menu
+30 210 9889421
ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 5ημ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (P29)

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 5ημ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (P29)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 07, 14, 27/08 ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

ΑΠΟ 415 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 07, 14, 27/08 ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

Πανόραμα Δυτικής Ελλάδας

5 ημέρες

Αναχωρήσεις : 24/07, 07/08, 14/08, 27/08

1η ημέρα: AΘΗΝΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στο Σύνταγμα και αναχώρηση για τους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση. Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου. (προαιρετική είσοδος) η οποία είναι γυναικείο μοναστήρι και είναι ένα από τα έξι που συνεχίζουν να είναι ενεργά στα Μετέωρα, τα οποία από το 1988 συμπεριλαμβάνονται στα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.  Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Μέτσοβο το οποίο είναι χτισμένο σε υψόμετρο 1150μ. στην οροσειρά της Πίνδου, με τα μοναδικής αρχιτεκτονικής κτήρια από πέτρα και ξύλο, τα γραφικά σοκάκια, τα αξιοθέατα όπως το Αρχοντικό του Τοσίτσα, την πινακοθήκη του Αβέρωφ, την Μητρόπολη της Αγ. Παρασκευής και τα μοναδικά προϊόντα παραγωγής τους όπως τα τυροκομικά προϊόντα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτες και φαγητό(προαιρετικά). Νωρίς το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για τα μαγευτικά Ιωάννινα. Άφιξη στο ξενοδοχείο το πολυτελές Lake Hotel 5* που βρίσκεται δίπλα στη λίμνη Παμβώτιδα, μια από τις παλαιότερες λίμνες της ευρωπαϊκής ηπείρου, στο λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων. Οι εγκαταστάσεις του απλώνονται κατά μήκος των νερών του και δίπλα στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο, δημιουργώντας ένα παραμυθένιο σκηνικό. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερος χρόνος. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο σε πλούσιο μπουφέ . Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΡΕΠΑΝΟ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα  και αναχώρηση για την φημισμένη παραλία Δρέπανο στην Ηγουμενίτσα, η οποία αποτελείται από ακτογραμμή 4 χλμ. και είναι βραβευμένη με γαλάζια σημαία. Οι επισκέπτες την θεωρούν το κόσμημα της Ηπείρου και δεν έχουν άδικο είναι κάτι που θα διαπιστώσετε και μόνοι σας. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να κάνουμε τις βουτιές μας και να χαλαρώσουμε. Το μεσημέρι μπορούμε να γευματίσουμε σε ένα από τα εστιατόρια της περιοχής (έξοδα ατομικά). Νωρίς το απόγευμα άφιξη στο ξενοδοχείο. Για όσους επιθυμούν μία βόλτα προτείνουμε να περάσετε με το καραβάκι (ατομικά έξοδα) στο φημισμένο νησί της λίμνης Παμβώτιδας! Ένα νησί διαφορετικό από τα συνηθισμένα, καθώς όχι μόνο αποτελεί το μοναδικό κατοικημένο νησί λίμνης στην Ευρώπη, αλλά επιπλέον, είναι και το μοναδικό νησί στον κόσμο χωρίς όνομα! Εκεί βρίσκεται επίσης, το μουσείο του Αλή Πασά όπου υπήρξε και το τέλος του. Τέλος για όσους επισκεφθούν το νησάκι μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τους τοπικούς παραδοσιακούς μεζέδες και γλυκά. Πιάτα όπως βατραχοπόδαρα, χέλια και μπακλαβά. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο σε πλούσιο μπουφέ . Διανυκτέρευση. 

3η ημέρα: ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ –  ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ - ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα  και θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση της πόλης στο Κάστρο των Ιωαννίνων όπου θα επισκεφθούμε τον χώρο του κάστρου και θα θαυμάσουμε το Τζαμί Ασλάν το οποίο είναι ένα Οθωμανικό τζαμί και χτίστηκε το 1618 στο κάστρο της πόλης αντικαθιστώντας την Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη, η οποία κατεδαφίστηκε μετά την αποτυχημένη εξέγερση του 1611 με επικεφαλή τον Διονύσιο τον Φιλόσοφο. Από το 1933 το κτίριο του τζαμιού στεγάζει πλέον το Δημοτικό Εθνογραφικό Μουσείο Ιωαννίνων , ύστερα θα επισκεφθούμε το Βυζαντινό μουσείο και την παλιά πόλη. Στη συνέχεια  θα αναχωρήσουμε για τα μαγευτικά Ζαγοροχώρια . Άφιξη στο μεγαλύτερο χωριό σε πληθυσμό της περιοχής του Ζαγορίου το παραμυθένιο Τσεπέλοβο . Ελεύθερος χρόνος για να θαυμάσουμε την παραδοσιακή πετρόκτιστη αρχιτεκτονική που είναι παρούσα σε όλες τις κατοικίες, στα μονοπάτια και στις εκκλησίες του χωριού και να απολαύσουμε τον καφέ μας  κάτω από τον αιωνόβιο πλάτανο που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία  Η επόμενη στάση θα μας βρεί  στο φωτογενές Μονοδένδρι. Θα ξεκινήσουμε την βόλτα μας στο καλντερίμι που οδηγεί έπειτα από δέκα λεπτά στη Μονή Αγίας Παρασκευής, το πέτρινο, ταπεινό μοναστήρι στο χείλος της χαράδρας του Βίκου, που είναι μία από τις βαθύτερες του κόσμου. Η θέα προς τα εκεί είναι υπέροχη, αλλά ακόμα ωραιότερη είναι από τη θέση Σπιτάλια, τις σπηλιές όπου οι κάτοικοι του Μονοδενδρίου έβρισκαν καταφύγιο από τους Τουρκαλβανούς ληστές. Στην συνέχεια θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό ( προαιρετικά ) στην πλατεία με τα πλατάνια . ‘Οσοι επιθυμούν μπορούν να επισκεφτούν τη Ριζάρειο Σχολή . Πρόκειται για τη χειροτεχνική σχολή-οικοτροφείο του Ριζαρείου Ιδρύματος, που λειτουργεί στο χωριό από το 1979. Το απόγευμα γεμάτοι εικόνες θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο . Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο σε πλούσιο μπουφέ . Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΟΝΟΛΙΘΙ ΠΡΕΒΕΖΑΣ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για Πρέβεζα όπου θα κάνουμε το μπάνιο μας στην παραλία Μονολίθι. Μία παραλία σήμα κατατεθέν για την Πρέβεζα. Από τις μοναδικές περιοχές στα Βαλκάνια που συνδυάζουν τόσο αρμονικά το πράσινο και το γαλάζιο. Πρόκειται για μία αμμουδιά ιδανική για τους λάτρεις της παραλίας. Εκτείνεται σε μία έκταση δεκάδων χιλιομέτρων, για αυτόν τον λόγο έχει κερδίσει και τον τίτλο της μεγαλύτερης αμμώδους παραλίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας όταν πάμε θα απολαύσετε  οπτικά είτε το βαθύ γαλάζιο του Ιονίου Πελάγους, αντικρίζοντας ακόμα και στο βάθος τους Παξούς είτε το βαθύ πράσινο του αισθητικού δάσους των 660 στρεμμάτων. Το μεσημέρι για όσους το επιθυμούν μπορούν να γευματίσουν σε ένα από τα εστιατόρια της περιοχής (έξοδα ατομικά). Νωρίς το απόγευμα άφιξη στο ξενοδοχείο. Για το βράδυ σας προτείνουμε να απολαύσετε ένα κοκτέιλ στην πισίνα του ξενοδοχείου. Δείπνο στο ξενοδοχείο σε πλούσιο μπουφέ . Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: MΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ – ΝΑΥΠΑΚΤΟ – ΑΘΗΝΑ

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για να επισκεφτούμε το Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας Παύλου Βρέλλη, επίσης γνωστό και ως Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων. Τα κέρινα ομοιώματα του μουσείου παριστάνονται σε φυσικό μέγεθος, μέσα σε περιβάλλον πιστής παρουσίασης του εκάστοτε περιβάλλοντός τους, αναπαριστώντας μορφές και γεγονότα της Ελληνικής Ιστορίας. Ο επισκέπτης αισθάνεται ότι ταξιδεύει σε βουνά, παλιά οικήματα, σπηλιές, εκκλησίες, μονοπάτια, ακολουθώντας μια κυκλικού χαρακτήρα ξενάγηση παράλληλων, συνάλληλων και διάλληλων επιπέδων. Στην συνέχεια μας περιμένει η ομορφότερη πόλη της Αιτωλοακαρνανίας  που είναι χτισμένη ανάμεσα στο Αντίρριο και τις εκβολές του ποταμού Μόρνου, η Ναύπακτος με το μαγευτικό λιμάνι της, το εκπληκτικό κάστρο της και τις μαγευτικές παραλίες της. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτες και  φαγητό (έξοδα ατομικά). Στον δρόμο της επιστροφής για Αθήνα θα περάσουμε από  την γέφυρα του Ρίου Αντίρριου και με ενδιάμεσες στάσεις το βράδυ θα φτάσουμε στο Σύνταγμα.

Early Booking για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν με προκαταβολή έως 20/06

Τιμή  κατ’ άτομο με ημιδιατροφή για 5 ημέρες

 

 

TIMOKATAΛΟΓΟΣ

 

 

24-28/07/2024

 

07-11/08/2024

&

27-31/08/2024

 

 

 

14-18/08/2024

 

Σε δίκλινο

 

 

415€

 

435€

 

460€

 

3ο ή 4ο άτομο ενήλικας

 

 

345€

 

355€

 

380€

 

Παιδιά 0-2 ετών

 

 

Δωρεάν

 

Δωρεάν

 

Δωρεάν

 

Παιδιά 2-6 ετών

 

 

135€

 

135€

 

160€

 

1ο παιδί 7-12 ή 2ο παιδί 2-12 ετών

 

 

295€

 

305€

 

330€

 

Μονόκλινο

 

 

560€

 

595€

 

620€

Περιλαμβάνονται:

  • Διαμονή: Στο υπερπολυτελές The Lake 5*  .
  • Γεύματα: Μπουφέ πρωϊνό και μπουφέ δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή) .
  • Μεταφορές: Με κλιματιζόμενο πούλμαν .
  • Ξεναγήσεις και εκδρομές: Όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.
  • Αντιπρόσωπο/Συνοδό.
  • Δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλεια με καλύψεις και για Covid-19.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
  • Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση με κόστος 10,00€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.
  • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό/προτεινόμενο.

Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

palmostravel_official

PALMOS TRAVEL

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 18:00
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE