menu
ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΠΟΛΩΝΙΑΣ - ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ 11ημ ΟΔΙΚΩΣ (P17)

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΠΟΛΩΝΙΑΣ - ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ 11ημ ΟΔΙΚΩΣ (P17)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 19/03

ΑΠΟ 695 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 19/03

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΠΟΛΩΝΙΑΣ - ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ // 11 ΗΜΕΡΕΣ //

Βουδαπέστη, Κρακοβία, Αλατωρυχεία Βιελίτσκα, Άουσβιτς, Τσεστοχόβα, Βαρσοβία, Βρότσλαβ, Μπρατισλάβα, Βελιγράδι, Σκόπια

 

1η μέρα: Αθήνα - Νις/Σερβία

Αναχώρηση στις 06:30΄ από Αθήνα για τον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και συνεχίζουμε για την περιοχή της Νις. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Νις - Βουδαπέστη/Ουγγαρία

Πρωινή αναχώρηση για το "Παρίσι της Ανατολής", την πανέμορφη Βουδαπέστη. Προσπερνώντας το Βελιγράδι - την πρωτεύουσα της Σερβίας - και το Νόβισαντ, καταλήγουμε αργά το απόγευμα στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και χρόνος ελεύθερος για βόλτα γνωριμίας με την πρωτεύουσα των Μαγυάρων. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Βουδαπέστη - Κρακοβία

Σύντομη περιήγηση στο "Μαργαριτάρι του Δούναβη" και συνεχίζουμε για την ίσως πιο όμορφη πόλη της Πολωνίας, την Κρακοβία. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και χρόνος ελεύθερος στην πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης του 2000, η οποία συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: Κρακοβία, Ξενάγηση, Αλατωρυχεία Βιελίτσκα

Η πρωινή πανοραμική μας ξενάγηση στο "στολίδι της Πολωνίας" ξεκινά από την πανέμορφη μεσαιωνική πλατεία με την παλιά υφασματαγορά Σουκεννίτσε, που σήμερα φιλοξενεί τουριστικά καταστήματα στη στοά του ισογείου, το μνημείο του ποιητή Άνταμ Μιτσκιέβιτς με τις τέσσερις αλληγορικές μορφές στη βάση του (που συμβολίζουν την πατρίδα, την επιστήμη, την αξία και την ποίηση) και την γοτθική εκκλησία της Παναγίας με τον φύλακα-τρομπετίστα στην κορυφή του καμπαναριού. Συνεχίζουμε με το ιστορικό πανεπιστήμιο των Γιαγκελόνων και καταλήγουμε στο μεσαιωνικό κάστρο που βρίσκεται στον λόφο Βάβελ, πάνω από τον ποταμό Βιστούλα, με τον Βασιλικό Πύργο και την γοτθική μητρόπολη, όπου γινόταν η στέψη και ο ενταφιασμός των Πολωνών βασιλιάδων. Χρόνος ελεύθερος στην παλιά πόλη και αναχώρηση για τα Αλατωρυχεία Βιελίτσκα, από τα πιο παλιά ορυχεία αλατιού του κόσμου. Η διαδρομή μας μέσα στα αλατωρυχεία - στα τρία από τα εννέα επίπεδα που είναι επισκέψιμα - περιλαμβάνει πανέμορφα σπήλαια, διαδρόμους σε βάθος 64-135 μέτρων, δαιδαλώδεις στοές, σήραγγες, αγάλματα από αλάτι, παρεκκλήσια, ακόμα και έναν Καθεδρικό ναό! Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: Κρακοβία - Άουσβιτς - Τσεστοχόβα - Βαρσοβία

Σήμερα θα επισκεφθούμε ένα από τα μεγαλύτερα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, το Άουσβιτς, όπου βρήκαν τον θάνατο πάνω από δύο εκατομμύρια άνθρωποι κατά τη διάρκεια του Β΄ παγκοσμίου πολέμου. Από τα εκατομμύρια των ανθρώπων που πέρασαν τις πύλες του, μόλις 60-70 χιλιάδες κατάφεραν να επιζήσουν και να ελευθερωθούν. Το Άουσβιτς περιελάμβανε πολλές μονάδες, η μεγαλύτερη των οποίων ήταν το Μπιρκενάου που θα  επισκεφθούμε. Συνεχίζουμε για την ιερή πόλη Τσεστοχόβα, την "θρησκευτική πρωτεύουσα της χώρας", όπως επονομάζεται, με εκατομμύρια πιστών να συρρέουν από όλα τα μέρη της γης για να προσκυνήσουν την θαυματουργή εικόνα της Μαύρης Παναγίας στο μοναστήρι Γιάσνα Γκόρα. Η αγιογραφία αυτή χρονολογείται από τον 14ο αιώνα, όμως ο θρύλος λέει την έφτιαξε ο Ευαγγελιστής Λουκάς από ένα κομμάτι ξύλο από το τραπέζι της Παναγίας στη Ναζαρέτ. Μετά την επίσκεψή μας αναχωρούμε για τη Βαρσοβία. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

6η μέρα: Βαρσοβία, Ξενάγηση

Ξεκινάμε σήμερα την πανοραμική μας ξενάγηση από την παλιά πόλη, που μετά την ολοσχερή καταστροφή της κατά το Β΄ παγκόσμιο πόλεμο, 800 κτίρια ανοικοδομήθηκαν με πιστή λεπτομερειακή αντιγραφή από ιστορικά ντοκουμέντα, σκίτσα, πίνακες και φωτογραφίες. Θα δούμε μεταξύ άλλων το παλάτι και την πλατεία του Κάστρου με την κολώνα του Σιγισμούνδου, την πλατεία της Νίκης, το άγαλμα της Σειρήνας-σύμβολο της πόλης και το πανέμορφο πάρκο Λαζιένκι με το υπέροχο Παλάτι στο Νερό και το άγαλμα του Σοπέν στο εσωτερικό του. Τέλος, θα επισκεφθούμε το Μνημείο της Εξέγερσης στο γκέτο της πόλης. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

7η μέρα: Βαρσοβία - Βρότσλαβ

Πρωινή αναχώρηση για το Βρότσλαβ. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και γνωριμία με τη "Βενετία του Βορρά", μία πόλη με γέφυρες και εντυπωσιακά κτίρια κατά μήκος του ποταμού Όντερ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

8η μέρα: Βρότσλαβ - Μπρατισλάβα

Σήμερα θα αναχωρήσουμε για την πρωτεύουσα της Σλοβακίας, τη Μπρατισλάβα. Άφιξη στο ξενοδοχείο και χρόνος για περίπατο γνωριμίας με την πιο πυκνοκατοικημένη πόλη της κεντρικής Ευρώπης, κτισμένη στις όχθες του Δούναβη και πολύ κοντά στα σύνορα της Αυστρίας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

9η μέρα: Μπρατισλάβα - Βελιγράδι

Πρωινή αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι. Άφιξη αργά το απόγευμα και σύντομη περιήγηση στα σημαντικότερα αξιοθέατά του, όπως το Κάλεμεγκνταν, οχυρό και πάρκο που βρίσκεται στην περιοχή Stari Grad κοντά στο κέντρο της πόλης και την πλατεία Δημοκρατίας, μια από της πλατείες του κέντρου στην οποία βρίσκονται κάποια από τα διασημότερα κτίρια, όπως το Εθνικό Μουσείο, το Εθνικό θέατρο και το άγαλμα του Πρίγκιπα Μιχαήλ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

10η μέρα: Βελιγράδι - Σκόπια

Ολοκληρώνουμε την γνωριμία μας με την πόλη και αναχωρούμε για τα Σκόπια, όπου μετά τις αναγκαίες διατυπώσεις των συνοριακών σταθμών, θα φθάσουμε νωρίς το βράδυ. Δείπνο και χρόνος ελεύθερος για βόλτα. Διανυκτέρευση.

11η μέρα: Σκόπια - Αθήνα

Πρωινή αναχώρηση για τον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και συνεχίζουμε για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη το βράδυ.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

• Ενδέχεται σε κάποιες αναχωρήσεις η διανυκτέρευση να γίνει στο Παρασίν ή το Κρούσεβατς αντί στη Νις. • Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι • Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας

 

Σε  2κλινο
δωμάτιο

Επιβάρυνση
μονόκλινου

Αναχωρήσεις

695

285 €

19/3/20

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

• Δέκα διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* ( Σερβία 3*, 4*).

• Ημιδιατροφή (10 πρωινά, 10 δείπνα).

• Εκδρομές, περιηγήσεις,  με πολυτελές κλιματιζόμενο   πούλμαν.

* Ξεναγήσεις  βάσει  προγράμματος.

• Αρχηγός - συνοδός.

• Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

• Φ.Π.Α.


ΔΕΝ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους • Ποτά στα προσφερόμενα δείπνα • Ό,τι αναγράφεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό κλπ.

 

========================================================================

Παιδιά έως 12 ετών, δικαιούνται έκπτωση 10%,  εφόσον διαμένουν σε τρίκλινο δωμάτιο με δύο ενήλικες.

 

 

 

 

 

 

Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

Contact Info

Palmos Travel In Style

Λ. ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ 17455

+30 210 9889421

ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ:

 • 216 800 45 27
 • 216 070 15 28
 • 213 088 63 36
 • 216 070 15 30
 • 216 070 15 29
 • 216 070 15 32
 • 216 800 45 25
 • 216 800 46 32

Fax: +30 210 9802033
EMAIL: info@palmostravel.gr

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 09:00 - 17:00

ΣΑΒΒΑΤΟ: 10:00 - 15:00

1.Τραπεζικές καταθέσεις:

 • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: PALMOS TRAVEL IN STYLE MON IKE
 • ΕΘΝΙΚΗ: 72944002590
 • ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5180072170152
 • EUROBANK: 00260383190200397852

2. Χρεωστικές κάρτες VISA & MASTERCARD

Μετά την Προκαταβολή σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε με email για τα παρακάτω:

1) Καταθετήριο εμβάσματος

2) Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, Τ.Κ.
3) Σε ποια εκδρομή συμμετέχετε & ημερομηνία αναχώρησης
4) Ποσόν προκαταβολής ή εξόφλησης που καταθέσατε

Κράτηση και Συμμετοχή στις εκδρομές ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ με προκαταβολή χρημάτων.

Με την κατάθεση της προκαταβολής σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας , στην μεταξύ μας ηλεκτρονική αληλογραφεία , στην μεταξύ μας σύμβαση και στη τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας.

Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.