menu
+30 210 9889421
ΣΥΡΟΣ  4ημ  ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ  (P2)

ΣΥΡΟΣ 4ημ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ (P2)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 21-24/06 ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΩΣ

ΑΠΟ 414 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 21-24/06 ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΩΣ

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΣΥΡΟ

1η μέρα: Πειραιάς – Σύρος – Γαλησσάς

Συγκέντρωση στο λιμάνι του Πειραιά και πρωινή αναχώρηση (07:30 – 11:15) για την αρχοντική Σύρο. Η Σύρος είναι το μεγαλύτερο σε πληθυσμό νησί των Κυκλάδων με έκταση 84 τετραγωνικά χιλιόμετρα με πρωτεύουσα την Ερμούπολη, η οποία αποτελεί το διοικητικό κέντρο των Κυκλάδων με συγκεντρωμένες όλες τις δημόσιες υπηρεσίες. τον τουρισμό. Άφιξη στο Γαλησσά, αγαπημένος τουριστικός προορισμός του νησιού. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και  γεύμα (έξοδα ατομικά) στις ταβέρνες της περιοχής.  Άφιξη και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας Dolphin Bay 4*. Ξεκούραση και το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο.

2η μέρα: Γύρος στα χωριά του νησιού – Ερμούπολη

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε έχοντας στα αυτιά μας την Φραγκοσυριανή του Μάρκου Βαμβακάρη, ακολουθούμε τους στίχους και εμείς και από τον Γαλησσά θα βρεθούμε στην Ντελαγκράτσια (Ποσειδωνία). Στον οικισμό δεσπόζουν οι εξοχικές νεοκλασικές επαύλεις με τους πυργίσκους και τους κατάφυτους κήπους που θα μας ταξιδεύσουν στην αίγλη μιας άλλης εποχής. Αφήνοντας τον κόλπο του Φοίνικα και περνώντας από την Παρακοπή, όπως αναφέρει και το τραγούδι θα βρεθούμε στο γραφικό Κίνι. Αφού κάνουμε την βόλτα μας κατά μήκος του μικρού λιμανιού και δούμε το γλυπτό του Γεώργιου Ξενούλη με τίτλο “Γοργόνα Παναγιά”, σήμα κατατεθέν για την περιοχή, καταλήγουμε στην πάντα γοητευτική Ερμούπολη. Από το επιβλητικό Δημαρχείο στην πλατεία Μιαούλη και το θέατρο Απόλλων μέχρι τα αριστοκρατικά αρχοντικά και την εκκλησία του Αγίου Νικολάου του Πλούσιου στην περιοχή Βαπόρια, η Ερμούπολη είναι πολλά περισσότερα από την πρωτεύουσα της Σύρου. Είναι ένα υπαίθριο μουσείο που αξίζει να εξερευνήσετε. Βόλτα στα στενά δρομάκια και τις συναρπαστικές γειτονιές της, ένα ταξίδι στον χρόνο που θα σας μείνει αξέχαστο. Απολαύστε το γεύμα σας (έξοδα ατομικά) στις ταβέρνες  της Ερμούπολης και αφεθείτε στην μαγεία της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο.

3η μέρα: Μοναστήρι Αγίας Βαρβάρας - Ερμούπολη

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στο μοναστήρι της Αγίας  Βαρβάρας. Δεσπόζει σε έναν λόφο, από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα προσκυνήματα του νησιού. Αργότερα, χρόνος ελεύθερος στην Ερμούπολη για να απολαύσουμε ακόμα μία φορά την μεγαλοπρέπεια της πρωτεύουσας των Κυκλάδων, να χαθούμε στα πλακόστρωτα στενά θαυμάζοντας την μοναδική αρχιτεκτονική των κτιρίων και να ψωνίσουμε λουκούμια από τις ντόπιες βιοτεχνίες. Όποιος επιθυμεί, μπορεί να κολυμπήσει στην παραλία  Άγιος Νικόλαος  στην Ερμούπολη. Μπορεί να μη θυμίζει κάποια κοσμοπολίτικη παραλία με πλήθος τουριστών και ξαπλώστρες, όμως το γραφικό τοπίο και τα καταγάλανα νερά αρκούν να σας προσελκύσουν για μια βουτιά από τα βράχια. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ δείπνο.

4η μέρα: Άνω Σύρα - Μουσείο Μάρκου Βαμβακάρη - Πειραιάς

Μπουφέ πρόγευμα και μεταφερόμαστε στο μεσαιωνικό οικισμό Άνω Σύρος. Σε αντίθεση με την Ερμούπολη με τα πολύχρωμα αρχοντικά και τα νεοκλασικά κτίρια, η Άνω Σύρος συνδυάζει τη μεσαιωνική γοητεία με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και σίγουρα μπορεί να περηφανεύεται για τη μακρά ιστορία της που την καθιστά ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Σύρου. Χρόνος για περίπατο στα στενά δρομάκια με τα σπίτια σχεδόν το ένα πάνω στο άλλο και επίσκεψη (εφόσον είναι σε λειτουργία - έξοδα ατομικά) στο Μουσείο του ‘Πατριάρχη’ της ρεμπέτικης μουσικής Μάρκου Βαμβακάρη. Το μεσημεράκι μεταφορά στο λιμάνι όπου θα πάρουμε το πλοίο της επιστροφής για τον Πειραιά.

BLUE STAR:

21/6 ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΣΥΡΟΣ  07:15-10:50
24/6 ΣΥΡΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ 16:00 – 20:00

Τιµή κατ’άτοµο, 21-24/6, 4 μέρες

Δίκλινο

414

Δικλινο Superior

436

 

3ο άτοµο

307

3ο άτομο έως 12 ετών

217

Μονόκλινο

572

Περιλαμβάνονται: Εισιτήρια πλοίου Πειραιάς - Σύρος - Πειραιάς με BLUE STAR FERRIES (οικονομική θέση) • Διαμονή στο ξενοδοχείο DOLPHIN BAY 4* στο Γαλησσά Σύρου • Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ένα κύριο φαγητό καθημερινά (ημιδιατροφή) • Εκδρομή γύρος νησιού • Μεταφορές από/προς το λιμάνι στο ξενοδοχείο κατά την άφιξη/αναχώρηση • Αρχηγός / Συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75 ετών • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: O εκάστοτε φόρος διαμονής ανά δωμάτιο/διανυκτέρευση (τέλος ανθεκτικότητας στην Κλιματική Κρίση),  θα πρέπει να πληρωθεί απευθείας στο ξενοδοχείο. • Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων

Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

palmostravel_official

PALMOS TRAVEL

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 18:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00πμ-15:00μμ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ