menu
Ν. & ΑΝΑΤ. ΙΝΔΙΑ 17,21 ημ (P2)

Ν. & ΑΝΑΤ. ΙΝΔΙΑ 17,21 ημ (P2)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 27/2, 19/3, 16/4, 30/4, 14/5, 4/6

ΑΠΟ 2.380 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 27/2, 19/3, 16/4, 30/4, 14/5, 4/6

Από την Καλκούτα στο Μπανγκαλόρ και στην Βομβάη

Καλκούτα, Μπουμπανεσβάρ, Κοναράκ, Πουρί, Μαντράς, Καντσιπουράμ, Μαχαμπαλιπουράμ, Ποντίσερι, Ταντζόρ, Τρισύ, Τσέττιναντ, Μαντουράι, Περιγιάρ, Αλεπέι/Κρουαζιέρα με House boat, Μαράρι, Κοτσί, Καλικούτ, Μυσόρη, Σομνατπούρ, Χασσάν, Χαλεμπίντ, Μπελούρ, Μπανγκαλόρ

Επέκταση σε Γκόα και Βομβάη/Δυτική Ινδία

1η μέρα: Αθήνα - Καλκούτα (Δυτική Βεγγάλη)

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την πρωτεύουσα της Δυτικής Βεγγάλης, την Καλκούτα, την μεγαλύτερη πόλη της Ινδίας και το σημαντικότερο λιμάνι της. Η πόλη ιδρύθηκε από τους Βρετανούς πριν περίπου 300 χρόνια. Από το 1772 έως το 1912 υπήρξε ο πιο σημαντικός εμπορικός σταθμός των Άγγλων και η λαμπρή πρωτεύουσα της Βρετανικής Ινδίας.

2η μέρα: Καλκούτα

Άφιξη στην Καλκούτα, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ακολουθεί ξενάγηση της πόλης κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφθούμε το Indian Museum - το παλιότερο και μεγαλύτερο μουσείο της χώρας - θα δούμε το μνημείο της βασίλισσας Βικτωρίας, την πλατεία Νταλχούζι, το κτίριο της τοπικής Βουλής, το Δημαρχείο, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου, τον ναό της θεάς Κάλι, τον ναό των Τζαϊνιστών, τη γέφυρα Howrah κ.ά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Καλκούτα - Μπουμπανεσβάρ (Ορίσσα)

Μεταφορά στο αεροδρόμιο απ΄ όπου μια σύντομη πτήση θα μας μεταφέρει στην πρωτεύουσα της πολιτείας Ορίσσα, το Μπουμπανεσβάρ, την "Πόλη των Ναών", μια αρχαία πρωτεύουσα και έναν από τους πιο ιερούς τόπους προσκυνήματος της Ινδίας. Άφιξη και περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφθούμε τους ναούς Παρασουραμεσβάρ, Μουκτεσβάρ και Ρατζαράνι. Θα δούμε επίσης τον ναό Λινγκαράτζα, τον μεγαλύτερο της πόλης και από τους σημαντικότερους της Ινδίας (η είσοδος σε μη Ινδουιστές απαγορεύεται). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: Μπουμπανεσβάρ - Κοναράκ - Πουρί - Μπουμπανεσβάρ

Ολοήμερη εκδρομή στο Κοναράκ και στο Πουρί με τους εντυπωσιακούς ναούς. Στη διαδρομή μας θα επισκεφθούμε τον ναό των 64 Γιογκίνι και θα δούμε τα περίφημα Dhauli Rock Edicts - τα διατάγματα που είχε σκαλίσει στον βράχο ο αυτοκράτορας Ασόκα, στα οποία διηγείται τη φρίκη που ένιωσε στον πόλεμο της Καλίνγκα, μετά από τον οποίο ασπάστηκε τον Βουδισμό. Φθάνοντας στο Κοναράκ, θα επισκεφθούμε τον ναό του θεού-ήλιου Σουρία. Συνεχίζουμε για το Πουρί, μια από ιερότερες πόλεις της Ινδίας, όπου θα δούμε τον περίφημο ναό Τζαγκανάθ από την Βιβλιοθήκη που βρίσκεται απέναντι από την κύρια είσοδό του, καθώς απαγορεύεται η είσοδος σε μη Ινδουιστές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: Μπουμπανεσβάρ - Μαντράς/Τσενάι (Ταμίλ Ναντού)

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πρωινή πτήση για την πρωτεύουσα της πολιτείας Ταμίλ Ναντού, το Μαντράς/Τσενάι, που υπήρξε η πρώτη έδρα της Εταιρείας Ανατολικών Ινδιών. Άφιξη και ξενάγηση στην μητρόπολη της Νοτιοανατολικής Ινδίας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφθούμε Πολιτειακό Κυβερνητικό Μουσείο με τα εκπληκτικά του εκθέματα, που βρίσκεται μέσα στο Κάστρο του Αγίου Γεωργίου. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την εκκλησία του Αγίου Θωμά, ο οποίος μαρτύρησε εδώ το 78 μ.Χ. και θα περάσουμε από την δεντροφυτεμένη παραλιακή λεωφόρο με τα μνημεία αφιερωμένα σε πολιτικούς αρχηγούς και μαχητές της ελευθερίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

6η μέρα: Μαντράς/Τσενάι - Καντσιπουράμ - Μαχαμπαλιπουράμ

Πρωινή οδική αναχώρηση για την πόλη με τους 1000 ναούς, το Καντσιπουράμ. Μετά την επίσκεψή μας θα συνεχίσουμε για το πανέμορφο συγκρότημα των παράκτιων λαξευτών ναών του Μαχαμπαλιπουράμ - πιθανόν το πιο φωτογραφημένο μνημείο της Ινδίας μετά το Ταζ Μαχάλ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

7η μέρα: Μαχαμπαλιπουράμ - Ποντίσερι, Άσραμ Σρι Αουρομπίντο - Ταντζόρ

Σήμερα θα αναχωρήσουμε οδικώς για το Ποντίσερι, που από τις αρχές του 18ου αιώνα και για μεγάλο χρονικό διάστημα υπήρξε Γαλλική αποικία και σημαντικό εμπορικό λιμάνι. Άφιξη, περιήγηση στην πόλη και επίσκεψη στο Άσραμ του φιλοσόφου Σρι Αουρομπίντο (Sri Aurobindo).  Συνεχίζουμε για την Ταντζόρ, όπου θα επισκεφθούμε τον ναό Μπριχαντεσβάρα (Brihadeshwara), το αρχιτεκτονικό κόσμημα της δυναστείας των Τσόλας (Cholas, 9ος-13ος αιώνας), καθώς και το μουσείο τέχνης με τη μεγάλη συλλογή γλυπτών από μπρούντζο και γρανίτη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

8η μέρα: Ταντζόρ - Τρισύ (Τιρουτσιραπάλι) - Τσέττιναντ

Πρωινή οδική αναχώρηση για το Τρισύ, όπου, θα επισκεφθούμε το τεράστιο συγκρότημα ναών Σριρανγκάμ (14ος-17ος αιώνας), που βρίσκεται σε ένα νησί του ιερού ποταμού Κόβερι - θεωρείται το μεγαλύτερο ναϊκό συγκρότημα της Ινδίας. Συνεχίζουμε για το Τσέττιναντ με τα φημισμένα αρχοντικά του 18ου αιώνα, πολλά από τα οποία θα δούμε κατά την περιήγησή μας στην πόλη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

9η μέρα: Τσέττιναντ - Μαντουράι

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για το Μαντουράι, μια από τις αρχαιότερες πόλεις της Ινδίας και δεύτερη σε μέγεθος πόλη της πολιτείας Ταμίλ Ναντού. Άφιξη και ξενάγηση στον ιερό ναό Σρι Μενακσί, έναν από τους πιο επιβλητικούς δραβιδικούς ναούς της Ινδίας. Τα τεράστια γκοπουράμ του, εξ ολοκλήρου καλυμμένα με πολύχρωμα γλυπτά θεοτήτων, ζώων και μυθικών πλασμάτων, δεσπόζουν στην πόλη. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το παλάτι Τιρουμάλα Ναγιάκ (Tirumala Nayak) και τον πέτρινο ναό Τιρουπάρα Κουντράν (Tirupara Kudran). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε ειδική τελετή στον ναό Μενακσί. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

10η μέρα: Μαντουράι - Περιγιάρ (Κεράλα)

Πρωινή αναχώρηση για το Περιγιάρ. Άφιξη και βόλτα με πλοιάριο στην πανέμορφη ομώνυμη λίμνη, για να δούμε ένα από τα μεγαλύτερα καταφύγια άγριας πανίδας της Ινδίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

11η μέρα: Περιγιάρ - Αλεπέι, Κρουαζιέρα με House boat - Μαράρι

Σήμερα θα αναχωρήσουμε για το Αλεπέι, απ΄ όπου θα επιβιβαστούμε σε House boat για μια εκπληκτική κρουαζιέρα στο ειδυλλιακό τοπίο που χαρίζουν τα αμέτρητα τροπικά νησάκια της περιοχής. Συνεχίζουμε για το παραλιακό Μαράρι. Τακτοποίηση σε θέρετρο της περιοχής. Διανυκτέρευση.

12η μέρα: Μαράρι - Κοτσί, Χοροί Κατακάλι

Προορισμός μας για σήμερα είναι το ιδιότυπο Κοτσί, η βασίλισσα της Αραβικής Θάλασσας, η εμπορική και βιομηχανική πρωτεύουσα της πολιτείας Κεράλα. Άφιξη και ξενάγηση στην κοσμοπολίτικη πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα  περπατήσουμε στα δρομάκια του Φορτ Κοτσί, θα επισκεφθούμε την Εβραϊκή συνοικία με την αρχαιότερη συναγωγή εκτός Ισραήλ, το Ολλανδικό παλάτι, την εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου κ.ά. Στη συνέχεια θα δούμε τα παμπάλαια Κινέζικα δίχτυα ψαρέματος κατά μήκος του λιμανιού. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και απογευματινή παρακολούθηση των εντυπωσιακών χορών Κατακάλι. Διανυκτέρευση.

13η μέρα: Κοτσί - Καλικούτ (Calicut/Kozhikode, Κοχικόδε)

Σήμερα θα αναχωρήσουμε οδικώς για την Καλικούτ, που βρίσκεται στην ακτή Μάλαμπαρ και αποτελούσε σημαντικότατο εμπορικό σταθμό στους θαλάσσιους δρόμους διακίνησης μπαχαρικών. Στην περιοχή αυτή αποβιβάστηκε το 1498 ο Πορτογάλος θαλασσοπόρος Βάσκο ντα Γκάμα στο πρώτο ταξίδι του στην Ινδία, πραγματοποιώντας τον περίπλου της Αφρικής - ήταν ο πρώτος Ευρωπαίος που έφθασε στην Ινδία μέσω θαλάσσης. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για βόλτα στην όμορφη παραλία της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Κεράλας. Διανυκτέρευση.

14η μέρα: Καλικούτ - Μυσόρη (Mysore/Καρνατάκα, Πολιτιστική παράσταση)

Πρωινή αναχώρηση για την αλλοτινή πρωτεύουσα των μαχαραγιάδων, τη Μυσόρη. Άφιξη και ξενάγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφθούμε το Ινδο-σαρακήνικης αρχιτεκτονικής παλάτι, ένα από τα λαμπρότερα παλάτια ολόκληρης της Ινδίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και βραδινή παρακολούθηση πολιτιστικής παράστασης με χορούς. Διανυκτέρευση.

15η μέρα: Μυσόρη - Σομνατπούρ - Χασσάν (Τσιμαγκαλούρ)

Σήμερα θα αναχωρήσουμε για το υπέροχο Σομνατπούρ, που απέχει περίπου 50 χιλιόμετρα από τη Μυσόρη. Επίσκεψη και συνεχίζουμε για το Χασσάν. Άφιξη και περιήγηση στην πόλη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

16η μέρα: Χασσάν - Χαλεμπίντ - Μπελούρ - Μπανγκαλόρ

Κατά τη διάρκεια της σημερινής μας ημέρας θα επισκεφθούμε τους ναούς στο Μπελούρ και στο Χαλεμπίντ και θα καταλήξουμε στο Μπανγκαλόρ, την πρωτεύουσα της πολιτείας Καρνατάκα. Άφιξη και πανοραμικός γύρος πόλης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

17η μέρα: Μπανγκαλόρ - Αθήνα

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα, μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη αυθημερόν.

Περιγραφή Επέκτασης σε Γκόα & Βομβάη/Δυτική Ινδία

17η μέρα: Μπανγκαλόρ - Γκόα

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την παλιά πορτογαλική αποικία Γκόα, που βρίσκεται στην δυτική ακτή της Ινδίας και διατηρεί έντονο το αποικιακό της χρώμα - ένα καλειδοσκοπικό μείγμα ινδικών και πορτογαλικών στοιχείων, με τον ήλιο, τη θάλασσα, τα μαγευτικά τοπία, τις απέραντες αμμουδιές, τις ειδυλλιακές παρθένες παραλίες με τους φοίνικες, την ασημένια άμμο και τα καταγάλανα νερά, τις πανέμορφες εκκλησίες, την πλούσια βλάστηση και την πνευματικότητα - δεν υπάρχει πουθενά αλλού στην Ινδία παρόμοια πόλη! Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για να χαλαρώσετε και να χαρείτε αυτόν τον τροπικό επίγειο παράδεισο. Διανυκτέρευση.

18η μέρα: Γκόα, Ξενάγηση

Πρωινή ξενάγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων τον Καθεδρικό ναό της Santa Cruz, τον ναό Sri Mangeshwari, την εκκλησία του Ιησού όπου είναι θαμμένος ο Άγιος Φραγκίσκος Ξαβιέ, το μοναστήρι και την εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης, την υπαίθρια αγορά Anjuna κ.ά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε την παραλία ή για περεταίρω εξερεύνηση της περιοχής. Διανυκτέρευση.

18η μέρα: Γκόα - Βομβάη (Μαχαράστρα)

Πρωινό ελεύθερο για λίγες ακόμα στιγμές στην παραλία του διασημότερου Ινδικού θέρετρου. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Βομβάη, την πρωτεύουσα της πολιτείας Μαχαράστρα, την πόλη όπου κτυπά η καρδιά της επιχειρηματικής Ινδίας και αποτελεί το κύριο λιμάνι της στην Αραβική θάλασσα. Η πόλη διαθέτει την πιο παραγωγική κινηματογραφική βιομηχανία της Ινδίας, μερικές από τις μεγαλύτερες παραγκουπόλεις της Ασίας, καθώς και μερικά από τα πιο ακριβά σπίτια του κόσμου. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

19η μέρα: Βομβάη, Ξενάγηση

Κατά τη διάρκεια της σημερινής μας ξενάγησης θα δούμε την Πύλη της Ινδίας, την παραλιακή λεωφόρο Marine Drive, το πλουσιότατο μουσείο του πρίγκιπα της Ουαλίας, τους Κρεμαστούς Κήπους, τον εκπληκτικό Σιδηροδρομικό Σταθμό Βικτόρια, το Μουσείο του Γκάντι που στεγάζεται στο μέγαρο Mani Bhawan, το Dhobi Ghat κ.ά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

20η μέρα: Βομβάη, Νησί Ελεφάντα - Αθήνα

Εκδρομή μισής ημέρας στο νησί Ελεφάντα με τα περίφημα σπήλαια-ιερά. Αργά το βράδυ μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

21η μέρα: Άφιξη στην Αθήνα

Τιμή κατ’ άτομο

Δίκλινο

17 μέρες

Διαφορά

Μονόκλινου

Κόστος επέκτασης

σε δίκλινο

21 μέρες

Διαφορά Mονόκλινου

16/1, 27/2, 19/3, 16/4, 30/4, 14/5, 4/6

2380 €

+ 990 €

+ 840 €

+1450

Φόροι αεροδρομίων, ατομική ιατροφαρμακευτική ασφάλιση, είσοδοι: € 690

Περιλαμβάνονται

• Αεροπορικά εισιτήρια με ενδιάμεσο σταθμό με Oman Air ή Gulf Air ή Turkish ή Qatar ή Emirates
• Διαμονή σε  ξενοδοχεία 4 sup., 5*

• Ημιδιατροφή

• Μεταφορές, ξεναγήσεις εκδρομές, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα

• Τοπικοί έμπειροι ξεναγοί

• Έμπειρος συνοδός από Ελλάδα

• Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν Περιλαμβάνονται

• Φόροι αεροδρομίων, ατομική ιατροφαρμακευτική ασφάλιση, είσοδοι: € 690

• Βίζα εισόδου στην Ινδία: περίπου € 85 - εκδίδεται ηλεκτρονικά από το γραφείο μας και απαιτούνται 6 εργάσιμες ημέρες

• Τοπικοί φόροι, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά (καταβάλλονται μόνο στην Ινδία): € 100

Σημειώσεις

• Η ροή του προγράμματος μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη έκβασή του

• Οι αναχωρήσεις εκτελούνται με ελάχιστη συμμετοχή 18 ατόμων

• Απαραίτητο διαβατήριο με 6μηνη ισχύ

• Στις εορταστικές αναχωρήσεις υπάρχει υποχρεωτικό γκαλά εντός των ξενοδοχείων, με επιβάρυνση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

Contact Info

Palmos Travel In Style

Λ. ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ 17455

+30 210 9889421

ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ:

 • 216 800 45 27
 • 216 070 15 28
 • 213 088 63 36
 • 216 070 15 30
 • 216 070 15 29
 • 216 070 15 32
 • 216 800 45 25
 • 216 800 46 32

Fax: +30 210 9802033
EMAIL: info@palmostravel.gr

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 09:00 - 17:00

ΣΑΒΒΑΤΟ: 10:00 - 15:00

1.Τραπεζικές καταθέσεις:

 • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: PALMOS TRAVEL IN STYLE MON IKE
 • ΕΘΝΙΚΗ: 72944002590
 • ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5180072170152
 • EUROBANK: 00260383190200397852

2. Χρεωστικές κάρτες VISA & MASTERCARD

Μετά την Προκαταβολή σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε με email για τα παρακάτω:

1) Καταθετήριο εμβάσματος

2) Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, Τ.Κ.
3) Σε ποια εκδρομή συμμετέχετε & ημερομηνία αναχώρησης
4) Ποσόν προκαταβολής ή εξόφλησης που καταθέσατε

Κράτηση και Συμμετοχή στις εκδρομές ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ με προκαταβολή χρημάτων.

Με την κατάθεση της προκαταβολής σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας , στην μεταξύ μας ηλεκτρονική αληλογραφεία , στην μεταξύ μας σύμβαση και στη τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας.

Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.