menu
+30 210 9889421
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΒΕΝΕΤΙΑΣ 4ημ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ (P2)

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΒΕΝΕΤΙΑΣ 4ημ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ (P2)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 14/02

ΑΠΟ 695 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 14/02

Καρναβάλι Βενετίας
Πάντοβα

(Τεργέστη – Μουράνο / Μπουράνο)

1η μέρα: Αθήνα - Βενετία, Περιήγηση πόλης

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με ITA (ex. ALITALIA) μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την πόλη των Δόγηδων, την ανεπανάληπτη Βενετία. Άφιξη και περιήγηση στην Γαληνοτάτη, όπως ονομαζόταν η Βενετία κατά την περίοδο της κυριαρχίας της. Μεταφορά στο Τρονκέτο, απ΄ όπου αναχωρούμε με βαπορέτο για την φημισμένη Πιάτσα Σαν Μάρκο, το "ωραιότερο σαλόνι της Ευρώπης" κατά τον Ναπολέοντα. Εκεί, θα δούμε την ομώνυμη εκκλησία  με  τους  πέντε τρούλους, το παλάτι  των Δόγηδων, τον Πύργο του Ρολογιού, τις παλιές φυλακές, την περίφημη Γέφυρα των Στεναγμών και θα καταλήξουμε σε ένα από τα λίγα εργαστήρια κατασκευής Murano. Χρόνος ελεύθερος, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο TAPESTRY COLLECTION by HILTON 4* (www.hilton.com ). Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Βενετία - Πάντοβα - Βενετία

Πρωινή αναχώρηση για την φοιτητούπολη Πάντοβα, την αρχαιότερη ίσως πόλη της βόρειας Ιταλίας, σύμφωνα με την ημερομηνία ίδρυσής της τον 12ο αιώνα π.Χ. από τους Τρώες. Θα δούμε το φημισμένο πανεπιστήμιό της, ένα από τα αρχαιότερα της Ευρώπης, την μεγαλοπρεπή Βασιλική του Αγίου Αντωνίου με τους βυζαντινούς τρούλους και τον πολυτελή εσωτερικό διάκοσμο, που θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους λατρευτικούς χώρους της Ιταλίας, καθώς και την Prato della Valle, μια ελλειπτική πλατεία 88.000 τετραγωνικών μέτρων - η δεύτερη μεγαλύτερη της Ευρώπης. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στην Βενετία. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Βενετία, Ελεύθερη μέρα, Προαιρετική εκδρομή στην Τεργέστη

Ελεύθερη μέρα για να περιπλανηθείτε με τις γόνδολες στα κανάλια της πόλης, να απολαύσετε τον καφέ σας ή ένα κοκτέιλ Μπελίνι, το εθνικό ποτό του Βένετο, στο πασίγνωστο Φλοριάν στην πλατεία του Αγίου Μάρκου.

Επίσης, μπορείτε να λάβετε μέρος σε μια προαιρετική εκδρομή στην όμορφη Τεργέστη/Trieste (έξοδα ατομικά), τα νεοκλασικά κτίρια της οποίας μαρτυρούν το αυστριακό παρελθόν της. Κατά τη διάρκεια της περιήγησής μας στην πόλη θα δούμε μεταξύ άλλων την Πλατεία Ενότητας της Ιταλίας (Piazza Unità D´Ιtalia), μία από τις μεγαλύτερες και ομορφότερες πλατείες της Ευρώπης, με το Δημαρχείο και τα άλλα εντυπωσιακά κτίρια που την οριοθετούν, την Κρήνη των Τεσσάρων Ηπείρων, τον γοτθικό Καθεδρικό ναό του Σαν Τζούστο (San Giusto), την ελληνική εκκλησία του Αγίου Νικολάου, όπου συνέλαβαν τον Ρήγα Φεραίο με τους συντρόφους του και τους παρέδωσαν στους Τούρκους του Βελιγραδίου (1η Δεκεμβρίου 1797) κ.ά. Επιστροφή στην Βενετία. Διανυκτέρευση.

( 50 ο ενήλικας και 40 το παιδί /πληρώνονται απευθείας στον αρχηγό )

4η μέρα: Καρναβάλι Βενετίας, Grand Finale, Πυροτεχνήματα

Η πρωτεύουσα του πιο φημισμένου καρναβαλιού παγκοσμίως μας περιμένει και σήμερα μασκαρεμένη. Η μέρα μας είναι αφιερωμένη στο GRAND FINALE του καρναβαλιού (17/02) . Θα βρεθούμε στην καρδιά της πόλης, όπου πλήθος διαφορετικών εκδηλώσεων θα μας χαρίσουν υπέροχες στιγμές. Χαρείτε στην φαντασμαγορικά στολισμένη κεντρική πλατεία, την εύθυμη ατμόσφαιρα και τους υπέροχα και πολύ προσεγμένα μεταμφιεσμένους, που κινούνται στα γραφικά σοκάκια της πόλης.

5η μέρα: Βενετία , Ελεύθερη μέρα, Προαιρετική εκδρομή στα πανέμορφα νησιά Μουράνο-Μουράνο - Αθήνα

Ελεύθερος χρόνος το πρωί για περαιτέρω εξερεύνηση της πόλης. Επίσης, μπορείτε να λάβετε μέρος σε μια προαιρετική εκδρομή στα πανέμορφα νησιά Μουράνο και Μπουράνο.

Θα ξεκινήσουμε από το Μουράνο το οποίο είναι διάσημο σε όλο τον κόσμο για το χειροποίητο γυαλί του, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά πώς οι τεχνίτες δημιουργούν εντυπωσιακά γυάλινα έργα. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Μπουράνο που φημίζεται για τις πολύχρωμες προσόψεις των σπιτιών του και αποτελεί έναν από τους πιο φωτογραφημένους προορισμούς στη Βενετία. Θα κάνουμε έναν περίπατο στα γραφικά σοκάκια, και θα γνωρίσουμε την παράδοση της δαντέλας στο Μουσείο Δαντέλας και θα έχουμε λίγο ελεύθερο χρόνο για γεύμα η καφέ . Επιστροφή στη Βενετία και θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο και θα επιβιβαστούμε στην πτήση για την Αθήνα.

( 50 ο ενήλικας και 40 το παιδί /πληρώνονται απευθείας στον αρχηγό )

Σημειώσεις

  • Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι από τα αναγραφόμενα.
  • Οι προαιρετικές εκδρομές διοργανώνονται με ευθύνη του συνεργαζόμενου τοπικού πράκτορα και η εκτέλεσή τους εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετεχόντων καθώς και από τη διαθεσιμότητα / τιμή των πούλμαν
  • Τα τρίκλινα δωμάτια σε όλα τα ξενοδοχεία είναι, στην ουσία, δίκλινα με επιπλέον κρεβάτι. Συνήθως δεν είναι ιδιαίτερα άνετα και το επιπλέον κρεβάτι μπορεί να είναι μικρότερο από τα κανονικά ή καναπές ή πτυσσόμενο.
  • Τα δωμάτια παραδίδονται από το ξενοδοχείο συνήθως μεταξύ 14:00 - 16:00 και είναι στη διάθεση των ενοίκων έως τις 10:00 - 12:00 της ημέρας αναχώρησης (ανάλογα με την πολιτική του κάθε ξενοδοχείου).
  • Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε οργανωμένο ταξίδι του τουριστικού Οργανισμού μας, προϋποθέτει την προσεκτική μελέτη του προγράμματος του συγκεκριμένου ταξιδιού και σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή από τον ταξιδιώτη/εκδρομέα των Γενικών Όρων Συμμετοχής και της ακυρωτικής μας πολιτικής (Άρθρο 11), σύμφωνα με το Π.Δ. 7/2018. Παρακαλούμε ενημερωθείτε σχετικά από το Site μας
  • Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 14 Φεβρουαρίου  ~   5 μέρες

Τιμή κατ΄ άτομο

Δίκλινο

695

3ο άτομο έως 12 ετών

595

Μονόκλινο

995

+ Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, check points, parking, φόροι πόλεων, ταξιδιωτική ασφάλεια και ασφάλεια COVID για ταξιδιώτες έως 75 ετών: € 350

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΒΕΝΕΤΙΑ-ΑΘΗΝΑ μέσω ΡΩΜΗΣ με ITA AIRWAYS (ex. ALITALIA)
  • Μια αποσκευή έως 23 κιλά και μία χειραποσκευή έως 8 κιλά
  • Τέσσερις  διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο TAPESTRY COLLECTION by HILTON 4* ή παρόμοιο
  • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, επισκέψεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Εισιτήριο για το βαπορέτο την 1η και την 4η  μέρα
  • Έμπειρος αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, check points, parking, φόροι πόλεων, ταξιδιωτική ασφάλεια και ασφάλεια COVID για ταξιδιώτες έως 75 ετών: € 350
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
  • Ό,τι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κλπ.

ΠΤΗΣΕΙΣ

AZ

14-Feb

ΑΘΗΝΑ

ΡΩΜΗ

AZ 717 06:05 - 07:15

18-Feb

ΒΕΝΕΤΙΑ

ΡΩΜΗ

AZ 1480 19:15 - 20:30

AZ

14-Feb

ΡΩΜΗ

ΒΕΝΕΤΙΑ

AZ 1463 09:20 - 10:30

18-Feb

ΡΩΜΗ

ΑΘΗΝΑ

AZ 722 21:50 - 00:50

 

.


Contact Info

Palmos Travel in Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE

Τηλ.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

palmostravel_official

PALMOS TRAVEL

@palmostravel

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 18:00
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ON LINE