menu
+30 210 9889421
ΒΙΕΤΝΑΜ & ΚΑΜΠΟΤΖΗ 15ημ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ (P13)

ΒΙΕΤΝΑΜ & ΚΑΜΠΟΤΖΗ 15ημ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ (P13)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 01/12

ΑΠΟ 3.250 € ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 01/12

ΒΙΕΤΝΑΜ & ΚΑΜΠΟΤΖΗ
Τα καλύτερα της Ινδοκίνας
15 ημέρες, 1-15 Δεκεμβρίου 2024

Σαϊγκόν, Δέλτα του Μεκόγνκ, Σιεμ Ριπ, ναοί Ανγκόρ, Ντανάνγκ, Χόι Αν, Μι Σον, Χαλόνγκ, Ανόι

Το Δεκέμβριο ταξιδεύουμε στην Ασία για να γνωρίσουμε δύο υπέροχες χώρες, το Βιετνάμ και την Καμπότζη. Σε 15 μέρες θα γνωρίσουμε ντόπιους πληθυσμούς και φυλές, συναρπαστική φύση, εκπληκτικούς ναούς και κορυφαίους αρχαιολογικούς χώρους. Το οδοιπορικό στην Ινδοκίνα είναι σίγουρα μία από τις ωραιότερες εμπειρίες που μπορεί κανείς να ζήσει στην Ασία. Η πλούσια βλάστηση, η τροπική ζούγκλα, οι εξωτικές παραλίες και οι ατελείωτοι καταπράσινοι ορυζώνες συνθέτουν το μαγευτικό τοπίο.

Καθημερινό πρόγραμμα

1+2η μέρα, 1+2 Δεκεμβρίου 2024: Αθήνα - πτήση για Σαϊγκόν

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω Κωνσταντινούπολης για την οικονομική πρωτεύουσα του Βιετνάμ, την πολύβουη Σαϊγκόν. Η πόλη έμεινε διάσημη στην ιστορία ως το κέντρο της Γαλλικής Ινδοκίνας και η πρωτεύουσα του Νότιου Βιετνάμ μέχρι την άνοιξη του 1975, όταν πήρε το όνομα του εθνικού ήρωα και πολιτικού Χο Τσι Μινχ. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο σας. Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο και ελεύθερος χρόνος για πρώτη γνωριμία με την πόλη. (Γεύματα στις πτήσεις/ Πρωινό/ Δείπνο)

3η μέρα, 3 Δεκεμβρίου 2024: Ξενάγηση της Σαϊγκόν & τούνελ Κου Τσι

Πρωινό στο ξενοδοχείο και οδική αναχώρηση (60χμ, 90λεπτά) για την περιοχή Κού Τσι, το βασικό ορμητήριο και κρησφύγετο των επαναστατικών δυνάμεων κατά των πόλεμο με τις Η.Π.Α. Εκεί θα επισκεφθείτε το μουσείο με διάφορα σημαντικά εκθέματα και θα ξεναγηθείτε μέσα στα δαιδαλώδη τούνελ. Επιστροφή στη Σαϊγκόν και μεσημεριανό γεύμα. Ακολουθεί η ξενάγηση της πόλης με περιήγηση των βασικότερων αξιοθεάτων, όπως το Παλάτι Επανένωσης, το Πολεμικό Μουσείο, τον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Παρισίων και το Ταχυδρομείο. Αν υπάρξει χρόνος θα έχετε χρόνο στην πολύβουη τοπική αγορά Ben Thanh. (Πρωινό/ Γεύμα)

4η μέρα, 4 Δεκεμβρίου 2024: Ολοήμερη εκδρομή στο Δέλτα του ποταμού Μεκονγκ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το Δέλτα του ποταμού Μεκόνγκ. Η διαδρομή σας θα σας περάσει από γραφικά τοπία με καταπράσινους ορυζώνες. Στο Μπεν Τρε θα επιβιβαστείτε σε σκάφος για μια βαρκάδα κατά μήκος του ποταμού για να δείτε τις δραστηριότητες των ντόπιων κατοίκων στο ποτάμι. Επίσκεψη σε μια τοπική αγορά, ένα εργαστήριο επεξεργασίας καρύδας και ένα τοπικό σπίτι ύφανσης χαλιών. Ακολουθεί περιήγηση σε ένα ήσυχο χωριό όπου μπορείτε να κάνετε μια σύντομη βόλτα για να γνωρίσετε την πραγματική ζωή του χωριού του Δέλτα και να απολαύσετε τοπικά φρέσκα φρούτα. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε βόλτα με το τουκ-τουκ ή ποδηλατική περιήγηση για να εξερευνήσετε τα περίγυρα του χωριού. Μετά το μεσημεριανό γεύμα σε παραποτάμιο εστιατόριο, θα επιβιβαστείτε σε σκάφος στην αποβάθρα για την επιστροφή στη Σαϊγκόν. Άφιξη στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. (Πρωινό/ Γεύμα)

5η μέρα, 5 Δεκεμβρίου 2024: Σαϊγκόν - πτήση για Σιεμ Ριπ (Καμπότζη), Δείπνο με χορευτική παράσταση Apsara

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος μέχρι το μεσημέρι, όταν θα μεταφερθείτε στο αεροδρόμιο για την πτήση σας προς το Σιεμ Ρπ της Καμπότζης. Άφιξη, διατυπώσεις και συνάντηση με τον τοπικό μας ξεναγό. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς στο ξενοδοχείο μας, θα μας γίνει εισαγωγή στην ιστορία, τον πολιτισμό και τα ήθη της χώρας. Τακτοποίηση στο δωμάτιο. Ακολουθεί μία υπέροχη φολκλορική παράσταση τοπικών χορών Apsara με πλούσιο δείπνο. (Πρωινό/ Δείπνο)

6η μέρα, 6 Δεκεμβρίου 2024: Σιεμ Ριπ, ξενάγηση του αρχαιολογικός χώρος Ανγκόρ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Η σημερινή μας ημέρα είναι αφιερωμένη στα εκπληκτικά μνημεία του πολιτισμού των Χμερ και ενός από τους καλύτερους αρχαιολογικούς χώρους στον κόσμο, η ανυπέρβλητη αρχαία πόλη του Ανγκόρ. Η επίσκεψή σας ξεκινάει στη Νότια Πύλη του Ανγκόρ Τομ, όπου θα περιηγηθείτε το ναό Μπαγιόν, στο κέντρο της αρχαίας οχυρωμένης πόλης. Γνωστό κυρίως από τα 216 γιγάντια και μυστηριώδη πρόσωπα, σκαλισμένα πάνω σε 54 πύργους και προσέχοντας την κάθε κατεύθυνση. Πάνω στα τείχη μπορείτε να δείτε σκηνές από την καθημερινή ζωή, από μεγάλες μάχες και στρατιωτικές πομπές, κατά τη διάρκεια της περιόδου του Ανγκόρ. Στη συνέχεια θα επισκεφθείτε έναν από τους πιο διάσημους ναούς του συμπλέγματος, το ναό Τα Προμ. Χρόνος για ξεκούραση και μεσημεριανό γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Η ξενάγησή μας ολοκληρώνεται με το εμβληματικό και μεγαλειώδη ναό Ανγκόρ Βατ, το μεγαλύτερο σύμπλεγμα ναών στον κόσμο, αποθέωση της αρχιτεκτονικής και της τέχνης των Χμερ. Εκεί θα περιηγηθείτε στα σημαντικότερα κομμάτια του χώρου και θα απολαύσετε ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ σας προτείνουμε βόλτα στο κέντρο του Σιεμ Ριπ, γύρω από την υπαίθρια αγορά και τη πολύβουη pub street. (Πρωινό/ Γεύμα)

7η μέρα, 7 Δεκεμβρίου 2024: Σιεμ Ριπ, λίμνη Τόνλε Σαπ – πτήση για Ντανάνγκ (Βιετνάμ) – Χόι Αν

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το πλωτό χωριό της λίμνης Τόνλε Σαπ, όπου θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε για την καθημερινότητα των ντόπιων, να δείτε τοπικό σχολείο, φάρμα ψαριών, κροκοδείλων και μεταξιού. Η Τόνλε Σαπ ή Μεγάλη λίμνη, είναι η μεγαλύτερη λίμνη γλυκού νερού στην Νοτιοανατολική Ασία. Η εξαιρετική βιοποικιλότητα και υδρολογία της, την καθιστούν ένα οικολογικό θαύμα και για αυτό αποτελεί μέλος του Παγκόσμιου δικτύου καταφυγίων βιόσφαιρας της Ουνέσκο από το 1997. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Ντανανγκ. Άφιξη και μεταφορά στην αρχαία γραφική πόλη Χόι Αν. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και δείπνο σε τοπικό εστιατόριο. (Πρωινό/ Δείπνο)

8η μέρα, 8 Δεκεμβρίου 2024: Χόι Αν, εκδρομή και ξενάγηση στο Μάι Σον

Πρωινό στο ξενοδοχείο και μεταφορά για να επισκεφθείτε την Ιερή Γη My Son, ένα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς, 50 χλμ. νοτιοδυτικά του Χόι Αν. Μόλις φτάσετε εκεί, θα επισκεφθείτε την πρωτεύουσα Tra Kieu, η οποία ήταν το πρώην διοικητικό κέντρο του βασιλείου Champa. Θα ανακαλύψετε τα μεγαλοπρεπή αρχαία ερείπια του χώρου, συμπεριλαμβανομένων των αρχαίων πύργων που χτίστηκαν τον 4ο αιώνα. Μετά το μεσημεριανό θα ξεκινήσει η περιήγηση της αρχαίας πόλης Χόι Αν με την εξερεύνηση του ναού Kwan, της παγόδας Phuc Kien, του 200 χρόνων σπιτιού Tan Ky, της ιαπωνικής γέφυρας ηλικίας 400 ετών και την πολύχρωμή τοπική αγορά στο ποτάμι. Μετά την περιπατητική ξενάγηση, χρόνος ελεύθερος για βόλτα και ψώνια. (Πρωινό/ Γεύμα)

9η μέρα, 9 Δεκεμβρίου 2024: Ολοήμερη εκδρομή στη Χρυσή Γέφυρα και τους Λόφους Μπα Να

Πρωινό στο ξενοδοχείο και μεταφορά με τελεφερίκ στους μαγευτικούς λόφους Μπα Να. Πρώτα θα επισκεφθείτε τους κήπους της αγάπης (Le Jardin D' Amour) και την εντυπωσιακή παγόδα Ling Ung με το 27μέτρων άγαλμα του Βούδα, έναν από τους προστάτες της περιοχής του Ντανάνγκ. Επόμενη στάση το θεματικό πάρκο Fantasy, μία από τις μεγαλύτερες ζώνες εσωτερικών παιχνιδιών στον κόσμο. Μετά το μεσημεριανό γεύμα, θα ανεβείτε στην κορυφή της οροσειράς Chua (1.487 μέτρα) για να απολαύσετε την πανοραμική θέα των λόφων και θα ολοκληρώσετε την επίσκεψή σας με τη διάσημη Χρυσή Γέφυρα. Η γέφυρα αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα αξιοθέατα της χώρας λόγω της θέσης και της θεματικής της αρχιτεκτονικής, με τα δύο πελώρια χέρια να την κρατούν στον ουρανό, σε στάση προσφοράς. Επιστροφή στο τελεφερίκ και κατάβαση από το βουνό. (Πρωινό/ Γεύμα)

10η μέρα, 10 Δεκεμβρίου 2024: Χόι Αν – Χούε, ξενάγηση της πόλης & ποταμός αρωμάτων

Πρωινό στο ξενοδοχείο και οδική μεταφορά στο Χούε, με στάση για φωτογραφίες και πανοραμική θέα της Ανατολικής Θάλασσας του Βιετνάμ στην παραλία Lang Co και το μαγευτικό πέρασμα Hai Van. Άφιξη στην αυτοκρατορική πρωτεύουσα του κράτους στο διάστημα 1802-1945, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και μεσημεριανό γεύμα. Ακολουθεί η ξενάγηση του Χούε, όπου θα επισκεφθείτε την Απαγορευμένη Πόλη, όπου ζούσε η αυτοκρατορική οικογένεια. Θα δείτε το συγκρότημα παλατιών της δυναστείας Nguyen, τον τάφο Khai Dinh και την 7όροφη Παγόδα Τιέν Μου, το πιο σημαντικό θρησκευτικό μνημείο της πόλης. (Πρωινό/ Γεύμα)

11η μέρα, 11 Δεκεμβρίου 2024: Χούε – πτήση για Ανόι

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερη μέρα μέχρι τη μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση στην πρωτεύουσα της χώρας το Ανόι. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο και πρώτη βραδινή βόλτα στην παλιά πόλη. (Πρωινό/ Δείπνο)

12η μέρα, 12 Δεκεμβρίου 2024: Ανόι, ξενάγηση της πόλης

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ακολουθεί η ξενάγηση της πόλης. Θα επισκεφτείτε το συγκρότημα του Μαυσωλείου του προέδρου Χο Τσι Μινχ (Μαυσωλείο και σπίτι με πασσάλους) - όπου ο μεγάλος ηγέτης έζησε και εργάστηκε μέχρι τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε για την απλή ζωή του θείου Χο. Επιπλέον, θα σταματήσετε στην Παγόδα One Pillar για να θαυμάσετε ένα από τα 4 σύμβολα του Ανόι. Ύστερα θα δείτε τον Ναό της λογοτεχνίας, ο οποίος ήταν το πρώτο πανεπιστήμιο του Βιετνάμ και είναι αφιερωμένος στον Κομφούκιο καθώς και το Μουσείο Εθνολογίας, το οποίο διατηρεί και εκθέτει πολλά πολιτιστικά αντικείμενα και των 54 εθνοτικών ομάδων του Βιετνάμ, καθώς και το Μουσείο Γυναικών του Βιετνάμ. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και μετά θα απολαύσετε τη Λίμνη Hoan Kiem (λίμνη Σπαθί) και τον ναό Ngoc Son. Αν θα υπάρχει χρόνος μπορείτε να κάνετε ψώνια στην παλιά πόλη του Ανόι. (Πρωινό/ Γεύμα)

13η μέρα, 13 Δεκεμβρίου 2024: Ανόι – Κόλπος Χαλονγκ, διανυκτέρευση στην κρουαζιέρα

Μετά το πρωινό μας, η μέρα είναι αφιερωμένη στο πιο φημισμένο αξιοθέατο του βορείου Βιετνάμ αλλά και κορυφαίο στην χώρα, τον Όρμο Χα Λονγκ (165 χιλμ). Τρεις χιλιάδες ασβεστολιθικοί σχηματισμοί σαν μετέωροι βράχοι υψώνονται από τα σμαραγδένια νερά, θαρρείς κομμένοι με ακρίβεια από κάποιο γιγάντιο εργαλείο, και στην οροφή τους έχουν δάσος, δημιουργώντας άπειρα νησάκια σε μικρογραφία, που προσφέρονται για μοναδική εμπειρία κρουαζιέρας. Επιβιβάζεστε στα ειδικά πλοιάρια (κρουαζιερόπλοια) για μια 4ωρη βόλτα ανάμεσά τους, η οποία περιλαμβάνει γευστικότατο γεύμα με θαλασσινά και άλλα Βιετναμέζικα εδέσματα, αφού πρώτα αγκυροβολήσουμε για μπάνιο σε μία από τις πανέμορφες σπηλιές. Δείπνο και διανυκτέρευση στο κρουαζιερόπλοιο. (Πρωινό/ Γεύμα/ Δείπνο)

14+15η μέρα, 14+15 Δεκεμβρίου 2024: Χαλόνγκ – Ανόι, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Ελλάδα

Το πρωί συνεχίζετε την κρουαζιέρα σας εξερευνώντας τις φυσικές ομορφιές της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

Μετά το δεκατιανό, αναχωρείτε από την κρουαζιέρα και επιστρέφετε στο Ανόι. Το απόγευμα, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής μέσω Κωνσταντινούπολης. Άφιξη το επόμενο πρωί πίσω στην πατρίδα γεμάτοι υπέροχες εικόνες και αναμνήσεις.

Σημείωση: Για την καλύτερη διεκπεραίωση της εκδρομής, η σειρά του προγράμματος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί, χωρίς ωστόσο να παραληφθεί οτιδήποτε.

 

Τιμές και Παροχές

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΙΕΤΝΑΜ & ΚΑΜΠΟΤΖΗ

15 μέρες/ 12 διανυκτερεύσεις

ΤΕΛΙΚΗ Τιμή ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Επιβάρυνση μονόκλινου

Superior κατηγορία

3.250

595 €

*Ένα ταξίδι… μια τιμή! Όλες οι τιμές μας είναι ΤΕΛΙΚΕΣ και ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ τους φόρους αεροδρομίων

Προτεινόμενα ξενοδοχεία

Προορισμός

Superior κατηγορία

Νύχτες

ΣΑΪΓΚΟΝ

Happy Life Grand ή παρόμοιο

3

ΣΙΕΜ ΡΙΠ

Angkor Century Resort & Spa ή παρόμοιο

2

ΧΟΙ ΑΝ

Hadana Resort & Spa ή παρόμοιο

3

XOYE

White Lotus ή παρόμοιο

1

ΧΑΛΟΝΓΚ

Crown Legend ή παρόμοιο

1

ΑΝΟΙ

Thang Long Opera ή παρόμοιο

2

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση από και προς την Αθήνα
 • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση στις εσωτερικές πτήσεις
 • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων
 • Μία (1) βαλίτσα 23κιλών και μία χειραποσκευή 7 κιλών ανά άτομο
 • Δώδεκα (12) συνολικά διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία, όπως αναφέρονται παραπάνω
 • Διατροφή, μεταφορές και ξεναγήσεις/ εκδρομές, με βάση το αναλυτικό καθημερινό πρόγραμμα
 • Είσοδοι στα αξιοθέατα, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Αγγλόφωνος τοπικός ξεναγός κατά τη διάρκεια των παραπάνω ξεναγήσεων
 • Έλληνας αρχηγός-συνοδός της αποστολής
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & 24ώρο τηλέφωνο ανάγκης
 • Ατομική ταξιδιωτική ασφάλεια extra
 • Βίζα Βιετνάμ
 • ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνονται

 • Έξοδα προσωπικής φύσεως και ότι δεν αναφέρεται στο καθημερινό πρόγραμμα
 • Τοπικά φιλοδωρήματα/ αχθοφορικά *(προτεινόμενο ποσό 3 ευρώ το άτομο ανά ημέρα, πληρωτέο τοπικά)

ΠΤΗΣΕΙΣ

Αεροπορικό δρομολόγιο

TK = Turkish Airlines μέσω Κων/πολης, VN = Vietnam airlines, K6 = Angkor Air

Ημερομηνία

Αριθμός πτήσης

Δρομολόγιο

Ώρες πτήσεων

1 Δεκεμβρίου

TK 1846

Αθήνα – Κωνσταντινούπολη

21.05 - 23.40

2 Δεκεμβρίου

TK  162

Κωνσταντινούπολη – Σαϊγκόν

03.05 - 17.00

5 Δεκεμβρίου

VN 813

Σαϊγκόν – Σιεμ Ριπ

16.20 - 17.30

7 Δεκεμβρίου

K6 840

Σιεμ Ριπ  – Ντα Νανγκ

14.55 - 16.50

11 Δεκεμβρίου

VN 1544

Χούε – Ανόι

18.30 - 19.50

14 Δεκεμβρίου

TK  165

Ανόι – Κωνσταντινούπολη  

22.30 - 05.30

15 Δεκεμβρίου

TK 1843

Κωνσταντινούπολη – Αθήνα

08.05 - 08.30

*όλες οι ώρες είναι τοπικές και οι τελικές ώρες των δρομολογίων θα αποσταλούν με την παράδοση του ενημερωτικού

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

- Οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε ευρώ και ΤΕΛΙΚΕΣ

- Δεν απαιτούνται εμβόλια ή άλλου είδους προληπτική αγωγή

- Μετά την επιβεβαίωση της κράτησης και σε περίπτωση ακύρωσης θα υπάρχουν ακυρωτικά με βάση τους παρακάτω όρους

- Οι τιμές είναι υπολογισμένες με σημερινά ισχύοντα ναύλα. H όποια διαφοροποίησή τους, επιβαρύνει τους πελάτες

- Τα ξενοδοχεία δέχονται πληρωμές με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα ή μετρητά. ΠΡΟΣΟΧΗ! Όπως είναι διεθνώς καθιερωμένο και εφαρμόζεται στα μεγάλα ξενοδοχεία, κατά την τακτοποίηση διατυπώσεων στην άφιξη, ζητείται η πιστωτική κάρτα ή κατάθεση μετρητών για κάλυψη τυχόν έξτρα καταναλώσεων κ.ά. προσωπικών δαπανών (Mini Bar, τηλέφωνα από το δωμάτιο κλπ.). Βεβαίως, κατά την αναχώρηση επιστρέφονται οι τυχόν καταβολές μετρητών ή ακυρώνεται το απόκομμα της πιστωτικής κάρτας.

- Παραλαβή δωματίων: 15.00 & Παράδοση δωματίων: 11.00

- Παιδιά έως 12 ετών συνήθως δικαιούνται έκπτωση στον αεροπορικό ναύλο & πιθανώς και από το ξενοδοχείο - εξαρτάται από την πολιτική του εκάστοτε ξενοδοχείου

- Τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα δωμάτια με πρόσθετη κλίνη.

- Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αντικατάστασης των ξενοδοχείων με άλλα αντίστοιχης ή ανώτερης κατηγορίας σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή υπερκάλυψης δωματίων (overbooking)

- Οι τιμές των φόρων αεροδρομίων είναι βασισμένες στην τρέχουσα τιμή πετρελαίου

- Το τελικό κόστος των φόρων των αεροδρομίων θα επιβεβαιώνεται την ημέρα έκδοσης του αεροπορικού εισιτηρίου

- Οι τιμές συντάχθηκαν σύμφωνα με τις ισχύουσες ισοτιμίες νομισμάτων. Σε περίπτωση διαφοροποίησης των νομισματικών ισοτιμιών, αεροπορικών ναύλων ή τιμών ξενοδοχείων/ τοπικών φόρων, η εταιρεία φέρει το δικαίωμα αναπροσαρμογής της τελικής τιμής

Ταξιδιωτικά έγγραφα

Απαιτείται βίζα για το ταξίδι σας στο Βιετνάμ και την Καμπότζη. Το διαβατήριό σας θα πρέπει να μη λήγει εντός 6 μηνών από την ημέρα άφιξης στον προορισμό. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν αρκετές κενές σελίδες στο διαβατήριό σας (για τυχόν θεώρηση βίζας ή/και εισόδου-εξόδου από την χώρα που επισκέπτεστε). Όσοι ταξιδιώτες είναι αλλοδαποί και δεν είναι κάτοχοι Ελληνικού διαβατηρίου, οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας που επιθυμούν να επισκεφθούν για να πληροφορηθούν για τις διαδικασίες έκδοσης βίζας (εφόσον αυτή απαιτείται). Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση προβλήματος, που παρουσιαστεί με τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα την ημέρα της αναχώρησής σας από δική σας ευθύνη.

Καιρικές συνθήκες – Πότε να ταξιδέψετε

Μια χώρα μακριά σε μήκος, στην οποία μπορεί να συναντήσετε διαφορετικές κλιματολογικές ζώνες. Η ιδανικότερη περίοδος για να επισκεφθείτε το Βιετνάμ είναι από Ιανουάριο μέχρι Μάϊο, με τις λιγότερες βροχοπτώσεις τόσο στην ενδοχώρα αλλά και στις παράκτιες περιοχές. Επίσης, εκτός από την περίοδο αυτή, μπορείτε να ταξιδέψετε στο Βορρά και το Νότο από Μάιο έως Νοέμβριο, με μερικές τροπικές βροχές, όπως και από Σεπτέμβριο έως Ιανουάριο στην κεντρική ακτογραμμή..


Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

palmostravel_official

PALMOS TRAVEL

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 18:00
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE