menu
+30 210 9889421
ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ 9ημ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ & 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (P19)

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ 9ημ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ & 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (P19)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 19/07 & 02/08 & 06/09 & 22/10

ΑΠΟ 1.890 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 19/07 & 02/08 & 06/09 & 22/10

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ
ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ & ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Σεούλ, Αποστρατικοποιημένη Ζώνη, Κυονγκτσού, Μπουσάν, Μπουχόν , Θεματικό Κορεάτικο χωριό
Το ομορφότερο πρόγραμμα Νότιας Κορέας με δυνατότητα επέκτασης στο Χονγκ Κονγκ

9 ΗΜΕΡΕΣ / 6 ΝΥΧΤΕΣ από 1890€
ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 2024
30/
4 | 21/6 | 19/7 | 2/8 | 6/9 | 22/10

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ

Από την αστραφτερή νυχτερινή ζωή της Σεούλ μέχρι τις πεζοπορίες των εθνικών της πάρκων, η Νότια Κορέα προσφέρει στον ταξιδιώτη μια εκθαμβωτική γκάμα εμπειριών, όμορφα τοπία και 5000 χρόνια πολιτισμού και ιστορίας σε μία χώρα λίγο μεγαλύτερη από την Ιρλανδία.

Αιώνες παράδοσης και άφθονες φυσικές ομορφιές συμπληρώνουν την τεχνολογία αιχμής, την παγκόσμιας κλάσης κουζίνα, τα Κ-ποπ συγκροτήματα και αναδεικνύουν την Νότια Κορέα ως τον σπουδαιότερο ταξιδιωτικό προορισμό του πλανήτη.

Ασφαλής, φιλική και με εξαιρετική υποδομή, η Νότια Κορέα είναι πραγματικά εύκολη προς εξερεύνηση, συνδυάζοντας τις υπερσύγχρονες μεγαλουπόλεις με την ομορφιά και γαλήνη της υπαίθρου.

Δέκατη ισχυρότερη οικονομία και ταυτόχρονα 21η πιο πυκνοκατοικημένη χώρα στον κόσμο,  προσπάθησε από την ίδρυσή της, να αφήσει πίσω τα 35 χρόνια ιαπωνικής κατοχής και τον πόλεμο με την Βόρεια Κορέα, δίνοντας μεγάλη έμφαση στη βιομηχανία, ναυπηγική και τον τουρισμό

Με επίκεντρο την πρωτεύουσα Σεούλ, μια πόλη 2.000 χρόνων, η Νότια Κορέα ισορροπεί αριστοτεχνικά παρόν και παρελθόν με μεγαλειώδη παλάτια, σύγχρονα αξιοθέατα και στέκια.

Ένα ταξίδι στη Νότια Κορέα δεν σταματά στη Σεούλ. Το παραθαλάσσιο Μπουσάν παντρεύει πολυσύχναστες παραλίες, με παραδοσιακές ψαραγορές και πανοραμικά sky bars, ενώ δεν λείπουν τα διάσημα φεστιβάλ που μυούν στα μυστικά του κορεάτικου κινηματογράφου & της K-pop αλλά και το φεστιβάλ των ανθισμένων κερασιών που χαρίζει και εδώ (όπως και στην Ιαπωνία), εικόνες βγαλμένες από όνειρο.

! Η Νότια Κορέα υπόσχεται να πλημμυρίσει και τις πέντε αισθήσεις σας !

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

 • Θα έχουμε την ευκαιρία να παρατηρούμε την Βόρειο Κορέα από την Αποστρατικοποημένη ζώνη
 • Επισκεπτόμαστε το φρούριο-παλάτι Γκονγκτζού, γνωστό για τα επιβλητικά τείχη, περίπτερα και ναούς
 • Θα γνωρίσουμε το κέντρο του Κορεατικού Βουδισμό στο ναό του τάγματος Jogye, που χρησιμεύει ως κύριος χώρος πολλών βουδιστικών εκδηλώσεων.
 • Θα μυηθούμε την καθημερινότητα και παραδόσεις του τόπου, με την επίσκεψή μας στο Κορεάτικο χωριό
 • Θα ξεναγηθούμε στην πρώτη πρωτεύουσα του αρχαίου βασιλείου της Σίλλα-Κυονγκτσού
 • Θα μάθουμε για τις δραστηριότητες της καρδιάς εξαγωγικού εμπορίου στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας Μπουσάν
 • Ακολουθώντας τις συνήθειες του λαού, θα έχουμε χρόνο ελεύθερο στις γειτονιές Μπουχόν,  Ινσαντονγκ και Ντογκναεμουν (την Μέκκα των αγορών)
 • Προσφέρουμε ημιδιατροφή (πρωινό και ένα γεύμα) καθημερινά
 • Διαμένουμε σε κεντρικά επιλεγμένα ξενοδοχεία

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ημέρα 1η: Αθήνα - Σεούλ

Πτήση με ενδιάμεσο σταθμό, για την τεχνολογικά προηγμένη Νότια Κορέα, μια χώρα που τα τελευταία χρόνια παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην παγκόσμια οικονομία.

Ημέρα 2η: Σεούλ (Γ)

Με την άφιξή μας θα ξεκινήσουμε τη γνωριμία μας με την πρωτεύουσα Σεούλ όπου μεταξύ άλλων θα δούμε το κοινοβούλιο, το εντυπωσιακό προεδρικό μέγαρο και τις κεντρικές λεωφόρους με τα επιβλητικά μοντέρνα κτίρια που στεγάζουν τα κεντρικά γραφεία των μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών. Θα θαυμάσουμε τον πύργο της Σεούλ, θα περπατήσουμε στον εμπορικό δρόμο Μyeongdong και φυσικά θα επισκεφθούμε την πολύχρωμη αγορά Namdaemun. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και χρόνος για ξεκούραση.


Ημέρα 3η: Σεούλ (Αποστρατικοποιημένη Ζώνη/σύνορα Βόρειας Κορέας)-Παλάτι Geyongbok, ναός Jogeysa (Π/Δ)

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την Αποστρατικοποιημένη Ζώνη στα σύνορα με την Βόρεια Κορέα, η οποία δημιουργήθηκε στις 27/7/1953 ως αποτέλεσμα της Συμφωνίας του 1953, η οποία, ουσιαστικά, σφράγισε το τέλος του Πολέμου στην Κορέα. Η Ζώη αυτή οριοθετεί και τα σύνορα αυτών των δύο χωρών, διαχωρίζοντας περίπου στη μέση την κορεατική χερσόνησο. Εμείς θα επισκεφθούμε το 3ο Τούνελ που φτιάχτηκε τον Οκτώβρη του 1978, θα μιλήσουμε διεξοδικά για την θλιβερή ιστορία του πολέμου που είχε σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία της Βόρειας Κορέας, ίσως του πιο «ιδιαίτερου» κράτους του πλανήτη ενώ από την ειδική πλατφόρμα θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το παραμεθόριο χωρίο προπαγάνδας της Βόρειας Κορέας.

Επιστρέφοντας στη Σεούλ θα επισκεφθούμε το Παλάτι Gyeongbok, χτισμένο τον 14ο αιώνα και ανακαινισμένο στα μέσα του 19ου αποτελεί ορόσημο της χώρας μια που εκεί εκτυλίχθηκε σχεδόν όλη η σύγχρονη ιστορίας της. Η μέρα μας θα κλείσει με τον εξαιρετικό βουδιστικό ναό Jogeysa.

Ημέρα 4η: Σεούλ – Παραδοσιακό Κορεάτικο Χωριό – Κυονγκτσού (Π/Δ)

Σήμερα σας επιφυλάσσουμε μια εξαιρετική εμπειρία αφού θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε το μοναδικό «Παραδοσιακό Κορεάτικο Χωριό». Στην ουσία πρόκειται για ένα θεματικό πάρκο στην πόλη Σουβόν 40 χλμ νότια της Σεούλ. Το θεματικό πάρκο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1974, μέσα σε αυτό βρίσκονται πάνω από 200 κατασκευές, αντίγραφα από όλους τους παραδοσιακούς οικισμούς της χώρας. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε Κορεάτες ντυμένους με τις παραδοσιακές φορεσιές τους και να απολαύσουμε παραδοσιακές δραστηριότητες και χορούς με ζωντανές αναπαραστάσεις της καθημερινότητας. Αργά το απόγευμα φθάνουμε στην Κυονγκτσού παλιά πρωτεύουσα της χώρας.

Ημέρα 5η: Κυονγκτσού – Μπουσάν (Π/Δ)

Η Κυονγκσού αποτέλεσε για αιώνες το οικονομικό και διοικητικό κέντρο του Νότιου τμήματος της Χερσονήσου της Κορέας και δίκαια θεωρείται από τις κοιτίδες του κορεάτικου πολιτισμού.

Η σημερινή μας ξενάγηση στους ναούς και στις παγόδες του Κυονγκτσού σύμβολα της Βουδιστικής παράδοσης της χώρας, στους τύμβους όπου θάβονταν οι βασιλείς και οι εξέχουσες προσωπικότητες της περιοχής, στο Παλάτι που έχει αναστηλωθεί ένα μικρό του τμήμα καθώς και στο εξαιρετικό Αρχαιολογικό Μουσείο με τα χιλιάδες εκθέματα είναι αποκαλυπτική της εξέχουσας ιστορικής σημασίας της πόλης που φυσικά προστατεύεται από την UNESCO. Μετά την ξενάγηση αναχωρούμε για το Μπουσάν.

Ημέρα 6η: Μπουσάν – Σεούλ (Π/Δ)

Το πρωινό μας είναι αφιερωμένο στη ξενάγηση του μεγαλύτερου λιμανιού της Νότιας Κορέας. Από εδώ εταιρείες κολοσσοί όπως οι Hundai, Samsung, LG… εξαγάγουν καθημερινά τα προϊόντα τους στην παγκόσμια αγορά συνδράμοντας τα μέγιστα στην ανάπτυξη της χώρας. Το πάρκο Τελόνγκνταε, η κεντρική παραλιακή λεωφόρος με τις ναυτιλιακές εταιρείες και φυσικά η εντυπωσιακή ψαραγορά θα μας αποκαλύψουν μία σύγχρονη και δυναμική πόλη στην οποία χτυπά η καρδιά του εξαγωγικού εμπορίου της δέκατης μεγαλύτερης οικονομίας του πλανήτη. Εμείς θα επισκεφθούμε το Συμμαχικό Κοιμητήριο, το Μουσείο της Πόλης και φυσικά τον εμπορικό δρόμο Nampodong. Το απόγευμα αναχωρούμε οδικώς για τη Σεούλ.

Ημέρα 7η: Σεούλ – Ημέρα ελεύθερη - Do it like a local (Π/Δ)

Ακολουθώντας τις συνήθειες των Κορεάτων, θα έχουμε την ευκαιρία με το μετρό, να επισκεφθούμε νωρίς το πρωί τα Χανόκ της γειτονιάς Μπουχόν.

Ανάμεσα στα δύο παλάτια της Σεούλ, θα έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε μέσα από τους αιώνες, περπατώντας σε μία παραδοσιακή γειτονιά της πόλης, που διαθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή από 900 παραδοσιακά κορεάτικα σπίτια με κεραμοσκεπές και πέτρινα δάπεδα (hanoks). Η γειτονιά αυτή κυριολεκτικά έχει παγώσει τον χρόνο, ενώ εδώ θα μας δοθεί η ευκαιρία να απολαύσουμε έναν καφέ ή να  κάνουμε αγορές σε αναμνηστικά.

Ακολουθεί η επίσκεψή μας με το μετρό, σε μία άλλη γραφική περιοχή, που αποτελεί για αιώνες έναν κόμβο τέχνης, την Ινσαντονγκ. Η γειτονιά είναι γνωστή για έργα τέχνης, ζωγραφικής, τα κορεάτικα ρούχα της, βότανα, είδη καλλιγραφίας, κεραμικά, και πολλά άλλα αγαθά.

Τέλος με το ίδιο μέσο θα έχουμε χρόνο στη διάσημη Dogdaemun, την Μέκκα των αγορών.

Μην παραλείψετε στον ελεύθερο χρόνο σας να κάνετε ένα μασάζ προσώπου και να προμηθευτείτε καλλυντικά & μάσκες προσώπου.

Ημέρα 8η: Σεούλ – Πτήση επιστροφής (Π)

Πρωινό ελεύθερο για τα τελευταία σας ψώνια. Το μεσημέρι πετάμε μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την Αθήνα.

Ημέρα 9η: Αθήνα

Άφιξη στην Αθήνα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί χωρίς να παραλείπεται κάτι.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ

Ταξίδι

Διατροφή

Διαμονή

Αναχωρήσεις

Δίκλινο

Μονόκλινο

Φόροι

Νότια Κορέα

Ημιδιατροφή

4*

30/4, 21/6, 19/7, 2/8, 6/9, 22/10

1.890

+580

890

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση) σε πτήσεις της Air China
 • 4 (τέσσερις) διανυκτερεύσεις σε 4* ξενοδοχείο στη Σεούλ (Kukdo ή αντίστοιχο)
 • 1 (μία) διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4* στη Κυονγκτσού (Commodore ή αντίστοιχο)
 • 1 (μία) διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο  4* στο Μπουσάν (Commodore ή αντίστοιχο)
 • 6 πρωινά (Π), 1 Γεύμα (Γ), 5 δείπνα (Δ)
 • Μεταφορές - εκδρομές - ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Εισόδους κατά την διάρκεια των ξεναγήσεων σε όλα τα επισκεπτόμενα μέρη σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Αχθοφορικά μιας αποσκευής κατ' άτομο
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης / Φ.Π.Α.
 • Τοπικό διαπιστευμένο αγγλόφωνο ξεναγό
 • Έμπειρο συνοδό σε όλο το ταξίδι
 • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή αναγράφεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο.
 • Φόροι Αεροδρομίων

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

 • Το πρόγραμμα συνδυάζεται με επέκταση στο Χονγκ Κονγκ, με ελάχιστη συμμετοχή 10 ατομων

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

 • Απαραίτητο το διαβατήριό σας με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημέρα εξόδου από τη χώρα προορισμού.
 • Απαραίτητη έγχρωμη φωτογραφία διαβατηρίου και συμπλήρωση αίτησης για έκδοση βίζας

ΠΤΗΣΕΙΣ

Ημ/νία

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΑΡ. ΠΤΗΣΗΣ

ΩΡΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

ΩΡΑ

ΑΦΙΞΗΣ

1η μέρα

Αθήνα – Πεκίνο

CA 864

14:15

05:20*

2η μέρα

Πεκίνο – Σαούλ

CA 123

08:40

11:35

8η μέρα

Σεούλ – Πεκίνο

CA 126

17:50

18:55

9η μέρα

Πεκίνο – Αθήνα

CA 863

02:30

09:00

.

3ΉΜΕΡΟ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να ακολουθήσουν ένα 3ήμερο πρόγραμμα επέκτασης  στην περιοχή με τους περισσότερους κροίσους του πλανήτη … την «Νέα Υόρκη της Ανατολής» Χονγκ Κονγκ

Ημέρα 1η : Σεούλ – Χονγκ Κονγκ

Πτήση, μεταφορά στο κέντρο και ακολουθεί ξενάγηση, για να περπατήσετε στον μεγαλύτερο κυλιόμενο διάδρομο του κόσμου, ανεβαίνοντας με τελεφερίκ, θα θαυμάσετε πανοραμικά την πόλη από τον λόφο Βικτώρια και στην επιστροφή μας θα γνωρίσουμε το Αμπερντίν, που έχει "μάθει" να κινείται μέσω του νερού και να προσφέρει εξαιρετικά πιάτα θαλασσινών στα πλωτά του εστιατόρια, κάνοντας μία βαρκάδα με τα παραδοσιακά σαμπάν. Ακολουθεί τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας κοντά στο λιμάνι και χρόνος ελεύθερος για αγορές  στον εμπορικό δρόμο Νάθαν ή σε κάποιο από τα εμπορικά καταστήματα-Outlets της Κοουλούν & σε κάποιο από τα μικρομάγαζα της οδού Τέμπελ.

Βραδινή παρακολούθηση από τη πλευρά της Κόουλουν και συγκεκριμένα τη Λεωφόρο των Άστρων, το μεγαλύτερο σόου ηχητικών και οπτικών εφέ του κόσμου, που αποτυπώνεται στους ουρανοξύστες της πόλης.

Ημέρα 2η : Χονγκ Κονγκ – Μακάο (Π/Γ)

Ολοήμερη εκδρομή στο Ασιατικό Λας Βέγκας «Μακάο», που κρύβει ένα Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO από την εποχή της αποικιοκρατίας και φιλοξενεί τη μακρύτερη θαλάσσια γέφυρα του κόσμου.

Η εκδρομή μας ξεκινάει με το πλοίο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την μακρύτερη θαλάσσια γέφυρα του κόσμου (55 χιλιομέτρων) κατά την διαδρομή μας στο Μακάο. Κατά την άφξή μας, θα γνωρίσουμε την πρόσοψη του Ναού του Αγίου Παύλου (σύμβολο της αποικιοκρατίας των Πορτογάλων), τον Αγιο Δομίνικο με το έντονο πορτοκαλοκίτρινο χρώμα, την πάλλευκη Santa Casa da Misericordia που ήταν νοσοκομείο και ορφανοτροφείο, το φρούριο, χτισμένο σε σημείο από όπου έχεις θέα στην πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή του πλανήτη και τον ναό της θεάς της Θάλασσας Α-ΜΑ. Θα συνεχίσουμε με τον πύργο του Μακάο, που θα κάνουμε στάση για φωτογράφιση (στο ισόγειο), θα περπατήσουμε στη διάσημη πλακόστρωτη πλατεία Σενάδο και θα επισκεφθούμε το διάσημο Βενετσιάνικο Καζίνο, που θα έχουμε και γεύμα. Ακολουθεί η επιστροφή μας στο Χονγκ Κονγκ με το ίδιο μέσο.

Ημέρα 3η : Χονγκ Κονγκ – Πτήση επιστροφής (Π)

Ημέρα ελεύθερη, μέχρι την μεταφορά μας στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής. Άφιξη την 4η μέρα

Κόστος προαιρετικής επέκτασης στο Χονγκ Κονγκ: +590 € σε δίκλινο+ 120 € (φόρους). Επιβάρυνση μονόκλινου  +185 €

Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

palmostravel_official

PALMOS TRAVEL

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 18:00
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE