menu
+30 210 9889421
ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ - ΠΑΡΓΑ 5ημ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (P21)

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ - ΠΑΡΓΑ 5ημ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (P21)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 01, 08, 15, 22, 29/08 & 05, 12/09 ME ΠΟΥΛΜΑΝ

ΑΠΟ 395 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 01, 08, 15, 22, 29/08 & 05, 12/09 ME ΠΟΥΛΜΑΝ

5 ΗΜΕΡH ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ – ΠΑΡΓΑ

Αναχωρήσεις: 11, 18, 25/7 * 1, 8, 15, 22, 29/8  &  5, 12/9

1η Ημέρα ΠΕΜΠΤΗ: Αθήνα | Ναύπακτος | Μουσείο Παύλου Βρελλή | Ιωάννινα

Συγκέντρωση ώρα 7:00 το πρωί στο Σύνταγμα, επιβίβαση στο λεωφορείο και 7:15  αναχώρηση για Ιωάννινα μέσω της Ιόνιας Οδού. Μετά τη Γέφυρα του Ρίου Αντιρρίου τη μεγαλύτερη σε μήκος καλωδιωτή γέφυρα σε όλο τον κόσμο με συνεχές κατάστρωμα 2.250 μέτρων, έργο τεράστιας σημασίας που ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο του 2004 και οραματίστηκε ο Χαρίλαος Τρικούπης στα τέλη του 19ου αιώνα. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη γραφική Ναύπακτο με το καλοδιατηρημένο βενετσιάνικο κάστρο στην κορυφή του λόφου, ένα από τα ωραιότερα της Ελλάδας για να πιούμε τον καφέ μας. Από εκεί η θέα προς την πόλη, το λιμανάκι και τον Πατραϊκό είναι εκπληκτική. Εδώ θα δούμε και τα σπίτια των ηρώων του ’21 Τζαβέλα και Μπότσαρη. Με την ολοκλήρωση της περιήγησης μας παίρνουμε το δρόμο προς το Μπιζάνι, προκειμένου να επισκεφθούμε το μοναδικό στην Ελλάδα Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων, του φημισμένου Ηπειρώτη γλύπτη Παύλου Βρέλλη. Τα κέρινα ομοιώματα του Μουσείου, σε φυσικό μέγεθος, αναπαριστούν μορφές κυρίως της νεότερης ιστορίας σε τρεις θεματικές ενότητες: την Προεπαναστατική περίοδο (Κρυφό σχολειό, Ίδρυση της Φιλικής εταιρίας κ.α.) γεγονότα του 1821 (θάνατος του Αλή Πασά), Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος (γυναίκες της Πίνδου κ.α.). Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στα Ιωάννινα το απόγευμα και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η Ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Kάστρο Ιωαννίνων | Σπήλαιο Περάματος | Ιωάννινα | Νησάκι Αλή Πασά

Πρόγευμα και ξεκινάμε τη σημερινή ημέρα με επίσκεψη στο Κάστρο των Ιωαννίνων όπου μέσα σε αυτό υπάρχει η παλαιά πόλη. Έπειτα από περπάτημα στο όμορφα, πλακόστρωτα στενά του κάστρου φτάνουμε στην ‘’ακρόπολη’’. Εκεί θα επισκεφτούμε πρώτα το Δημοτικό Μουσείο, που στεγάζεται στο Τζαμί του Ασλάν Πασά στο Κάστρο, τον τάφο του Ασλάν Πασά, το Βυζαντινό Μουσείο καθώς και αυτό της αργυροτεχνείας. Στη συνέχεια αναχωρούμε για την επίσκεψη μας  στο σπήλαιο του Περάματος, που βρίσκεται σε απόσταση 2χλμ από τα Ιωάννινα, στο ομώνυμο χωριό όπου η φύση, το έκτιζε σταγόνα – σταγόνα χιλιάδες χρόνια. Θεωρείται το μεγαλύτερο σπήλαιο των Βαλκανίων, έχει δαιδαλώδεις διαδρόμους ενός και πλέον χιλιομέτρου με θαυμάσιους σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Mετάβαση στην πόλη και ελεύθερος χρόνος για να γευματίσουμε. Ακολούθως θα επιβιβαστούμε στο πλοιάριο και  θα μεταβούμε στο νησάκι της Λίμνης Παμβώτιδας. Θα επισκεφθούμε τη μονή των Φιλανθρωπινών (από το 1292) και το Μουσείο του Αλή Πασά με την έκθεση ξυλόγλυπτων του Γιαννιώτη καλλιτέχνη, Βαγγέλη Γκόγκου (στεγάζονται στα κελιά της μονής του Αγίου Παντελεήμονα).  Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

3η Ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ: Μεγάλο & Μικρό Πάπιγκο |  Μονοδένδρι |  Χαράδρα του Βίκου | Κήποι |

Μονοδένδρι | Αγία Παρασκευή

Πρωινό και ξεκινάμε για τις επισκέψεις της ημέρας. Μέσω της Αρίστης φτάνουμε στα χωριά του Ζαγορίου, το Μεγάλο και το Μικρό Πάπιγκο. Επίσκεψη στο Μεγάλο Πάπιγκο, έναν από τους ομορφότερους παραδοσιακούς οικισμούς της χώρας με καλοδιατηρημένα λιθόκτιστα σπίτια και κτίρια. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και περίπατο στα καλντερίμια. Συνεχίζουμε για το κεφαλοχώρι Μονοδένδρι, όπου θα επισκεφθούμε τη Μονή της Αγίας Παρασκευής και θα δούμε από ψηλά το διάσημο φαράγγι του Βίκου. Θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια με τα αρχοντικά, το βιωματικό σχολείο και άλλα παραδοσιακά ηπειρώτικα κτίρια. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και συνεχίζουμε για τους Κήπους (ή Μπάγια Ζαγορίου). Στη διαδρομή θα θαυμάσουμε τα πολυφωτογραφημένα γεφύρια του Κόκκορη και το τρίτοξο του Καλογήρου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

4η Ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ:  Πάργα |  Σύβοτα

Πρόγευμα και τη σημερινή ημέρα θα την αφιερώσουμε με ολοήμερη εκδρομή στην υπέροχη παραθαλάσσια κωμόπολη του Νομού πρεβέζης την Πάργα, το πιο πολυσύχναστο τουριστικό θέρετρο της περιοχής. Θα έχουμε αρκετό χρόνο να απολαύσουμε το μπάνιο μας σε μία από τις πολλές παραλίες της περιοχής στον Βάλτο καθώς και χρόνο για να γευματίσουμε σε κάποια από τις πολλές ταβέρνες της περιοχής. Αργά το μεσημέρι θα μεταβούμε στα γραφικά Σύβοτα όπου θα απολαύσουμε το απογευματινό μας καφέ. Το απόγευμα παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας και ξεκούραση. Δείπνο και διανυκτεύρευση.  

5η Ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ: Ιωάννινα | Μέτσοβο | Μεσολόγγι |Αθήνα

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το πανέμορφο και γραφικό Μέτσοβο που είναι κτισμένο αμφιθεατρικά σε μια από τις βουνοκορφές της Πίνδου (υψόμετρο 1.160 μ.). Αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα αντίστασης στη γενικότερη εγκατάλειψη της ελληνικής υπαίθρου και προκαλεί τους επισκέπτες με τον πλούτο του και την εναλλαγή του τοπίου. Εκεί θα μπορέσουμε να επισκεφτούμε την Πινακοθήκη που βρίσκεται στη κεντρική πλατεία του χωριού να περπατήσουμε στα γραφικά σοκάκια και θα έχουμε χρόνο για τον πρωινό μας καφέ στην κεντρική πλατεία. Νωρίς το μεσημέρι παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα περνώντας το μεσημέρι από το γραφικό Μεσολόγγι όπου θα κάνουμε μία στάση για να γευματίσουμε. Αργά το μεσημέρι αναχωρούμε μέσω γέφυρας Ρίου για την επιστροφή μας.. Τέλος εκδρομής.

TIMEΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ

ΕΝΗΛΙΚΑΣ

3ος ΕΝΗΛΙΚΑΣ

ΠΑΙΔΙ 3 ΕΩΣ 14 ΕΤΩΝ

ΜΟΝOKΛΙΝΟ

ESSENCE 4*

395

355 €

295 €

525 €

 

ΤΙΜΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ για ( 2 ενήλικες & 2 παιδιά  έως 14 ετών ) σε τετράκλινο:

1.450

Παιδί έως και 2 ετών δωρεάν στο δίκλινο δωμάτιο των γονέων του.

Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνονται:

  • Περιηγήσεις και εκδρομές με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο, σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Διόδια αυτοκινητοδρόμων & γέφυρας Ρίου.
  • Τέσσερεις (4) διανυκτερεύσεις στα Ιωάννινα στο ξενοδοχείο ESSENCE LIVING EXLUSIVE 4 *.
  • Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή ( 4 πρωινά & 4 δείπνα ).
  • Έμπειρος Αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης με την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ.
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Ο φόρος κλιματικής Αλλαγής στο ξενοδοχείο ( 7 € ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση και πληρώνετε απευθείας από εσάς στο ξενοδοχείο ).
  • Οι είσοδοι στα μουσεία, ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους, σπήλαιο, καραβάκια κ. α.
  • Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα.
  • Ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.
Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

palmostravel_official

PALMOS TRAVEL

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 18:00
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE