menu
+30 210 9889421
ΡΗΝΟΣ - ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ 9ημ ΟΔΙΚΩΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (P17)

ΡΗΝΟΣ - ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ 9ημ ΟΔΙΚΩΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (P17)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 30/07

ΑΠΟ 795 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 30/07

ΡΗΝΟΣ  -  ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ
ΦΡΑΓΚΟΝΙΑ - ΑΛΣΑΤΙΑ - ΡΗΝΑΝΙΑ

ΜΑΝΧΑΙΜ - ΛΙΜΝΗ ΚΩΣΤΑΝΤΖΑΣ  - ΛΙΝΤΑΟΥ -  ΤΙΤΙΖΕΕ – ΡΗΝΟΣ - ΚΟΜΠΛΕΝΤΖ - ΧΑΙΔΕΛΒΕΡΓΗ - ΡΟΤΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΑΤΕΝ  ΜΠΑΤΕΝ -  ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΚΟΛΜΑΡ

9  ΗΜΕΡΕΣ /    ΑΠΟ  30/7  ΕΩΣ  7/8/24

1Η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ

Αναχώρηση  για το λιμάνι της Πάτρας με ενδιάμεση στάση. Τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για ΑΝΚΟΝΑ. Διανυκτέρευση εν πλώ.

2Η ΗΜΕΡΑ: ΑΝΚΟΝΑ - TYΡΟΛΟ

Άφιξη στο λιμάνι της Ανκόνα και άμεση αναχώρηση για την  περιοχή  του ΤΥΡΟΛΟ. Περνώντας από τις περιοχές Μάρκε, Αιμίλια Ρομάνια και διασχίζοντας της Άλπεις της Βόρειας Ιταλίας, θα καταλήξουμε αργά  το  βράδυ   στο  ξενοδοχείο  μας,  διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ - ΖΑΝΚΤ ΑΝΤΟΝ - ΛΙΜΝΗ ΚΩΣΤΑΝΤΖΑΣ - ΛΙΝΤΑΟΥ - ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ - ΤΙΤΙΖΕΕ - ΜΑΝΧΑΙΜ

Μετά το πρωινό θα  έχουμε  σύντομη  γνωριμία  με  την  πόλη  του  ποταμού  ΙΝΝ, πριν αναχωρήσουμε για τις μαγευτικές περιοχές του ΤΥΡΟΛΟ και του ΦΟΡΑΛΜΠΕΡΓΚ,  όπου   μέσω του τούνελ ΖΑΝΚΤ ΑΝΤΟΝ θα συνεχίσουμε για την ΛΙΜΝΗ ΤΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΖΑΣ. Άφιξη στο παραλίμνιο ΛΙΝΤΑΟΥ για να γνωρίσουμε το γραφικό λιμάνι με το Λιοντάρι και τον Φάρο. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους, απολαμβάνοντας τον καφέ μας με θέα την λίμνη. Επόμενος μας σταθμός το ΤΙΤΙΖΕ, στην καρδιά του Μέλανα Δρυμού (Μαύρο Δάσος). Προαιρετική βόλτα με πλοιάριο στη μικρή λίμνη και ελεύθερος χρόνος για  περιπάτους και  αγορές αναμνηστικών. Μέσω ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ – ΚΑΡΛΖΡΟΥΗΣ,  θα  καταλήξουμε το  βράδυ στο ξενοδοχείο μας στο ΜΑΝΧΑΙΜ, πόλη στην συμβολή των ποταμών Ρήνου και Νέκαρ. Δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΝΧΑΙΜ - ΒΑΥΑΡΙΑ - ΡΟΤΤΕΝΜΟΥΡΓΚ - ΦΡΑΓΚΟΝΙΑ.

Μια  ακόμη  συναρπαστική  ημέρα  ξεκινά, με την  εκδρομή μας στο Μεσαιωνικό ΡΟΤΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ, στο κρατίδιο της Βαυαρίας στην περιοχής   της Φραγκονίας.  Εδώ θα έχουμε  την  ευκαιρία να δούμε τα Μεσαιωνικά τείχη, την εκκλησία του Νοσοκομείου, το Δημαρχείο, την αίθουσα που στέγαζε το Δημοτικό Συμβούλιο, τον Καθεδρικό ναό του Αγ. Ιακώβου καθώς και την έκθεση Χριστουγεννιάτικων στολιδιών και το Μουσείο. Χρόνος ελεύθερος, επιστροφή στο ΜΑΝΧΑΙΜ, δείπνο, χρόνος  ελεύθερος, διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΝΧΑΙΜ - ΜΠΙΝΓΚΕΝ - ΠΟΤΑΜΟΣ ΡΗΝΟΣ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ- ΚΟΜΠΛΕΝΤΖ.

Αναχώρηση για την περιοχή του  Ρήνου, μια από τις  όμορφες της Γερμανίας, πλάι στον  ποταμό  με  τα  επιβλητικά  κάστρα, τους  αμπελώνες  και  τα  γραφικά  χωριουδάκια.  Άφιξη στο ΖΑΝΚΤ  ΓΚΟΡ με  τον  επιβλητικό  βράχο  Λόρελαι. Προαιρετική κρουαζιέρα με  ποταμόπλοιο, άφιξη  στην  πόλη   ΚΟΜΠΛΕΝΤΖ στην συμβολή των ποταμών Ρήνου και Νέκαρ,  για  να δούμε το επιβλητικό μνημείο του Βίλχεμ Κάιζερ, σύμβολο της Γερμανικής Ενότητας . Επιστροφή στο Μάνχαιμ, χρόνος  ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΝΧΑΙΜ - ΧΑΙΔΕΛΒΕΡΓΗ.

Πρωινή  επίσκεψη  στην ΧΑΙΔΕΛΒΕΡΓΗ,  από τις λίγες πόλεις που γλύτωσαν από τους βομβαρδισμούς του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Πλάι στον ποταμό Νέκαρ με το κάστρο, την παλιά έδρα των Παλατίνων, με τα επιβλητικά κωδωνοστάσια των εκκλησιών και τις στέγες των σπιτιών της πόλης στην περιοχή των καλλιτεχνών. Θα  γνωρίσουμε το ιστορικό κέντρο με τον Καθεδρικό ναό, το Δημαρχείο αλλά και το παλαιότερο Πανεπιστήμιο της Γερμανίας. Επιστροφή το μεσημέρι στο ΜΑΝΧΑΙΜ και γνωριμία με το κέντρο της πόλης. Θα δούμε το ΒΑΣΣΕΡ ΤΟΥΡΜ, σύμβολο της πόλης και το λιμάνι του Ρήνου, ένα από τα μεγαλύτερα ποτάμια λιμάνια της χώρας. Χρόνος ελεύθερος στα πολυκαταστήματα της πόλης. Δείπνο, διανυκτέρευση.

7Η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΝΧΑΙΜ – ΜΠΑΤΕΝ  ΜΠΑΤΕΝ  -  ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ -  ΚΟΛΜΑΡ - ΜΙΛΑΝΟ.

Αναχώρηση  για  το  Μπάντεν Μπάντεν, την κωμόπολη στο ομοσπονδιακό κράτος της Βάδης-Βυρτεμβέργης, στην Γερμανία. Βρίσκεται στις δυτικές πλαγιές του Μέλαινος Δρυμού, στις όχθες του ποταμού Όου, κοντά στην Καρλσρούη.  Eίναι από τις πιο γραφικές λουτροπόλεις της Γερμανίας, επίσης προσφέρει και πολλές ευκαιρίες για ενασχόληση με αθλητικές δραστηριότητες. Οι πηγές του Μπάντεν-Μπάντεν είναι γνωστές για πάνω από 2.000 χρόνια και οι σχετικές εγκαταστάσεις σήμερα θυμίζουν έντονα ρωμαϊκά λουτρά του 3ου αιώνα μ.Χ.  Επόμενος  σταθμός  η περιοχή της Αλσατίας και η  πόλη  του ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟΥ. Μικρή στάση  για  περιπάτους  στην παλιά πόλη με τον επιβλητικό Καθεδρικό ναό ΝΟΤΡ ΝΤΑΜ  και  συνεχίζουμε για  ΚΟΛΜΑΡ,  μια  πολύ  όμορφη  πόλη, με  χρωματιστά  κτίρια,  που  βρίσκεται   στο  ‘’δρόμο  του  κρασιού .   Η  διαδρομή  μας  συνεχίζεται και  μας  οδηγεί στο ξενοδοχείο μας στην ευρύτερη  περιοχή του ΜΙΛΑΝΟΥ,  για  δείπνο  και διανυκτέρευση.

8Η ΗΜΕΡΑ:  ΜΙΛΑΝΟ - ΑΝΚΟΝΑ.

Νωρίς  το  πρωί  μέσω ΜΠΟΛΟΝΙΑΣ φθάνουμε στο λιμάνι της ΑΝΚΟΝΑ. Τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για     Hγουμενίτσα. Διανυκτέρευση εν πλώ.

9Η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ.

Άφιξη στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
*ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η  ΔΙΑΝ/ΣΗ  ΤΗΣ  2ΗΣ ΗΜΕΡΑΣ  ΝΑ  ΓΙΝΕΙ  ΚΑΙ  ΣΤΗΝ  ΠΕΡΙΟΧΗ  ΤΗΣ  ΒΕΡΟΝΑΣ KAI ΤΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ   ΝΑ  ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ  ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.
*ΤΕΛΙΚΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ   ΜΕ  ΤΟ  ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ  ΣΑΣ.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 30/07

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ

ΣΕ  2ΚΛΙΝΑ  ΔΩΜΑΤΙΑ

795 €

TΡΙΤΟ  ΑΤΟΜΟ   ΕΩΣ  12  ΕΤΩΝ  ΣΕ  3ΚΛΙΝΟ

715 €

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

275 €

Φόροι ( TAKK)  και Check point ( 65 €  ανά  άτομο ).

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές περιηγήσεις  με  πολυτελές  κλιματιζόμενο   πούλμαν.
  • Διαμονή  σε επιλεγμένα  ξενοδοχεία 4*.
  • Ημιδιατροφή  στα  ξενοδοχεία, εκτός της  2ΗΣ ΗΜΕΡΑΣ  ( 6  πρωϊνά  & 5  δείπνα ).
  • Εισιτήρια  πλοίων   σε  4ΚΛΙΙΝΕΣ    καμπίνες  με W.C. (  ΑΒ4 ).
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Ασφαλιστική  κάλυψη  αστικής  ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

* Είσοδοι  σε  Μουσεία,  αρχαιολογικούς  χώρους .
* Ποτά  στα  προσφερόμενα  δείπνα.
* Ότι  αναφέρεται  ως προτεινόμενο  η  προαιρετικό   και  ότι  ρητά  δεν  αναφέρεται  στο
πρόγραμμα  και  τις  παροχές  του.
* Φόροι ( TAKK)  και Check point ( 65 €  ανά  άτομο ).

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ – ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

*Σε  ορισμένες  αναχωρήσεις  ο  απόπλους   η  κατάπλους   των  πλοίων  γίνεται   από το  λιμάνι   της ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ  αντί   του  λιμένα  της  ΠΑΤΡΑΣ .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η εξεύρεση καμπίνας στα πλοία, άλλου τύπου από αυτόν που ορίζεται  στις  παροχές  του προγράμματος, εφόσον είναι   δυνατή, υπόκειται  στις πιο κάτω επιβαρύνσεις.

ΤΙΜΕΣ  ΑΝΑ  ΑΤΟΜΟ

(Ελλάδα – Ιταλία – Ελλάδα):

Δίκλινη εσωτερική      (AB2)   65 € // Δίκλινη εξωτερική   s2)  85 €

Τρίκλινη εσωτερική    (AB3)   45 € // Τρίκλινη εξωτερική  (A3)   65 €

Τετράκλινη εξωτερική (A4)    35 €

Για μία διαδρομή (Ελλάδα – Ιταλία ή αντίστροφα) :

Δίκλινη εσωτερική   (AB2)  35 € //    Δίκλινη εξωτερική     s2) 55 €

Τρίκλινη εσωτερική (AB3)  25 € //    Τρίκλινη εξωτερική    (A3)  35 €

Τετράκλινη εξωτερική (A4) 20 €

 
Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

palmostravel_official

PALMOS TRAVEL

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 18:00
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE