menu
ΠΡΑΓΑ 5ημ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ (P10)

ΠΡΑΓΑ 5ημ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ (P10)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 22/12

ΑΠΟ 335 € EARLY BOOKING

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 22/12

Πράγα ‘’ Μεσαιωνικό Παραμύθι’’
Κάρλοβυ Βάρυ- Κάστρο Χρατσάνι – Δρέσδη
5   Ημέρες
22-26/12/2019

 

1η ημέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΓΑ ( Stare Mesto/ Nove Mesto)
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη και ξεκινάμε να γνωρίσουμε τη παλιά πόλη της Πράγας. Θα δούμε την πλατεία της παλιάς πόλης, το μεσαιωνικό Δημαρχείο με το αστρονομικό ρολόι, το ναό της Παναγίας Τυν, την Εβραϊκή συνοικία, το γοτθικό Πύργο της πυρίτιδας, το Πανεπιστήμιο του Καρόλου, το Θέατρο Νόστιτς, την πλατεία Βενσεσλάβ, την Εθνική βιβλιοθήκη, το Μέγαρο φιλαρμονικής και θα περπατήσουμε στην πέτρινη γέφυρα του Καρόλου, στολισμένη με 30 αγάλματα των αγίων. Ελεύθερο απόγευμα. Για το βράδυ συνιστούμε κάποιο από τα φημισμένα τζαζ κλαμπ με ζωντανή μουσική ή χαλάρωση με μια από τις εξαιρετικές τσεχικές μπύρες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΠΡΑΓΑ - ΚΑΣΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΜΟΛΔΑΒΑ (προαιρετική)-
Πρωινό και θα επισκεφθούμε την Καστρούπολη και το Κάστρο. Θα δούμε το μοναστήρι Στραχόβ, το παλάτι Τσέρνιν, το Λορέτο, το παλάτι Σβαρτσενβέργκ, την Αρχιεπισκοπή, το Προεδρικό μέγαρο, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Βίτου, το ναό του Αγίου Νικολάου. Στο τέλος , θα επιβιβαστούμε από την όχθη της «Μικρής πλευράς» σε καραβάκι για μια 2ωρη κρουαζιέρα με γεύμα (προαιρετικά). Το απόγευμα ελεύθερο στη διάθεση σας για να απολαυσετε  μια βόλτα στο κέντρο της πόλης, ξεκινώντας με ένα ποτήρι ζεστού κρασιού στη χριστουγεννιάτικα στολισμένη πλατεία της παλιάς πόλης. Για το βράδυ προτείνουμε μια παράσταση του ξακουστού Μαύρου Θεάτρου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΠΡΑΓΑ – ΔΡΕΣΔΗ (προαιρετική) (150 + 150 χλμ.)
Για σήμερα προτείνουμε μια προαιρετική εκδρομή στην ιστορική πρωτεύουσα της Σαξονίας, την αποκαλούμενη και «Φλωρεντία», λόγω της αναγεννησιακής της αύρας, του πολιτισμού και των μνημείων της, χτισμένη στις όχθες του Έλβα. Καταστράφηκε ολοσχερώς από τους βομβαρδισμούς του Β’ Παγκόσμιου πόλεμου και τα τελευταία χρόνια επιστρέφει στην παλιά της μορφή, χάρη στο ενδιαφέρον των κατοίκων της που επιθυμούν να διατηρήσουν την πόλη όπως ήταν στο μεσαίωνα. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα : ΠΡΑΓΑ – ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ (130 + 130 χλμ.)
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την ολοήμερη εκδρομή στη λουτρόπολη του Καρόλου, το Κάρλοβι Βάρι. Κτισμένο κατά μήκος του ποταμού Τέπλα, αποτέλεσε αγαπημένο προορισμό προσωπικοτήτων όπως ο Μέγας Πέτρος, η Μαρία Θηρεσία, ο Γκαίτε, ο Μπετόβεν, ο Μπαχ. Ελεύθερος χρόνος για ψώνια και επιστροφή στην Πράγα. Διανυκτέρευση

5η ημέρα: ΠΡΑΓΑ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Πρωινό και στην συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο απ’ όπου ακολουθεί η πτήση επιστροφής.

 

Περιλαμβάνονται :

 • Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήση της ELLINAIR.
 • Μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας.
 • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο εξωτερικού.
 • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας.
 • Πρωινό καθημερινά.
 • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
 • Φ.Π.Α.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής /επαγγελματικής ευθύνης.

 

Δεν περιλαμβάνονται :

 • Φόροι αεροδρομίων 150 €.
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, και γενικά όπου απαιτείται.
 • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων.

 

Σημείωση:

Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.

 

Πτήσεις με ELLINAIR:

22/12 ΑΘΗΝΑ – ΠΡΑΓΑ          11:30 – 13:30

26/12 ΠΡΑΓΑ – ΑΘΗΝΑ          11:00 – 14:50

* Περιλαμβάνει 8kg χειραποσκευή και βαλίτσα 20 kg ανά άτομο.


ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(περιλαμβάνει αεροπορικό εισιτήριο, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο, ξενοδοχείο).

Ξενοδοχεία

Δίκλινο

Μονόκλινο

Παιδιά εως 12 ετών

Διατροφή

Φόροι

Holiday Inn Prage 4*

335 €

+110 €

250 €

Πρωινό

150€

Ibis Wenceslas 3*

350 €

+120 €

260€ (παιδί έως 8 ετών στο κρεββάτι των γονέων)

Ιbis Old Town 3*(κεντρικο)

370 €

+135 €

270 € (παιδί έως 8 ετών στο κρεββάτι των γονέων)

Botanique 4* ex. Jurrys (κεντρικό)

380 €

+150 €

270 €

Νovotel Prague 4*

410 €

+170 €-

1o 210 € / 2o 210 € *

Marriott prague 5* (κεντρικό)

435 €

+190 €

295 €

** στο ξενοδοχείο Novotel οι παιδικές τιμές ισχύουν για παιδιά έως 14ετών

Οι τιμές είναι early booking (έως 16/11) και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό κρατήσεων στη συνέχεια αυξάνονται κατά 50 € κατά άτομο

ΕΚΔΡΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ξενοδοχεία

Δίκλινο

Μονόκλινο

Παιδιά εως 12 ετών

Διατροφή

Φόροι

Holiday Inn Prage 4*

400 €

+110 €

310 €

Πρωινό

150€

Ibis Wenceslas 3*

415 €

+120 €

310 € (παιδί έως 8 ετών στο κρεββάτι των γονέων)

Ιbis Old Town 3*(κεντρικο)

435 €

+135 €

325 € (παιδί έως 8 ετών στο κρεββάτι των γονέων)

Botanique 4* ex. Jurrys (κεντρικό)

445 €

+150 €

325 €

Νovotel Prague 4*

470 €

+170 €

1o 270 € / 2o 270 € *

Marriott prague 5* (κεντρικό)

500 €

+ 190€

350 €

** στο ξενοδοχείο Novotel οι παιδικές τιμές ισχύουν για παιδιά έως 14 ετών

Οι τιμές είναι early booking και ισχύουν (έως 16/11 για περιορισμένο αριθμό κρατήσεων στη συνέχεια αυξάνονται κατά 50 € κατά άτομο


Σημειώσεις:

*Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν
* Early Booking: Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό κρατήσεων

** Στο πακέτο των Ατομικών ταξιδιών περιλαμβάνονται:

Αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας με πρωινό & μεταφορές από και προς το Αεροδρόμιο προορισμού


Γενικές σημειώσεις

_Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο. Τα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα με προσθήκη μιας επιπλέον κλίνης.

_Οι τιμές των αεροπορικών ναύλων και φόρων αεροδρομίων έχουν υπολογιστεί με σημερινή ημερομηνία και άπτονται της αποκλειστικής ευθύνης των αεροπορικών εταιριών για την προσαρμογή τους.

_Το γραφείο δεν ευθύνεται για τυχόν αύξηση ή διαφοροποίηση των τιμών, λόγω διεθνών καταστάσεων. Σε περίπτωση αύξησης των τιμών των ξενοδοχείων, αεροπορικών εταιριών, φόρων αεροδρομίων, προσαύξηση καυσίμων, οι τιμές θα αναπροσαρμοστούν.

_Οι παιδικές τιμές ισχύουν όταν τα παιδιά είναι 2-12 ετών και μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες.

_Τα ωράρια των πτήσεων που αναγράφονται είναι ενδεικτικά και υπάρχει ενδεχόμενο αναπροσαρμογής τους.

_Η εταιρία έχει το δικαίωμα να αντικαταστήσει το ξενοδοχείο με κάποιο άλλο ίδιας κατηγορίας.

_Σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς τα δωμάτια παραλαμβάνονται την ημέρα της άφιξης στις 14:00-15:00 και παραδίδονται στην αναχώρηση στις 11:00-12:00.

_Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής της αεροπορικής εταιρίας, εάν αυτό κριθεί αναγκαίο.

_Ο πελάτης υποχρεούται να υπογράψει την ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ.
_Στις ναυλωμένες πτήσεις κάθε επιβάτης δικαιούται μια αποσκευή 20kg και μια χειραποσκευή 5 kg.
_Οι  κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων ταξιδεύον με ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο σύμφωνα με τη συμφωνία Shengen. Οι κάτοχοι ξένων διαβατήριών πρέπει να επικοινωνούν με τις αντίστοιχες πρεσβείες.  Τα παιδιά κάτω των 12 ετών ταξιδεύον μόνο με διαβατήριο.

 

 

HOLIDAY INN PRAGUE 4*

Το Holiday Inn Prague βρίσκεται σε μια ήσυχη τοποθεσία, λίγα βήματα μακριά από το κάστρο και πάρκο Vysehrad. Ο σταθμός Vysehrad του μετρό απέχει μόλις 150 μέτρα. Όλα τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα. Τα δωμάτια διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση, μίνι μπαρ και θυρίδα ασφαλείας. Το ξενοδοχείο παρέχει επίσης επιλογή μαξιλαριού και υποαλλεργικά κλινοσκεπάσματα. Η αίθουσα μασάζ προσφέρει ανατολίτικη διακόσμηση και μεγάλη ποικιλία από περιποιήσεις μασάζ. Επίσης περιλαμβάνει μικρό γυμναστήριο. Το Café Restaurant Esprit σερβίρει πιάτα μοντέρνας τσέχικης και διεθνούς κουζίνας, καθώς επίσης χειμερινό κήπο και βεράντα. Στις εγκαταστάσεις υπάρχει επίσης εκλεπτυσμένο μπιστρό. Η ιστορική πλατεία Wenceslas είναι εύκολα προσβάσιμη σε 2 στάσεις με το μετρό.

IBIS PRAHA WENCESLAS 3*

Το Ibis Praha Wenceslas Square βρίσκεται στην καρδιά της επιχειρηματικής περιοχής της Πράγας, περίπου 5 λεπτά με τα πόδια από την πλατεία Wenceslass.Όλα τα δωμάτια είναι φωτεινά και διαθέτουν κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση και ντους. Το μπαρ προσφέρει μεγάλη ποικιλία ποτών. Μπορείτε να προμηθευτείτε σνακ από τη ρεσεψιόν όλο το 24ωρο.Το Ibis Praha Wenceslas Square απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από την Κρατική Όπερα, ενώ ο συγκοινωνιακός κόμβος I.P. Pavlova είναι 200μ. μακριά. Η Εβραϊκή Συνοικία και η Πλατεία της Παλιάς Πόλης με το Αστρονομικό Ρολόι είναι προσβάσιμα σε 15 λεπτά με το τραμ

IBIS OLD TOWN 3*

Το Ibis Praha Old Town βρίσκεται στην καρδιά της Πράγας, 100μ. από την παλιά πόλη. Η κεντρική εμπορική οδός Na Porici βρίσκεται λίγα βήματα μακριά. Όλα τα δωμάτια του Ibis Praha διαθέτουν κλιματισμό, ντους και τουαλέτα. Ορισμένα προσφέρουν επίσης τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Όλοι οι χώροι του καταλύματος είναι προσβάσιμοι από αναπηρικά αμαξίδια. Το ξενοδοχείο παρέχει δωμάτια με μπάνιο προσβάσιμο από ΑμεΑ, κατόπιν ειδικού αιτήματος. Το Ibis Praha είναι ένα ξενοδοχείο μη καπνιζόντων, το οποίο προσφέρει πλούσιο μπουφέ πρωινού κατόπιν κράτησης κατά την άφιξη. Εκτός των ωρών λειτουργίας του εστιατορίου μπορείτε να απολαύσετε αναψυκτικά και σνακ στο Rendezvous Bar του ξενοδοχείου. Η Πλατεία της Παλιάς Πόλης, η Πλατεία Wenceslas και η Εβραϊκή Συνοικία βρίσκονται σε απόσταση 500μ. από το Ibis Praha Old Town. Η Γέφυρα του Καρόλου και το Κάστρο της Πράγας είναι αντίστοιχα 1χλμ. και 1,5χλμ. μακριά. Ο πλησιέστερος κόμβος της δημόσιας συγκοινωνίας είναι ο σταθμός Namesti Republiky του μετρό, που απέχει 100μ. από το ξενοδοχείο. Η Κρατική Όπερα είναι προσβάσιμη στα 800 μέτρα.

BOTANIQUE HOTEL 4*

Το Botanique Hotel Prague είναι ένα ξενοδοχείο σύγχρονου στυλ που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην άνεση των επισκεπτών. Βρίσκεται στην περιοχή Florenc στο Κέντρο της Πράγας, πολύ κοντά με τα πόδια στην Παλιά Πόλη.Τα 214 ευρύχωρα δωμάτια είναι μοντέρνα, άνετα και φωτεινά και περιλαμβάνουν αναπαυτικά κρεβάτια, smart τηλεόραση full HD της Samsung, δωρεάν γρήγορο Wi-Fi και όλες τις απαραίτητες ανέσεις.

NOVOTEL PRAHA WANCESLAS SQUARE 4*

Το Novotel Praha Wenceslas Square βρίσκεται στην καρδιά της Πράγας, σε απόσταση 100μ. από τον κόμβο I.P. Pavlova των δημόσιων συγκοινωνιών. Η πλατεία Wenceslas είναι προσβάσιμη σε μόλις 5 λεπτά με τα πόδια. Το κάπνισμα απαγορεύεται στους χώρους του ξενοδοχείου. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο, κλιματισμό, παροχές για τσάι/καφέ και καναπέ-κρεβάτι. Το κέντρο σπα του Novotel περιλαμβάνει μεγάλη εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο και σάουνα. Στο λόμπι του Novotel υπάρχει υπολογιστής με internet, διαθέσιμος για δωρεάν χρήση από τους επισκέπτες. Το Coté Jardin Restaurant του Novotel Praha Wenceslas Square σερβίρει παραδοσιακές τσέχικες σπεσιαλιτέ και διεθνή κουζίνα. Το πιάνο-μπαρ του ξενοδοχείου προτείνει ποτά και σνακ. Η διαδρομή για το Παλαιό Δημαρχείο με το Αστρονομικό Ρολόι Orloj διαρκεί 20 λεπτά με τα πόδια ή 5 λεπτά με το τραμ. Το Εθνικό Μουσείο και το Συνεδριακό Κέντρο της Πράγας απέχουν 400μ. και 3χλμ. αντίστοιχα από το κατάλυμα.

MARRIOTT PRAGUE 5*

Το Prague Marriott Hotel βρίσκεται στην καρδιά της Πράγας, δίπλα στην Πλατεία της Παλιάς Πόλης Το ξενοδοχείο είναι γνωστό για την εξυπηρέτηση πρώτης κατηγορίας και για τα ευρύχωρα δωμάτια. Διαθέτουν πολυτελή κλινοσκεπάσματα υψηλής ποιότητας, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και καθιστικό.

 

 

 

 

 

Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

Contact Info

Palmos Travel In Style

ATHENS RIVIERA

Λ. ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ

ΚΤΙΡΙΟ AEGEAN OIL

Tel.: +30 210 9889421
Fax: +30 210 9802033
EMAIL: info@palmostravel.gr

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 09:00 - 19:00

ΣΑΒΒΑΤΟ: 10:00 - 15:00

1.Τραπεζικές καταθέσεις:

 • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: PALMOS TRAVEL IN STYLE MON IKE
 • ΕΘΝΙΚΗ: 72944002590
 • ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5180072170152
 • EUROBANK: 00260383190200397852

2. Χρεωστικές κάρτες VISA & MASTERCARD

Μετά την Προκαταβολή σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε με email για τα παρακάτω:

1) Καταθετήριο εμβάσματος

2) Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, Τ.Κ.
3) Σε ποια εκδρομή συμμετέχετε & ημερομηνία αναχώρησης
4) Ποσόν προκαταβολής ή εξόφλησης που καταθέσατε

Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.