menu
+30 210 9889421
ΠΛΗΡΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑ 16ημ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ (P19)

ΠΛΗΡΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑ 16ημ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ (P19)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 22/12

ΑΠΟ 6.990 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 22/12

ΠΛΗΡΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Μανάος (Αμαζόνιος)
Υδροβιότοπος Παντανάλ
Καταρράκτες Ιγκουασού
16 ΗΜΕΡΕΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2024
22/
12

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

Το ταξίδι αυτό φτιάχτηκε με σκοπό να αναδείξει την πολυμορφία μιας από τις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου!  Μια χώρα προικισμένη με το μεγαλύτερο και πληρέστερο οικοσύστημα του πλανήτη, τον υδροβιότοπο του Παντανάλ, στις νότιες παρυφές της λεκάνης του Αμαζονίου, που από το 2000 ανήκει στο κατάλογο της φυσικής  κληρονομιάς της UNESCO.  Η υδάτινη μαγεία της βρίσκει την καλύτερη έκφρασή της στους Καταρράκτες Ιγκουασού, που ανήκουν ήδη στην UNESCO από το 1984! Και δίπλα σε αυτά τα κορυφαία μνημεία της φύσης, το Μανάος στις όχθες του κραταιού Αμαζόνιου! Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το Σαλβαδόρ ντα Μπαΐα, τη πρώτη πρωτεύουσα της χώρας, μνημείο κι αυτή της UNESCO από το 1985! Η Μπραζίλια, η σημερινή πρωτεύουσα της χώρας που σχεδιάστηκε από τον Λούσιο Κόστα και κοσμήθηκε με κτήρια του Όσκαρ Νίεμαϊερ και φυσικά ανήκει στην UNESCO από το 2001. Και τέλος το Ρίο Ντα Τζανέιρο, η πόλη του φυσικού κάλλους και καρδιά της χώρας!  Στη Βραζιλία όλα συνθέτουν μια εικόνα μοναδική. Πόλεις με έντονα αποικιοκρατικά στοιχεία, σπίτια με κομψές προσόψεις και στενά δρομάκια δημιουργούν μια ατμόσφαιρα νοσταλγίας. Ένα ταξίδι σε αυτή την τεράστια χώρα δεν είναι απλά ένα ακόμα ταξίδι, είναι μια εμπειρία ζωής!

…εσείς το ξέρατε;

Το άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή

Το Άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή είναι ψηλό άγαλμα το οποίο εικονίζει τον Ιησού Χριστό με απλωμένα τα χέρια και βρίσκεται στην κορυφή του λόφου Κορκοβάντο, πάνω από το Ρίο ντε Τζανέιρο, στο εθνικό πάρκο του Δάσους Τιζούκα. Στέκεται με απλωμένα τα χέρια σαν να καλωσορίζει τον κόσμο, σε ύψος 710 μέτρων. Έχει ύψος 32 μέτρα, ζυγίζει 1.000 τόνους και μάλιστα είναι εγκατεστημένο με τρόπο ώστε να ατενίζει την πόλη του Ρίο.

Το άγαλμα θεμελιώθηκε στις 12 Οκτωβρίου 1931. Είχε διοργανωθεί εντυπωσιακή τελετή εγκαινίων παρουσία του προέδρου της τοπικής κυβέρνησης Τζετούλιο Βάργκα και του καρδινάλιου Σεμπαστιάο Λέμε. Οι οργανωτές και οι εμπνευστές του μνημειώδους αγάλματος ήθελαν να εντυπωσιάσουν το κοινό από την πρώτη μέρα που θα στηνόταν στην κορυφή του βουνού. Είναι χαρακτηριστικό ότι για τον φωτισμό του αγάλματος του Χριστού εκείνη την ημέρα είχαν σχεδιάσει να ανάψει με τρόπο φαντασμαγορικό: τα φώτα θα τα άναβε ο πρωτοπόρος Γουλιέλμος Μαρκόνι από το αγκυροβολημένο σκάφος του στη Νάπολι της Ιταλίας. Θα έστελνε ηλεκτρικό σήμα σε ένα σταθμό στο Ντόρτσεστερ της Αγγλίας και αυτό με τη σειρά του θα μεταφερόταν σε μια κεραία στο Jacarepagua στο Ρίο, απ' όπου θα άναβαν τα φώτα του αγάλματος. Ωστόσο, ο καιρός δεν βοήθησε, το σήμα ήταν αδύναμο, και τα φώτα τα άναψαν οι τεχνικοί του Ρίο.

Από το 1850 είχε στο μυαλό της η θρησκευτική ηγεσία στο Ρίο την ιδέα να κατασκευαστεί ένα μεγάλο άγαλμα πάνω στο βουνό Κορκοβάντο. Μεταξύ του 1850 και 1860, ο καθολικός ιερέας Μαρία Μπος ζήτησε οικονομική βοήθεια από την πριγκίπισσα Ιζαμπέλ της Πορτογαλίας προκειμένου να ανεγείρει ένα θρησκευτικό μνημείο. Η πριγκίπισσα ωστόσο δεν πολυσκέφτηκε την ιδέα. Έτσι, τα σχέδια για θρησκευτικό μνημείο ακυρώθηκαν το 1889 όταν η Βραζιλία έγινε δημοκρατία και η Εκκλησία διαχωρίστηκε από την πολιτεία.

Η πρόταση για ένα αξιοθέατο πάνω στο βουνό επανήλθε το 1921. Τότε ο αρχιεπίσκοπος του Ρίο ντε Τζανέιρο οργάνωσε μία Εβδομάδα Μνημείων (Semana do Monumento) προκειμένου να προσελκύσει δωρεές κυρίως από καθολικούς της Βραζιλίας. Τα σχέδια για το άγαλμα του Χριστού περιελάμβαναν μεταξύ άλλων έναν σταυρό και ένα άγαλμα του Χριστού ο οποίος θα κρατούσε μια σφαίρα στα χέρια του. Τελικά επελέγη το άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή με τα χέρια ανοιχτά. Αλλά και πάλι δεν ήταν όλα έτοιμα για την ανέγερσή του. Το 1922 πολίτες και κληρικοί συγκέντρωσαν 20.000 υπογραφές και με αυτόν τον τρόπο ζήτησαν από τον πρόεδρο Επιτάσιο Πεσόα την ανέγερση του αγάλματος.

Ο θεμέλιος λίθος για το μεγάλο οικοδόμημα μπήκε στο βουνό Κορκοβάντο στις 4.4.1922. Ο Βραζιλιάνος μηχανικός Έτορ Ντα Σίλβα Κόστα ήταν αυτός που επελέγη για να επιβλέψει την κατασκευή του αγάλματος, ενώ τα σχέδια ήταν του Γάλλου γλύπτη Πολ Λαντοβσκί. Μάλιστα, ο μηχανικός ταξίδεψε στην Ευρώπη για να μελετήσει τα θέματα κατασκευής και εκεί επέλεξε τον γλύπτη Λαντοβσκί. Οι εργασίες για την ανέγερση του Χριστού Λυτρωτή διήρκεσαν συνολικά 5 χρόνια, από το 1926 έως το 1931. Σύμμαχος των εμπνευστών του έργου ήταν ο σιδηρόδρομος του Κορκοβάντο. Όπως αποδείχτηκε ήταν ιδανικός για να μεταφερθούν εύκολα και με ασφάλεια οι μεγάλοι ογκόλιθοι για την κατασκευή του αγάλματος πάνω στο βουνό. Η πέτρα για το μνημείο προέρχεται από την πόλη Λίμχαμ (προάστιο του Μάλμε) της Σουηδίας. Όταν ολοκληρώθηκε, ήταν το μεγαλύτερο γλυπτό αρτ ντεκό στον κόσμο.

Σήμερα η ανάβαση των επισκεπτών στο βουνό για να δουν το άγαλμα γίνεται πλέον με σύγχρονα μέσα, με ανελκυστήρες που προσφέρουν πανοραμική θέα και κυλιόμενες σκάλες. Έτσι, οι επισκέπτες δεν αντιμετωπίζουν πλέον τη δυσκολία να ανέβουν τα 220 σκαλιά για να φτάσουν στη βάση του αγάλματος. Τρεις είναι οι πανοραμικοί ανελκυστήρες που ανεβάζουν τους επισκέπτες στο άγαλμα του Χριστού. Ο καθένας μπορεί να μεταφέρει 14 άτομα. Η πρόσβαση στους ανελκυστήρες είναι εύκολη και γι' αυτούς που φτάνουν με αυτοκίνητο και γι' αυτούς που φτάνουν με τρένο. Επιπλέον, υπάρχουν και τέσσερις κυλιόμενες κλίμακες πλάτους 4 μέτρων, οι οποίες μπορούν να μεταφέρουν έως και 9.000 επισκέπτες την ώρα. Η μόνη δυσκολία που έχουν να ξεπεράσουν πλέον οι τουρίστες, είναι το πώς θα καταφέρουν να έχουν μέσα στη φωτογραφία ολόκληρο το άγαλμα. Και αυτό διότι είναι τόσο ογκώδες και ψηλό που πρέπει να ξαπλώνουν στο έδαφος για να το φωτογραφίσουν. Τους αποζημιώνει ωστόσο η εκπληκτική θέα από την κορυφή. Στη βάση του αγάλματος υπάρχει σήμερα ένα μικρό παρεκκλήσι.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ημέρα 1η: Αθήνα - Ρίο ντε Τζανέϊρο

Πρωινή πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για το Ρίο ντε Τζανέϊρο, την πιο εκρηκτική πόλη της Βραζιλίας αλλά και όλης της Νότιας Αμερικής.

Ημέρα 2η : Ρίο ντε Τζανέιρο

Άφιξη νωρίς το πρωί στην μεγαλούπολη, φημισμένη για την παροιμιώδη ομορφιά της και φυσικά το εκρηκτικό ταμπεραμέντο των «καριόκας», όπως περήφανα αυτοαποκαλούνται οι κάτοικοί της. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας για πρωινό. Θα αφήσουμε τις αποσκευές μας στο ξενοδοχείο (τα δωμάτια θα παραδοθούν μετά τις δύο το μεσημέρι) και η μέρα μας ξεκινάει με την ανάβαση στο Κορκοβάντο με το άγαλμα του Χριστού–Λυτρωτή, ο οποίος περικλείει στα ανοιχτά του χέρια όλη την πόλη και αποτελεί την πιο αναγνωρίσιμη εικόνα του Ρίο. Η μαγευτική θέα ολόκληρης της πόλης και των δαντελωτών της ακτών από την κορυφή του λόφου θα σας γοητεύσει. Στη συνέχεια θα ξεναγηθούμε στις μυθικές παραλίες της Κόπα Καμπάνα, της Ιπανέμα και της Λε Μπλόν για να ολοκληρώσουμε έτσι την γνωριμία μας με την πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για παραλαβή δωματίων και ξεκούραση.

Ημέρα 3η : Ρίο ντε Τζανέιρο

Σήμερα θα γνωρίσουμε το ιστορικό κέντρο με τα θαυμάσια αποικιακά κτίρια, το διάσημο Στάδιο Μαρακανά, το οποίο θα δούμε εξωτερικά, που ανακατασκευάστηκε και γνώρισε καινούργιες δόξες στο πρόσφατο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα. Τέλος η ανάβαση με εναέρια βαγονέτα στον λόφο «Ζαχαρόψωμο», δηλαδή Πάο δε Ασούκαρ, όπως λέγεται στα πορτογαλικά, θα μας δώσει μια άλλη οπτική γωνία της ποικιλόμορφης πόλης. Το απόγευμα ο περίπατος στην διάσημη Κόπα Καμπάνα, είναι πάντα η καταλληλότερη εισαγωγή στην «ψυχή» της πόλης. Εδώ καταλήγουν πάντα οι «καριόκας», σε μία παραλία που σφύζει από ζωή και μετατρέπεται σε τόπο συνάντησης και διασκέδασης τουριστών και ντόπιων. Δείτε ταλαντούχα πιτσιρίκια να κλωτσούν την μπάλα με μαεστρία επαγγελματία πάνω στη καυτή άμμο, θαυμάστε το κάλλος των «μουλάτας» ντυμένες πάντα με… ό,τι λιγότερο και όλα αυτά απολαμβάνοντας την «θεϊκή» Caipirinha αριστοτεχνικά φτιαγμένη από ρούμι, ζάχαρη και lime.

Ημέρα 4η : Ρίο ντε Τζανέιρο – Σαλβαδόρ ντε Μπαία

Πρωινή αεροπορική αναχώρηση για το κόσμημα που λέγεται Σαλβαδόρ. Την πιο ερωτική και πιο αφρικάνικη πόλη της Βραζιλίας. Το Σαλβαδόρ είναι το χωνευτήρι της Βραζιλίας, η πόλη που αντανακλά με τον καλύτερο τρόπο το αμάλγαμα των πολιτισμών και των θρησκειών που αποτέλεσαν την πρώτη «μαγιά» του πληθυσμού της απέραντης χώρας. Το Σαλβαδόρ δεν είναι απλά η παλιά πρωτεύουσα της χώρας αλλά η ίδια η ψυχή της. Κι αυτό ο επισκέπτης το νιώθει από την πρώτη στιγμή που την αντικρίζει!

Ημέρα 5η : Σαλβαδόρ

Η σημερινή μας ξενάγηση θα δείξει όχι απλά μια όμορφη πόλη αλλά και μια πόλη που χωρισμένη στα δύο «ισορροπεί» σε μια υψομετρική διαφορά 72 μέτρων. Η διάσημη Σιδάδε Άλτα, η «πάνω πόλη» εμπεριέχεται στον κατάλογο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, εξαιτίας του εξαιρετικά διατηρημένου αποικιακού ιστορικού της κέντρου. Εμείς θα ξεκινήσουμε γνωρίζοντας τα στενά δρομάκια της με τα αποικιακά κτίρια και τις εκκλησίες του 17ου αιώνα και θα θαυμάσουμε το μοναδικό ασανσέρ που ενώνει την Πάνω με την Κάτω Πόλη.

Ημέρα 6η : Σαλβαδόρ – Μπραζίλια – Μανάος (Αμαζόνιος)

Νωρίς το πρωί πετάμε για το γεωγραφικό κέντρο της χώρας για την υπερμοντέρνα πρωτεύουσα της Βραζιλίας, τη φουτουριστική Μπραζίλια. Αποτελεί το αρχιτεκτονικό πόνημα ζωής των δύο διάσημων αρχιτεκτόνων και πολεοδόμων, Κόστα και Νιεμάγιερ, που ενσάρκωσαν το όραμα του ιδανικού αστικού κέντρου στο σχήμα ενός τεράστιου αεροπλάνου, που περιβάλλεται από ατέλειωτες καταπράσινες εκτάσεις. Άφιξη και περιήγηση στην πόλη που ιδρύθηκε μόλις το 1961 και όπου θα δούμε κτίρια ορόσημα για την μοντέρνα αρχιτεκτονική, όπως η Μητρόπολη, το Κοινοβούλιο, το Προεδρικό Μέγαρο καθώς και το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Μετά την ξενάγηση μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Μανάος στις όχθες του Αμαζονίου!

Ημέρα 7η : Μανάος (Αμαζόνιος)

Η ημέρα μας ξεκινάει με τη ξενάγηση στην πόλη που αποτέλεσε μεγάλο κέντρο επεξεργασίας και εξαγωγής καουτσούκ στις αρχές του 20ού αιώνα και δημιούργησε έναν ολόκληρο μύθο χλιδής και υπερβολής από τη συσσώρευση πλούτου στα χέρια των βαρόνων του καουτσούκ και έγινε γνωστή για κτίρια συνώνυμα αυτού του πλούτου, όπως η περίφημη Όπερα, την οποία θα δούμε εξωτερικά και το κτίριο της Δημοτικής Αγοράς. Η ξενάγησή μας θα μας αποκαλύψει τα μυστικά του πιο μεγάλου λιμανιού στο Αμαζόνιο που ακόμα και σήμερα κρατάει κάτι από την παλιά του λάμψη!

Ημέρα 8η : Μανάος (Αμαζόνιος)

Σήμερα θα βιώσουμε στην περιοχή της Αμαζονίας μία εμπειρία σπάνια από κάθε άποψη, με συναισθήματα τόσο ιδιαίτερα όσο και η μοναδικότητα του μεγαλύτερου Τροπικού Δάσους Βροχής του πλανήτη. Η οργιώδης βλάστηση, τα μοναδικά είδη φυτών και ζώων, τα υπέροχα χρώματα των νερών, τα πανέμορφα λουλούδια και η λυτρωτική αίσθηση της απόλυτης κυριαρχίας της φύσης με μία αρχέγονη δύναμη, είναι βιώματα που δύσκολα μπορούν να περιγραφούν με λόγια. Αποκορύφωμα φυσικά αποτελεί το υπερθέαμα της ένωσης των λευκών υδάτων του Ποταμού Σολιμάες με τα σκούρα του Ρίο Νέγκρο, εκεί που διαμορφώνεται ο διάσημος Αμαζόνιος. Επιστροφή το απόγευμα στο Μανάος για διανυκτέρευση.

Ημέρα 9η : Μανάος - Παντανάλ

Αξημέρωτα σχεδόν θα πετάξουμε για την Κουιάμπα, την πρωτεύουσα της πολιτείας Μάτο Γκρόσο στα δυτικά της χώρας, που θα αποτελέσει το ορμητήριό μας για το διήμερο που ακολουθεί στο μυθικό Παντανάλ, τον περίφημο υδροβιότοπο που σχηματίζεται από τους αμέτρητους παραποτάμους του μεγαλειώδους ποταμού Παραγουάη. Η απίστευτη βιοποικιλότητα του τον καθιστά τον σημαντικότερο ποταμό του Νοτίου Ημισφαιρίου. Αναχωρούμε αμέσως οδικώς για το εσωτερικό του Παντανάλ ακολουθώντας την Τρανσπανατνέϊρα,  τη μοναδική αρτηρία που συνδέει την Κουιαμπά με το εσωτερικό του Παντανάλ. Το απόγευμά μας είναι αφιερωμένο σε μία πρώτη γνωριμία με την πανίδα και την χλωρίδα της περιοχής.

Ημέρα 10η και 11η : Παντανάλ

Δύο μέρες  αποκλειστικά αφιερωμένες στο μοναδικό αυτό μέρος με το σπάνιο και συνάμα πολύτιμο οικοσύστημα, εδώ στην καρδιά της περιοχής του Παντανάλ. Με ειδικά τζιπ θα διασχίσουμε υπέροχα τοπία, θα εντοπίσουμε ιδιότυπα δένδρα και φυτά και θα απολαύσουμε σπάνια ζώα, που ζουν στη περιοχή. Την κατάλληλη στιγμή θα ιππεύσουμε ειδικά εκπαιδευμένα άλογα  και θα διασχίσουμε τις πλημμυρισμένες εκτάσεις του Παντανάλ αναζητώντας καπιμπάρα, αλιγάτορες και σπάνια πτηνά.

Ημέρα 12η : Παντανάλ - Ιγκουασού

Σήμερα πετάμε από το αεροδρόμιο του Μπέλο Οριζόντε για το Ιγκουασού στα σύνορα Βραζιλίας, Αργεντινής και Παραγουάης, εκεί που βρίσκονται οι παγκοσμίως διάσημοι ομώνυμοι καταρράκτες.

Ημέρα 13η : Ιγκουασού

Το Ιγκουασού είναι τόπος ευλογημένος, μιας που εδώ τα νερά του ποταμού Παρανά πέφτουν με ορμή στις απότομες χαράδρες του διαβρωμένου εδάφους, που αποτελεί και το φυσικό σύνορο μεταξύ Αργεντινής και Βραζιλίας. Η μέρα μας ξεκινάει με το Εθνικό Πάρκο των Καταρρακτών, όπου στην πλευρά της Βραζιλίας θα απολαύσουμε το υδάτινο πέπλο να ξεδιπλώνεται μπροστά μας, στολισμένο με τα χρώματα της ίριδας, καθώς οι ακτίνες του ήλιου φωτίζουν την επιβλητική του επιφάνεια. Στη συνέχεια θα περάσουμε τα σύνορα στην πλευρά της Αργεντινής και θα απολαύσουμε το υπερθέαμα από άλλη οπτική γωνία, εκεί όπου το «Λαρύγγι του Διαβόλου» συγκλονίζει με την δίνη των νερών να κατακρημνίζονται στα έγκατα της γης.

Ημέρα 14η : Ιγκουασού – Ρίο

Γεμάτοι εικόνες απίστευτης ομορφιάς επιστρέφουμε στο γνώριμο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Μια απογευματινή βόλτα κι ένα ποτό σε κάποια από τα μπαρ της πόλης με ζωντανή μουσική είναι ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει ένα πραγματικά μαγευτικό ταξίδι.

Ημέρα 15η : Ρίο - Αθήνα

Μετά το πρωινό μας μεταφορά στο αεροδρόμιο του Ρίο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την Αθήνα.

Ημέρα 16η : Αθήνα

Άφιξη στην Αθήνα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί χωρίς να παραλείπεται κάτι.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ

Ταξίδι

Διατροφή

Αναχ/ση

Διαμ/νή

2κλινο

1κλινο

Φόροι
Βίζα
Είσοδοι

ΠΛΗΡΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑ, Μανάος, Παντανάλ,
Κατ. Ιγκουασού

16 ημέρες

HΒ

Ημιδ/φή

22/12

4*, 5*

& λοτζ

6.990

+1.290

+1.190


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση) με ITA Airways
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 5*, 4*. Στο Παντανάλ η διαμονή είναι σε λοτζ (χωρίς ιδιαίτερες ανέσεις)
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα
 • Τέλη εισόδων (π.χ. Μουσεία)
 • Αχθοφορικά μιας αποσκευής κατ’ άτομο
 • Έξοδα βίζας και ειδικών αδειών για τις χώρες όπου απαιτείται
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης/Φ.Π.Α.
 • Αρχηγός/συνοδός
 • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή αναγράφεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο.
 • Φόροι Αεροδρομίων

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

 • Απαραίτητο το διαβατήριό σας με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημέρα εξόδου από τη χώρα προορισμού.Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

palmostravel_official

PALMOS TRAVEL

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 18:00
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE