menu
+30 210 9889421
ΙΑΠΩΝΙΑ 12ημ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (P4)

ΙΑΠΩΝΙΑ 12ημ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (P4)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 08/08

ΑΠΟ 2.699 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 08/08

ΙΑΠΩΝΙΑ

Αναχώρηση: 8 Αυγούστου
Ημέρες: 12 Ημέρες / 9 Νύχτες

Αμπού Ντάμπι - Τόκιο - Χακόνε - Κιότο - Νάρα – Οσάκα

Η πατρίδα του σούμο και του τζούντο, του σούσι και του σάκε, των σαμουράι και των γκεισών, της Honda και Τoyota.

Τόκιο, η πρωτεύουσα της Ιαπωνίας είναι χτισμένη στη περιοχή Κάντο, στο μεγαλύτερο νησί της χώρας, το Χονσού. Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως “Πόλη του Μέλλοντος”, όμως στη πραγματικότητα είναι μια πόλη που ζει στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Πρόκειται για την πιο πυκνοκατοικημένη πόλη του κόσμου, με μερικά από τα πιο σύγχρονα και ψηλά κτήρια. Ο λαός της, με την κουλτούρα, τις παραδόσεις, τις συνήθειες και την αγάπη του για την τάξη και την πειθαρχία, θα σας γοητεύσει. Παραδοσιακοί ναοί στολίζουν τους δρόμους της, ενώ οι κήποι της, γεμάτοι μπονζάι, λιμνούλες και καταρράκτες, αποτελούν όαση μέσα στην πόλη. Πολυκαταστήματα, εστιατόρια, ξενοδοχεία, μπαρ, καφετέριες και φυσικά αμέτρητες πινακίδες νέον και γιγαντοοθόνες χαρακτηρίζουν το Τόκιο. Το Κιότο από την άλλη θεωρείται η πολιτιστική πρωτεύουσα της Ιαπωνίας. Φιλοξενεί πολυάριθμους βουδιστικούς ναούς, σιντοϊστικούς ναούς, παλάτια και κήπους, μερικά από τα οποία έχουν χαρακτηριστεί συλλογικά ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO. Επίσης η διεθνούς φήμης εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών Nintendo εδρεύει στο Κιότο.

HIGHLIGHTS ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΑΣ

  • Ζήστε την εμπειρία μίας διαδρομής με τραίνο βολίδα της Rail Japan

ΤΟΚΙΟ

  • Θα θαυμάσουμε τη πόλη από ψηλά στο Tokyo Skytree
  • Θα επισκεφτούμε την περιοχή Akihabara, τον κόμβο της ιαπωνικής ποπ κουλτούρας, με καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών, καταστήματα anime και κέντρα τυχερών παιχνιδιών.
  • Θα επισκεφτούμε την ιστορική Asakusaκαι τον αρχαίο ναό Sensō-ji
  • Θα περπατήσουμε στην γειτονιά Nakameguro
  • Θα διασχίσουμε την πιο πολυσύχναστη διασταύρωση του κόσμου Shibuya Crossing
  • Θα επισκεφτούμε την αγοράTsukijiFishMarketκαι θα δοκιμάσετε αυθεντικό σούσι στη χώρα που το έφτιαξε πρώτη
  • Θα επισκεφτούμε το δημοφιλές μουσείο TeamLab Planets για μία ξεχωριστή εμπειρία περπατώντας ξυπόλυτοι μέσα στο νερό.

ΧΑΚΟΝΕ

  • Θα βρεθούμε στην Owaku-daniγια να φωτογραφίσετε την ενεργή ηφαιστειακή κοιλάδα που κάποτε ονομαζόταν «Κοιλάδα της Κόλασης».
  • Θα επιβιβαστούμε στο τελεφερίκ της περιοχής Χακόνε (Ropeway Hakone) με υπέροχη θέα στη φύση Hakone και στο όρος Fuji για να βρεθούμε στην λίμνη Ασινόκο (Ashinoko).

ΚΙΟΤΟ

  • Δάσος μπαμπού Arashiyama: Ένα μυστικιστικό ταξίδι μέσα από πανύψηλα μπαμπού άλση, όπου οι ψίθυροι της φύσης δημιουργούν μια μαγευτική συμφωνία στην αγκαλιά του Κιότο.
  • Συνοικία των γκεϊσών Γκιόν: Θα έχετε την ευκαιρία να περπατήσετε στο παλαιότερο κομμάτι της πόλης με τα διάσημα «οτσαγιά» (τεϊοποτεία).
  • ü  Ιερό Φουσίμι Ινάρι: με τις χιλιάδες κόκκινες πύλες τόρι, αφιερωμένο στον θεό του ρυζιού
  • Nαόs Kinkakuji: Η χρυσή αντανάκλαση της ηρεμίας, όπου το εμβληματικό Χρυσό Περίπτερο του Κιότο στέκεται ως μια λαμπερή απόδειξη της ομορφιάς του ιαπωνικού Ζεν Βουδισμού και της ιστορικής αρχιτεκτονικής."

ΝΑΡΑ

  • Πάρκο Νάρα: φιλοξενεί εκατοντάδες ελάφια που περιφέρονται ελεύθερα, αυτό το πάρκο περιβάλλει ιστορικά ορόσημα όπως ο ναός Todai-ji.
  • Todai-ji-Great Buddha: Το μεγαλύτερο μπρούντζινο άγαλμα του Βούδα στον κόσμο, ύψους 16 μέτρων και βάρους 550 τόνων.

ΟΣΑΚΑ

  • Θα περάσουμε από το ιστορικό κάστρο της Οσάκαμε μεσαιωνικά εκθέματα και πολεμικές στολές των σαμουράι της εποχής.
  • Θα περπατήσουμε στην περιοχή Dotonbori όπου αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά σημεία στην Ιαπωνία. Είναι γνωστή για τα εντυπωσιακά νέον και τις πολυάριθμες διαφημίσεις που κατακλύζουν τους δρόμους.
  • Θα περάσουμε από τον δρόμος Ebisubashi, όπου μπορείτε να βρείτε το εικονικό σήμα του Glico Running Man, ένα από τα σύμβολα της περιοχής.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ


1η μέρα (08/08): Πτήση για Ιαπωνία

Το πρωί συγκέντρωση στo αεροδρόμιο Αθηνών και πτήση μέσω Αμπού Ντάμπι για Τόκιο, την πρωτεύουσα της Ιαπωνίας και μία από τις πολυπληθέστερες πόλεις στον κόσμο. Με μια ιστορία που ενώνεται με το μέλλον, το Τόκιο είναι μια πόλη που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει την παράδοση με την καινοτομία. Άφιξη στο Αμπού Ντάμπι και ακολουθεί μία τετράωρη ξενάγηση στην πόλη. Το βράδυ αναχώρηση για Τόκιο και διανυκτέρευση εν πτήση.

2η μέρα (09/08): Άφιξη στο Τόκιο

Το πρωί άφιξη στο αεροδρόμιο Ναρίτα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, ο έμπειρος Έλληνας αρχηγός μας θα σας δώσει τις αρχικές πληροφορίες για τη χώρα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και άμεση αναχώρηση για την πρώτη μας ξενάγηση στην πόλη. Σήμερα θα ανακαλύψουμε την περιοχή της Asakusa. Θα επισκεφτούμε το ναό Ασακούσα Σένσο-τζι. Εδώ φυλάσσεται το αγαλματίδιο της θεάς Κανόν. Έπειτα θα σας δοθεί χρόνος για να περπατήσετε στο δρόμο Νακαμίσε-ντόρι, που είναι ο πιο διάσημος εμπορικός δρόμος στην περιοχή της Ασακούσα. Ο δρόμος εκτείνεται για 250 μέτρα κατά μήκος της κεντρικής πύλης προς τον ναό Σενσο-τζι και είναι γεμάτος, και από τις δύο πλευρές, με καταστήματα που πωλούν εντυπωσιακά κιμονό, σπαθιά σαμουράι, μάσκες του παραδοσιακού θεάτρου,  χειροτεχνίες, σουβενίρ και παραδοσιακές γιαπωνέζικες λιχουδιές. Εδώ μπορείτε να επισκεφτείτε αν θέλετε και το μουσείο Σαμουράι. Στην συνέχεια θα δούμε από ψηλά την πόλη φωτισμένη ανεβαίνοντας σε έναν από τους υψηλότερους ουρανοξύστες του κόσμου με ύψος  534 μέτρα, τον Tokyo Skytree. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση.

3η μέρα (10/08): ΤΟΚΙΟ – Αυτοκρατορικό παλάτι & Akihabara

Σήμερα ξεκινάμε την βόλτα μας στην πόλη επισκέπτοντας το Αυτοκρατορικό παλάτι του Τόκιο, τη σημερινή κατοικία της αυτοκρατορικής οικογένειας. θα περπατήσουμε στον East Garden και θα δούμε τη γέφυρα Niju-bashi στον εξωτερικό κήπο. Θα συνεχίσουμε στην περιοχή της Akihabara, τον κόμβο της ιαπωνικής ποπ κουλτούρας, με καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών, καταστήματα anime, manga και κέντρα τυχερών παιχνιδιών. Το μεσημέρι επιστροφή στο ξενοδοχείο και το απόγευμα ελεύθερο.

4η μέρα (11/08): ΤΟΚΙΟ – ΧΑΚΟΝΕ (Τελεφερίκ/Hakone Ropeway) - Τρένο βολίδα προς ΚΙΟΤΟ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε από το Τόκιο με προορισμό μας την περιοχή Χακόνε. Πρώτη μας στάση η «Κοιλάδα της Κόλασης». Το Owakudani είναι η περιοχή γύρω από τον κρατήρα που δημιουργήθηκε κατά την τελευταία έκρηξη του Kami, του ψηλότερου βουνού στο Hakone. Εδώ υπάρχουν πηγές που βράζουν, καυτά ρυάκια και ατμοί που εκρήγνυνται και μια θειώδης μυρωδιά είναι παντού. Για να μην σπαταλούν τη θερμική ενέργεια του θείου που βράζει, οι ντόπιοι έχουν μάθει να βράζουν μέσα σε αυτό αυγά κοτόπουλου, με αποτέλεσμα αυτό το χαρακτηριστικό μαύρο χρώμα τους. Σύμφωνα με έναν αρχαίο μύθο, ένα αυγό που τρώγεται στο Owakudani δίνει σε κάποιον τουλάχιστον επτά χρόνια ζωής. Στην συνέχεια επιβιβαζόμαστε στο τελεφερίκ της περιοχής Χακόνε (Ropeway Hakone) με υπέροχη θέα στη φύση Χακόνε και στο όρος Fuji για να βρεθείτε στην λίμνη Ασινόκο. Τελευταία μας στάση ο ναός Χακόνε. ένα από τα πιο διάσημα ιερά της περιοχής λόγω της απίστευτα γραφικής κόκκινης πύλης torii, η οποία βρίσκεται μέσα στο νερό και ονομάζεται Torii της Ειρήνης. Μόλις τελειώσει η ξενάγησή μας, επιστροφή στο σταθμό Odawara όπου θα επιβιβαστούμε στο τραίνο βολίδα με προορισμό την πόλη του Κιότο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και ξεκούραση. Σημείωση: Οι αποσκευές του γκρουπ μεταφέρονται από το ξενοδοχείο του Τόκιο στο ξενοδοχείο του Κιότο.

5η μέρα (12/08): ΚΙΟΤΟ – 1Η ΞΕΝΑΓΗΣΗ
Κάστρο Nijo - Χρυσό Pavillion Kinkakuji - Δάσος μπαμπού Arashiyama – Ναός Toji - Ιερό Fushimi Inari

Σήμερα ξεκινάμε την ξενάγησή μας με μία επίσκεψη στο κάστρο Nijo το οποίο έχει σημαντική ιστορική θέση στην Ιαπωνία διότι το 1867, ο Ιαπωνικός Αυτοκράτορας Μεϊτζι (Emperor Meiji) ανέλαβε τον θρόνο, σηματοδοτώντας τη λήξη της εποχής της κυβέρνησης του σαμουράι και την έναρξη της Μεϊτζι Περιόδου. Συνεχίζουμε την περιήγησή μας στο Χρυσό περίπτερο του Κιότο Κινκακούτζι (Golden Pavilion Kinkakuji Temple). Ο εμβληματικός ναός Ζεν του Κιότο, στολισμένος με φύλλα χρυσού, μέσα σε γραφικούς κήπους και κρυστάλλινες λιμνούλες. Ο ναός χτίστηκε την ίδια εποχή με τον Tenryu-ji, είναι καταγεγραμμένος στις παγκόσμιες κληρονομιές και είναι το σύμβολο του Κιότο. Επόμενη στάση το δημοφιλές δάσος μπαμπού Arashiyama, ένα μαγευτικό ταξίδι μέσα από ψηλά καλάμια μπαμπού αλλά και τους κήποι Okochi Sanso Gardens. Συνεχίζουμε τη βόλτα μας στην πόλη επισκέπτοντας το ναό Toji. O ναός Toji είναι ο ψηλότερος ξύλινος πύργος στην Ιαπωνία, ύψους περίπου 54,8 μέτρα και ιδρύθηκε τον 8ο αιώνα από τον Αυτοκράτορα Καμμύ, με σκοπό να προστατεύει το κράτος από το Δίδαγμα του Βασιλιά. Ο επίσημος τίτλος του ναού είναι "Kyō-ō-gokoku-ji". Τελευταία μας στάση το εμβληματικό Ιερό Φουσίμι Ινάρι με τις χιλιάδες κόκκινες πύλες τροί, αφιερωμένο στον θεό του ρυζιού. Τα ιερά inari φιλοξενούν τους θεούς φύλακες για επιχειρηματική επιτυχία, ευημερία της οικογένειας, ασφάλεια κυκλοφορίας και βελτίωση στις παραστατικές τέχνες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Διανυκτέρευση στο Κιότο.

6η μέρα (13/08): ΚΙΟΤΟ – 2Η ΞΕΝΑΓΗΣΗ

Nishiki Market - Ναός Kenninji - παραδοσιακή γειτονιά Sannenzaka - Ναός Kiyomizu-dera - Συνοικία των γκεϊσών Μiyagawachο  Γκιόν - Pontocho

Σήμερα θα επισκεφτούμε την αγορά Nishiki Market, γνωστή ως Nishiki Ichiba. Είναι μια ιστορική και ζωντανή αγορά τροφίμων η οποία λειτουργεί εδώ και αρκετούς αιώνες και είναι δημοφιλής προορισμός για ντόπιους και τουρίστες. Η αγορά αναφέρεται συχνά ως "Κουζίνα του Κιότο" λόγω της μεγάλης ποικιλίας φρέσκων και τοπικών προϊόντων διατροφής. Συνεχίζουμε στην περιοχή Higashiyama. Η περιοχή Higashiyama είναι μια από τις πιο καλοδιατηρημένες ιστορικές συνοικίες στο Κιότο της Ιαπωνίας. Βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του ποταμού Kamo και είναι γνωστό για τους παραδοσιακούς δρόμους, τους ιστορικούς ναούς, τα ιερά και τα τεϊοποτεία του. Μερικά από τα ποιο χαρακτηριστικά σημεία της περιοχής είναι ο ιστορικός βουδιστικό ναό Kenninji αλλά και συνοικία των γκεϊσών Miyagawachο. Ο ναός Kenninji Ιδρύθηκε το 1202 από τον Eisai, τον μοναχό που εισήγαγε τη σχολή Rinzai του Ζεν Βουδισμού στην Ιαπωνία. Ο Kennin-ji θεωρείται ένας από τους παλαιότερους ναούς του Ζεν στο Κιότο.  Συνεχίζουμε την περιήγησή μας προς την παραδοσιακή γειτονιά Sannenzaka η οποία είναι γνωστή για την καλαίσθητη πλακόστρωση και τα παραδοσιακά καταστήματα, εστιατόρια και καφέ που την περιβάλλουν. Χρόνος για γεύμα σε ένα από τα παραδοσιακά ιαπωνικά εστιατόρια. Μετά το γεύμα μας ανηφορίζουμε προς το ναό Kiyomizu-dera ο οποίος ιδρύθηκε αρχικά το 778μχ. Ο όρος "Kiyomizu" σημαίνει "καθαρό νερό" και προέρχεται από ένα κοντινό ρυάκι, ενώ το "dera" σημαίνει "ναός". Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του ναού είναι η ξύλινη πλατφόρμα, γνωστή "Kiyomizu no Butai" (η σκηνή του Kiyomizu), που προεξέχει από τον κύριο πύργο και παρέχει εκπληκτική πανοραμική θέα στο Κιότο. Συνεχίζουμε την περιπατητική μας βόλτα στην συνοικία των γκεϊσών Miyagawachο. Το Miyagawacho είναι μια από τις περιοχές στο Κιότο όπου μπορεί κανείς να βρει γκέισα και maiko (μαθητευόμενη γκέισα). Οι γκέισες είναι παραδοσιακοί Ιάπωνες διασκεδαστές ειδικευμένοι σε διάφορες παραδοσιακές τέχνες όπως ο χορός, η μουσική και η συζήτηση. Η συνοικία αυτή έχει επίσης μια σειρά από παραδοσιακά τεϊοποτεία (ochaya) όπου οι γκέισες που προαναφέραμε διασκεδάζουν τους επισκέπτες. Τελευταία στάση για σήμερα η  περιοχή Pontocho. Η Pontocho είναι ένα στενό ατμοσφαιρικό δρομάκι, που εκτείνεται παράλληλα με τον ποταμό Kamo. Είναι γνωστό για τα παραδοσιακά σπίτια machiya, τα οποία στεγάζουν μια ποικιλία από εστιατόρια, τεϊοποτεία και χώρους διασκέδασης. Η περιοχή είναι ιδιαίτερα διάσημη για τα παραδοσιακά και πολυτελή εστιατόρια σε στιλ του Κιότο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

Σημείωση: Οι αποσκευές του γκρουπ μεταφέρονται σήμερα από το ξενοδοχείο του Κιότο στο ξενοδοχείο του Τόκιο. Για τον λόγο αυτόν φροντίστε να έχετε μαζί σας μια χειραποσκευή με τα απαραίτητα για την μία διανυκτέρευση που θα κάνουμε στην Οσάκα.

7η μέρα (14/08): ΚΙΟΤΟ ΝΑΡΑ – ΟΣΑΚΑ

Σήμερα αναχωρούμε για την Οσάκα με ενδιάμεσες στάσεις το Ναό Σιμογκάμο Τζίντζα αλλά και το όμορφο πάρκο της Νάρα. Ο ναός Σιμογκάμο Τζίντζα (Shimogamo Jinja) είναι ένας από τους παλαιότερους και σημαντικότερους ναούς του Σιντοϊσμού στο Κιότο της Ιαπωνίας. Αποτελεί μέρος του Μνημείου Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO «Ιστορικά Μνημεία του Αρχαίου Κιότο». Η Νάρα είναι μια πόλη στην περιοχή Κανσάι, μόλις μισή ώρα έξω από την Οσάκα και η οποία ήταν η πρώτη πρωτεύουσα της χώρας πριν από το Κιότο και το Τόκιο. Εδώ γεννήθηκε η Ικεμπάνα, η τέχνη των λουλουδιών και το μελόδραμα “Νο”. Πρώτη μας στάση ο ναός Kofuku-ji ο οποίος ιδρύθηκε τον 7ο αιώνα και ήταν ένας από τους πιο πολυάριθμους και πλούσιους ναούς της εποχής του. Συνεχίζουμε στα ενδότερα του πάρκου της Νάρα όπου θα συναντήσουμε να περιφέρονται εκατοντάδες εξημερωμένα ελεύθερα ελάφια τα οποία θεωρούνται ιερά αλλά και σύμβολο ειρήνης. Πάνω από 3000 πέτρινα φανάρια μέσα στο δάσος θα μας οδηγήσουν στο περίφημο ιερό Κασούγκα. Βγαίνοντας από το πάρκο θα μπούμε στον κήπο  Yoshikien. Ο κήπος αυτός είναι μία όαση ηρεμίας και χωρίζεται σε τρία διαφορετικά τμήματα, κάθε ένα με το δικό του μοναδικό στυλ και χαρακτήρα. Υπάρχει ένας ιαπωνικός κήπος, ένας κήπος με τριαντάφυλλα και ένας κλασικός κήπος. Τελευταία μας στάση μέσα στο πάρκο είναι ο βουδιστικό ναό Todai-ji. “Μόνο αφού δει κάποιος τη Νάρα του επιτρέπεται να πεθάνει” λένε οι Ιάπωνες για την πόλη που φιλοξενεί το μεγαλύτερο μπρούτζινο άγαλμα του Βούδα στον κόσμο, ύψους 16 μέτρων και βάρους 550 τόνων. Ο βούδας αυτός στεγάζεται μέσα στον ιστορικό βουδιστικό ναό Todai-ji Daibutsuden, ο οποίος ιδρύθηκε τον 8ο αιώνα από τον Αυτοκράτορα Σόμου. Ο ναός αποτελεί μέρος της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και αντιπροσωπεύει τον πλούτο της ιστορίας και του πολιτισμού της Ιαπωνίας. Λίγο πριν αφήσουμε την πόλη της Νάρα θα βρεθούμε στην γειτονιά Naramachi. Είναι γνωστή για την καλοδιατηρημένη παραδοσιακή αρχιτεκτονική machiya (αρχοντικό) και τα στενά ελικοειδή δρομάκια, παρέχοντας μια ματιά στην παλιάς Ιαπωνίας.  Στο Naramachi, θα επισκεφτείτε παραδοσιακά εμπορικά σπίτια, ζυθοποιεία, τεϊοποτεία και διάφορα μαγαζιά που λειτουργούν εδώ και γενιές. Πολλά από τα κτίρια αυτά χρονολογούνται από την περίοδο Edo (1603-1868) και την περίοδο Meiji (1868-1912). Άφιξη στην Οσάκα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Απογευματινή βόλτα στην περιοχή Dotonbori. H περιοχή Dotonbori αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά σημεία στην Ιαπωνία. Είναι γνωστή για τα εντυπωσιακά νέον και τις πολυάριθμες διαφημίσεις που κατακλύζουν τους δρόμους. Είναι γεμάτο με μπαρ, καφετέριες και καταστήματα. Εκεί θα βρείτε επίσης τα δημοφιλέστερα εστιατόρια της χώρας με τοπική κουζίνα, όπως τα Okonomiyaki (ιαπωνικό πανκέικ) και τα Takoyaki (ψητά μπαλάκια με καλαμάρι). Ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα στο Dotonbori είναι και ο δρόμος Ebisubashi, όπου μπορείτε να βρείτε το εικονικό σήμα του Glico Running Man, ένα από τα σύμβολα της περιοχής. Διανυκτέρευση.

8η μέρα (15/08): ΟΣΑΚΑ – ΤΟΚΙΟ - 3η ΞΕΝΑΓΗΣΗ

Ginza - TeamLab PlanetsTokyo tower – ΤΟΚΥΟ ΒΥ NIGHT

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε με το τραίνο βολίδα με προορισμό το Τόκιο. Άφιξη νωρίς το μεσημέρι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Σήμερα θα περιηγηθούμε στην γειτονιά της Γκίνζα.  Η Γκίνζα είναι μία από τις ακριβές περιοχές του Τόκιο με αμέτρητα καλά εστιατόρια και μαγαζιά για βόλτα. Δεν θα μπορούσαμε φυσικά να παραλείψουμε μία επίσκεψη στο TeamLab Planets. Το teamLab Planets είναι ένα μουσείο όπου περπατάς μέσα στο νερό καθώς και σε ένα κήπο όπου γίνεσαι ένα με τα λουλούδια. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ σας προτείνουμε να κάνετε μία βόλτα στον κόκκινο πύργο του Τόκιο (Tokyo tower) ύψους 333 μέτρων, ο οποίος υπάρχει πάνω από 60 χρόνια και το βράδυ φωτίζετε και δημιουργεί μία μοναδική ατμόσφαιρα.

9η μέρα (16/08): ΤΟΚΙΟ - 4η ΞΕΝΑΓΗΣΗ

Tsukiji Outer Fish Market(NakameguroShibuya crossMeiji JinguShinjuku Golden Gai)

Τελευταία μέρα σήμερα και ξεκινάμε τη μέρα μας με την αγορά Tsukiji Outer Market, τη μεγαλύτερη ψαραγορά της Ιαπωνίας. Συνεχίζουμε στην γειτονιά Nakameguro και ποιο συγκεκριμένα στον ποταμός Meguro, ο οποίος προσδίδει μια ιδιαίτερη γοητεία στην πόλη. Εδώ θα βρείτε δροσερά καφέ, εστιατόρια και περίεργα μαγαζιά που πωλούν χειροτεχνίες. Επόμενη στάση μας η περιοχή της Shibuya, ένας σημαντικός εμπορικός κόμβος και μια από τις πιο διάσημες και πολυσύχναστες γειτονιές του Τόκιο. Το εμβληματικό Shibuya Crossing είναι ιδιαίτερα γνωστό, όπου μεγάλα πλήθη πεζών διασχίζουν τη διασταύρωση προς όλες τις κατευθύνσεις όταν αλλάζουν τα φανάρια. Έπειτα επισκεπτόμαστε το ναό Meiji Jingu. Το Meiji Jingu, βρίσκεται επίσης στη περιοχή Σιμπούγια του Τόκιο, και είναι ένας σιντοϊστικός ναός αφιερωμένος στον αυτοκράτορα Meiji και την αυτοκράτειρα Σόκεν. Περιβάλλεται από ένα καταπράσινο δάσος, δημιουργώντας μια γαλήνια ατμόσφαιρα σε αντίθεση με την πολύβουη πόλη. Τελειώνουμε την ημερήσια ξενάγησή μας επισκέπτοντας την περιοχή Shinjuku και πιο συγκεκριμένα την περιοχή  Shinjuku Golden Gai. Η γειτονιά αυτή είναι δημοφιλής για τους τουρίστες που αναζητούν μια αυθεντική εμπειρία της νυχτερινής ζωής του Τόκιο. Θα περιπλανηθούμε στα στενά δρομάκια, να απολαύσουμε το επίσης δημοφιλές Ιαπωνικό ουίσκι αλλά θα ανταλλάξουν και ιστορίες με τους ντόπιους. Επιστροφή στο ξενοδοχεία και ξεκούραση.

10η μέρα (17/08): Ελεύθερη μέρα – Προαιρετική εκδρομή στην Καμακούρα με τον αρχηγό μας

Σήμερα η μέρα είναι ελεύθερη. Σας προτείνουμε μία ημερήσια εκδρομή στην περιοχή της Καμακούρα με την συνοδεία του έλληνα αρχηγού μας. Στην Καμακούρα μπορούμε να ανακαλύψουμε

11η μέρα (18/08): Αναχώρηση για Αθήνα

Το πρωί ελεύθερο για κάποια τελευταία βόλτα στην πρωτεύουσα και το μεσημέρι αναχωρούμε για το αεροδρόμιο της Ναρίτα μας την Ελλάδα γεμάτοι νέες εικόνες και γεύσεις.

12η μέρα (19/08): Άφιξη στην Αθήνα

Άφιξη στην Αθήνα ξημερώματα της Δευτέρας 19/08.

* Η σειρά του προγράμματος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί για τη καλύτερη διεξαγωγή του.

 

ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ EARLY BOOKING

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο:

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Τιμή σε δίκλινο

Διαφορά Μονόκλινου

08-19/08

2.699€

+620 €

Οι τιμές είναι υπολογισμένες με έκπτωση €200 ανά άτομο για έγκαιρη εγγραφή

+Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων (+798€)

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με την Etihad airways
  • 1 παραδοτέες αποσκευές 30 κιλών, 1 χειραποσκευή μέχρι 7 κιλά & ένα προσωπικό αντικείμενο
  • Πολύ καλά 3* κεντρικά ξενοδοχεία με πρωινό καθημερινά
    4 διανυκτερεύσεις στο Τόκιο (Asakusa: Hotel Gracery Asakusa / Ginza: The B Ginza hotel) ή παρόμοιο
    3 διανυκτερεύσεις στο Κιότο (Shizutetsu Prezio Kyoto-Shijo) ή παρόμοιο
    1 διανυκτέρευση στην Οσάκα (Sotetsu Fresa Inn Osaka-Namba) ή παρόμοιο
  • 2 διαδρομές με τραίνο βολίδα (Shinkansen)
  • 1 Ξενάγηση στη πόλη του Αμπου Ντάμπι τη μέρα της αναχώρησης
  • 3 Ξεναγήσεις με πούλμαν σε Χακόνε, Κιότο και Νάρα με γεύμα
    Είσοδοι σε όλους τους επισκέψιμους χώρους κατά τη διάρκεια των ξεναγήσεων
  • Περιηγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Επίσκεψη στο TeamLab  Planets και ενοικίαση παραδοσιακής ιαπωνικής στολής ‘’Kimono and Yukata’’ στην περιοχή τη Ασακούσα
  • Όλες οι περιηγήσεις και μεταφορές στη κάθε πόλη πραγματοποιούνται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς
  • Έμπειρος ελληνόφωνος  αρχηγός – συνοδός, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, προστασίας προκαταβολών & αποζημίωσης διακοπής ταξιδίου και ειδική ταξιδιωτική ασφάλεια Covid19.

ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ η ξενάγηση στο Αμπού Ντάμπι!

Δεν Περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων (+798€)
  • Ποτά και φαγητά κατά την διάρκεια των ξεναγήσεων.
  • Οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

ΠΤΗΣΕΙΣ

με ETIHAD:

Ημέρα

Διαδρομή

Αναχώρηση

Άφιξη

08/08/2024

Αθήνα – Αμπού Ντάμπι

07:25

12:55

Αμπού Ντάμπι – Τόκιο(Ναρίτα)

21:55

13:00 (Άφιξη την επόμενη μέρα)

18/08/2024

Τόκιο(Ναρίτα) - Αμπού Ντάμπι

17:30

00:05+1

19/08/2024

Αμπού Ντάμπι – Αθήνα

02:20

06:30 (Άφιξη την επόμενη μέρα)

Σημειώσεις:

  • Τα εισιτήρια των μέσων μαζικής μεταφοράς δεν περιλαμβάνονται στο κόστος και κοστίζουν περίπου 10€ για τρεις μέρες (Suica)
  • Τελικό πρόγραμμα παραδίδεται με το ενημερωτικό σας.
  • Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να μεταθέσει χωρίς να παραλείψει τις δραστηριότητες σε ημερομηνία ή ώρα, για την καλύτερη διεκπεραίωση του προγράμματος
  • Οι τιμές έχουν υπολογισθεί με συναλλαγματική ισοτιμία yen/ευρώ την ημερομηνία που κοστολογήθηκε 05 Μαρτίου 2023. Αν η διαφορά είναι σημαντική, η τελική τιμή ενδέχεται να τροποποιηθεί 20 ημέρες πριν την αναχώρηση.
  • Τα δωμάτια στα ξενοδοχεία αφορούν τη βασική (standard) κατηγορία σε τυχαίο όροφο/θέα.
  • Τα δωμάτια στα ξενοδοχεία είναι πολύ μικρότερα από τα ευρωπαϊκά standards. Τα μονόκλινα σε πολλές περιπτώσεις είναι ακόμα πιο μικρά από τα αντίστοιχα δίκλινα.
  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ. Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
  • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο ή πτήση εξαιτίας της αεροπορικής εταιρίας ή καιρικών συνθηκών καθώς και σε περίπτωση που χάσετε κάποια ενδιάμεση πτήση. Μπορεί όμως να σας βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος αρκεί να ενημερωθούμε εγκαίρως.
  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής.


Τα παραπάνω αφορούν στις σημαντικότερες από τις καλύψεις και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για περισσότερες λεπτομέρειες ανατρέξτε στις αναλυτικές συμβάσεις

Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

palmostravel_official

PALMOS TRAVEL

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 18:00
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE