγκόσμιας ιστορίας. Οι εντυπωσιακές πλατείες Φος και ντε Γκόλ, ο κεντρικός δρόμος με τα σπουδαία δημόσια κτίρια και τα εντυπωσιακά παλάτια των ευγενών, ο περίφημος Καθεδρικός Ναός μας Πόλης και φυσικά η πλατεία Λετίσια, εδώ που βρίσκεται το σπίτι που γεννήθηκε ο Μέγας Ναπολέων και που σήμερα έχει μετατραπεί σε μουσείο αφιερωμένο σε αυτόν και τη ζωή του,  θα μας κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον.

Ημέρα 4η : Αιάκειο  (Κάστελσάρντο) – Αλγκέρο Σαρδηνίας

Επιστροφή με πρωινό πλοίο από το Αιάκειο στο Πόρτο Τόρρε της Σαρδηνίας με το οδοιπορικό μας στο νησί να ξεκινά από το γραφικό Καστελσάρντο και το μεσαιωνικό κάστρο του χτισμένο πάνω στον βράχο από την δυναστεία Dorias. Το μεσημέρι θα μας βρει στο Αλγκέρο για την περιπατητική εξερεύνηση της πόλης που ιδρύθηκε στις αρχές του 12ου αιώνα από την πλούσια γενοβέζικη οικογένεια των Ντόρια. Τα στενά δρομάκια, το παλιό λιμάνι, ο Καθεδρικός Ναός και η ενετική αρχιτεκτονική της παλιάς πόλης θα είναι σίγουρα μια ευχάριστη αποκάλυψη.

Η ιστορία της πλούσια σε κατακτητές όπως οι Αραγώνες και οι Καταλανοί που την οδήγησαν σε μεγάλη οικονομική άνθιση, αλλά και οι Αψβούργοι και άρχοντες της Σαβοΐας που την οδήγησαν σε οικονομικό και κοινωνικό μαρασμό. Και παρά το πλήγμα που δέχτηκε από τους βομβαρδισμούς κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, κατάφερε να ορθοποδήσει και να αποτελεί πια στις μέρες μας έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στη Μεσόγειο. Απόγευμα ελεύθερο.

Ημέρα 5η : Αλγκέρο (Μπόζα, Μπαρουμίνι Σου Νουράξι) – Κάλιαρι Σαρδηνίας

Διατρέχοντας σήμερα την δυτική ακτή του νησιού μέσω του Οριστάνο και της Μπόζα θα σταθούμε στον αρχαιολογικό χώρο Σου Νουράξι, στην περιοχή του Μπαρουμίνι. Η αρχαιολογική σκαπάνη στην περιοχή αυτή έφερε στο φως εργαλεία, κεραμικά αγγεία και πέτρινα σκεύη που αποτέλεσαν κορυφαία ευρήματα στη μελέτη της προϊστορικής περιόδου του νησιού. Πέτρινοι πύργοι με οικισμούς μιας περιόδου που ξεκινάει τον 17ο π.Χ. αιώνα και φτάνει μέχρι τον 6ο π.Χ. αιώνα, επιβεβαιώνει την ύπαρξη του πολιτισμού Νουγάγκι. Κωνικές κατοικίες, διαφόρων χρήσεων, λατρευτικά αντικείμενα και οικίσκοι που φιλοξένησαν πολιτικούς ηγέτες πρώιμων κοινωνικών δομών, επιβίωσαν στο νησί για πάνω από 10 αιώνες μέχρι οι Καρχηδόνιοι να κατακτήσουν την περιοχή και να την παραδώσουν στους τελευταίους προχριστιανικούς αιώνες στην ρωμαϊκή επέλαση.

Αργά το απόγευμα θα καταλήξουμε στο Κάλιαρι όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

Ημέρα 6η : Κάλιαρι (Σαν Σπεράτε)

Το Κάλιαρι που θα ξεναγηθούμε σήμερα και στην τοπική διάλεκτο σημαίνει «κάστρο», είναι η μεγαλύτερη πόλη και πρωτεύουσα της Σαρδηνίας. Μεταξύ του 1324 και 1848 υπήρξε η πρωτεύουσα του βασιλείου της Σαρδηνίας. Ο μνημειακός της πλούτος με Art Nouneau οικοδομήματα την κάνει να φέρει επάξια όχι μόνο τον τίτλο της πρωτεύουσας αλλά και της πολιτιστικής και πνευματικής πόλης της Σαρδηνίας. Ρωμαϊκά και βυζαντινά μνημεία, μεσαιωνικές οχυρώσεις αλλά και το αρχαιολογικό Μουσείο της θα μας ταξιδέψουν στο πλούσιο παρελθόν της. Σε κοντινή απόσταση από το Κάλιαρι βρίσκεται το χωριό Σαν Σπεράτε που θα επισκεφθούμε αμέσως μετά, το οποίο χαρακτηρίζεται υπαίθριο μουσείο εξαιτίας των ευφάνταστων τοιχογραφιών του. Επιστροφή στο Κάλιαρι και χρόνος ελεύθερος

Ημέρα 7η : Κάλιαρι (Οργκοσόλο, Μαμοϊάντα) – Νουόρο ευρύτερη περιοχή Σαρδηνίας

Σήμερα θα γνωρίσουμε την ενδοχώρα του νησιού διασχιζοντας την περιοχή της Μπαρμπαριάς, που την λυμαίνονταν οι «κλέφτες με την προβιά» όπως έλεγαν οι Ρωμαίοι και που ο Κικέρωνας της έδωσε το όνομα BARBARIA, από την ελληνική λέξη «Βάρβαρος». Πρόκειται για μία από τις πιο αραιοκατοικημένες ορεινές περιοχές της Ευρώπης όπου δεσπόζει το όρος Γκεναρκέτου. Αυτό φυσικά το χαρακτηριστικό έδωσε και την ευκαιρία στην περιοχή να διατηρήσει σημαντικά στοιχεία των τοπικών διαλέκτων ακόμα και σήμερα, και να κρατήσει αναλλοίωτα πολιτιστικά και λαογραφικά στοιχεία της Σαρδηνίας. Εμείς θα σταθούμε στο χωριό Οργκοσόλο, γνωστό για τις τοιχογραφίες του με πολιτικό κυρίως περιεχόμενο καθώς επίσης και στη Μαμοϊάντα που ξεχωρίζει για το μουσείο της με τις μάσκες. Συνεχίζοντας φθάνουμε στο Νουόρο για να επισκεφθούμε στο Λαογραφικό μουσείο που διαθέτει πλούσιες συλλογές από καθημερινά αντικείμενα χρήσης όπως ενδύματα, κοσμήματα, υφάσματα σκαλιστά ξύλινα χειροτεχνήματα, μουσικά όργανα, σκεύη οικιακής χρήσης και εργαλεία. Άφιξη αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ευρύτερη περιοχή του Νουόρο.

Ημέρα 8η : περιοχή Νουόρο ( Costa Smeralda) – Αθήνα/Θεσσαλονίκη

Για την τελευταία μέρα του ταξιδιού μας αφήσαμε την βόλτα μας στη διάσημη περιοχή της Σμαραγδένιας ακτής (Costa Smeralda) στην βορειο-ανατολική πλευρά του νησιού, κύριο τουριστικό πόλο της Σαρδηνίας. Πόρτο Τσέρβο, Πόρτο Ροτόντο, κόλπος Αράντσι είναι μερικά από τα γραφικά λιμανάκια της φημισμένης ακτής.

Γεμάτοι όμορφες εντυπώσεις θα κατευθυνθούμε στο αεροδρόμιο, μιας και το ταξίδι μας οδεύει προς την ολοκλήρωσή του. Άφιξη μέσω ενδιάμεσου σταθμού στην Αθήνα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί χωρίς να παραλείπεται κάτι.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ

Ταξίδι

Ξενοδοχεία

Διατροφή

Αναχώρηση

2κλ

1κλ

Φόροι

Παρατηρήσεις

ΚΟΡΣΙΚΗ ΣΑΡΔΗΝΙΑ

8 ημέρες

4*

πρωινό

21/7

1490

+580

Περιλαμβάνονται εισιτήρια πλοίων Σαρδηνία Κορσική Σαρδηνία, είσοδοι στο Σου Νουράξι, το μουσείο μασκών Μαμοιάντας και στο λαογραφικό μουσείο Νουόρο

4, 18/8

15/9

1590

+620

+440

11/8

1690

+660

Παιδί έως 12 ετών στο ίδιο δωμάτιο με δύο (2) γονείς = -100€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια  με AEGEAN AIRLINES
 • Διαμονή με πρωινό καθημερινά σε ΚΕΝΤΡΙΚΑ 4* ξεν/χεία ως ακολούθως
  Ολμπια                 :President / For You
  Σάρτενε                :San Damianu
  Κάλιαρι                 :Regina Margherita / Thotel
  Αλγκέρο               :Calabona / Catalunya
  Αιάκειο                 :BW Amirateu / Mercure
  Ευρύτερη περιοχή Νουόρο :Dorgali / Bitti
 • Μετακινήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν
 • Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα
 • Κόστος εισόδων πόλεων check Point
 • Εισιτήρια πλοίων Σαντα Τερεζα Γκαλούρα – Μπονιφάτσιο  & Αιάκειο - Πόρτο Τόρρε
 • Είσοδοι σε : Σου Νουράξι, μουσείο μασκών Μαμοϊάντας, λαογραφικό μουσείο Νουόρο
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης/Φ.Π.Α./ Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες
 • Έμπειρο αρχηγό/συνοδό σε όλη την διάρκεια του ταξιδιού
 • Ατομική ταξιδιωτική ασφάλιση με καλύψεις και για covid

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους εκτός από αυτές που αναφέρονται ανωτέρω ως προσφερόμενες
 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή αναγράφεται προαιρετικό/προτεινόμενο
 • Φόροι Αεροδρομίων

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

 • Απαραίτητο διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου, με λατινικούς χαρακτήρες.

ΠΤΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΩΡΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

ΩΡΑ

ΑΦΙΞΗΣ

1η μέρα

Αθήνα – Όλμπια

15.50

17.10

8η μέρα

΄Ολμπια – Αθήνα

17.55

20.50

.Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

palmostravel_official

PALMOS TRAVEL

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 18:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00πμ-15:00μμ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ