menu
+30 210 9889421
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ 7ημ ΟΔΙΚΩΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (P17)

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ 7ημ ΟΔΙΚΩΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (P17)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 20, 27/07 & 03, 10, 17, 24, 31/08

ΑΠΟ 495 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 20, 27/07 & 03, 10, 17, 24, 31/08

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ  -  ΡΟΥΜΑΝΙΑ  - ΜΑΥΡΗ  ΘΑΛΑΣΣΑ

ΣΟΦΙΑ  -  ΒΕΛΙΚΟ  ΤΑΡΝΟΒΟ -  ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ -  ΣΙΝΑΙΑ   -  ΜΠΡΑΣΩΒ
ΚΩΣΤΑΝΤΖΑ  -  ΒΑΡΝΑ – ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ -  ΜΠΑΝΣΚΟ -  ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ

7 HMEΡΕΣ // ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:   ΚΑΘΕ  ΣΑΒΒΑΤΟ  ΑΠΟ  6/7/24  ΕΩΣ  31/8/24

1Η ΗΜΕΡΑ:   ΑΘΗΝΑ   -  ΣΟΦΙΑ

Αναχώρηση 07:00 για ΣΟΦΙΑ μέσω ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ, με ενδιάμεσες  στάσεις. Άφιξη, τακτοποίηση  στο  ξενοδοχείο,  δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: ΣΟΦΙΑ -  ΒΕΛΙΚΟ  ΤΑΡΝΟΒΟ - BOYKOYΡEΣTI

Πρωινό, σύντομη περιήγηση στη Βουλγαρική πρωτεύουσα και αναχώρηση για  ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ.  Σημαντικός σταθμός  στη  διαδρομή  μας,  το  VELIKO TARNOVO, μια  πόλη  χτισμένη στις όχθες του ποταμού Γιάντρα, γνωστή ως η  παλαιά πρωτεύουσα της δεύτερης βουλγάρικης αυτοκρατορίας   και συχνά αναφέρεται ως "η πόλη των τσάρων". Μέχρι το 1965 το όνομα της πόλης ήταν Τάρνοβο και μέχρι σήμερα συνεχίζεται να χρησιμοποιείται η ονομασία αυτή. Με  ενδιάμεση  στάση,  θα  τακτοποιηθούμε το  βράδυ  στο  ξενοδοχείο μας,  όπου  θα  έχουμε  δείπνο  και  διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ( ΞΕΝΑΓΗΣΗ )

Περιήγηση,  πανοραμική  ξενάγηση  στην  πρωτεύουσα  της  Ρουμανίας, όπου  μεταξύ  άλλων  θα  δούμε  το παλάτι της Άνοιξης, που διέμεινε η οικογένεια Τσαουσέσκου,  το Μουσείο του χωριού, που είναι μοναδικό στο είδος του  και  η  περιήγηση μας  συνεχίζεται  για  να θαυμάσουμε το παλάτι της βουλής, χτισμένο από τον Τσαουσέσκου, δεύτερο σε μέγεθος δημόσιο κτίριο στον κόσμο μετά το Πεντάγωνο, το Αντενέουμ, το πιο φημισμένο Μέγαρο μουσικής της χώρας, τα ανάκτορα της βασιλικής οικογένειας, την Αψίδα του θριάμβου που είναι εμπνευσμένη από αυτή του Παρισιού, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο, την Ελληνική εκκλησία που θυμίζει Παρθενώνα, το Μουσείο του Πυροσβέστη και την στρατιωτική Ακαδημία. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος για  περιπάτους,  δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: ΕΚΔΡΟΜΗ   ΣΤΑ   ΚΑΡΠΑΘΙΑ

Αναχώρηση  για  την  γραφική  περιοχή  των  Καρπαθίων.  Πρώτος  σταθμός  τα   ΣΙΝΑΙΑ, για  να  ακολουθήσει  το παλάτι ΠΕΛΕΣ, η θερινή κατοικία του βασιλιά ΚΑΡΟΛΟΥ  και   το ορθόδοξο μοναστήρι του ΚΑΤΑΚΟΥΖΗΝΟΥ. Αμέσως  μετά  θα  φθάσουμε  στο φρούριο ΜΠΡΑΝ  ( ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ )  και  θα  ολοκληρώσουμε  με  την   μεσαιωνική  πόλη ΜΠΡΑΣΩΒ (18ου αιώνα) με την Μαύρη εκκλησία. Επιστροφή  το  βράδυ  στο  ξενοδοχείο  μας  στο  ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ,  για  δείπνο  και  διαν/ση.

5Η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ  – ΚΩΝΣΤΑΝΤΖΑ  - ΒΑΡΝΑ

Πρωινή  αναχώρηση  για τα  όμορφα  τοπία  στις  ακτές  της  Μαύρης   θάλασσας. Η  πόλη  της  ΚΩΝΣΤΑΝΤΖΑΣ  με  το  μεγάλο  λιμάνι  ‘μας  φιλοξενεί’    για μια  σύντομη γνωριμία - περιήγηση.  Η  διαδρομή  μας  συνεχίζεται νότια  κατά μήκος των ακτών της Μαύρης θάλασσας,  για  να   καταλήξουμε στην πόλη της ΒΑΡΝΑΣ  νωρίς  το  απόγευμα  και να  αρχίσουμε  αμέσως   την  περιήγηση της πόλης,  για  να δούμε την πλατεία της 9ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, το ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, την ΟΠΕΡΑ, την ΕΚΚΛΗΣΙΑ της ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗΣ κ.α. Δείπνο, διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ: ΒΑΡΝΑ – ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ –  ΜΠΑΝΣΚΟ

Η  διαδρομή μας συνεχίζεται στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας, απολαμβάνοντας τα πανέμορφα τοπία  και  μας  οδηγεί στην ‘’καρδιά της  Βουλγαρίας’’, στις γραφικές πλαγιές του Αίνου και του βουνού Σρέντνα.  Μέσω  ΣΛΙΒΕΝ,  φθάνουμε  στη  ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ, τη δεύτερη σε μέγεθος πόλη της Βουλγαρίας. Η ΠΑΛΑΙΑ ΠΟΛΗ, οι ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ  ΝΤΖΟΥΜΑΓΙΑ και ΙΜΑΡΕΤ , το ΑΡΧΑΙΟ ΡΩΜΑΪΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ και το σπίτι-Μουσείο  ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ, είναι τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης. Το  βράδυ  θα  καταλήξουμε  στο  ΜΠΑΝΣΚΟ,  για  δείπνο  και  διανυκτέρευση.

7Η ΗΜΕΡΑ:  ΜΠΑΝΣΚΟ -  ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ  –   ΑΘΗΝΑ

Πρωϊνό   και  επίσκεψη  στην  όμορφη λουτρόπολη του  ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ,  που είναι κτισμένη ανάμεσα σε δύο ποταμούς τον ΜΠΑΝΣΚΑ και ΜΠΡΙΣΤΙΤΖΑ  και έχει πάρει το όνομά της από τον Βούλγαρο επαναστάτη ΓΙΑΝ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ,  με την  εντυπωσιακή  κεντρική πλατεία,  με  το  πανύψηλο  δένδρο, δίπλα στο αρχαίο μαρμάρινο σιντριβάνι.  Πορεία   επιστροφής, με ενδιάμεσες στάσεις,  άφιξη  το  βράδυ.

=======================================================================

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
ΕΙΝΑΙ  ΔΥΝΑΤΟΝ  ΤΟ   ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ   ΝΑ  ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ   ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ   Η   ΝΑ  ΑΛΛΑΞΕΙ  Η  ΣΕΙΡΑ  ΤΩΝ  ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ  ΧΩΡΙΣ  ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ.
ΤΕΛΙΚΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΜΕ  ΤΟ  ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ  ΣΑΣ.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 06, 13, 20, 27/07 & 03, 10, 17, 24, 31/08

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ

ΣΕ  2ΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

495 €

ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ

445 €

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

215 €

+ Φόροι (ΤΑΚΚ) 65 € ανά άτομο

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

* Εκδρομές - περιηγήσεις με σύγχρονο πούλμαν.
* Έξι διαν/σεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* - 4*.
* Έξι πρωινά σε μπουφέ και έξι δείπνα σε ΜΕΝΟΥ 3 πιάτων.
* Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
* Αρχηγό - συνοδό.
* Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
* Φ.Π.Α.

-----------------------------------

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Φόροι ( ΤΑΚΚ) 65 € ανά άτομο
  • Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους.
  • Ποτά στα προσφερόμενα δείπνα.
  • Ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του.
  • Αεροπορικά εισιτήρια, φόροι αεροδρομίων&επίναυλος καυσίμων/Διαμονή&μεταφορές

Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

palmostravel_official

PALMOS TRAVEL

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 18:00
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE