menu
+30 210 9889421
ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΓΟΥΙΑΝΕΣ (ΓΟΥΙΑΝΑ, ΣΟΥΡΙΝΑΜ, ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΟΥΙΑΝΑ) 16ημ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (P19)

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΓΟΥΙΑΝΕΣ (ΓΟΥΙΑΝΑ, ΣΟΥΡΙΝΑΜ, ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΟΥΙΑΝΑ) 16ημ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (P19)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 06/08

ΑΠΟ 7.350 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 06/08

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΓΟΥΙΑΝΕΣ (ΓΟΥΙΑΝΑ, ΣΟΥΡΙΝΑΜ, ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΟΥΙΑΝΑ)
με ΤΡΙΝΙΔΑΔ

16 ΗΜΕΡΕΣ / 14 ΝΥΧΤΕΣ

06 – 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2024

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

Σχεδίασε για σας, τους "ανήσυχους" ταξιδιώτες, ένα μοναδικό οδοιπορικό στη νότια Καραϊβική θάλασσα. Ένα ταξίδι που περιλαμβάνει το νησιωτικό κράτος του Τρινιδάδ & Τομπάγκο, τη Γουιάνα (τέως Βρετανική Γουιάνα), το Σουρινάμ (τέως Ολλανδική Γουιάνα) και  το Υπερπόντιο Διαμέρισμα της Γαλλίας, τη Γαλλική Γουιάνα. Έχοντας επισκεφθεί αρκετές φορές την περιοχή, έχουμε διαλέξει να σας δείξουμε μερικά από τα κορυφαία αξιοθέατα αυτής της πανέμορφης γωνιάς του πλανήτη, όπως τον υδάτινο παράδεισο Καρονί για να δείτε χιλιάδες τροπικά πολύχρωμα πουλιά στο φυσικό τους περιβάλλον, αλλά και την γιγάντια Ασφαλτολίμνη στο Τρινιδάδ, τους υπέροχους καταρράκτες Καγιατέρ στην Γουιάνα, το νησί του θρυλικού Πεταλούδα και τον Γαλλικό διαστημικό σταθμό στο Κουρού της Γαλλικής Γουιάνας. Ένα ταξίδι με υπέροχη φύση, γεμάτο εναλλαγές και ιστορία που σίγουρα θα σας συναρπάσει!

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

 • Ένας μοναδικός συνδυασμός που περιλαμβάνει το νησιωτικό κράτος Τρινιδάδ και Τομπάγκο, το Σουρινάμ, την Γουιάνα, καθώς και την υπερπόντια γαλλική κτίση της Γαλλικής Γουιάνας
 • Πλούσια ποικιλομορφία σε ό,τι αφορά το φυσικό περιβάλλον με την ιδιαίτερη χλωρίδα και πανίδα της περιοχής
 • Πλούσιες ιστορικές ξεναγήσεις σε αποικιακές πόλεις που προστατεύονται από την UNESCO
 • Μοναδικές διαδρομές σε ποτάμια και ζούγκλες
 • Ολοήμερη επίσκεψη με Καταμαράν στο "Νησί του Πεταλούδα"
 • Επίσκεψη στον Γαλλικό Διαστημικό Σταθμό ARIANE και ενδελεχείς ξεναγήσεις από το επιστημονικό προσωπικό της βάσης
 • Εμπειρότατος Αρχηγός/συνοδός του ταξιδιού

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ημέρα 1η: Αθήνα – Άμστερνταμ.

Απογευματινή πτήση για το Άμστερνταμ. Άφιξη και μεταφοράς το ξενοδοχείο μας για διανυκτέρευση. Η πρότασή μας για απόψε είναι μία βραδινή βόλτα στα κανάλια της πόλης!

Ημέρα 2η:  Άμστερνταμ - Πορτ οφ Σπέιν (Τρινιδάδ)

Νωρίς το πρωί αναχωρούμε αεροπορικώς για το νησιωτικό κράτος Τρινιδάδ και Τομπάγκο, που βρίσκεται στη νότια Καραϊβική. Άφιξη το απόγευμα στην πρωτεύουσα Πορτ οφ Σπέιν που βρίσκεται στον κόλπο Παρία, στην βορειοανατολική πλευρά του νησιού και που από το 1757 ήταν ένα από σημαντικότερα εμπορικά κέντρα και λιμάνια της Καραϊβικής. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 3η: Πορτ οφ Σπέιν, Ασφαλτολίμνη /Pitch Lake, Υδροβιότοπος Καρονί

Σήμερα η μέρα μας θα ξεκινήσει με την Ασφαλτολίμνη Πιτς, που είναι το μεγαλύτερο φυσικό κοίτασμα πίσσας στον κόσμο! Η γιγάντια αυτή λίμνη από φυσική πίσσα βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού Τρινιντάντ και αποτελεί ένα δημοφιλές αξιοθέατο, που προσελκύει χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο. Το 1595 ο Βρετανός εξερευνητής Σερ Γουόλτερ Ράλι αγκυροβόλησε στην περιοχή και χρησιμοποίησε την πίσσα αυτής της λίμνης για να στεγανοποιήσει τα πλοία του.

Ακολουθεί επίσκεψη στον υδροβιότοπο Καρονί, που φιλοξενεί πολλά είδη πουλιών, ερπετών, θηλαστικών και άλλων ειδών άγριας ζωής. Μέσα στο πανέμορφο και γαλήνιο αυτό τοπίο θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το μοναδικό θέαμα των ροδοκόκκινων πτηνών Ίμπις (Scarlet Ibis) που γυρνούν στις φωλιές τους για να κουρνιάσουν με τη δύση του ήλιου! Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 4η: Πορτ οφ Σπέιν, Ξενάγηση - Τζορτζτάουν (Γουιάνα, τέως Βρετανική Γουιάνα)

Πρωινή ξενάγηση στην πρωτεύουσα, η οποία ιδρύθηκε τον 16ο αιώνα από τους Ισπανούς, αρχικά με το όνομα "Πουέρτο ντε λος Ισπανιόλες". Το 1757 ο κυβερνήτης δον Πέντρο ντε λα Μονέντα μετέφερε την πρωτεύουσα του νησιού από την Σαν Χοσέ ντε Ορούνια στο Πορτ οφ Σπέιν. Σαράντα χρόνια μετά η περιοχή καταλήφθηκε από τους Βρετανούς, ενώ από το 1958 έως το 1962 υπήρξε πρωτεύουσα της Ομοσπονδίας Δυτικών Ινδιών. Λίγα πράγματα έχουν απομείνει από το ένδοξο παρελθόν της περιοχής, αλλά η αστική ανάπτυξη και ο δυναμισμός της πόλης σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και μεταφορά στο αεροδρόμιο για να επιβιβαστούμε στην πτήση για την Τζορτζτάουν στην γειτονική Γουιάνα, την πρωτεύουσα της πρώην Βρετανικής αποικίας, που απέκτησε την ανεξαρτησία της στις 26/5/1966. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 5η: Τζορτζτάουν, Καταρράκτες Καγιατέρ (Ζούγκλα Γουιάνας)

Σήμερα μας περιμένει το άγνωστο θαύμα της φύσης που φέρει το όνομα καταρράκτες Καγιατέρ, οι οποίοι βρίσκονται στον ποταμό Ποτάρο, παραπόταμο του διάσημου Εσεκίμπο και οι οποίοι ξετυλίγονται σαν πέπλο, με μία πραγματικά εντυπωσιακή υδατόπτωση από ύψος 251 μέτρων, πενταπλάσιο αυτής του Νιαγάρα. Η πρωινή μας πτήση θα μας φέρει στο ομώνυμο Εθνικό Πάρκο, από τα ελάχιστα εναπομείναντα παρθένα τροπικά δάση του πλανήτη μας. Κατά την συναρπαστική εξερεύνησή μας στο εκπληκτικό αυτό οικοσύστημα θα αναζητήσουμε το περίφημο πουλί Cock of the Rock, τις γιγαντιαίες μπρομέλιες στις οποίες ο μικροσκοπικός χρυσός βάτραχος περνά ολόκληρη τη ζωή του, κόκκινα και πράσινα μακάο κλπ. Το απόγευμα επιστρέφουμε στην Τζορτζτάουν για δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 6η: Τζορτζτάουν, Περιήγηση, Νησί Φορτ/Fort Island, Νησί Σλοθ/Sloth Island

Η σημερινή μας ολοήμερη περιήγηση θα μας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσουμε την ιστορία και τον πολιτισμό της Γουιάνας - την ολλανδική επιρροή, την πλούσια αρχιτεκτονική, τα φρούρια κατά μήκος των ποταμών Εσεκίμπο και Μαζαρούνι, αλλά και την υπέροχη άγρια φύση της Γουιάνας επισκεπτόμενοι το νησί Σλοθ. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό βιότοπο κατά μήκος του ποταμού Εσεκίμπο με καταπράσινες εκτάσεις παρθένου τροπικού δάσους με περισσότερα από 188 είδη εξωτικών πουλιών (παπαγάλοι, τουκάν, ίμπις κλπ.), μαϊμούδες, αλλά και τους γλυκύτατους βραδύποδες! Ένας πραγματικά μοναδικός τόπος για τους λάτρεις της φύσης.

Ημέρα 7η: Τζορτζτάουν, Ξενάγηση

Η Τζορτζτάουν βρίσκεται στην βόρεια ακτή της Νότιας Αμερικής, στην εκβολή του ποταμού Ντεμεράρα στον Ατλαντικό. Η πόλη ιδρύθηκε από τους Βρετανούς το 1781, αναπτύχθηκε από τους Γάλλους με το όνομα Nouvelle Ville όταν απέκτησαν την αποικία αυτή το 1782, αλλά και από τους Ολλανδούς με το όνομα Στάμπροεκ (Stabroeck) μετά το 1784. Ονομάστηκε Τζόρτζταουν το 1812 προς τιμήν του Γεωργίου Γ΄ του Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι μία από τις ωραιότερες πρωτεύουσες της Νότιας Αμερικής - θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν ένα υπαίθριο μουσείο βικτωριανής αρχιτεκτονικής, όπου κυριαρχούν τα ξύλινα αποικιακού ρυθμού κτίρια. Αυτή ακριβώς η ομορφιά θα μας αποκαλυφθεί στην σημερινή μας ξενάγηση, όπου θα επισκεφθούμε πολλά μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς, ανάμεσα στα οποία το γραφικό Δημαρχείο, το Δικαστικό Μέγαρο, καθώς και τον περίφημο Καθεδρικό ναό του Αγίου Γεωργίου, το ψηλότερο ξύλινο κτίριο στο κόσμο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 8η: Τζορτζτάουν - Παραμαρίμπο/Σουρινάμ (τέως Ολλανδική Γουιάνα)

Πρωινό ελεύθερο για να σεργιανίσετε στην πόλη. Το μεσημέρι θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο και θα επιβιβαστούμε στην πτήση για το Παραμαρίμπο, την πρωτεύουσα του Σουρινάμ, της μικρότερης σε έκταση χώρας της Νότιας Αμερικής, που έγινε ανεξάρτητο κράτος το 1975. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 9η: Παραμαρίμπο, Ξενάγηση, Κομετζουίν

Το Παραμαρίμπο είναι μία πόλη-κόσμημα. Υπέροχο ιστορικό κέντρο με αρχιτεκτονικά αριστουργήματα ολλανδικού αποικιακού ρυθμού συνθέτουν ένα απαράμιλλο σύνολο που δίκαια εντάχθηκε στη λίστα παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Στην ξενάγησή μας θα περάσουμε από τον ρωμαιοκαθολικό Καθεδρικό ναό, το λιμάνι, την πολύβουη κεντρική αγορά, αλλά και από την συναγωγή της εβραϊκής κοινότητας. Στη συνέχεια μας περιμένει το ιστορικό φρούριο του Νέου Άμστερνταμ που δεσπόζει στην περιοχή από το 1734 και χαρακτηρίζεται ως "υπαίθριο" μουσείο της πόλης. Τέλος, στην περιοχή του Κομετζουίν στη δεξιά όχθη του ποταμού Σουρινάμ θα δούμε παλιές αποικιακές φυτείες ζαχαροκάλαμου, καφέ, κακάο κλπ., οι περισσότερες από τις οποίες είναι τώρα εγκαταλελειμμένες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 10η: Παραμαρίμπο, Φυσικό Πάρκο Μπράουνσμπεργκ

Σήμερα θα επισκεφθούμε το Φυσικό Πάρκο Μπράουνσμπεργκ (Brownsberg), ένα από τα κύρια αξιοθέατα της χώρας για τους λάτρεις της φύσης, που βρίσκεται περίπου 100 χιλιόμετρα νότια του Παραμαρίμπο. Από τους πρώτους χρυσωρύχους που έφθασαν στην περιοχή αυτή κατά τα τέλη του 19ου αιώνα ήταν ο John Brown, από τον οποίο πήρε το όνομά του τόσο το πάρκο όσο και το βουνό (berg στα ολλανδικά σημαίνει βουνό). Εδώ βρίσκεται και η τεράστια τεχνητή λίμνη Brokopondo, που δημιουργήθηκε το 1964 με το φράγμα στον ομώνυμο ποταμό. Ταυτόχρονα όμως, αποτελεί και …"νεκροταφείο τροπικού δάσους", καθώς υπάρχουν ακόμα δέντρα που προεξέχουν από εκεί όπου το βάθος δεν ήταν αρκετό για να καλύψει το ύψος τους. Από το 1969 η περιοχή αποτελεί φυσικό καταφύγιο - μια πυκνή, παρθένα ζούγκλα, που φιλοξενεί περίπου 1450 είδη φυτών, 350 είδη πουλιών και δεκάδες σπάνια είδη ζώων, πολλά από τα οποία είναι μοναδικά στο Σουρινάμ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 11η: Παραμαρίμπο - Αλμπίνα - Σεν Λωράν - Κουρού/Γαλλική Γουιάνα

Αναχώρηση οδικώς για την παραποτάμια πόλη της Αλμπίνα. Εκεί, αφού περάσουμε έλεγχο διαβατηρίων θα διαπλεύσουμε τον ποταμό Μορονί, που αποτελεί το φυσικό σύνορο μεταξύ Σουρινάμ και Γαλλικής Γουιάνας. Άφιξη στην αντικρινή πόλη του Σεν Λωράν ντι Μορονί, παλιός μεταγωγικός σταθμός για σκλάβους και υπηρέτες που προορίζονταν για τις φυτείες της Νότιας Αμερικής, αλλά και καταδίκων πριν μεταφερθούν στο διαβόητο Νησί του Διαβόλου. Μετά από μία σύντομη περιήγηση στην ήσυχη επαρχιακή πόλη συνεχίζουμε για την περιοχή Κουρού, όπου θα διανυκτερεύσουμε.

Ημέρα 12η:  Κουρού, Νησί του Διαβόλου

Ολοήμερη εκδρομή με Καταμαράν στο διαβόητο Νησί του Διαβόλου, που βρίσκεται 6 ναυτικά μίλια από τις ακτές της Γαλλικής Γουιάνας. Πρόκειται ουσιαστικά για μια ομάδα τριών μικρών ηφαιστειακών νησιών με το συλλογικό όνομα Νησιά της Σωτηρίας (Îles du Salut), το Νησί Ρόγιαλ (Île Royale), το Νησί Σαιντ Τζόζεφ (Île St Joseph) και το Νησί του Διαβόλου (Île du Diable), που από το 1762 αποτελούσε τόπο διέλευσης εξερευνητών, στη συνέχεια σκλάβων και στο διάστημα 1852-1953 τόπο εκτόπισης ποινικών και πολιτικών κρατουμένων από τη Γαλλία.

Το Île Royale ήταν κέντρο υποδοχής ποινικών κρατουμένων, το Île St Joseph προοριζόταν για τιμωρία απομόνωσης των ποινικών κρατουμένων και το Île du Diable ήταν για τους πολιτικούς κρατούμενους. Επί σχεδόν 100 χρόνια περίπου 80.000 κατάδικοι έζησαν κάτω από απάνθρωπες συνθήκες και υπό καθεστώς τρομοκρατίας, υπηρετώντας ποινές που πολλές φορές ήταν εξολοκλήρου άδικες. Από αυτούς, λιγότεροι από 2.000 επέζησαν. Ανάμεσά τους διασημότητες όπως ο γαλλο-εβραίος λοχαγός Άλφρεντ Ντρέιφους, πρωταγωνιστής της πολύκροτης υπόθεσης που συντάραξε τη γαλλική κοινή γνώμη στο τέλος του 19ου αιώνα και κρατήθηκε εκεί από το 1895 έως το 1899 μετά την καταδίκη του στην ηπειρωτική Γαλλία για προδοσία και φυσικά ο Papillon, ο περίφημος "Πεταλούδας" του ομώνυμου βιβλίου και ταινίας, ένας από τους ελάχιστους που κατάφεραν να αποδράσουν από την … κόλαση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 13η: Κουρού - Κακάο, Χωριό των Χμονγκ - Καγιέν

Σήμερα θα γνωρίσουμε την εθνοτική ομάδα των Χμονγκ, που ήρθαν από την Νοτιοανατολική Ασία - το Λάος και το Βιετνάμ - και εγκαταστάθηκαν στο χωριό Cacao της Γαλλικής Γουιάνας το 1977, όπου οι επιτυχημένες γεωργικές τους προσπάθειες εξασφάλισαν την ένταξή τους στην τοπική οικονομία. Τώρα είναι μία από τις πολλές εθνοτικές ομάδες που απαρτίζουν την πολυφυλετική σύνθεση της χώρας. Η ατμόσφαιρα διατηρεί ακόμα τις αναμνήσεις των ορεινών περιοχών του Λάος, η δε Κυριακάτικη αγορά είναι μια πραγματική γιορτή χρωμάτων και αρωμάτων. Τα τοπικά έθιμα και χειροτεχνίες είναι βέβαιο ότι θα σας συναρπάσουν. Μετά την επίσκεψή μας θα αναχωρήσουμε για την Καγιέν, την πρωτεύουσα της Γαλλικής Γουιάνας.  Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 14η: Καγιέν, Διαστημικό Κέντρο της Γαλλίας

Πρωινή αναχώρηση για το περίφημο Διαστημικό Κέντρο της Γαλλίας - μια απέραντη έκταση απ' όπου γίνονται οι εκτοξεύσεις πυραύλων των κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο διάστημα. Η συγκεκριμένη τοποθεσία του Διαστημικού Κέντρου επιλέχθηκε από την Γαλλική κυβέρνηση το 1964, ανάμεσα σε 14 άλλες "υποψηφιότητες", αφ΄ ενός μεν διότι ευνοεί τις διαστημικές αποστολές λόγω της εγγύτητάς της με τον Ισημερινό, αφ΄ ετέρου δε διότι στα ανατολικά του διαστημικού κέντρου υπάρχει θάλασσα, γεγονός που αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα, καθώς η πορεία των πυραύλων λίγα χιλιόμετρα μετά την εκτόξευσή τους είναι συνήθως ανατολική. Κατά την επίσκεψή μας στο κοσμοδρόμιο θα δούμε τις βάσεις εκτόξευσης, θα περιηγηθούμε στις αίθουσες του Διαστημικού Μουσείου και θα μάθουμε πολλά για τους πυραύλους της σειράς Ariane. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 15η: Καγιέν, Ξενάγηση - Αθήνα

Κατά την πρωινή μας ξενάγηση στην τυπική αυτή κρεολική πόλη των 50.000 κατοίκων θα σεργιανίσουμε ανάμεσα από τα αποικιακά κτίρια της πλατείας των Φοινίκων, θα προσπαθήσουμε να αιχμαλωτίσουμε με τον φωτογραφικό μας φακό όλη τη μαγεία της αποικιακής Καραϊβικής, αλλά και να κάνουμε τα τελευταία μας ψώνια σε χαριτωμένα αναμνηστικά. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και εσωτερική πτήση για το Παρίσι κι από εκεί ανταπόκριση για την Αθήνα.

Ημέρα 16η: Αθήνα

Άφιξη στην Αθήνα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί χωρίς να παραλείπεται κάτι.

ΤΙΜΕΣ

Ταξίδι

Διατροφή

Αναχ/ση

Διαμ/νή

2κλινο

1κλινο

Φόροι
Βίζα
Είσοδοι

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΓΟΥΙΑΝΕΣ με ΤΡΙΝΙΔΑΔ

16 ημέρες

HΒ

Ημιδ/φή

6/8

4*, 5*

7.350

+1.150

+1.290

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): Υπερατλαντικές πτήσεις με KLM/Air France
 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 5*, 4*
 • Ημιδιατροφή καθημερινά (εκτός από το Άμστερνταμ)
 • Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα
 • Τέλη εισόδων (π.χ. Μουσεία, Εθνικά Πάρκα)
 • Έξοδα βίζας και ειδικών αδειών για τις χώρες όπου απαιτείται
 • Φιλοδωρήματα
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης/Φ.Π.Α.
 • Αρχηγό/συνοδό σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού:
 • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή αναγράφεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο
 • Φόροι Αεροδρομίων

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

 • Διαβατήριο με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημέρα εξόδου από τη χώρα
 • Ηλεκτρονική μορφή (έγχρωμο αρχείο pdf, μεγέθους 10-300Κb) του διαβατηρίου σας, που θα αποστείλετε στο γραφείο μας είκοσι (20) τουλάχιστον ημέρες πριν από την αναχώρηση του ταξιδιού.
 • ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να έχετε μαζί σας το βιβλιάριο με εμβολιασμό για τον κίτρινο πυρετό.
 • Για την βίζα εισόδου στο Σουρινάμ χρειάζεται να έχετε μαζί σας δύο (2) έγχρωμες πρόσφατες φωτογραφίες.

ΠΤΗΣΕΙΣ

&

Ημ/νία

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΩΡΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

ΩΡΑ

ΑΦΙΞΗΣ

1η μέρα

Αθήνα - Άμστερνταμ

17:20

19:55

2η μέρα

Άμστερνταμ - Τρινιδάδ

09:35

15:55

15η μέρα

Καγιέν - Παρίσι

17:25

07:00*

16η μέρα

Παρίσι - Αθήνα

10:05

14:20

(*) Άφιξη την επόμενη μέρα


Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

palmostravel_official

PALMOS TRAVEL

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 18:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00 -15:00 & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE