menu
+30 210 9889421
ΒΙΕΤΝΑΜ - ΚΑΜΠΟΤΖΗ 14,15 ημ  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (P2)

ΒΙΕΤΝΑΜ - ΚΑΜΠΟΤΖΗ 14,15 ημ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (P2)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 22/07 & 09, 12/08 & 15/09 & 20/10

ΑΠΟ 2.490 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 22/07 & 09, 12/08 & 15/09 & 20/10

Βιετνάμ: Ανόι, Χόα Λου, Ταμ Κοκ, Χουέ, Χοϊάν, Λόφος Μπα Να, Χρυσή Γέφυρα, Χο Τσι Μιν/Σαϊγκόν, Τούνελ Κου Τσι, Δέλτα Μεκόνγκ, Διήμερη Κρουαζιέρα στον Κόλπο Χαλόνγκ με πλήρη διατροφή!!!

Καμπότζη: Σιέμ Ριπ/Άνγκορ Βατ, Άνγκορ Τομ, Τα Προμ, Λίμνη Τόνλε Σαπ

v Τρεις διανυκτερεύσεις στην κουκλίστικη Χόι Αν, σε ξενοδοχείο ΜΕΣΑ στην πόλη και όχι σε απομονωμένες παραλίες!

v Ημιδιατροφή σε προσεκτικά επιλεγμένα εστιατόρια αποφεύγοντας τα υπερεκτιμημένα και αποστειρωμένα γεύματα ξενοδοχείων

Good morning Vietnam…
Καλημέρα Βιετνάμ!!!

Το Βιετνάμ το επισκεπτόμαστε όχι μόνο για να βιώσουμε τις δυο πόλεις-θρύλους, το Ανόι και το Χο Τσι Μιν (Σαϊγκόν), αλλά και για να θαυμάσουμε το Δέλτα του ποταμού Μεκόνγκ, κάνοντας βαρκάδα σε καταπράσινα κανάλια με σκηνές της καθημερινής ζωής των ντόπιων να εξελίσσονται μπροστά στα μάτια μας, καθώς και το πανέμορφο Ταμ Κοκ με τα εντυπωσιακά ασβεστολιθικά βράχια.                                                              Αφιερώνουμε δύο ολόκληρες μέρες στην κουκλίστικη πόλη Χοϊάν, σε ξενοδοχείο εντός της πόλης για να την γνωρίσουμε και να την χαρούμε όπως της αξίζει, αλλά και για να επισκεφθούμε την περίφημη και πολυφωτογραφημένη Χρυσή Γέφυρα! Και πάνω από όλα, απολαμβάνουμε την υπέροχη διήμερη Κρουαζιέρα πολυτελείας-εμπειρία ζωής στα σμαραγδένια νερά του Κόλπου Χαλόνγκ με τα καταπράσινα βράχια και τα εντυπωσιακά σπήλαια, όχι για λίγες μόνον ώρες, αλλά όλες τις ώρες της ημέρας, του δειλινού και της νύχτας!!!

H Καμπότζη, η "Χώρα του Νερού", είναι μια χώρα στην οποία όχι μόνον η φυσική της ομορφιά, αλλά και η ιστορία και ο πολιτισμός της προσφέρουν πολλαπλά συναισθήματα και

έντονες συγκινήσεις στον επισκέπτη. Ο ζωοδότης ποταμός Μεκόνγκ διατρέχει την χώρα από βορρά προς νότο, ενώ η λίμνη Τόνλε Σαπ με τα περίφημα πλωτά χωριά αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους υγροβιότοπους της Ανατολής και χαρίζει εικόνες ασύλληπτης ομορφιάς. Απλωμένος στη ζούγκλα, ο αρχαιολογικός χώρος του Ανγκόρ προκαλεί θαυμασμό και δέος. Η ομορφιά και η αρχιτεκτονική του είναι πραγματικά απαράμιλλη!

Πρόγραμμα Εκδρομής

1η μέρα: Αθήνα - Ανόι

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την πρωτεύουσα του Βιετνάμ, το Ανόι.

2η μέρα: Ανόι, Βόλτα με ποδηλατάμαξες

Άφιξη στο Ανόι. Καλώς ήρθατε στην γοητευτική πόλη με τα παραδοσιακά κτίσματα και την Γαλλική αρχιτεκτονική, ένα μοναδικό συνονθύλευμα Ανατολής και Δύσης. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και λίγος χρόνος ελεύθερος. Ακολουθεί βόλτα με ποδηλατάμαξες (cyclo) στα γραφικά σοκάκια της πόλης, τους περίφημους "36 Δρόμους", κάθε ένας εκ των οποίων πήρε το όνομά του από τα εμπορεύματα που παραδοσιακά πωλούνται εκεί (υφάσματα, χειροτεχνίες, φάρμακα, καλάθια κλπ.). Θα περάσουμε επίσης από τον ναό Νγκοκ Σον (Ngoc Son) που βρίσκεται σε νησάκι της πανέμορφης λίμνης Χόαν Κίεμ (Hoan Kiem) και προσεγγίζεται μέσω μιας κόκκινης ξύλινης γέφυρας. Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Ανόι, Ξενάγηση, Παράσταση με Μαριονέτες στο Νερό

Η σημερινή ξενάγησή μας στην πόλη θα ξεκινήσει από την πλατεία Μπα Ντιν (Ba Dinh), στην οποία πραγματοποιούνται οι επίσημες τελετές της χώρας.

Θα δούμε (εξωτερικά) το επιβλητικό Μαυσωλείο του Χο Τσι Μιν, τον τελευταίο χώρο ανάπαυσης του εθνικού ήρωα και προέδρου της χώρας (1890-1969). Ακολουθεί επίσκεψη στο σπίτι του Χο Τσι Μιν, στο οποίο επέλεξε να ζήσει από το 1958 έως το 1969. Είναι ένα λιτό ξύλινο οίκημα σε πασσάλους, παρόμοιο με εκείνα των εθνικών μειονοτήτων του Βιετνάμ, που περιβάλλεται από μια λιμνούλα με ψάρια και υπέροχους κήπους με λουλούδια και οπωροφόρα δέντρα.

Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Μονόστηλη Παγόδα με την μοναδική της αρχιτεκτονική, που κατασκευάστηκε το 1049 από τον βασιλιά Ly Thai Tong.

Συνεχίζουμε με τον εντυπωσιακό Ναό της Λογοτεχνίας, που αποτέλεσε το πρώτο Πανεπιστήμιο του Βιετνάμ. Κατασκευάστηκε τον 11ο αιώνα και είναι αφιερωμένος στον Κομφούκιο.

Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Μουσείο Εθνολογίας, ένα από τα καλύτερα μουσεία στο Βιετνάμ, το οποίο στεγάζει μια τεράστια συλλογή εκθεμάτων από τις εθνικές μειονότητες της χώρας, καθώς και την 11όροφη παγόδα Tran Quoc του 6ου αιώνα - τον παλαιότερο βουδιστικό ναό στο Ανόι, που βρίσκεται σε ένα μικρό νησί κοντά στην νοτιοανατολική ακτή της Δυτικής Λίμνης της πόλης (η West Lake είναι η μεγαλύτερη λίμνη γλυκού νερού στο Ανόι).

Η βόλτα μας στους γραφικούς δρόμους της πόλης θα μας δώσει μια εικόνες από τον τρόπο ζωής στο Βιετνάμ και την ευκαιρία για αγορές.

Στο τέλος της ημέρας θα απολαύσουμε μια συναρπαστική παράσταση με μαριονέτες στο νερό (Water Puppetry), μια παραδοσιακή μορφή τέχνης του Βόρειου Βιετνάμ. Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: Ανόι - Νιν Μπιν - Ταμ Κοκ (βόλτα με βάρκες) - Χόα Λου - Ανόι

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για το Νιν Μπιν (Ninh Binh) μέσα από μια μαγευτική διαδρομή. Η περιοχή χαρακτηρίζεται από πανέμορφα τοπία, τα οποία περιλαμβάνουν τα σπήλαια του Ταμ Κοκ (Tam Coc) και την αρχαία πρωτεύουσα Χόα Λου (Hoa Lu), που βρίσκεται στην άκρη του Δέλτα του Κόκκινου ποταμού, με τους παλιούς ναούς αφιερωμένους στους βασιλείς Dinh και Le του 10ου αιώνα. Η επίσκεψη στο Νιν Μπιν ξεκινά με βαρκάδα στο Ταμ Κοκ, όπου τα εντυπωσιακά ασβεστολιθικά βράχια λίγο έξω από τους καταπράσινους ορυζώνες θυμίζουν το Γκουιλίν στην Κίνα και τον κόλπο Χαλόνγκ στο Βιετνάμ - εξ ου και το προσωνύμιο "Ηπειρωτικός κόλπος του Χαλόνγκ" ("Halong-bay-on-land"). Γεύμα σετοπικό εστιατόριο Επιστροφή στο Ανόι αργά το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: Ανόι - Κρουαζιέρα στον Κόλπο Χαλόνγκ (Διανυκτέρευση εντός του πλοίου)

Πρωινή αναχώρηση για το θεαματικότερο φυσικό μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς, τον περίφημο κόλπο του Χαλόνγκ, που θα μας προσφέρει συναρπαστικές εικόνες και ανεξίτηλες αναμνήσεις. Φθάνοντας θα ξεκινήσουμε την διήμερη κρουαζιέρα μας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακαλύψουμε την υπέροχη ομορφιά του κόλπου με τους παράξενου σχήματος καταπράσινους ασβεστολιθικούς βράχους να ξεπηδούν μέσα από την σμαραγδένια θάλασσα. Ακολουθεί γεύμα στο πλοίο και στη συνέχεια μπορούμε να επισκεφθούμε τα εντυπωσιακά σπήλαια, να σταματήσουμε για κολύμπι ή καγιάκ και να προσεγγίσουμε τα νησάκια για να απολαύσουμε από κοντά την ομορφιά τους. Επιστροφή στο πλοίο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

6η μέρα: Χαλόνγκ, Κρουαζιέρα - Ανόι – Πτήση για Χουέ – Χόι Αν

Προσπαθήστε να ξυπνήσετε νωρίς το πρωί για να θαυμάσετε την ανατολή του ήλιου με φόντο τα νησάκια του κόλπου. Η κρουαζιέρα μας θα συνεχιστεί σήμερα σε θαυμάσιες περιοχές, όπου σχεδόν κάθε νησί και κάθε βράχος έχει το δικό του όνομα ανάλογα με το σχήμα του, όπως Butterfly rock, Sail Island, Fisherman's head rock, Turtle islet κλπ. Αποβίβαση, μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση για την αυτοκρατορική πόλη Χουέ. Άφιξη και επίσκεψη στην αρχαία οχυρωμένη ακρόπολη και το πρώην ανάκτορο, που θυμίζει την Απαγορευμένη Πόλη του Πεκίνου. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την αρχαία πόλη Χοϊάν. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο. Διανυκτέρευση.

7η μέρα: Χοϊάν, Περιήγηση

Ένας συνδυασμός Κινέζικης και Ιαπωνικής αρχιτεκτονικής του 16ου αιώνα κατάφεραν να αφήσουν αναλλοίωτο το εντυπωσιακό κολάζ με τα μικρά γραφικά καλντερίμια περιμετρικά ενός ποταμού, τις γέφυρες, τους κινέζικους ναούς, τα παραδοσιακά ξύλινα διώροφα σπίτια, τα πολλά μικρομάγαζα και καφεστιατόρια. Τα έντονα χρώματα των σπιτιών και τα ιδιαίτερης αισθητικής φανάρια συμπληρώνουν τον διάκοσμο. Σήμερα θα κάνουμε έναν περίπατο στην περίφημη Ιαπωνική γέφυρα με την κεραμοσκεπή, εκεί όπου η παράδοση θέλει τα νιόπαντρα ζευγάρια να αφήνουν το τάμα τους για αιώνιο κοινό βίο με κεράκια πάνω στο ποτάμι. Θα δούμε επίσης τις παλιές κατοικίες, καθώς και την αγορά που βρίσκεται δίπλα στον ποταμό Του Μπον (Thu Bon), έναν μαγικό παλιό κόσμο ανατολίτικης αίσθησης και πηγή έμπνευσης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για να χαρείτε την πανέμορφη πόλη, να απολαύσετε τον καφέ σας και να αγοράστε μερικά φανάρια διαφόρων χρωμάτων. Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο. Διανυκτέρευση.

8η μέρα: Χοϊάν - Λόφος Μπα Να/Χρυσή Γέφυρα -  Χόι Αν

Πρωινή αναχώρηση για τον λόφο Μπα Να, απολαμβάνοντας ένα από τα πιο θεαματικά τοπία της περιοχής. Θα επιβιβαστούμε στο τελεφερίκ που θα μας οδηγήσει στην κορυφή του λόφου (υψόμετρο 1487 μέτρα), θα απολαύσουμε την υπέροχη θέα από την Χρυσή Γέφυρα, θα δούμε την παγόδα Λιν Ουνγκ, θα επισκεφθούμε ένα παλιό γαλλικό κελάρι, τους Κήπους των Ερωτευμένων, καθώς και το θεματικό πάρκο Fantasy.

9η μέρα: Χοι Αν – Ντανάνγκ – Πτήση για Χο Τσι Μιν (Σαϊγκόν) – Ξενάγηση

Μεταφορά οδικώς μέχρι το αεροδρόμιο του Ντανάνγκ από όπου θα πάρουμε την πτήση για  Χο Τσι Μιν. ΄Άφιξη και ξενάγηση κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφθούμε το πολύ ενδιαφέρον Πολεμικό Μουσείο (War Remnants Museum), θα δούμε το Μέγαρο της Επανένωσης ή Μέγαρο της Ανεξαρτησίας (τέως Προεδρικό μέγαρο), τον γαλλικό νεο-ρομανικό Καθεδρικό ναό της Παναγίας, που κατασκευάστηκε μεταξύ 1877 και 1883 και το Κεντρικό Ταχυδρομείο του Άιφελ, ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης κ.ά. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την γεμάτη μικρομάγαζα τοπική αγορά Τσο Λον (Cho Lon). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.  Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο. Διανυκτέρευση.

10η μέρα: Χο Τσι Μιν - Μπεν Τρε, Ποταμός Μεκόνγκ - Χο Τσι Μιν

Πρωινή αναχώρηση για το Μπεν Τρε (Ben Tre). Φθάνοντας, θα επιβιβαστούμε σε σκάφος που θα μας ταξιδέψει στον πανέμορφο ποταμό Μεκόνγκ, δίνοντάς μας την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τον τρόπο ζωής και τις συνήθειες των ντόπιων που ζουν στις όχθες του. Θα επισκεφθούμε ένα από τα τοπικά εργοστάσια επεξεργασίας καρύδας, ενώ η πλεύση μας μέσα από μικρά κανάλια που σκιάζονται από κοκοφοίνικες θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία! . Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο με την τοπική σπεσιαλιτέ  της περιοχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση.

11η μέρα:  Χο Τσι μιν – Τούνελ Κου Τσι  – πτήση για Σιέμ Ριπ

Νωρίς το πρωί αναχώρηση για το Κου Τσι, όπου θα επισκεφθούμε τα περίφημα δαιδαλώδη υπόγεια τούνελ - ένα δίκτυο άνω των 200 χιλιομέτρων, τα οποία έπαιξαν ζωτικό ρόλο κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ, καθώς αποτελούσαν κρησφύγετο, αλλά και ορμητήριο των Βιετκόνγκ ενάντια στους Αμερικανούς. Μέσα σε αυτές τις υπόγειες σήραγγες υπήρχαν χώροι διαβίωσης, διοικητικά κέντρα, κουζίνες, αποθήκες, εργοστάσια όπλων, νοσοκομεία κλπ. Αφού παρακολουθήσουμε ένα σύντομο εισαγωγικό βίντεο που δείχνει το πώς κατασκευάστηκαν οι σήραγγες αυτές, θα έχετε την ευκαιρία να "συρθείτε" σε ένα μικρό τμήμα τους για να κατανοήσετε την στενότητα του χώρου και τη θερμοκρασία που επικρατούσε. Μεταφορά  στο αεροδρόμιο πίσω στην πόλη και επιβίβαση στην πτήση για την δεύτερη μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη της Καμπότζης, το Σιέμ Ριπ. Άφιξη και επίσκεψη στον πιο διάσημος ναό, ο μεγαλειώδης, ο απαράμιλλης ομορφιάς Άνγκορ Βατ (Angkor Wat, η "πόλη των ναών"), ένα από τα αρχιτεκτονικά θαύματα του μεγαλύτερου πολιτισμού της Νοτιοανατολικής Ασίας. Το "έβδομο θαύμα του κόσμου", ξεκίνησε να κατασκευάζεται από τους Χμερ τον 12ο αιώνα ως ο κύριος ναός της πρωτεύουσας του κράτους του Σουριαβαρμάν Β΄. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους ναούς του κόσμου: καλύπτει μια έκταση 200 εκταρίων και περιβάλλεται από τάφρο και έναν εξωτερικό τοίχο ύψους 8 μέτρων και διαστάσεων 1300 x 1500 μέτρα. Ήταν αφιερωμένος στον θεό Βισνού, ενώ στους επόμενους αιώνες οι χώροι λατρείας πολλαπλασιάστηκαν, τιμώντας άλλοτε θεούς του ινδουιστικού πανθέου και άλλοτε τον Βούδα. Με αριστουργηματικές διακοσμητικές λεπτομέρειες, τα ερείπια του Άνγκορ Βατ προκαλούν δέος. Είναι ένα αντίγραφο του σύμπαντος σύμφωνα με την ινδουιστική μυθολογία - αντικατοπτρίζει το όρος Μερού, την κατοικία των θεών, που περιβάλλεται από τις ηπείρους και τους ωκεανούς. Οι πέντε κεντρικοί του πύργοι υψώνονται αγέρωχα προς τον ουρανό - τρεις εξ αυτών μάλιστα απεικονίζονται στη σημαία της Καμπότζης. Τα εξαιρετικά ανάγλυφα του Άνγκορ Βατ περιγράφουν έπη και μύθους των Χμερ. Το 1993 ολόκληρη η πολιτεία χαρακτηρίστηκε μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

12η μέρα: Σιέμ Ριπ, Ναοί Άνγκορ Βατ, Άνγκορ Τομ, Τα Προμ,

Αποχαιρετιστήριο δείπνο με μουσική και χορούς Αψάρας

Σήμερα το πρωί θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο της οχυρωμένης πόλης Άνγκορ Τομ (Angkor Thom, "μεγάλη πόλη"), της τελευταίας πρωτεύουσας της τεράστιας και ισχυρής αυτοκρατορίας των Χμερ κατά τον 15ο αιώνα. Εδώ θα δούμε την Νότια Πύλη με τα μεγαλειώδη αγάλματα, τα ερείπια του βασιλικού ανακτόρου, τον ναό Μπαγιόν (Bayon) με τα γιγαντιαία γλυπτά πρόσωπα - μια από τις πιο αναγνωρίσιμες εικόνες που συνδέονται με την κλασική τέχνη των Χμερ, την Πλατφόρμα των Ελεφάντων (Elephants Terrace) - ένας εντυπωσιακός τοίχος μήκους 350 μέτρων και ύψους δυόμισι μέτρων, που χρησιμοποιείτο από τον βασιλιά για δημόσιες τελετές, αλλά και για να βλέπει την επιστροφή του νικηφόρου στρατού του (οφείλει το όνομά της στην ανάγλυφη παρέλαση των ελεφάντων που διακοσμεί την ανατολική της πλευρά) - καθώς και την Πλατφόρμα του Λεπρού Βασιλιά (Terrace of the Leper King, ύψους 7 μέτρων), όνομα που οφείλεται στην ανακάλυψη ενός αγάλματος του 15ου αιώνα, που απεικονίζει τον ινδουιστικό θεό του θανάτου Γιάμα, όμως ο αποχρωματισμός και τα βρύα πάνω του παρέπεμπαν σε άτομο με λέπρα (επίσης ταίριαζε και με τον τοπικό μύθο για τον βασιλιά Γιασοβαρμάν Α΄, που ήταν λεπρός - οι ντόπιοι τον αποκαλούν Dharmaraja).  Θα συνεχίσουμε με το πολυ-κινηματογραφημένο αρχαίο βουδιστικό μοναστήρι Τα Προμ (Ta Prohm), σχεδόν ανέπαφο μέσα στη ζούγκλα που το έχει κυριολεκτικά καταβροχθίσει - οι τεράστιες ρίζες των δέντρων ξεπροβάλλουν σαν πλοκάμια και συνθλίβουν τις πέτρες του. Αποχαιρετιστήριο δείπνο με μουσική και χορούς Αψάρας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

13η μέρα: Σιέμ Ριπ, Πλωτά χωριά της Λίμνης Τόνλε Σαπ – Πτήση για Αθήνα

Σήμερα το πρωί θα κάνουμε βαρκάδα στην τεράστια λίμνη Τόνλε Σαπ και θα θαυμάσουμε τη διαφορετικότητα του τοπίου με τα πλωτά ψαροχώρια - τα πασσαλόπηκτα σπίτια, τα σχολεία, τα εστιατόρια, τα νοσοκομεία και άλλα οικοδομήματα "επιπλέουν" στα νερά της. Οι εικόνες θα σας μείνουν σίγουρα αξέχαστες! Μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση επιστροφής στη Σαϊγκόν και από εκεί θα έχουμε ανταπόκριση με την πτήση επιστροφής μέσω ενδιάμεσου σταθμού για Αθήνα

14η μέρα: Άφιξη στην Αθήνα

Τιμή κατ' άτομο

Δίκλινο

3ο άτομο

έως 12 ετών

Μονόκλινο

Αναχωρήσεις : 22/07**, 15/09**

14 μέρες/11 διανυκτερεύσεις

2.590 €

2.350 €

3.290 €

Αναχώρηση : 09/08

14 μέρες/11 διανυκτερεύσεις

2.490 €

2.250 €

3.190 €

Αναχώρηση : 12/08

14 μέρες/11 διανυκτερεύσεις

2.650 €

2.410 €

3.350 €

Αναχώρηση : 20/10**

15 μέρες/12 διανυκτερεύσεις

(Μία επιπλέον διαν/ση Σαιγκόν)

2.750     €

2.490 €

3.490€

** Για τις αναχωρήσεις 22/07, 15/09, 20/10, το πρόγραμμα θα εκτελεσθεί  ανάποδα. Άφιξη Σαϊγκόν και είσοδο στην Καμπότζη στην αρχή του προγράμματος. Αναχώρηση από Ανόι .

v Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, ταξιδιωτική ασφάλεια για ταξιδιώτες έως 75 ετών: 980 €

v Πολλαπλή Βίζα Βιετνάμ κόστος 50 €. Για την έκδοση της βίζας θα πρέπει να μας αποστείλετε ηλεκτρονικά έγχρωμη φωτοτυπία διαβατηρίου και φωτογραφία τύπου διαβατηρίου

v Βίζα Καμπότζης: 35 δολάρια. Εκδίδεται και πληρώνεται τοπικά. Για την έκδοση της βίζας Καμπότζης θα πρέπει να έχετε μαζί σας 1 έγχρωμη πρόσφατη φωτογραφία διαβατηρίου.

Περιλαμβάνονται

v Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης μέσω ενδιάμεσου σταθμού με

v 4 εσωτερικές πτήσεις κατά τη διάρκεια του προγράμματος

v 3 διανυκτερεύσεις στο Ανόι σε ξενοδοχείο 5*

v 1 διανυκτέρευση σε Κρουαζιερόπλοιο πολυτελείας στον Κόλπο Χαλόνγκ

v 3 διανυκτερεύσεις στο Χοϊάν σε ξενοδοχείο 4*

v 2 διανυκτερεύσεις στη Σαϊγκόν σε ξενοδοχείο 5*

v 2 διανυκτερεύσεις στο Σιέμ Ριπ της Καμπότζης σε ξενοδοχείο 4*sup.

v Ημιδιατροφή καθημερινά σε προσεκτικά επιλεγμένα τοπικά εστιατόρια εξαιρετικής ποιότητας και αποχαιρετιστήριο δείπνο με μουσική και χορούς Αψάρας στο Σιέμ Ριπ της Καμπότζης (μέρος της ημιδιατροφής)

v Πλήρης διατροφή στο κρουαζιερόπλοιο

v Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους

v Μεταφορές, ξεναγήσεις, επισκέψεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα

v Ασφάλεια αστικής ευθύνης

v Έμπειρος αρχηγός-συνοδός του Γραφείου μας

Δεν Περιλαμβάνονται

v Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, ταξιδιωτική ασφάλεια για ταξιδιώτες έως 75 ετών: 980 €

v  Πολλαπλή Βίζα Βιετνάμ κόστος 50 €. Για την έκδοση της βίζας θα πρέπει να μας αποστείλετε ηλεκτρονικά έγχρωμη φωτοτυπία διαβατηρίου και φωτογραφία τύπου διαβατηρίου

v Βίζα Καμπότζης: 35 δολάρια. Εκδίδεται και πληρώνεται τοπικά. Για την έκδοση της βίζας Καμπότζης θα πρέπει να έχετε μαζί σας 1 έγχρωμη πρόσφατη φωτογραφία διαβατηρίου.

Ενδεικτικά Ξενοδοχεία

Ανόι

Grand Mercure Hanoi 5* ή  Pan Pacific Hanoi 5*

Χοϊάν

Historic Hoian Hotel 4*

Σαϊγκόν

Renaissance  River side Saigon 5* ή Grand Saigon 5*

Κρουαζιερόπλοιο

Paradise or Ambassador Cruises

Σιέμ Ριπ

Tara Angkor 4* sup. ή παρόμοιο

Σημειώσεις

v Οι ανωτέρω εκδρομές, ξεναγήσεις, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι από τα αναγραφόμενα.

v Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

v Τέλειες πτήσεις με Emirates

v Ξενάγηση στο Ανόι και Βόλτα με ποδηλατάμαξες (cyclo)

v Παράσταση με Μαριονέτες στο Νερό

v Βαρκάδα στο πανέμορφο Ταμ Κοκ με τα εντυπωσιακά ασβεστολιθικά βράχια και τους καταπράσινους ορυζώνες και επίσκεψη στην αρχαία πρωτεύουσα Χόα Λου

v Διήμερη Κρουαζιέρα στον εκπληκτικής ομορφιάς Kόλπο Χαλόνγκ με τους καταπράσινους βράχους διαφόρων σχημάτων και μορφών να ξεπηδούν μέσα από την σμαραγδένια θάλασσα και όχι κουραστική ημερήσια εκδρομή από Ανόι για μείωση κόστους

v Ξενάγηση στην απαράμιλλης ομορφιάς αρχαία πόλη Χοϊάν

v Ημερήσια εκδρομή στον Λόφο Μπα Να και στην περίφημη Χρυσή Γέφυρα

v Ξενάγηση στην αυτοκρατορική πόλη Χουέ

v Βαρκάδα στο Δέλτα του ποταμού Μεκόνγκ

v Ξενάγηση στην πόλη Χο Τσι Μιν/Σαϊγκόν

v Επίσκεψη στα δαιδαλώδη υπόγεια Τούνελ του Κου Τσι

v Επίσκεψη στους περίφημους ναούς Άνγκορ Βατ, Άνγκορ Τομ και Τα Προμ της Καμπότζης

v Αποχαιρετιστήριο δείπνο με μουσική και χορούς Αψάρας στο Σιέμ Ριπ της Καμπότζης

v Τρεις διανυκτερεύσεις στο Ανόι σε ξενοδοχείο 5*

v Μια διανυκτέρευση σε Κρουαζιερόπλοιο πολυτελείας στον Κόλπο Χαλόνγκ

v Τρεις διανυκτερεύσεις στην πόλη Χόι Αν σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* μέσα στην πόλη

v Τρείς διανυκτερεύσεις στη Σαϊγκόν σε ξενοδοχείο 5*

v Δύο διανυκτερεύσεις στο Σιέμ Ριπ της Καμπότζης σε ξενοδοχείο 4* sup.

v Ημιδιατροφή καθημερινά σε προσεκτικά επιλεγμένα τοπικά εστιατόρια εξαιρετικής ποιότητας   αποφεύγοντας τα υπερεκτιμημένα και αποστειρωμένα γεύματα των ξενοδοχείων.

v Πλήρης διατροφή στην κρουαζιέρα

v Έμπειρος αρχηγός-συνοδός του Γραφείου μας

ΠΤΗΣΕΙΣ

22/07

TK1846

Αθήνα – Κων/πολη

21:05 - 22:35

23/07

TK 162

Κων/πολη – Σαϊγκόν

02:50 - 17:05

04/08

TK 165

Ανόι – Κων/πολη

22:35 - 04:45+1

05/08

ΤΚ1843

Κων/πολη – Αθήνα

07:40 – 09:05


09/08

TK1846

Αθήνα – Κων/πολη

21:45 - 23:15

10/08

TK 164

Κων/πολη – Ανόι

01:50 - 15:20

21/08

TK 163

Σαιγκόν – Κων/πολη

21:25 - 04:15+1

22/08

ΤΚ1843

Κων/πολη – Αθήνα

07:40 – 09:05

20/10

TK1846

Αθήνα – Κων/πολη

21:50 - 23:30

23/10

TK 162

Κων/πολη – Σαϊγκόν

02:10 - 16:25

02/11

TK 165

Ανόι – Κων/πολη

22:30 - 05:30+1

03/11

ΤΚ1843

Κων/πολη – Αθήνα

08:05 – 08:30

12/08

EK 210

Αθήνα – Ντουμπαϊ

18:05 - 23:35

13/08

EK 394

Ντουμπαϊ  – Ανόϊ

03:30 - 13:15

24/08

EK 393

Μπανγκόκ - Ντουμπαϊ

23:55 - 04:00+1

25/08

EK 209

Ντουμπάϊ - Αθήνα

10:50 - 15:00

19/09

QR 970

Ντόχα - Σαϊγκόν

02:10 -14:05

29/09

QR 983

Ανόι - Ντόχα

08:45 - 12:00

QR 207

Ντόχα - Αθήνα

13:20 - 18:10Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

palmostravel_official

PALMOS TRAVEL

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 18:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00πμ-15:00μμ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ